luni, 9 octombrie 2017

Starea de puritateDevii aceasta si te recunosti in momentul cand lupta interioara s-a incheiat. Ai dat deoparte sau ai trecut peste frici, indoieli, neincrederi. Corpul nu mai este plin cu acestea, principalul toxic perturbator al tuturor energiilor tale.
Esti detasat, desprins de atasamentele planului lumesc, esti deasupra lor si traiesti o noua stare de iubire si implinire. Acea tesatura toxica de griji, framantari zilnice, de vorbarie goala si interminabila a mentalului, a fost dizolvata si depasita.
Te simti curat. Iti simti puritatea si stralucirea care razbate prin corpul fizic. Maestrul interior – divinitatea – o percepi dincolo de cuvinte. Este aici, acum, in corpul uman. O legatura tainica, sacra, este infiripata simplu, printr-o respiratie.
Umanul este strabatut de fiorul iubirii divine, o experienta noua, acum traita pentru prima oara. Starea de puritate te cuprinde, se manifesta ca o vibratie blanda, ce te imbratiseaza. Ea se transmite catre toate partile si aspectele, devine un standard pt acestea si se vor schimba la randul lor.
Tu, fiinta mult iubita, da deoparte grijile si regaseste-te pe tine, in tine! Esti puritatea primei picaturi de roua.


Niciun comentariu: