duminică, 10 iulie 2016

Drumetia de 3 zile in Bucegi

2016 07 09 – Zamolxe

Drumetia de 3 zile in lungul Masivului Busteni a insemnat o calatorie initiatica alaturi de ghizii nostri:  Zamolxe si entitatile locului. Sambata la revenirea in Bucuresti am crezut ca s-a terminat dar iata ca sambata seara Zamolxe revine si ne transmite:

“- Primiti energia Pesterii Ialomita. Constientizati cupola. Primiti fluxul constiintei pesterii si masivului in  care se afla pestera.
Darurile voastre sunt bogate. Aceste daruri se afla acum in voi. Fiecare piatra, stanca a pesterii, acea multitudine de pietre, v-au daruit. Ele sunt acum in sangele vostru si circula gasindu-si locul in fiecare celula a voastra.
Constientizati-va divinitatea. Ea va sustine toate aceste daruri, prezenta Eu Sunt, pt ca ele vor creste exponential. Vor creste si in multiplu de 7.
Permiteti corpurilor odihna binemeritata. Stati in liniste si contemplare cu voi insiva. Acest drum de 3 zile inca continua in voi. Fiti cu atentia asupra voastra. Nu s-a terminat. De aceea va zic: permiteti-va odihna. Drumul continua pe o alta vibratie, ca a unei alte dimensiuni in care voi sunteti. Nu va luati numai dupa corpul fizic. El este doar o parte din voi. Astfel ca acum acest drum de 3 zile, il veti face pe muntii energetici si aveti a constientiza tot timp de 3 zile incepand de maine, acest drum stelar energetic.
Nu va lasati ghidati de minte ci de simturi, chiar daca va miscati in planul vostru. Traiti in cele doua dimensiuni, a fizicului si a energeticului. Asa ca maine ne intalnim pe vf Omul, cel energetic. Eu voi fi cu imaginea unui mos al timpului. Dar nu in timp terestru ci un mos etern. Va astept maine la sfarsitul zilei sa ajungeti in bratele mele de la vf Omul.
Zamolxe.”
Mesajul continua
2016 07 10  - Zamolxe
“- Va astept. Sunt cu voi pt a o porni acum pe drumul energetic.”
Vizualizam antena de pe Costila. Pornim pe drumul energetic al masivului Bucegi. Pe acest traseu totul are alta vibratie alt nivel de constienta si alta densitate/vibratie. Pornim impreuna admirand zarile plutind usor deasupra solului deplasandu-ne de fapt printr-o masa energetica. Vom face la fel, popasuri pt a comunica cu entitatile muntelui.

“- Simtiti ca totul are alta luminozitate si usurinta in deplasare. In acelasi timp capacitatea voastra de a primi informatia de la toate aceste elemente ale Pamantului este mult superioara. Imbaiati-va in aceasta energie si primiti lumina-informatia acestor locuri acum, in alt mod.”

Niciun comentariu: