miercuri, 26 octombrie 2016

Zamolxe ne invita



Suntem invitati la o intrunire de catre Zamolxe. Aceasta intalnire are loc in alt spatiu dimensional existent in Romania, localizat oarecum deasupra masivului Retezat. Patrundem in acest spatiu unde sunt si alte entitati invitate. Sunt entitati ce traiesc in tara noastra in corp fizic. Toti suntem la nivel de corp de constiinta in Acum.
Zamolxe isi plimba energiile printre noi si ne roaga sa ne constientizam existenta in acest spatiu, Romania, sa ne constientizam ca fiinta intreaga, implinita, in unitate cu Divinitatea. El este prezent acum pt a ne ajuta sa ne constientizam rolul aici in Romania si sa permitem simtirea despre cine suntem, de ce traim aici in acest spatiu, de ce am venit aici. Permitand aceasta simtire patrundem in interior, ne conectam cu Tot Ceea Ce Suntem si vom scoate la iveala acel ceva si-l vom manifesta.
“- Este momentul, ne spune Zamolxe, pt a simti ceea ce este de infaptuit in interiorul nostru, dar cu rasunet in exterior. Este momentul sa transmitem constiinta divinitatii noastre acestui spatiu si Sa Fim. Este o responsabilitate pe care o avem de luat pt noi, in primul rand. Acest lant Carpatic ,ne transmite, are si el rolul sau, dar este in stransa legatura cu nivelul de constienta la care ajungem noi, fiintele ce traiesc aici.
Muntii au a ne arata foarte multe si asteapta o cooperare cu noi. Cand noi trecem spre o constiinta planetara vom simti unitatea cu acestia si cu Tot Ceea Ce Este planeta. Avem a ne manifesta intentia in acest sens pt a trece de la o constienta unilaterala la o constiinta multipla.
- Lumea ce va inconjoara este oglinda interiorului vostru. Ceea ce nu va place acceptati caci face parte integranta din ceea ce traiti in voi in interior. Acceptandu-va, observandu-va, ramaneti in spatiul vostru si creati-va precum va doriti. Rasturnati apoi totul si observati daca ce ati creat va este pe plac. Micile neajunsuri schimbati-le tot prin acceptarea ce v-o atribuiti voua. Prin aceste rasturnari, veti observa in voi tot ce veti dori sa schimbati prin acceptare.
-Ne aflam in acest spatiu tocmai ca aceasta frecventa sa va ajute la a va observa cu claritate si nepartinitor, obiectiv. Acest spatiu poate fi accesat prin intentie de toti. Permiteti-va sa va deschideti catre el ca intr-un spatiu al claritatii, care intoarce catre voi propria voastra imagine. Pt ca toti sunteti energie si pt ca voi sunteti creatorul, sta in puterea voastra sa faceti modificarile potrivite. Respirati acest spatiu permiteti-i sa se integreze in voi si gasiti acest drum cu usurinta oricand veti dori.
Prin respiratia voastra il ancorati si in spatiul tarii in Acum si il extindeti pt ca toti cei invitati Acum, Aici sunteti din diferite locuri ale Romaniei. Nu va cunoasteti in fizic, dar e posibil ca  frecventele voastre sa va atraga si sa va intalniti. Nu este neaparat necesara aceasta intalnire, caci pe calea undelor, voi lucrati in acest spatiu eteric al Pamantului si stiti intr-un fel unii de altii. Voi creati aici un echilibru si o armonie ce permite evolutia si deschiderea acestei tari spre ceea ce are ea de aratat.
Va incurajez in deschiderile pe care le faceti si catre toate nazuintele voastre ce le aveti si implinirea lor.”
Continuam sa respiram in timp ce el se plimba printre noi imbratisandu-ne cu energiile sale, sustinandu-ne si incurajandu-ne spre a fi Tot Ceea ce noi Suntem.

Multumim si ne intoarcem cu constiinta in corpul fizic, imbratisandu-l pe Zamolxe cu energiile noastre.

Niciun comentariu: