luni, 8 februarie 2016

Intalnire cu familia mea arcturiana

                           
Am pasit, am intrat pe noua frecventa. Este frecventa lucratorului luminii. Este frecventa maestrului in noua lumina. Patrund tot mai mult in aceasta lumina. Ma aliniez cu ea si permit ghidarea. Aceasta frecventa ma ghideaza si ma conduce. Am patruns pe o nava. Ma inalt tot mai mult in vibratiile acestei frecvente; constientizez portalul si il strabat. Este un portal arcturian. Ii percep, ii simt ca ma asteapta. Am ajuns.
Unul dintre cei de acolo, pe care il pot numi Tata, ma invita si imi prezinta familia sa. Este o familie numeroasa, cu multi copii care sunt si ei adulti. Am fost primita aici pt a dezvolta latura mea arcturiana de cand am avut vieti-experiente pe Arcturus. Astfel ca sunt primita in aceasta numeroasa familie unde simt ca se alatura si alti prieteni pt a-mi aminti experientele de aici si de a aduce aceasta cunoastere a mea in planul Terrei.
Pt inceput, aceasta cunoastere va fi o vibratie mai inalta, pe care corpul meu o va experimenta si o va trai in planul Pamantului. Altfel spus, corpul se purifica, elibereaza reziduuri, devine mult mai subtil si atinge aceste frecvente si le voi trai in planul terestru.
Fiind in apropierea lor, ma ridic la aceasta vibratie a lor eliminand tiparele vechi, indepartand lestul care ma tine. Pe masura ce ating aceste frecvente ale lor, incep sa-i percep. Sunt inalti, transparenti si extrem de vii. Viata pulseaza in ei cu alta vitalitate. Ochii le sunt albastri. Corpul este un alb transparent. Sunt subtiri, deosebit de flexibili si conectati cu Tot Ceea ce Este. Sunt ghidati permanent de divinitatea lor.
Observ ca lumina mea interioara se intensifica. Acel glob-sursa interioara a mea, se mareste in interiorul meu. 
Sunt foarte primitori si desi ma privesc cu curiozitate, sunt extrem de binevoitori. Stau in liniste langa ei respirand detasat, conectata la Eu Sunt-ul meu.
Le permit sa ma examineze. Sunt privita ca un obiect arheologic, ca o relicva antica. Constat ca nu ma deranjeaza acest fapt. Dupa cateva momente suntem cu totii intr-o liniste totala, ei respectand alegerea mea de a atinge acel prag al luminii. Constat ca am luat cu mine sau este in interiorul meu, un aspect al Mamei Pamant. Acest aspect il las sa se echilibreze/alinieze cu aceasta lumina a lui Arcturus. Este de fapt un nivel de constiinta. Totul este acceptat. Doar permit ca acea lumina-constiinta sa ma umple. Familia arcturiana ma sustine. Multe reziduuri sunt indepartate.
Una din fetele din grup se apropie si imi daruieste o ghirlanda de flori de lumina de diferite intensitati, care de fapt inseamna frecventele la care am ajuns acum si ma roaga sa o port pt a mentine aceste frecvente. O primesc si ii multumesc. Tatal se apropie si ma intreaba:
“- De cat timp nu ai mai fost pe Arcturus?”
- In vise am fost.
“- Dar constient?”
- De la ultimul portal.
“- Acum acest portal s-a intarit din nou. Te rog sa-l folosesti mai des. Noi te asteptam. Dupa cum vezi, familia te asteapta. Te-ai instrainat. E momentul sa revii pt a-ti reaminti. Arcturus este casa ta, ca si multe alte case pe care le ai. Tu esti o constiinta galactica. Iti este necesar sa iti reamintesti de toate casele tale, de toate familiile tale galactice. Totul vei reuni acolo, in planul terestru, la casa ta de acolo. Acest spatiu de acum, aici la noi, iata are un insemn al tau: aceasta coloana de lumina impodobita cu florile care ti-au fost date sub forma de ghirlanda. Este spatiul tau de aici. In acest spatiu ne vom intalni ori de cate ori vei simti sa fii impreuna cu noi.”
Am multumit Tatalui pt ce mi-a transmis. Din cei din jur se desprinde Mama, care se apropie si ma imbratiseaza.
“- Ne esti foarte draga si suntem bucurosi ca esti in planul Terrei. Frecventele pe care le-ai atins, se vor extinde in planurile Pamantului si multi se vor bucura de ele. Florile pe care le porti sunt vii. Ele au constiinta. Te vor sustine. S-a refacut legatura dintre noi si suntem acum ca o singura fiinta. Indiferent unde te vei afla, vom fi unii cu altii. Lumina noastra te va sustine.”
Mi-am luat ramas bun de la familia arcturiana. Am strabatut portalul arcturian si am ajuns in spatiul terestru constientizand aspectele impreunate ale Terrei si al meu, ce l-am adus imbogatit, iar acum daruiesc aceste daruri aici.

Multumesc.

Niciun comentariu: