luni, 30 noiembrie 2015

Comanda Asthar


Transmisie de la Comandantul Asthar
-“Dragi delegati ai Comandei Asthar aflati in planul terestru. Sunteti solicitati sa parcurgeti cu lumina voastra suprafata terestra ca noi sa ne conectam la aceasta lumina. Ceea ce executati prin lumina voastra reprezinta radianta fiintei Eu Sunt cu care ne conectam, cu care comunicam prin limbajul luminii.
Acum deasemeni ancorati constiinta, prezenta Eu sunt prin vehiculul uman. Astfel oferiti umanitatii o reala experienta a libertatii, libertate pe care omenirea sa si-o recapete. Viziunea launtrica si experimentarea acestei libertati se transmite tuturor umanilor. Ei vor simti trairea (experienta voastra) si vor tinde spre aceasta libertate ghidati de sinele lor launtric.
Ceea ce ati atins azi prin prezenta Eu Sunt, defineste etapa de inceput, adica a libertatii catre care fiecare suflet din planul Pamantului aspira sa il atinga si sa-l manifeste.
Voi acum sunteti dincolo de constiinta de masa si de gravitatia hipnotica a Pamantului. Sunteti fiintele ce va veti putea desfasura activitatea in toate realitatile terestre fara sa ramaneti blocati in acestea. Sunteti deja acel standard care revolutionati (schimbati) realitatea simplu, prin starea launtrica de A FI.
Calauzirea voastra este in totalitate realizata de Divinitatea pe care ati acceptat-o in totalitate si care s-a integrat devenind o fiinta intregita.
Sunteti acum un standard pe care si noi il observam ca noua etapa in care ati intrat si primim de la voi informatiile ca adevarate invataturi pt multi din familia voastra angelica. Tot ce experimentati este nou si pt noi si desi putem vedea potentialele ce va inconjoara aplicarea acestor potentiale ne minuneaza si ne bucura deasemeni si pe noi cei aflati in alte realitati.

Va salutam cu recunostinta toti cei ce apartin comandei Asthar din realitatile alaturate.”

Niciun comentariu: