sâmbătă, 24 decembrie 2016

Omul - DivinEste ajunul Craciunului. Echipele noastre angelice sunt impreuna cu noi in acest spatiu sacru. In acest spatiu primim energia potrivita acestui moment. Este vorba de energia noastra de energia adusa de toti prietenii nostri angelici si desigur energia Craciunului. St-Germain ni se alatura. Este vorba de schimbarea ce se petrece in constiinta noastra. Este vorba de schimbarile pe care ni le permitem in noi, in corpul nostru si in viata noastra. In acest spatiu patrunde unul din aspectele noastre. Este vorba de un aspect Sine al nostru foarte indepartat, de mult timp uitat, ignorat. Este un aspect de inceput al nostru. Soseste la reintregirea cu noi aducandu-ne aminte:

“- Eu sunt Tu. Eu sosesc sa-ti amintesc si ma incorporez cu tine. Permite.
Ceea ce aduc eu, acum, are legatura cu momentul Craciunului. Cand te-ai separat, cand te-ai divizat, ai purtat in tine o samanta cristalina. Pe atunci nu avea nici o denumire. Ai uitat de tine si te-ai lansat in experienta creatiei si a dualitatii. Ce iti aduc eu acum, te ajuta la a-ti primi partile, aspectele ce intregesc samanta. Tu o vei constientiza diferit decat pana acum.
Eu sunt un incepator pt realitatea ta si simultan un cunoscator al realitatilor pe care tu nu le cunosti. A ne intregi inseamna a-ti aduce aceste multiple realitati sau dimensiuni in realitatea ta si potentialul pt tine de a te misca prin toate aceste realitati.
M-am apropiat mai mult de tine. Iti pot simti vibratia, caldura. Te pot simti, cum si tu ma simti acum. Permite-ti sa te scufunzi in tot ceea ce eu sunt. Deschide-te la toate nivelele, celular, ADN, contiinta, ca ceea ce eu iti aduc, sa formeze o unitate  si o integrare totala.
Este necesar ca prin intentie sa adopti o mare deschidere pt ca eu sunt vast. Insa miliardele tale de celule, unele adormite, se vor trezi si ma vor putea primi. Multe parti din insasi consistenta ta, adormite, se vor trezi la atingerea mea.
Ceea ce eu aduc, nu poti primi cu mintea umana. Sa nu incerci sa compari si nicidecum sa ma bagi in dualitate. Mergi dincolo de mintea umana si poti sa simti ca suntem din totdeauna.
Ai dat jos o parte din bariere. Eu le voi da pe celelalte. De fapt, eu vin la chemarea ta si stiu ca nu te asteptai. Acesta este cel mai bun moment cand eu pot veni.
 Altfel acest moment al Craciunului il intelegi ca este o integrare a Umanului cu Divinul. Aceasta am dorit sa-ti reamintesc si am facut-o nu numai prin cuvinte, ci prin integrare efectiva.
 Pastreaza o contiinta deschisa. Nu ma limita. Te va durea. Pastreaza o conexiune in spatiul sacru foarte intima intr-o stare de permitere fara a gandi. Eu imi voi face loc intr-un mod pe care nu il cunosti si te voi ajuta prin simtire sa ma percepi, sa ma intelegi.
 Dar te rog sa stii ca nimic din ceea ce uman tu cunosti, nu se va intampla.
Punctul de intalnire este Eu Sunt.”
Respiram si permitem. Este cel mai mare dar pe care magia Mosului ni l-a daruit.

Se deschide spatiul sacru si sigur al meu. Simt acest aspect Sine cum ocupa acest spatiu. Este ca o involburare. O energie care se expandeaza. Hraneste toate componentele mele. Chiar le deschide pe unele, pe unele le curata, pe altele le dizolva. Unele parti sunt eliberate, altele transmutate. Constient, ii ofer toata liberatea. Invit pt ca deja au venit, aspectele mele, vietile trecute, potentialele viitoare. Accentueaza starea de Eu Sunt. Tot ce am considerat pana acum ca uman ca avand o anumita importanta, se dizolva si constat ca nu conteaza. In schimb se instaleaza o bucurie infinita, bucuria de A Fii, bucuria de A Trai. Totul este mult mai clar, mult mai limpede, in sensul unui corp curat si al unei intelegeri clare a propriului meu corp si a trairii vietii.
Un urias balast a disparut, concepte vechi: ingradiri, limitari...

Il simt pe St-Germain cum ma tine de mana. Imi spune:

“- Este o transformare puternica. Bucura-te si fii mandra de tine.”
Ne privim ochi in ochi fara cuvinte. Acestea nu mai sunt necesare. Este o comunicare  atat de plina si atat de multa iubire in tot ceea ce este.
“- E darul de Craciun pe care tu ti-l faci tie insati.”

Sunt un standard autentic.

2016.12.24

Niciun comentariu: