miercuri, 3 februarie 2016

Aspecte din alte realitati


Suntem intr-un grup de entitati. Au venit in apropierea noastra. Ne transmit:
”- Veniti impreuna cu noi in taramul zeilor. Va ghidam, va conducem.”
 Poposim in acest spatiu, ghidati, unde are loc intalnirea acestor entitati de lumina de vibratia 6D. Ele toate sunt inconjurate de o aureola de lumina pala si nu au un corp anume conturat. Suntem invitati sa ne plimbam printre ei pt a ne acomoda cu frecventa lor. Inteleg ca sunt aspecte ale noastre din aceasta realitate si ca ele ne-au invitat pt a ne sustine in viata noastra in planul Terrei. Cate un aspect din aceasta realitate doreste sa ni se alature sa se integreze cu noi pt a ne fi de ajutor. Aceasta necesita o pregatire din partea noastra. Suntem intrebati daca dorim, daca permitem aceasta integrare.
Permitem.
 Un val de lumina este asternut peste noi. Are rolul de a absorbi reziduuri ce tin de dualitate. Ni se transmite ca vom atinge o constiinta a iubirii de sine mai inalta. Pt aceasta suntem invitati ca in timpul noptii sa venim in aceasta realitate pt a putea atinge aceasta frecventa. Vom fi ajutati. De asemeni prezenta noastra alaturi de ei va determina o crestere a vibratiei noastre. Acest aspect ne va darui aptitudini ale sale care ne sunt necesare in planul Pamantului, atingerea unei armonii interioare, capacitati creatoare, capacitate de a te bucura si de a intelege viata si de a vedea frumosul in tot ce inseamna creatie. Dupa cateva zile va avea loc integrarea acestui aspect, timp in care lumina noastra interioara va fi deja crescuta.
Suntem invitati in alt loc, unde ei au Copac al Vietii foarte mare, foarte frumos si cu o constiinta a vietii foarte profunda. Ne asezam sub acest copac atingandu-i tulpina pt ca el ne permite. Ne roaga sa fim deschisi pt a-si putea trimite seva sa in corpurile noastre. Aceasta nu va fi acumulata in corp, ci doar va curge prin noi, antrenand ce este vechi, muritor si activand ceea ce este tanar si care se poate autoregenera. Atingand copacul devenim asemenea lui si prin toate capilarele noastre curge acea seva datatoare de viata.
Respiram si permitem.
Devenim una cu copacul. Suntem o extensie a sa. Celelalte aspecte ale noastre sunt imprejurul nostru si ne privesc. Suntem tot mai luminosi, iar fata noastra tot mai stralucitoare. Copacul isi retrage seva sa, iar noi ne desprindem de el. Lumina lui continua sa straluceasca in noi. Revenim in spatiul de la inceput.
 Aspectele  care urmeaza sa le integram sunt bucuroase. Ne roaga sa ne iubim intens pt a le fi usoara aceasta integrare. Ele deja incep acest proces de integrare, dar integrarea totala va fi abia dupa cateva zile, cand si noi trecem prin procese de purificare si transmutare. Le multumim, ne luam ramas bun si ne retragem in realitatea noastra, daruind corpului fizic tot ce am primit.

La scurt timp dupa calatoria precedent am simtit invitatia in Marele Soare Central. Suntem intampinati de aceasta entitate si de Zamolxe care ne transmite:
“- Pe masura ce va integrati propria divinitate, tot mai multe aspecte ale voastre vor sosi la integrare. In aceasta faza a iluminarii voastre, totul vine catre voi, atat in realitatea fizica, cat si in aceste realitati multiple. Pt a fi capabili sa le integrati, iubirea de sine si increderea in voi sunt pe primul loc. Propria voastra divinitate v-a invitat acele aspecte ce va sustin cel mai bine intr-un prim Acum. Important este sa fiti deschisi si sa alegeti armonia si iubirea interioara, caci aceste aspecte sosesc intr-o realitate dura.
 Ele insa sunt pregatite.
Si in acest moment aici, in MSC, sunt altele care si-au inceput pregatirile sau bagajele pt a veni la voi. Voi deja le-ati constientizat, insa ele inteleg ca nu aveti capacitatea de a le primi pe toate simultan si au rabdare. Acest procedeu de integrare a aspectelor de vibratie mai inalta este provocator pt corpul fizic dar si pt ele. In momentul de dupa integrare, puteti avea sentimentul ca plutiti, ca nu mai aveti un control asupra corpului fizic, o coordonare a miscarilor. Va veti simti mai usor si veti simti multe transformari in corpul vostru fara insa sa le intelegeti. Nici nu este necesar.
Suntem aici pt a va ocroti, pt a va crea un ambient si a va darui o stare de gratie pt  a face transmutarile usor si pt a va simti iubiti, protejati, sustinuti. Suntem in jurul vostru ca asistentele de la spitale, pt a va usura aceasta transmutare prin care treceti. Considerati-ne deasemeni ca parinti care isi ingrijesc copii.
 Iubirea noastra pt voi este infinita si o sa va spunem continuu acest lucru pana o sa-l simtiti cu intreaga voastra fiinta.”

Am simtit Maestrii langa mine ghidandu-ma si aducandu-mi aminte sa fac totul cu iubire.
A doua zi  am simtit doua aspecte apropiindu-se. Lumina lor stralucea si au venit f aproape,  s-au oprit ca intr-o anticamera. Am inceput sa respir si sa permit.
Apoi corpul s-a simtit energizat si m-am miscat prin casa simtind sa curat mai mult decat era. Totul necesita spalat , aerisit, improspatat si parca tot nu era suficient. Seara nu simteam nici un fel de oboseala.

 Cat de densa este pt ele realitatea noastra!
 Ma vor pune si maine sa spal toata casa ? !

Niciun comentariu: