sâmbătă, 1 august 2015

Mesaj de pe nava Mu- Permitem profunzimea iubirii de sine



”- Va salutam. Va vorbeste reprezentantul, unul dintre comandantii de pe Marea nava Mu. Noi nu suntem in timpul si spatiul vostru. Venim din alt univers. Ne putem proiecta ca o holograma in timpul si spatiul vostru pt a ne face perceputi. Transmisiile noastre sunt catre toi cei de pe Terra. Fiecare ne va percepe in felul sau propriu.

Tu acum vei simti ca esti chemata de noi si te vei proiecta la randul tau. Proiectia ce o faci catre noi este perfecta pt a te cuprinde si a te intelege. Spatiul tau sacru ne-a invitat. Tu ai cerut pt tine mai multa iubire neconditionata. Deci, vom lucra pe holograma ta pt a te ajuta sa-ti deblochezi anumite circuite.

Respira calm si linistit. Suntem foarte buni chirurgi energeticieni. In campul tau, o parte din aceste circuite au un aspect incolacit sau asemenea unui nod. Le vom rearanja ca energia sa curga libera si tu sa simti ca te poti iubi mai mult, ca poti radia aceasta iubire launtrica.

Suntem bucurosi ca ai cerut mai multa iubire de sine. Ai fost auzita. Relaxeaza-te. Imagineaza-ti ca te intinzi. Aici la noi sunt toate conditiile. Campul tau energetic este perfect relaxat acum. Permite-ne sa te atingem. ... Vei simti suflarea noastra ca o adiere blanda. Noi nu lucram cu instrumente asa cum aveti voi. Aici nu curge sange. Frecventele noastre de lumina determina realinierea si asezarea tuturor circuitelor la modul lor firesc initial. Chiar mai mult, prin permiterea ta vom realinia si alte circuite benefice sanatatii si reintineririi corpului tau.

Respira linistit calm, profund. Acum vei simti energia cum curge revenind prin acele spatii. O noua stare de vitalitate vei avea, un alt inceput. Totul intra acum in firescul tau. A te iubi pe tine, a-ti acorda aceasta energie tie insati, este echivalent cu a-l aduce pe Creator in planul Terrei.

Cand tu te onorezi, onorezi intreaga creatie. Aduci multumire Sursei, lui Tot Ceea ce Este. Recunoscandu-ti Divinitatea si manifestand-o, vei simti multumirea pe care ea Sursa/Creatorul ti-o daruieste. Constiinta ta se uneste cu marea constiinta. Prin aceasta noua realiniere, vei percepe diferit.

Te imbratisam draga si minunata fiinta a creatiei. Mergi acum in drumul tau si manifesta-te prin aceasta iubire catre care ai aspirat. Retrage-ti holograma si suprapune-o pe corpul fizic. Respira permitand integrarea.

 Nu uita: esti copilul divin ce ai venit pe Terra pt a te bucura de aceasta viata.”

Prietenii lemurieni.

Un comentariu:

Anonim spunea...

super fain, o adevărată plăcere și bucurie conștientizarea a ceea ce au transmis prin tine dragă Mihaela :) mulțumesc și te îmbrățșez cu mare drag adi... dhara :)