vineri, 2 aprilie 2010

Invitatie in inima Sambalei

Noi preotii Shambalei, preoti ai luminii solare, va invitam sa popositi in lumina noastra. Prin aceasta invitatie, primiti si binecuvantarea a tot ceea ce voi sunteti si graiti. Raspandind lumina, raspanditi binefacerile acestui pamant catre intreaga Omenire. Noi suntem aici un grup care ghidam o anumita directionare a omenirii, atat cat ni se permite. Insa cei ce cer ajutorul nostru, sunt imediat primiti si daruiti cu darurile luminii si daruri ce apartin experientei si intelepciunii noastre.
Nimic din ceea ce urmati voi, nu ne este strain, caci voi sunteti conectati la marea Lumina si noi stim cand bratele voastre se deschid si cer ajutor pt planeta. Aceasta ajutorare la dorinta voastra, va este oferita si acum, caci voi, prin ceea ce simtiti si concepeti in planul material, ghidati si daruiti lumina catre semenii vostri.
In paginile a ceea ce voi exprimati, noi picuram cuvinte de lumina, cuvinte ghid, care va vor ajuta si vor deschide inimile. Permiteti acestui fluviu a intelepciunii voastre strabune, sa curga prin ceea ce lucrati si el va fi amplificat de noi toti care suntem in Lumina pe planeta.
Veti pluti in vibratia noastra la fel cum plutiti in vibratia lui Zamolxe si sub a carui stindard sunteti luminati si patronati. Permiteti intentiilor voastre sa curga fara a sta mult si a gandi asupra lor. Concepeti, lasati mana sa curga, caci in spatele vostru stau ingerii Luminii.
Aici in Shambala se lucreaza intens la un proiect de iluminare ce va favoriza omenirea. Din voi, cei de la suprafata, vor aparea cei ce vor dori sa ancoreze in planul vostru, ceea ce noi in acord cu planeta si cu Creatorul, concepem.
Stim ca lumina se deschide in voi tot mai mult si acum este perioada cand va umpleti cu aceasta vibratie inalta. Va sustinem si noi cu energiile noastre, insa ceea ce alegeti sa faceti, va apartine. Noi nu vom veni niciodata sa va sfatuim cum anume si ce anume sa faceti. Energiile noastre vor veni numai ca energii de sustinere, atunci cand sunteti in aliniere cu Lumina. Astfel, alegerile raman ale voastre. Prin aceste alegeri, invatati sa va asumati tot mai mult din responsabilitatea care vi se cuvine.
Va multumim pt sosirea voastra aici, printre noi si va daruim cele mai frumoase si minunate daruri si ganduri de iubire din partea noastra.
Preoti si in acelasi timp reprezentanti ai Shambalei.

Niciun comentariu: