vineri, 8 mai 2015

Fortele Aeriene Ceresti Regale - La Radauti




                                   


Azi Fortele Aeriene m-au contacta inca o data inainte de plecarea catre Radauti.
“- Te salutam dragul nostru compatriot. Este o onoare pt noi sa fim cu tine pe aceasta frecventa. Lungimea de unda ce o impartasim, este creata de nava noastra pt a te putea contacta. Este o frecventa grosiera pt noi si nu putem mentine prea mult in acest spatiu-timp al Terrei. Ramai asadar conectat la imaginea/simtirea noastra pt a percepe spatiul  de transmisie catre Pamant.
Din aceasta nava in care ne aflam intretinem o relatie asemanatoare cu a ta cu mai multe fiinte aflate in spatiul Pamantului. Locuitorii nu au cunostinta despre noi iar noi nu patrundem fortat in spatiul lor. Cunoasterea ce o ai despre noi ne permite acest contact.
Ai acum a intelege importanta legatura ce o poti face intre oamenii aflati la sol, cerintele de evolutie si prezenta noastra, a tuturor celor aflati in imprejurimile Terrei.
Ai o valoare didactica in acest plan al Terrei de invatator, educator fata de spiritele evoluate ce au uitat de ele insele. Acestora le poti vorbi, ii poti intelege si-i poti ajuta atat cat ei permit.
Nu dorim sa ne prezinti ca un “cap de afis”, caci doar constiinta lor conteaza mai mult decat prezenta noastra in spatiu. Constientizandu-i despre existenta noastra, nu le este chiar atat de mult de folos fata de constientizarea de sine insasi si de aducerea aminte ca sunt fiinte stelare cu indatoriri mari, ca sunt asemenea noua. Indatoririle se refera la modul cum iti traiesti viata in planul terestru. Fiecare corp uman este o nava proprie, indatorirea mareata este sa cunosti a-ti conduce propria nava. Aminteste-le acest lucru pt a intelege sa nu-si deterioreze nava-corp fizic, ci sa ii permita evolutia catre cele mai inalte posibilitati. Este la indemana acest lucru.
Fiinte galactice, altele decat noi, va observa si se minuneaza de transformarile acestei nave corp, atat in directia in care v-ati dus de a o deteriora, cat si in directia de a o repune in functiune, de a o ajuta si realinia cu forta Spiritului. Aceasta revenire la Spirit aduce propria nava pe pozitii neasteptate, imprevizibile, de o mare anvergura. Suntem uimiti si bucurosi ca ati reusit aceasta maiestrie. Ramane de vazut directiile spre care va veti indrepta.
Voi sunteti creatorii. Noi asteptam si va sustinem in masura in care ne permiteti fara a va diminua cu ceva procesul creator. Suntem uneori cu” sufletul la gura”, cum spuneti voi, cand observam intortochelile in care functionati si cum deodata cu un salt iesiti de acolo demoland vechiul. Sunteti intr-o nastere continua oferindu-va o multitudine de surprize.
Noi cei din FACR avem toata admiratia pt voi. Suntem recunoscatori pt tot ce intreprindeti si pt lumina ce o daruiti din sufletul vostru Pamantului si celor din jurul vostru.
Ne revedem/simtim curand in noua locatie unde vei ajunge (Radauti)  moment strategic de refacere a unitatii energetice a acelui spatiu de intersectie, unde lumina noastra te va insoti, iar constiinta ta se va expanda.
Vei fi in contact constient cu Gabriel ( Bucuresti ) pt ca cele doua locatii nu sunt separate, iar noi vom infuza pe ambele in aceeasi masura in care constiintele voastre se vor uni devenind una singura in sprijinul Unimii. Astfel veti crea un spatiu cu o raza luminoasa de mare actiune ce va fi captata si amplificata de navele noastre din spatiu.
Va fi un eveniment unic aceasta intalnire si constientizati-l cat de mult puteti cu ajutorul navei voastre corp prin multitudinea celulelor adevarati receptori si emitatori.”

Am recitit mesajul pt a-l posta la ceva timp dupa primire si am observat ca ma intreb unde este scris restul mesajului ca nu e complet. Am inteles ca transmisia lor a fost mult mai ampla, ca simtirea mea  este adevarata, informatia este in mine dar inca nu il pot decodifica. Cititi cu inima si primiti prin Sinele vostru  tot ce aveti de primit

Niciun comentariu: