duminică, 11 decembrie 2016

In Bucegi



“- In acest Acum, ne intalnim cu voi intr-un alt spatiu vibrational. Este vorba de expandarea constiintei voastre. Voi stiti acum cine sunteti, va cunoasteti o parte din potentiale si tindeti catre mai mult. Aceasta expandare va da posibilitatea sa observati cu alta claritate realitatea voastra si sa va miscati prin multiple realitati. Adica realitatile celor din jur, realitatile nonvizibile si sa deplasati vechea voastra realitate catre ceva nou.
Sunteti constienti de modul de hranire, intelegeti cum ati creat realitatea si prin deconectarea de la ea si de la modul vechi de hrana, realizati o realitate noua. Astfel se schimba aici in Romania si aduceti potentiale ale unei alte realitati.
Sunteti invitati sa pasiti cu imaginatia in aceasta noua realitate plina cu o multitudine de potentiale pe care constient, prin respiratie le aduceti in planul Pamantului. Popositi acum in aceasta noua realitate care se extinde pe tot teritoriul Romaniei. 
Sunteti invitati acum in Bucegi, deasupra platoului dintre Sfinx si vf Omul. Primiti acum energii creatoare de la entitatile locului. Primiti-le in realitatea voastra.
Aduceti-le cu iubire si apoi lasati-le libere.
In acest spatiu al platoului puteti simti ca o reverberatie prezenta multor entitati. Ele vin sa va salute. Sunteti rugati de catre acestea sa constientizati masivul Bucegi cu tot ceea ce stiti si ce nu stiti despre el.
Respirati odata cu muntii. Permiteti in acest fel sa aiba loc miscarea si deplasarea energiilor.
Respirati cateva minute. .............
Simtiti cum voi miscati nu doar energia muntilor Bucegi, ci a intreg lantului Carpatic. Permiteti aceasta miscare a energiilor. Simtiti ca unele energii profunde ies din adancuri si cu ajutorul vostru se misca se elibereaza. Unele sunt energii vechi, blocate ce parasesc corpul planetei si al muntilor.
Alte energii sunt tinere, proaspete si ies la suprafata pt a va servi. Ele sunt deasemeni o hrana spirituala. Simtiti-le cum se aranjeaza intr-o noua pozitie, devenind o noua structura cristalina. Ati putea spune ca este o noua geometrie sacra. In realitate este un flux energetic intr-o anumita curgere.
Respirati si permiteti curgerea acestui nou flux de energie. El este o hrana pt foarte multe entitati, indiferent de forma si de densitate. Primiti si hraniti-va cu acest flux de energie spirituala pe care acum toti muntii au scos-o la suprafata. Oamenii care o vor simti, vor primi aceasta hrana energetica ce le este de folos pt evolutia si constiinta lor.
Mama Pama ne ofera cu simplitate si iubire aceste energii in scopul evolutiei copiilor sai.”
Aducem constiinta Eu Sunt in aceasta lucrare energetica. Iubim lucrarea, o binecuvantam si o lasam libera. Ea va atrage alta constiinta si se va expanda in planul Pamantului. Este darul nostru pt Mama Pamant.

Zamolxe, Sinele Inalt si Echipele Angelice

Niciun comentariu: