vineri, 28 noiembrie 2008

Particula cuantum

Aceasta a fost explicatia Luminii care se anuntase:
Am fost adunati aici in aceasta seara pentru ceva maret. Divinitatile noastre ne-au dat imboldul de a fi aici. Este o deschidere nespus de mare a inimilor noastre acum. Este vorba de lumina cuantica ce se revarsa peste noi, lumina fotonica. Aceasta lumina in cantiatea ei de particule cuantice este revarsata in acest moment peste noi. Cei care aduc aceasta lumina acum, aici, sunt din entitatile binecunoscute noua, dar, in prim plan este energia A. Mihail. El aduce in acelasi timp un steag al victoriei. Este victoria spiritului asupra materiei. De inteles aceasta victorie in sens iubitor. Dar este totusi o victorie a noastra prin care am reusit sa stapanim corpul carnal. Acesta e motivul pentru care ei ne aduc lumina fotonica. Energia noastra si corpul nostru material poate sa primeasca acum aceasta lumina in conditii foarte bune. Sa respiram si sa ne imaginam aceste particule cum sunt lasate in energiile noastre.
Suntem intr-un portal energetic. Cel care este antemergatorul nostru este A. Mihail. El ne faciliteaza trecerea prin acest portal si filtreaza putin din lumina orbitoare ce se indreapta acum catre noi. Permitem sa primim acesta lumina. Devenim lumina fotonica si curgem odata cu ea. Respiram si o aducem in cele mai intime spatii ale noastre, permitsndu-ne sa stralucim, sa o ancoram pentru a mari lumina din interiorul nostru. Se face acum o ruptura cu ceea ce a fost vechi, ce ne-a apartinut. Intoarcem efectiv spatele catre o vibratie ce nu ne mai foloseste si pasim in tulburatoarea si misterioasa forta a luminii cuantice. Ne vom manifesta in cu totul alt mod, pentru ca suntem cu totul altceva. Sunteti o cuanta de energie. Sunteti o altfel de lumina decat ati fost pana acum. Si deveniti zei si zeite cu capacitati magice de neimaginat si de necontestat. Respirati lumina ce se revarsa catre noi si in interiorul nostru. A.Mihail incearca sa stapaneasca aceasta lumina ce e atrasa de noi ca un magnet. Ea este coplesitoare. Si ne transforma total. Ne sunt deschise acum portaluri din inimile noastre. Sunt date la perete porti care ne-au blocat, prin care am uitat despre noi. Lunmina cuantica dizolva aceste porti si ne elibereaza. Ne ajuta sa devenim zeii si zeitele ce am fost dintotdeauna. Este un mare triumf. Si acesta e motivul pentru care A.Mihail a sosit cu drapelul victoriei. Intram pe taramul a fii tot ceea ce noi suntem, intr-un mod constient. Dar, mai mult decat atat, vizibil chiar.
Particule din noi isi iau ramas bun. Ele pleaca acum. Le multumim si le eliberam. Ne-au fost de ajutor. Ele sunt inlocuite cu acestea noi- cuanta de energie. Aceste cuante vor inlocui treptat altele si altele din interiorul nostru de care treptat vom scapa. Le vom elibera. Niciodata pe Pamant, intr-un corp fizic, nu au avut loc atatea transformari prin care noi trecem. Momentul este maret si in deplina sa manifestare. Sa nu pierdem aceste momente sa le traim la cea mai mare intensitate. Ele traiesc prin noi acum si sa nu asteptam pe cineva sa ne atraga atentia. Le traim prin noi insine acum. A.Mihail se intoarce catre noi deschizandu-si larg bratele si arata ca pentru acest moment, vibratiile noastre au crescut, ca el se poate da deoparte din fata portalului si noi putem ramane in deplina lumina fotonica. Este realizarea noastra. Putem sta fata in fata cu aceasta lumina, perfect acomodati la ea. O respiram, o aducem in interiorul nostru si o lasam sa curga in exterior. Respiram pentru a o primi in fiecare celula. A.Mihail sta deoparte si noi pasim in plin in aceasta lumina. Ea se ancoreaza in energiile noastre, aidoma unei coroane. Ramanem aici cateva momente si respiram profund.
“Voi cei care sunteti acum in aceasta lumina faceti parte din inaintasii vremurilor. Nu intamplator sunteti aici sa primi lumina cuantica. In mare parte corpurile voastre au fost pregatite pentru acesta lumina. Preluand-o ajutati la transformarile din corpurile voastre. Ea ramane in voi si face parte de-acum din structura interioara a voastra. O veti absorbi acum permanent ca o hrana zilina pentru corpurile voastre. Ea v-a aduce multe beneficii ce treptat vor deveni vizibile.
Cel care va transmite sunt eu, A. Mihail, care raman permanent conectat la voi. Aducera acestei lumini este o bucurie pentru mine si ma simt onorat ca va calauzesc pe acest drum. Aceasta lumina este adusa pentru planeta pentru a fi un beneficiu si o schimbare pentru intreaga omenire, dar pe moment, doar cativa sunteti pregatiti pentru aceasta si ma bucur ca voi sunteti printre acestia. Ea inseamna un inalt nivel de constiinta si mare putere de flexibilitate/acomodare la nou. Toata omenirea va participa la acest proces, dar conteaza deschiderea si perceptia fiecaruia. Eu sunt in acelasi timp un mesager al sursei supreme. Sunt in acelasi timp un transportor al energiei sursei catre voi. Si fac aceasta cu deosebita placere. Caci, eu de fapt, va pregatesc de la zi la zi ca voi sa deveniti si sa ajungeti si mai apropiati de aceasta sursa, energetic vorbind. Eu doresc ca puterea voastra launtrica prin uniunea cu propria voastra divinitate, sa devina cat mai mare pentru a va manifesta puterea creatoare. Si noi toti cei de aici, aducem catre voi tot ce aveti nevoie pe masura ce voi va deschideti. De aceea am adus drapelul victoriei, ca sa marcam aceasta reusita prin care voi ati fost si sunteti deschisi catre particula cuantica. Noi toti de aici, va multumim, va onoram si va felicitam.”

Un comentariu:

Infinity spunea...

Eu doresc ca puterea voastra launtrica prin uniunea cu propria voastra divinitate, sa devina cat mai mare pentru a va manifesta puterea,,Nu ti se pare ca se cam repeta Ahranghelul? poi cate puteri avem inauntrul nostru? Sa ne unim propria divinitate cu puterea launtrica??? Cam greu de inteles..in fine. Sti pe cineva care deja experimenteaza atata cuanticitare??? pacat ca nu se descoperise pe timpul lui IIsus...