duminică, 5 noiembrie 2017

Eu Sunt cel ce sunt


Si asa este. 
In acest moment al unui Acum largit, te expandezi, cuprinzi o arie vasta a tinuturilor, spatii cunoscute si necunoscute fizice si non fizice. Lumea intreaga este intr-o continua schimbare. O vei simti si percepe cu simturile largite. Aceste schimbari aduc, pt ca necesita, un cuantum de energii.

Voi, cei ce lucrati cu constiinta Eu Exist, aduceti, atrageti aceste energii. Prin expandarea constiintei sosesc tot mai multe energii ce nu au mai fost pe planeta. Ele vin din spatii exterioare planetei, din dimensiuni ce nu au fost deschise pana acum.
Constiinta expandata, ea insasi atrage aceste energii. Ele au rolul sa serveasca acest tip de constiinta noua, expandata.
Te afli intr-o lume intr-o schimbare continua, chiar daca unii oameni nu constientizeaza aceasta. Ar putea totusi sa o inteleaga prin rapiditatea cu care tehnologia avanseaza.
Revenind la constiinta, observi in interiorul tau deplasarile uriase de constiinta precum si deschiderea unor spatii inchise demult pt a experimenta viata liniara.
Acum cand ai inteles rolul constiintei si cand te extinzi prin EU EXIST, aceste spatii separate de tine, revin la existenta initiala, aceea de a face parte din tine, de a fi ce ai fost de la inceput.
Dubleaza-ti atentia asupra acestui interor ce-si continua deschiderea. Partea ta fizica se va alinia cu aceste spatii multidimensionale pt a trai constient cu toate acestea. Rezonanta pe care o manifesti catre diferitele spatii exterioare, moduri de viata ale existentei dimensiunii a 3-a, realizeaza o schimbare in aceste spatii/institutii ce urmeaza sa-si realizeze propriile schimbari in conformitate cu constiinta expandata.
Te afli ACUM intr-un moment de recreere si aliniere cu propria divinitate pe un nivel expandat de descoperiri interioare si de intelegere a exteriorului ca urmare a unei creatii interioare la nivel de umanitate.
Devii un bun observator, un cunoscator al dinamicii spirituale, al fizicii cuantice. Multitudinea si diversitatea de exprimare a oamenilor o intelegi, ea capata pt tine o intelegere profunda fata de care poti manifesta compasiunea.
Aceasta tesatura realizata prin experientele vietilor umane, o intelegi acum ca un mod de echilibrare a unor multitudinii de energii dezechilibrate ce inca exista in alte dimensiuni precum si in spatiul terestru.
Tesatura din prezent este o tesatura, bazata pe dualitate cu multe momente de drama, ce isi cauta si isi revendica drepturile de echilibru, armonie, bucurie si iubire. Poti observa momentele ce se desfasoara cu dificultate, precum si pe cele in care tesatura se misca cu usurinta si gratie plina de iubire.
Poti simti in interiorul tau, muzica, compasiunea si iubirea pe care Spiritul o are pt fiecare experienta. Nu mai este vorba de suferinta. Este vorba de a intelege cum sa revii in interior la echilibru.
Acest ocean interior pe care ti l-ai deschis si in care te-ai identificat cu propria cunoastere, aduce lumina-esenta a Tot Ceea ce Este si pe care o rasfrange in jurul tau, in realitatea ta.
Bucura-te si simte ceea ce esti, caci ceea ce esti, face parte dintr-un intreg mai maret al lui Tot Ceea ce Este. Permite-ti sa rasfrangi toate acestea prin constiinta ta si imbratiseaza planeta si realitatile multiple, ca acestea sa aiba un numitor comun.
Eu Sunt, sunt in spatiul tau terestru si ma bucur de viata pe care mi-o daruiesti si de permisiunea pe care mi-o oferi dandu-te de o parte si lasandu-ma sa patrund in acele spatii terestre ce acum sunt comune pt amandoi. Sunt zile, momente cand tu nu ma simti din punct de vedere fizic datorita integrarii noastre. Insa tu ai “canal” de legatura cu mine numit SIMTIRE.
Nu pot “exploda” in totalitate in acest corp fizic si pt bucuria ta de a-ti observa evolutia, deschidem, aliniem usor si cu gratie corpul, mintea, gnostul si chiar spiritul pt a capata o intelegere profunda, clara a ascensiunii.
Tu esti un maestru spiritual, un invatator prin ceea ce traiesti si vei explica cu mare claritate si putere de intelegere catre cei din jur ce vor veni la tine.
Esti secondat in acest proces propriu sau de transmitere a informatiei, de foarte multe fiinte angelice. Unele care faciliteaza intelegerea la nivel uman, pt oameni si alte fiinte angelice pe care le pregatesti pt a veni in spatiul terestru. Toate aceste fiinte angelice fie ca sunt facilitatori, fie ca sunt cei ce urmeaza sa se nasca pe Pamant, sunt in preajma ta observand, ascultand prin ceea ce treci: starile, sentimentele, expandarea constiintei, modul cum aplici noua energie. Totul este privit cu un real interes, pt ca este nou pt toate partile. Ceea ce se intampla in interiorul tau poate fi asemuit cu un joc fantastic de lumini de la cele mai mici, reprezentand intunericul, pana la cele mai deschise reprezentand lumina.
Acest joc, miscare de echilibrare, de transformare, creaza ceea ce umanii nu pot inca vedea, adica acel ceva nou pe care nu incercam sa-l definim, ci doar il numim uman-divinul. Transformarile interioare prin care treci sunt tot mai profunde, mai neasteptate. Ne izbesc si pe noi, cei din planul angelic. Realizezi acea noua tesatura ce nu poate fi definita si pe care  o vei arata in ceea ce tu exprimi sau ceea ce alegi sa traiesti.
Esti binecuvantata pt toate alegerile si sustinuta. Esti copilul divin ce privesti acum totul cu ochi maturi si cu o capacitate infinita de compasiune si iubire.
Si asa este.
Eu Sunt cel ce sunt


Niciun comentariu: