luni, 18 decembrie 2017

Magnificul Acum


-“Eu sunt, Eu exist prin tot ceea ce eu sunt. Sunt un climat al abundentei si al increderii de sine. Sunt un climat al linistii si al pacii interioare. Acest climat ce sunt, se revarsa acum in acest corp, in aceasta fiinta, in fiinta ce a integrat umanul cu divinul. Revarsarea sau expandarea continua, in aceasta realitate imediat inconjuratoare si vizibila. Prin aceasta revarsare, fiinta traieste si experimenteaza intr-un mod plin de pasiune, realitatea.
Expandarea insa continua si in alte realitati invizibile ochiului uman pe care fiinta prin Eu Sunt le simte si le traieste alternativ sau simultan. Depinde de capacitatile si de constienta noii fiinte uman-divine.
Acum, tu existi constienta plina de pasiunea momentului, al acestui Acum dincolo de timp si de spatiu. In acest Acum traiesti o libertate ce doar simtirea ti-o evidentiaza, caci cuvintele raman sarace.
Hai sa simtim aceasta libertate, eu divin, tu uman, de fapt un Unul. Ne imbinam, ne intersectam toate capacitatile si traim impreuna momentul magnific de Acum.
Tu il explici, il expui celor ce sosesc la tine pt o ghidare. Ajuta-i sa il simta, sa il inteleaga prin radianta/lumina, expandarea ta. Ajuta-i sa patrunda in interiorul lor propriu pt a putea simti si cunoaste magnificienta momentului Acum. El este plinatate, o abundenta de resurse energetice, o plenitudine cu Eu Sunt, o grandioasa armonie interioara.
 El este o Prezenta covarsitoare in propria lor viata, o distilare a cunoasterii, o concentrare a propriei lor cunoasteri si o bucurie de viata neconditionata.
Povesteste-le. Ajuta-i sa inteleaga. Radiaza tu, pt a te simti ei. Radiaza ca vibratia ta sa deschida/atinga lacatele lor interioare, atat cat vor dori si putea sa cunoasca.
 Ajuta-i sa-si indrepte atentia catre ei, pt a intelege ce mareata fiinta sunt ei in interiorul lor.
 Sa nu ai asteptari. Spiritul in interiorul fiecaruia lucreaza multidimensional.
 Insa nu uita: cei ce vin catre tine, au o coarda deschisa catre ceea ce tu ai expandat deja in acest exterior, in acest Acum si ei au fost atinsi de unda divinitatii tale.
 Permite-ti bucuria, suflet drag. Permite-ti sa fim imbratisati intr-o integrare divina si permite-le tuturor celor ce vin catre tine, libertate totala de evolutie si constientizare.”

Si asa este.

Niciun comentariu: