duminică, 29 noiembrie 2015

In Romania


Suntem in zona romaneasca si avem un cuvant de spus referitor la obarsia noastra strabuna care inseamna revendicarea tuturor acestor informatii( din aceasta zona ) pe cale energetica. Tot ce exista in aceste locuri poate fi adus si primit, prin intentie sub forma informatiei energetice cu ajutorul Prezentei Eu Sunt. Indiferent unde esti sau unde sunt aceste informatii, aceasta bogata cunoastere, Prezenta Eu Sunt ti-o aduce daca momentul tau a sosit.
Fiecare in aceasta tara este plasat in locul potrivit pt a ajuta sau a fi ajutat de energia locului si pt a primi evenimentele potrivite in functie de conjuctura respectiva. Fiecare dintre noi simte cu ce loc rezoneaza, cu ce persoane si este calauzit din interior in favoarea deschiderii sale si a propriei sale evolutii si astfel acest spatiu romanesc se trezeste odata cu proprii sai locuitori.
Aici este o zona solara, o zona a marilor fluvii, o zona creatoare, o zona ce te ghideaza si te conduce catre divinitatea launtrica. Avem in tara multiple temple exterioare( piramidele montane ) ce rezoneaza cu propriul tau templu si te ajuta sa intelegi frumusetea divinului intrupat precum si frumusetea Creatiei, divinitatii.

Fii in iubire pt tine si toate acestea se vor realiza intr-un mod magic.

Niciun comentariu: