miercuri, 13 iulie 2016

Tg. Neamt - 5 iunie 2016


          Scriu acest mesaj cu mare bucurie si iubire in suflet. Aceste locuri din Nordul Moldovei imi sunt dragi dar recunosc ca iubirea pentru Stefan este acum factorul creator si linia directoare ce scoate la suprafata o cunoastere pe cale dar imposibil inca de tradus in cuvinte.
        Cu Voevodul Stefan s-a intalnit fiecare in diferite ipostaze, el intra in viata fiecaruia, tainic, misterios sau aparent indiferent. Stefan de asemenea te cheama , te asteapta, te ghideaza. Plange  sau rade cu tine impreuna. Un mare initiat, un mare strateg, un om ce a trait din plin experientele planului Pamantului.
M-a ghidat in multe calatorii asa cum a facut-o si in aceasta la Piatra- Neamt, Tg.Neam, Suceava si Iasi cetatile de scaun ale Moldovei atat de dragi lui. Are pt ele o iubire si un devotament pe care le-a transmis muntilor, pietrelor, bisericilor pentru a fi sigur ca le vom mosteni.
Iata ce va transmitem impreuna cu Stefan-Voevod.

   Suntem sub cetatea de la Tg - Neamt pe o terasa inflorata intr-o zi de vara, intr-o stare de mare multumire si bucurie. Vizita de ieri in Cetate impreuna cu spiritul lui Stefan a fost o ghidare pe care am primit-o de la el si de la entitatile de lumina, ramase in jurul Cetatii, ostenii si paznicii de odinioara.
Am patruns in Cetate purtand stindardele/constiinta PACII, a IUBIRII  si a COMPASIUNII. Drumul de la poale pana sus l-am strabatut incet, respectuos, cerand permisiunea Paznicilor de a patrunde. Strabateam acelasi drum ca fiecare om , totusi eram pe o alta vibratie si intr-o alta lume. Entitati de lumina incadrau drumul de o parte si de alta, eram asteptate la fiecare poarta de Paznici care ne permiteau accesul. In fata Cetatii, trompetele au sunat anuntandu-ne sosirea. Un alai intreg ne astepta si ne-au ghidat spre centrul curtii. Era o ceremonie la care participam fara sa gandim si fara sa stim ce se intampla.
Pavajul curtii stralucea acolo unde aveam de pus piciorul si timpul statea in loc permitand comunicarea.
Entitatile s-au  aliniat in fata noastra scotand la iveala pergamente cu peceti si anuntandu-ne ca putem primi  STAFETA. Prin acest pergament/ inscris ne primim responsabilitatile noii etape de evolutie. Dat fiind ca Prezenta Eu Sunt este in constiinta noastra ne putem asuma noile responsabilitati  si ei sunt liberi de a parasi acest plan de vibratie. Trompetele au sunat, pergamentele ne-au fost inmanate impreuna cu alte simboluri de lumina dupa care acele entitati ne-au salutat si s-au ridicat in alta vibratie disparand din planul simturilor noastre.
Pasii apoi ne-au fost purtati prin noile camere reconstituite ale cetatii in care panourile cu continut istoric ne aduceau spre amintire pe toti cei veniti in tara pt a-si incarca inima cu darurile acestui pamant: turci, poloni, nemti, francezi, tatari, austrieci.
Acum iata suntem in Cetate cu inima plina de iubire si intelegere ca totul a fost un joc al dualitatii in care ne-am ales o multime de roluri. Ca orice piesa totul are un sfarsit, devenind ce suntem de fapt : fiinte de lumina.
Cetatea are dreptul ei la odihna, caci pacea s-a asternut iar noi cei responsabilizati avem de gand sa o pastram.

Stefan – Voevod este multumit.

Niciun comentariu: