marți, 25 august 2009

Maria Magdalena Portal Flacari

Dragii mei, bine v-am gasit. Eu sunt Maria Magdalena; acum voi imi spuneti Lady Nada. Sunt tare bucuroasa. In acest moment, energiile mele prisosesc in jurul vostru. Voi stiti/cunosteti portalurile ce s-au deschis acum, cu poarta a 8-a. Portaluri prin care flacarile de foc sau activat. Acestea aduc catre voi, noi oportunitati. Absorbiti. Noi nu putem spune de aici, ce anume se va manifesta pe Pamant. Ele sunt forte cosmice puternice, ce va activeaza puternic ceakrele atat ale voastre cat si ale Pamantului.
Prin activarile, prin decodificarile din corpul vostru , voi veti capataalte insusiri. Noi vedem de aici, ca ceea ce predomina, este deschiderea catre iubire, catre forta iubirii voastre interioare, devenind astfel mult mai iubitori, mai rabdatori cu cei din jur, cu o forta de intelegere sporita si cu o constiinta catre ceea ce este si se cheama: frumos. Deci putem spune ca veti accesa mult mai usor aceste vibratii inalte. Ramane la latitudinea voastra sa alegeti manifestarile. Putem spune ca va fi o evolutie in corpul vostru, uimitoare prin deschiderea chiar mai mare a ceakrelor. Incepeti sa faceti cunostinta cu aptitudinile voastre interioare, cu ceea ce ati avut mai demult, cu ceea ce corpul vostru a fost dotat, dar mai tarziu nu s-a mai manifestat.
Acum, voi faceti aceste manifestari intr-un corp care si el a evoluat insa intr-un cu totul nou nivel de constiinta. Respirati si aduceti in interiorul vostru, toate aceste energii si forte cosmice care va ajuta la aceste activari. Fiti mereu in moment si nu pierdeti ocazia acestor oportunitati. Stim ca uneori va este greu, ca va lasati prinsi in treburile de zi cu zi, dar daca pana acum le-ati experimentat, ce v-ar lua daca de acum inainte ati face aceasta schimbare si ati alege sa primiti aceste oportunitati ?
O parte din viata voastra, din aceasta viata, ati fost intru totul in planul de zi cu zi. Poate veti alege acum, in urmatoarea parte a vietii, sa lasati din acest plan si sa va acordati ceva mai mult timp pt a primi aceste oportunitati. Ceea ce se intampla acum, este un salt, putem spune foarte bine, cosmic si aceste oportunitati, cand aceste porti se vor inchide, nu se stie exact cand se vor mai deschide. Cei ce vor trece acum constient, care le vor accepta si se vor abandona intru totul Divinului, vor trai momente care nu pot fi descrise in cuvinte. Deja, prin multi dintre voi, aceste porti sunt ancorate, flacarile sunt aprinse. Permiteti-le doar sa lucreze si deveniti proprii vostri observatori. Cand voi respirati constient toate acestea, corpul va va raspunde. Toata lumea este sub influenta acestor forte cosmic. Cati sunt deschisi si cat anume s-au deschis, ramane la latitudinea fiecaruia. Insa voi, cei care sunteti pe aceasta cale perfect constienti prin lumina voastra, ajutati pe cei din jur. Pretuiti aceasta informatie, dar alegerea ramane a voastra. Pe masura ce aceste flacari sunt tot mai inserate in interiorul vostru, deschiderile capata amploare. Nu acceptati ca peste noapte sa se intample miracolul, dar bucurati-va ca si cum el s-a intamplat.
Puteti pastra energia mea in inima voastra cat de mult doriti si ea va fi un ghid pt aducere aminte. Haideti acum sa pasim impreuna imaginar, in aceasta Noua Energie, in aceasta lumina a flacarilor si vizualizati cum aceste flacari activeaza si se aprind in toate ceakrele voastre, cate 7 lumini in fiecare chakra. Aceste ceakre ale voastre, se conecteaza acum la flacarile din Turcia, Florenta, Portugalia. Va aliniati cu aceste ceakre ale Pamantului si simtiti forta care acum patrunde in interiorul vostru. Este forta insasi a Pamantului. Aceasta sustine si mai mult deschiderile voastre. Lasati acum ca ceea ce primiti, sa se expandeze. Va atinge inimile celor dragi voua, a familiilor voatre si a tuturor celor care va inconjoara, unificand toate inimile de pe Planeta.
Iata ce maret si ce daruire ati facut acum prin aceasta lumina ce ati expandat-o. o lumina imbogatita de lumina celor 7 flacari. Ramaneti cu ceakra inimii deschisa catre toate aceste portaluri. Ingaduiti-va clipe de odihna si bucurie, timp in care tot ceea ce ati expandat, se ancoreaza. Iar eu va multumesc si daca voi o sa-mi permiteti, eu raman adanc in inima voastra, conectata cu voi
Namaste ! Namaste !

Niciun comentariu: