duminică, 23 august 2015

Voi sunteti creatorii in noua energie


- Dragii nostri. Lumea se schimba. Intrati in contact cu noul tot mai mult. Vibratia voastra creste. Astfel ca va schimbati de la zi la zi. Exista o nomenclatura, o patura sociala aparte. Ea va dirijat de foarte multi ani, chiar de milenii. Acum a sosit si momentul schimbarii lor. Aceste fiinte minunate si-au sumat si ele rolurile lor. Roluri dure, roluri ce au creat experiente, traume, modificari sociale, modificari a numeroaselor paturi sociale, modificari in insasi constiinta omenirii. Deasemeni modificari in chiar constiinta planetei.

Voi toti reveniti acum la un real liber arbitru cand incepeti sa constientizati si folosind liberul arbitru alegeti noi schimbari in viata voastra. Aceste schimbari sunt radicale. Le veti face trepat in diferite etape, pe diferite forme de constiinta, asa cum fiecare dintre voi este in etapa sa personala. Miracolele ce urmeaza, sunt de fapt reveniri la voi ca fiinta intreaga, ca fiinta in uniune cu Tot Ceea Ce Este. Notiunea de Tot Ceea Ce Este este foarte vasta, multidimensionala, pe diferite realitati.

A reveni la Tot Ceea Ce Este, reprezinta un miracol. Voi va veti simti la inceput dezradacinati pt ca va rupeti din vechile sisteme, din vechea forma de viata. Va veti smulge voi insiva acele radacini pt a va planta in alte si multiple realitati. Constiinta voastra este in crestere. Pe masura ce va deschideti catre ea, pe masura ce o veti capta, veti privi cu alti ochi ceea ce este in jurul vostru. Ce pana acum va era indiferent, ce pana acum nu va capta atentia, o sa vedeti ca veti acorda alta atentie si sustinere a ceea ce pana acum nu vedeati sau nu va interesa. Voi deveniti fiinta constienta, fiinta ce va asumati raspunderea, va asumati o constiinta atat a voastra personala, cat si una la nivel planetar. Va veti schimba catre o constiinta in care veti aprecia tot ceea ce sunteti, tot ceea ce este in jurul vostru. Veti aprecia diferit tot ce vi se ofera, sau tot ceea ce Mama Pamant va ofera.

Cand voi incepeti sa priviti in jur cu alti ochi, cu alta atitudine si sa apreciati fiecare planta sau fiecare gest facut de vreunul din semenii vostri, sa intelegeti ca sunteti pe un alt nivel al vostru de deschidere. Veti incepe sa apreciati tot ceea ce a fost creat. Veti incepe sa apreciati diferit propriile voastre creatii. Veti incepe sa va apreciati pe voi si sa va oferiti o alta valoare voua insiva. Veti intelege ca ceea ce manifestati, ceea ce vorbiti, gesturile, faptele, gandurile voastre, au o valoare nemasurabila, imensa. Cuvantul, gandul vostru, iubirea voastra este sinonima cu gandul, cuvantul si fapta divina.

Veti intelege ca indiferent de studiile voastre, voi sunteti o fiinta a lui Dumnezeu care il manifestati aici pe Pamant pe Dumnezeu. Va veti da o alta valoare, va veti da o alta importanta atitudinii, cuvintelor, chiar privirii voastre. Cand va veti privi, veti intelege ca acea imagine a voastra este imagine sacra. Este creatie sacra, acel corp al vostru. Tot ce voi rostiti, este sacru. Indiferent ceea ce rostiti, acel cuvant are incarcatura sa sacra.

Ati experimentat o gama foarte larga de stari, de sentimente. Erau necesare. Indiferent ce ati facut. Indiferent ce ati spus, totul face parte din marea creatie, din marea sacralitate. Treptat, fiecare creatie a voastra o veti ridica pe alta vibratie. Fiecare emotie, fiecare sentiment, ca a fost de mila, de vinovatie, de agresiune, veti intelege sa-l ridicati pe alta vibratie. Treptat, treptat, cuvintele voastre de la agresivitate, de la ura, de la manie, vor urca spre bunatate, spre frumusete spre iubire. Este dansul sacru al Creatiei. Voi sunteti astfel creatori. Un sentiment de ura, il veti ridica cu propriile voastre forte, cu propria voastra constientizare la un sentiment de iubire.

Dragii nostri, este o munca creativa aceasta. Nimeni nu poate sa o faca in locul vostru. Nimeni nu are aceasta capacitate de alchimie. Doar voi aveti capacitatea de a transforma ura, mania in iubire. Iata deci cat de valorosi sunteti. Voi singuri de la anumite fapte de agresivitate veti putea sa vi le transformati in fapte de bunatate si de iubire.

N-ati stiut, nu v-ati gandit ca aceasta este o munca de creatie. Nu ati constientizat aceast lucru pana acum. Ba, chiar v-ati invinovatit. Acesta insa este planul Pamantului. Voi sunteti creatori, sunteti chimisti, fizicieni, matematicieni energetici. Sunteti bioenergeticieni. Voi transformati o fapta de agresiune, momente de razboi, in momente de pace. Transformati alchimic sentimente de invidie, de gelozie, de manie, de ura, de neiertare in sentimente de alta vibratie, in sentimente de armonie, sentimente de pace, de iubire, de compasiune.

Aceasta este o munca de creator. Trebuie sa fii un creator extrem de capabil si de puternic sa poti transforma ura, gelozia, invidia, frica intr-un sentiment al compasiunii si al iubirii. Ati avut nevoie de ani, de luni de framantari interioare pt a putea face aceasta alchimie. Voi sunteti creatorii. Pt aceasta nu sunt necesare scoli mari, diplome marete. Nu, dragilor. Este necesara starea voastra interioara, templul vostru interior unde, stiti foarte bine prin ce ati trecut, pt a transforma aceste stari prin care ati trecut in alta vibratie.

A sosit momentul sa constientizati acest lucru si sa intelegeti ca laboratorul vostru interior a fost un laborator de o viata intreaga sau de multe, multe alte vieti. 

Aduceti-va voi insiva felicitarile de rigoare. Daruiti-va voi diplomele care vreti sau ciocniti cu voi insiva un pahar de sampanie si uitati-va cat de mult ati reusit si cat de usor puteti face acest lucru. Voi sunteti adevaratii alchimisti, voi sunteti adevaratii fizicieni, matematicieni, chimisti energetici. Voi sunteti cei care ati experimentat viata. La nici o scoala din marile voastre institutii nu va invata acest lucru. Este o scoala proprie, individuala, unde doar voi insiva reusiti sa faceti acesta. Bucurati-va si intelegeti ca voi sunteti creatorii. Nu asteptati sa vina cineva sa va spuna acest lucru. Intelegeti ca in interiorul vostru ati creat toate acestea. Intelegand acestea, veti reusi sa va schimbati mai usor realitatea in care voi traiti. Veti intelege ca puterea este la voi, ca toate substantele sunt in interior. Doar constientizati si asa cum pana acum, atatea vieti ati facut lucrul acesta, faceti-o in continuare ca o faceti foarte, foarte bine. Chiar daca noi suntem in jurul vostru, nu putem sa facem aceasta munca. Suntem echipele voastre angelice, suntem fiinte de lumina, suntem arhangheli, insa noi va onoram si ne scoatem palaria in fata voastra pt ca este ceva peste puterile noastre sa facem aceasta munca de pionerat pe care voi o faceti in spatiul vostru sacru al inimii.

Ne inclinam in fata voastra, va onoram si va rugam sa fiti constienti de marea creatie pe care o indepliniti.

Prietenii vostri de dincolo de voal.  

 

Niciun comentariu: