joi, 17 decembrie 2009

Thoth -Salile din Amenti -reamintire

De pe alte planete si din alte galaxii, ati sosit pentru ajutorarea Pamantului si a celor care erau pe Pamant in acele vremuri. Datoria mea este sa va reamintesc, ca pentru ceea ce ati sosit atunci, pentru acelasi lucru sunteti si acum: pentru aceeasi ajutorare.
A sosit momentul sa va reamintiti, ca atlanti ce sunteti si sa va deschideti catre toata cunoasterea voastra, ca ceea ce aveti de aplicat sa aplicati.
Au trecut vremurile cand nelumina a avut planeta sub conducere. Aceste entitati si-au sfarsit evolutia. In toata aceasta perioada le-ati permis, le-ati ascultat si in mare parte v-ati lasat manipulati. Aceste experiente si pentru ei si pentru voi s-au sfarsit. Din preaplinul inimii Creatorului, voi primiti unda verde, cale libera pentru aducerea inapoi, pe Pamant, a Luminii, in toate drepturile sale.
Bogatia pe care voi o aveti in ADN, bogatie pe care ati adunat-o prin vietile voastre si prin experiente, precum si prin darurile pe care parintii vostri divini vi le-au oferit, toate acestea sunt la indemana voastra. Insa ele se gasesc in interiorul vostru, in ADN-ul vostru. In urmatoarele etape aveti de accesat aceste biblioteci interioare, prin care numai voi puteti sa va deschideti si sa vi le luati.
Energia pe care noi am adus-o acum prin reamintirea cu templele din Tien, va vor ajuta. Insa cheia, este iubirea prin care veti deschide acele usi interioare. Aceasta energie de iubire este amplificata si daruita acum, caci ea are nevoie de corpul vostru prin care este primita si metamorfozata corespunzator cu nivelul vostru de constiinta. Cand aceasta iubire o aduceti in contact cu acest AD N, portile bibliotecilor voastre se deschid.
In ceea ce voi faceti prin aceasta iubire si prin conexiune cu propria voastra divinitate, voi veti lucra pe Pamant, numai si numai in legile absolute ale Universului. De la aceste legi nu vi se va permite sa va abateti. Si numai cu ele veti face pasii mai departe in aceasta epoca, in care voi deveniti principalii co-creatori. Voi sunteti, dupa cum stiti, faceti drumul celor ce va urmeaza. Insa in acelasi timp, prin ceea ce voi veti forma, veti forma o serie de consilii de intr-ajutorare, de ghidare. Veti simti noua colectivitate pe care o formati.
Toate tezaurele voastre va vor ajuta sa implementati, sa creati, pentru ca ceea ce se deschide acum, este nou pentru toata lumea. Prin asumarea acestor responsabilitati, voi deschideti in acelasi timp, portile mai departe. In sprijinul acestor creatii, aveti tezaurul voastru propriu, aveti energiile pe care Creatorul le trimite si aveti intuitia divinitatilor voastre. Acesti pasi sunt acum necesari si v-am transmis sa constientizati, sa intelegeti, in ce etapa intrati.
In jurul vostru suntem noi, echipele, sunt eu Thoth impreuna cu foarte multe entitati, insa munca ramane a voastra. Ceea ce v-am transmis acum, din punct energetic, va avea rasunet asupra corpului vostru, pentru ca aceste energii ce le-ati primit, vor continua sa lucreze in corpul vostru. Fiecare energie pe care o primiti, o respirati, va conduce la pasul urmator, la energia de vibratie urmatoare.
Noi ramanem in preajma voastra si chiar daca uneori nu ne simtiti, noi va privim si va sustinem. Insa asteptam de multe ori, chemarea voastra, initiativa voastra, practic, pornirea interioara pe care voi sa o manifestati.
Ceea ce se intampla acum cu voi, se va extinde, pentru ca prin ceea ce voi constientizati, voi veti atrage pe alti frati si surori de-ai vostri, care si ei primesc in acelasi timp, o pregatire sau o informatie si cu care voi veti lucra.
Modul cum sunteti impanziti pe Pamant, formeaza prin corpurile voastre, o adevarata retea energetica, care va permite conexiuni cu cei care se vor apropia, cu cei care deja lucreaza, precum si cu retelele Pamantului. Doresc sa mai adaug, ca voi sunteti luati intr-o lumina speciala din inima Creatorului, lumina ce va este necesara, lumina care va va determina sa va asumati responsabilitatea si sa va imputerniciti, pentru ca pasii vostri pentru omenire, sunt foarte importanti. Nu dorim sa catalogam in nici un sens ceea ce voi aveti de facut. Doresc sa subliniez ajutorul care vi se ofera. Aceasta lumina pe care o primiti, este o lumina ce a si inceput sa curga in corpurile voastre si care va va ajuta sa fiti cu un pas inainte in ceea ce priveste claritatea, atitudinea fata de diferite situatii, curajul si forta cu care sa treceti prin situatii si puterea de a constientiza momentele. Deci, aceste energii vor lucra in corpul vostru, ajutandu-va in acelasi timp sa va deschideti si sa intelegeti. Marea voastra capacitate la ora actuala, este de a intelege ceea ce vi se intampla si in virtutea acestei intelegeri, voi sa va manifestati constient pe Pamant.
Forta voastra de pamantean va creste si veti avea in fiecare loc unde sunteti, un cuvant de spus. Doresc sa constientizati ca ceea ce este aspectul vostru divin, va dubleaza/secondeaza in fiecare moment, cu fiecare actiune a voastra. Nu vorbesc de unirea dintre divin si uman. Doresc sa vorbesc de atitudinea divinului care se manifesta tot mai pregnant in mediul uman. Prin aceasta subliniere, doresc sa va simtiti acei zei si zeite, zeitati, asa cum ati fost odinioara prin a caror capacitate Pamantul se transforma. Prin ceea ce se activeaza din ADN-ul vostru, voi le veti manifesta si veti lucra aidoma acestor zeitati, asupra planurilor Pamantului.
Cand noi am fost in Salile din Amenti, cand ne-am reunit, am facut acolo multe ritualuri, multe initieri, multe mantre. Toate acestea sunt acumulate in voi, sub forma unei esente. La aceasta esenta apelati si lasati-o sa se trezeasca, caci aceasta esenta a tot ceea ce noi am lucrat, va va ajuta deasemeni. Ati depasit momentul de a face ritualuri si a pronunta mantre, insa esenta energetica a acestora, poate fi folosita.
Fiecare dintre voi ati avut ritualurile voastre specifice, sau mantrele voastre specifice. Fiecare ati obtinut diferite initieri pe anumite raze, pe anumite inclinatii. Nu sunt necesare acum sa vi le reamintiti. Ele sunt oricum in interiorul vostru. Insa energia voi o puteti folosi, pentru ca este ca un combustibil al vostru interior. Aceasta energie voi o aduceti si o unificati cu noua energie care soseste. De fapt am dorit sa subliniez ca o puteti folosi ca o sursa de energie proprie, pe care o deschideti cand lucrati cu cei din jurul vostru, sau cu elementalii, cu alte forte ale naturii, cu insasi planeta. In acest fel constientizati cumulul energetic care sunteti si care constituie, pe langa marea sursa, propria voastra sursa energetica. Aceasta este alipita sursei centrale care este in interiorul vostru. Apelati la aceste surse interioare, ori de cate ori doriti, printr-o simpla activare sau intentie.
Voi aveti in voi, tot ceea ce ati lucrat de-a lungul vietilor, precum si tot bagajul ancestral cu care ati venit pe Pamant. Iubirea care se trimite acum Pamanutului si implicit voua, era liantul ce va lipsea voua. Aducandu-le pe toate impreuna si traindu-le voi deveniti stapanii propriului vostru tezaur. Toate vor merge mana in mana, odata ce veti deveni capabili sa le accesati si pe masura ce evenimentele din fata voastra se deruleaza. Ramaneti in calmul vostru si toate veti observa ca vor veni ca de la sine.
Maiestria voastra si vorbesc de ceea ce ati devenit de-a lungul vietii, este deosebita si tot ceea ce veti face, veti simti de acum incolo, pentru voi va fi deosebit de simplu si de usor. Ascultati-va doar glasul inimii, glasul interior.
La ceea ce voi deschideti din interiorul vostru, Pamantul va raspunde. Voi sunteti pentru Pamant, ochii mainile si picioarele lui, precum si antenele sale. In ceea ce urmeaza sa se intample ca evolutie a tuturor, voi sunteti cristalele vii ale Pamantului. Voi insasi, formati o retea cristalina. Sunteti cea mai importanta retea cristalina a planetei. Luminile voastre se vad din spatiu si pe masura deschiderii ADN-ului, toti cei din spatiu vor tine cont de aceste lumini. Imputernicirea voastra intelegeti deci ca este nemasurata, iar aceasta planeta are nevoie de voi ca sa luati atitudine fata de energii care nu vor mai corespune nici nivelului vostru de constiinta, nici planetei.
Pentru aceasta am sosit, pentru a transmite acest mesaj. El, energetic, se va implementa in campurile voastre si insasi aceste energii vor fi aidoma unor ghizi de lumina si de iubire. Acum, de cand sunteti conectati cu divinitatile vostre si cu energiile de iubire ce au ajuns pe planeta, voi deja intrati in cadrul legilor Universului. Aceste legi, corespund cu iubirea din inima voastra, iubire care de la zi la zi incepe sa se manifeste, iar voi veti trai in aceasta iubire, la un mod facil, la un mod in care veti simti ca va scufundati intr-un ocean de iubire. Veti vedea sub ochii vostri efectul acestei iubiri, iar manifestarea voastra bazata pe cunoastere si intelepciune, va face omenirea si planeta sa straluceasca cat de curand, in aceasta era.
Noi toti care am participat alaturi de voi, va multumim si va transmitem mesajele noastre de iubire, de sustinere de suport pentru tot ceea ce voi faceti.

Niciun comentariu: