vineri, 14 decembrie 2018

Ingerul de aur


    

In acest moment divin, se deschide o perspectiva noua. Este perspectiva noii fiinte umane ale carei simturi se dezvolta si a carei perceptie este diferita de cea de pana acum cu care a functionat.
Perceptia fiintei duale era extrem de limitata, liniara si bogata in etichetari, aprecieri si judecata. A fost necesara aceasta perceptie liniara/limitata pt a ne deplasa pe o axa de la A la B, de la Lumina la Intuneric. Cand sufletul a anuntat ca toate experientele duale sunt complete, sarim de pe aceasta axa pe o pozitie din care perceptia noastra este in toate directiile.
Sufletul este cel ce anunta ca lectiile duale si incarcatura Karmica s-a finalizat. Acesta este momentul cand simtim sa aflam mai multe despre noi si sa continuam calatoria in afara rotii karmice, in afara conflictelor si a suferintelor.
In acest moment, sufletul te impinge sa descoperi cum poate fi aceasta noua calatorie.
Este o aventura! Este un miracol, o magie prin care micuta fiinta se transforma! Sunt de fapt, toate acestea la un loc si acea fiinta ce se credea nesemnificativa, neiubita, afla cu mare surprindere ca este Ingerul Grandios cel mai iubit din univers.
Micuta fiinta trece printr-o metamorfoza, printr-o schimbare, eliberand rolul de micut, neinsemnat, neiubit, revenind la ceea ce este EL in mod reaL : GRANDIOS, MARET, STRALUCITOR, CEL  MAI  IUBIT.  Cu alte cuvinte este, MARELE  INGER  DE AUR.

Si, totul se intampla chiar acum.

 Acest  INGER  DE  AUR  esti tu, cel care citesti aceste randuri.

Si asa este.

Niciun comentariu: