marți, 7 ianuarie 2020

Gata cu suferinta



Este potrivit sa constientizam ca suferinta face parte din viata noastra desi ea nu a fost programata sa apartina conditiei umane. Nu este o componenta anatomica  a fiintei  si totusi ea a evoluat si acum exista in multi oameni.
Acum suferinta este pur si simplu acceptata ca fireasca si face parte din viata. Ea s-a generalizat dar NU trebuie sa fie prezenta. S-a ajuns ca nu se poate imagina viata fara suferinta.
Suferinta inseamna lucruri precum: frica, rusinea, vinovatia, dureri, boli, privatiuni, zbucium, subestimari, lipsa abundentei…
Oamenii au devenit foarte buni la a suferi, chiar au dus experienta suferintei la maxim. Suferinta a devenit aidoma unei “ prezente “, un fel de entitate uriasa (un aspect) in viata fiecaruia care va si vorbeste: va spune ca este necesara in viata voastra, ca nu sunteti vrednici sa existati fara nici o suferinta; va ajuta sa va invinovatiti, sa va plangeti de mila.
Si veti crede.
Dar de ce ati vrea sa suferiti?! Este mai placuta suferinta decat bucuria?!
Vestea buna este ca poti trai fara sa suferi. Vestea buna este ca poti spune gata suferintei si poti permite sa apartina trecutului.
Gata cu suferinta!
Avem experiente frumoase ce merita a fi traite.
Gata cu suferinta. Gata cu a suferi inauntrul fiintei voastre.
In evolutia sa ca fiinta uman-divina, suferinta NU isi are loc. Spatiul interior ocupat energetic de suferinta revine acum libertatii. Deveniti liberi de toate acele stari ce au generat suferinta.
Aspectul suferintei a stat prea mult pe Planeta. Nu exista loc in viitorul vostru pentru suferinta. Nu exista nici un motiv pentru care un om ar trebui sa sufere.
Respirati profund si permiteti suferintei sa fie de domeniul trecutului. Jocul suferinteti s-a sfarsit daca asa alegeti.
Intrati in libertatea si bucuria voastra de viata. Viata este vesela si abundenta. Sunteti o fiinta libera si suverana.




Niciun comentariu: