vineri, 2 aprilie 2010

Comandament Galactic – Adamus-St-Germain-Incurajari

Bun sosit, va saluta Comanda Asthar. Energiile voastre atrag acum alte enegii. Inalta vibratie catre care va indreptati, va favorizeaza, noi cunoasteri, noi deschideri. Aici in Centrul Galactic au fost invitati inalte entitati energetice, care va vor prelua acum pregatirea ce urmeaza. Adamus se afla printre ei si doreste sa va transmita cateva cuvinte:
“ - Dragii mei, bun sosit. Am asteptat aceasta intalnire, prin care va anunt un nou pachet energetic ce il aveti de preluat si directionat catre Pamant. Nu este o intamplare ca ne intalnim in acest loc si dorim ca aceste energii noi ce sosesc, sa le simtiti sa le permiteti si sa urmati desfasurarea lor. In functie de voi, acestea se vor desfasura, in functie de ceea ce alegeti; insa ele sa stiti ca sunt in serviciul vostru. Ele vor raspunde vibratiei noi la care ati ajuns prin contopirea cu divinitatea voastra si prin imputernicirea ca Suveran pe care v-o acordati.
Acest pachet energetic cum l-am numit noi, acum continua schimbarile, insa voi cand il aduceti si il suprapuneti peste energiile Pamantului, permiteti o desfasurare a evenimentelor in directia schimbarilor si a propulsarii planetei. Voi ati fost de acord cu aceste schimbari si iata, ele vin sa sustina. Permiteti-le sa soseasca si sa cuprinda sfera voastra de activitate, a ceea ce voi acum ati dat intentia si raspanditi prin ceea ce creati. Intentia voastra este cunoscuta, iar aceste energii vin sa sustina.
Este mult, mult mai amplu si mai complex ceea ce create, iar ceea ce daruiti energetic, va fi sustinut de aceste energii. Ele insa se vor extinde pe o suprafata mult mai ampla, contopindu-se si lucrand in sprijinul intentiei ce ati dat.
Multe entitati vor sosi acum in jurul vostru, care vor dori calauzirea acestei noi intentii. Fiti pe deplin raspunzatori de ceea ce creati, de ceea ce daruiti acum omenirii, pt ca ceea ce voi puneti acum in miscare, creeza o mare energie de schimbare si aliniere la Planul Divin. Este mult mai complex decat ceea ce cu mintea va puteti imagina si de aceea suntem in jurul vostru nu numai pt sustinere ci si pt aportul energetic pe care vi-l oferim in acest moment. Va fi cu un rasunet mult mai mare si un impact generos si e bine sa stiti ca intreaga companie angelica este si a iesit inaintea voastra. Aceasta energie, deja constientizand-o, lucreaza pt voi si cu voi, doar constient lasati-o sa fie in slujba voastra. Nu stati pe ganduri si raspanditi tot ce doriti, iar rodul il veti vedea si il veti culege. Va imbratisez si va bat pe umar prieteneste, incurajandu-va si sustinandu-va in tot ce voi faceti.
Adamus cel Suveran.

Niciun comentariu: