joi, 27 octombrie 2016

Va salut minunate fiinte ale Terrei


        Va salut minunate fiinte din Romania si de peste tot.

 Noi ne-am asumat trezirea Divinitatii in interiorul nostru, crearea unui alt mediu inconjurator mai intai pentru noi si apoi pentru altii. Aceasta va influenta intreg Pamantul si intreaga Creatie.
       Respiram in noi aceasta informatie despre Ce Suntem si despre maretia rolului asumat de noi. Suntem marete fiinte ce am fost dispuse sa uitam totul despre noi, sa revenim viata dupa viata in acest plan al Pamantului unde se face jocul dualitatii – jocul fortelor opuse – si sa extindem A Doua Creatie.
Am fost lucratori in multe  Universuri si in multe  dimensiuni, suntem specialisti in multe domenii, magnifici creatori, noi cei mai bine pregatiti am ales sa avem aceste experiente in planul Terrei.
Acceptam ceea ce suntem – respiram si constientizam.
Cu ceva timp in urma in anul 1999 printre alte evenimente au avut loc si acestea:

   -- plecarea ingerilor, a ghizilor nostri a celor ce ne-au sustinut prin iubirea lor.

 Ne-au ajutat la mentinerea echilibrului energiei noastre; au sustinut voalul pentru noi in timp ce noi am fost concentrati pe experienta noastra Umana; au mentinut echilibrul cu energia de Acasa.
 S-au indepartat pentru ca noi sa facem conexiunea cu  Sinele nostru si pentru a-i permite acestuia sa ocupe spatiul ocupat de ei.

   -- intelegerea ca lumina si intunericul sa se reuneasca din nou si sa devina iar una.

Dualitatea in Universul nostru a fost importanta pentru a ajuta la intelegerea celor doua oglinzi, lumina si intuneric. Diferenta dintre ele a cauzat multe batalii, conflicte, multe dureri. In realitate ele au fost doar una dar s-au separat pentru a intelege cum este Unul prin separare. Acest eveniment a fost in inima energiei Universului nostru. Va mai dura pana  se va extinde peste tot dar noi cei constienti putem face uniunea dintre cele doua adanc in interiorul nostru
.
   -- Inceputul a doua Planete Pamant.

 Nu se desparte Pamantul in doua parti. Este vorba de constientul nostru. Unii dintre noi suntem pregatiti sa intram in Energia Noua a Pamantului si sa ne integram Divinitatea ( Sinele Inalt ) Altii au hotarat ca nu acum este momentul potrivit pentru ei si continua sa experimenteze dualitatea  pentru a mentine echilibrul. Noi cei intrati in Noua Energie a Pamantului vom sti de vechea energie. Cei ramasi in energia veche nu sunt constienti ca s-a produs o despartire a energiei Pamantului. Acum vom continua sa aducem energia in unitate si sa fim cine suntem cu adevarat.

Cand am pasit in noul mileniu – 2000 – a fost clar ca noi am ales continuarea vietii si am sarit peste toate potentialele dezastruoase ce chiar au existat.
Este anul 2016 , Pamantul este bine la locul lui si noi mergem inainte. Suntem mai increzatori in noi si in Spirit ca niciodata.
Namaste !



Niciun comentariu: