sâmbătă, 12 decembrie 2009

Adamus St.Germain - 12.12.2009

Namaste Namaste
Eu vin de acolo unde eu sunt si am venit special pentru voi, ca aceste energii de 12 -12, sa nu le pierdeti. Aceste energii au adunat foarte, foarte multe entitati in jurul planetei. Este momentul ca aceasta oportunitate, voi sa o primiti.
Nu erau asteptate, nu se cunosteau evenimantele pe care voi le traiti. Le-ati atras. In concluzie foarte multe entitati de pe alte planete, sau de pe nave, s-au apropiat de voi. Faptul ca nu mai aveti voalul, a atras catre voi aceste lumini. Forta luminii voastre a atras lumina lor. Ele sunt intr-adevar foarte aproape in jurul Pamantului. Si, noi dorim ca voi sa profitati de aceste energii, sa le primiti, sa le receptionati si beneficitatea lor sa va atinga. In aceasta atingere, voi va veti conecta cu usurinta la ei.
Ii veti putea descifra, pentru ca foarte multi sunt vindecatori. Nu vindecatori a ceea ce stiit ca face un medic. Ei ca vindecatori, se refera la anumite alinieri ce se fac intre energiile lor si energiile planetei. Ei vin cu energii ce reprezinta energia propriei lor structuri, a structurii planetei lor. Si aceasta ajuta Pamantul sa-si alinieze corpurile sale. Deci, este o mare oportunitate pentru Pamant, prezenta acestor invatatori, pentru ca voi veniti in contact cu energii total noi pentru voi, total noi pentru Pamant, a caror frecventa, structura, aliniere, coreleaza planeta la un nivel mult mai inalt, care ii este necesar.
Desi aveam treaba in cu totul alta parte, ceea ce s-a adunat in jurul planetei si faptul ca voi ati format aceste grupuri, am venit sa va ajut sa constientizati prezenta lor si sa faceti aceasta conexiune, constient la inimile voastre. Voi pune si eu energiile mele acum in concordanta cu energiile voastre, ca aceasta corelare sa va fie voua mai usoara. In acelasi timp si alte fiinte-lucratori de lumina de pe Pamant, pe care voi ii numiti maestrii inaltati si care unii dintre ei au venit, va vor ajuta la aceasta corelare.
Tot ceea ce se intampla, este datorita voua, cei care accelerati, caci si procesul de accelerare in corpul voastru s-a declansat, iar la intentia de accelerare care ati dat-o, corpul voastru a raspuns multumitor, ceea ce noi nu ne-am asteptat. Aceasta atrage si aceasta intalnire.
In acelasi timp, dat fiind aceste energii, noi dorim sa facem o armonizare intre energiile voastre si energiile celor care sunt mai putin in lumina, dar care doresc sa paseasca in lumina. Iar daca voi ii primiti si lumina voastra se deschide (cum deja este deschisa) catre ei, (dar prin intentie), aceste entitati, fratii vostri, pot face pasul in lumina pentru ca cei care sunt adunati in jurul planetei, vin cu un suport energetic foarte mare si ii sustin in acest pas. Este un mare castig atat pentru voi, cat si pentru planeta. Ba, putem spune ca este un castig si pentru aceste entitati care s-au hotarat. Nu reuseau de unele singure.
Revenind acum la energiile care sunt in jurul planetei, noi dorim sa va aliniati prin intentie acum, cu acestea, pentru ca dorim sa facem ceva nou. Si pentru ca voi sunteti deschisi la acest nou, vom face o conexiune cu axa planetei. Permitem prin intermediul vostru, ca aceasta axa, pentru ca voi deveniti axa planetei, sa se ghideze catre aceste energii pe care cei din jurul planetei le sustin, ca ea sa se incarce si sa isi preia tot ceea ce este necesar pentru modificarile de rigoare. (pt. schimbare)
Totul se face in energia iubirii si armoniei. Voi sa intelegeti acest lucru, ca pe o mare sansa ce acum o oferiti nu numai planetei ci si semenilor vostri, pentru ca foarte foarte multe zguduiri ale planetei pot fi astfel depasite. Prin aceasta conexiune, armonizare cu cei care au hotarat sa treaca in lumina, prin aceasta incarcare a axei cu aceasta energie, insasi rezervele energetice ale planetei cresc, se umplu si tot ceea ce ea ar fi fost nevoita sa faca pentru propria ei revigorare la un mod neplacut pentru voi, se evita acum si ea isi primeste acest surplus energetic si foarte multe vieti sunt pastrate.
Sa respiram impreuna profund si sa permitem conexiunile voastre deja au fost facute. Voi sunteti acum in axa planetei si prin voi, rezervoare energetice ale Pamantului se umplu. Desi inca nu vedeti cu ochii vostri fizici, daca ati vedea, ati putea spune ca aceasta este un miracol. Este o sincronicitate in acealsi timp, intre voi si cei veniti, care asista in jurul Pamantului.
Antenele voastre milenare au putut fi activate... Conexiunile sunt facute... Voi sunteti in pozitiile voastre si totul se umple cu energie... Sfere de lumina sunt pornite catre voi... Spirale de lumina se impletesc in jurul vostru... Centri energetici importanti sunt acum activati... Piloni energetici ce nu au functionat, devin functionabili... Lumina voastra se inteteste... Miscarea Pamantului se realizeaza intr-o noua concordanta cu planetele acestui sistem solar... Iar munca voastra sub o alta forma, incepe.
Ceea ce voi ati reusit, modul in care v-ati regasit si v-ati adunat, va arata potentialul vostru si aici vin si subliniez ca sa intelegeti acest potential si sa fiti siguri ca il aveti, sa deveniti tot mai constienti de rolul vostru pe Pamant, rolul vostru fata de voi si fata de semenii vostri. Intrati acum intr-un context general, cand conexiunea dintre voi si planeta, este de o mare mare mare sincronicitate si corespondenta. Aceasta activitate, voi, oameni planetari, incepeti sa o aveti de acum, intre voi om-planeta si fiinte extraterestre din cosmos. Va raportati o data la voi ca divin umani, o data la voi ca divin uman planetar si o data divin uman planetar cosmic.
Aceasta este integrarea pe care voi o faceti si urmati apoi cu pasi rapizi integrarea cu divinitatea coordonatoare a acestui Univers si apoi mai departe cu el, pana la Creator. Acesia sunt pasii mari pe care voi ii urmati. Primul pas a fost sa iesiti din micimea voastra, din planul pe minus la care erati. Cu cat va recunoasteti mai repede, cu cat va constientizati mai rfepede, mai increzator, cu atat functiile voastre se deschid.
Respirati din nou profund, ca aceste energii care au umplut acum si au ajuns in energia Pamantului, voi sa le puteti recunoaste usor, sa ajungeti sa fiti intr-o colaborare permanenta cu voi, pe planul terestru si voi, cu cei din afara planului terestru. Nu degeaba v-am cerut sa va traiti maretia si suveranitatea, caci cu cat va contopiti cu Pamantul, cu Terra, voi veti deveni ochii, mainile, inima Terrei si veti fi coordonatorii acestei planete.
Am nevoie de voi la un nivel de constiinta extrem, extrem de inalta, iar energiile pe care le primiti acum va sustin si va ajuta aceasta deschidere. Eu deasemeni am sa conectez inima fiecaruia, mintea fiecaruia cu capacitatea de intelegere a cate unui aspect de-al vostru extraterestru, extraplanetar, aspect de-al vostru pe care voi il stiti. Voi face aceasta legatura ca nici un sentiment de vibratie sub minus, sa nu va faca sa pierdeti aceasta conexiune si in acelasi timp increderea in voi sa creasca si sa puteti primi cu toata increderea aceste mesaje de la propriile voastre aspecte. Ele vor veni pe o energie de iubire neconditionata, de energie de armonie, dar daca frecventa lor este prea luminoasa, prea puternica pentru voi, puteti face pasi inapoi. Acesta este considerentul pentru care eu fac acum aceste legaturi. Daca sunteti pregatiti pentru ele, dati-va acceptul. Daca nu sunteti pregatiti, spuneti si eu nu voi face aceste legaturi.
Aceste conexiuni, acum vor fi ca niste mici scantei pe care voi le puteti simti, sau le vedeti, sau mici fiori ce trec prin corpul vostru, caci si aspectele voastre extraterestre au avut si ele nevoie de o intrebare si o aprobare din partea lor. Acest lucru s-a realizat si voi veti putea simti iubirea ce va cuprinde inima, pornind de la aspectul vosru din afara planetei. Cu atat mai mult, aceasta conexiune va avantajeaza sa primiti aceste energii si sa le ancorati in spatiul vostru.
Noi urmarim in acelasi timp, lumina care este pe axa Pamantului si observam spectrele de culori care patrund acum pe planeta. La aceasta se adauga energia cu care deasemeni noi lucram si dirijam in continuare aceste benzi energetice in aspectele vietilor voastre si in apectele societatii voastre. Voi aveti apoi rolul de a dirija aceste energii care acum sunt si ale voastre, primite prin intentie, in mediul vostru de viata. Si cum voua va plac schimbarile, fiecare dintre voi le va directiona acolo unde in viata sa simte sa schimbe. Este liberul vostru arbitru sa directionati aceste energii catre locurile unde voi simtiti.
A sosit momentul sa ne luam ramas bun. O parte dintre noi vor continua sa ghideze aceste energii si sa le ancoreze, insa timpul meu de stat cu voi a expirat. Permiteti-mi sa va multumesc si sa va felicit si sa ma retrag, dorindu-va o minunata celebrare a lui 12 – 12.
Va spun Namaste Namaste pana data viitoare. Eu sunt Cel ce Sunt, Adamus St-Germain, cel Suveran

Niciun comentariu: