miercuri, 26 noiembrie 2008

MESAJ DE LA DUMNEZEU (2)

In inima profund, as vrea, tu, sa privesti. Adanc, coboara in inima ta. Acolo tu pe Mine ma gasesti. Eu te recreez ,asa cum de mine ai fost plamadita si la Lumina de inceput te readuc.Tu, M-ai strigat si acestui strigat de ajutor, acum Eu ii raspund. Permite energiei Mele sa te cuprinda. Lasa-te imbratisata de energia Mea. Are mult mai multa forta decat poti tu ingloba in corpul tau. Lasa-Ma pe Mine si permite-Mi sa ma extind in micutul tau corp energetic. Va fi atat cat poti tu sa primesti acum, dar Eu treptat Ma voi extinde. Lumina ce ti-o daruiesc te va purta pe aripile gloriei divine ca zborul tau sa fie urmarit si inteles. Si atunci si altii vor striga catre Mine. Parerile lor sunt atat de vaste despre Mine. Dar uita uneori cel mai simplu adevar: iubirea lor fata de Mine. Eu nu trisez, eu nu mint, eu doar exist in ei. Dar ei Ma neaga si Ma mint, de fapt se mint pe ei.
Acum, in acest ceas de inceput, totul nou Eu ofer, ca zborul fiecare sa si-l ia si pe alte culmi sa poposeasca. Tu ai venit cu fata intoarsa in intregime catre Mine si Mi-ai strigat iubirea sa ti-o daruiesc. Valuri multe ai avut de indepartat pana cand tu iubirea ai putut sa Mi-o primesti. Eu strigatul ti-am ascultat si in tot ce ai facut, te-am ajutat ca valurile sa le risipesti. Acum in brate cand te strang, intregi noi suntem si pornim spre un alt drum, ca tuturor sa aratam ce inseamna adunat, iubirea unui muritor si iubirea unui preainalt suflet divin. Acum cand noi uniti suntem si Eu aicea pe Pamant, prin tine pasesc la al tau indemn, fi-vom mareti si sclipitori si tot ceea ce tu vei dori sa arati, eu la picioare ca un iubit, acum astern tot ceea ce tu Mie imi ceri. Acum Eu inima ti-am intregit si aceasta vibratie ce tu o simti, o vei purta la nesfarsit, caci intre noi este un sfant legamant si cand cei doi s-au intregit, nimic nu-i poate desparti. Tu esti intreg, asa cum si Eu sunt si pe Pamant acum pornim sa sadim in inima tuturor ceea ce este sadit in inima ta. Si vraja ce inima ta o simte, ochii tai vor arata si prin tot ceea ce tu esti, iubirea tu o vei manifesta.
Din acest loc profund ce inima tu il numesti, pe mine ma gasesti oricand. In acest loc, noi, intregiti suntem. De acum incolo, nimic strain nu-ti va mai fi. Prin Mine totul tu vei sti si totul ti se va parea cunoscut. Iar tot ceea ce Eu sunt, tu insasi vei deveni. Vom zambi lumii intregi, vom mangaia si alina, ca toti sa stie cine esti, ce faci si cu cine te unesti. Prin tine soarele va pogora si lumina o va raspandi. Iar bucuria de a trai, imensa va fi. Vom rade ca doi copii frumosi si bucurosi in tot ceea ce viata este pe Pamant. Tu esti acolo (reprezinti exteriorul), Eu aici (reprezentand interiorul) dar noi formam intregul si acest intreg ca fulgerul se va raspandi. Acum noi suntem unul si nimeni niciodata nu va sti care din noi grait-a primul.

Niciun comentariu: