marți, 27 iunie 2017

Suflet de Roman


Dupa intalnirile de la Constanta au urmat cele din orasul Galati. Permiteti-mi sa va incant sufletul cu trei dintre mesajele sosite in aceasta perioada.

            Realizam o conexiune la nivelul retelei energetice planetare. Facem conexiunea constient, intre aceasta retea si reteaua energetica a orasului Galati. Invitam pe toti cei ce doresc sa participe la aceasta lucrare energetica.
          Orasul Galati reprezinta o zona energetica importanta a acestui spatiu teritorial planetar. Este o zona de intersectie a mai multor cursuri energetice. In acest loc se intalnesc energia pamantului, a apelor, a aerului si energia noua adusa de fiintele ce s-au trezit si si-au constientizat samanta Cristica.
          Orasul este de asemeni o intersectie mare ce uneste tari vecine cu structuri antice si cu structuri noi ce aduc schimbarea. Acest punct este de asemeni o zona de intalnire a mai multor regiuni romanesti : Moldova, Dobrogea, Tara Romaneasca, zona Deltei, a Marii Negre, zona Basarabiei.
           Este o zona incarcata cu energiile tuturor formelor de relief, o zona ce absoarbe multe esente energetice din interiorul Pamantului.
           Oamenii acestui oras de acum si din alte perioade istorice sunt oameni curajosi, intreprinzatori, deschizatori de drumuri, atat pe ape cat si pe uscat. Oamenii de aici sunt un nucleu, ei sunt proprii lor strabuni, astfel ca au un cumul al intelepciunii strabune cu intelepciunea celui de acum.
           Acesti oameni nu au cum sa fie invinsi. Ei reprezinta o forta vitala si o tenacitate cu o mare daruire pentru viata lor proprie. Nimic nu ii poate infrange, dezamagi sau determina sa renunte.
          Precum Dunarea, oamenii acestui oras merg inainte. Aceasta calatorie este calatoria oricarui uman de pe aceasta planeta.
         Pentru faptul ca orasul si oamenii se intalnesc cu Dunarea, care la randul sau aduce o multitudine de energii primite de-a lungul drumului, aici se formeaza o puternica zona energetica benefica ce isi exprima beneficitatea catre tot teritoriul adiacent.
         Astfel ca suntem aici pentru a constientiza toate acestea si a le lansa constient catre toate zarile. Prin vointa noastra divina, alegem acum ca acest potential grandios ce este reprezentat de acest loc, sa se extinda si sa patrunda la momentul potrivit in viata fiecaruia.
 Si asa este.
          Realizam acum cateva conexiuni constiente si facem o punte energetica intre orasul Galati si zona muntilor Apuseni cu Rosia Montana si cu celelalte zone miniere vecine.
          Respiram si permitem aceasta activare energetica. In sprijinul acestei activari vin Carpatii de curbura si avem un rapid raspuns in diagonala dintre zona Bailor Herculane si Masivul Ceahlau.
           Respiram in aceasta noua retea energetica si o constientizam. In toate aceste puncte patrunde prin noi, constiinta Cristica. Respiram si dam viata acestor potentiale. O frumoasa energie se formeaza, care imbratiseaza toata Romania.
          Spiritul acestui popor frumos, creator, bland, deosebit de iubitor si foarte, foarte curajos se trezeste la viata. Tot ceea ce este aceasta fiinta, cu tot ceea ce manifesta, atat ca lumina cat si ca intuneric, este deosebit de pretios pentru intreaga omenire. Prin sufletul tuturor romanilor se revarsa toate aceste energii care imbratiseaza intreaga planeta.
          La trecutu-ti mare, mare viitor!
           Noi suntem in Acum si ne integram in acest glorios Acum. Noi toti suntem gloriosii acestui maret PREZENT! Permitem acestor energii sa ramana in acest spatiu si sa fie accesate la momentul potrivit de locuitorii de aici, de vizitatorii ce vor sosi aici, este o energie daruita tuturor.
          Revenim constient in spatiul de Acum si Aici al gloriosului oras Galati!



Expandare energetica
          Si asa este! Suntem in acest ACUM! Ne expandam energiile, ne cuprindem, ne imbratisam pe noi insine si primim iubirea Spiritului. In acest Acum imbratisam intreaga planeta. Aceasta ne raspunde si ne imbratiseaza la randul ei.         Ne umple cu darurile sale energetice.
          Respiram, ca toate aceste potentiale  sa curga in realitatea noastra. Imbratisam cu aceste energii orasul Galati, Dunarea, Delta, Marea Neagra. Extindem energiile catre zona Moldovei si a Basarabiei. Catre toata zona pana la Nistru si dincolo de Nistru pana la Marea Caspica.
          Permitem acestor potentiale sa curga, sa se extinda, permitem energiilor de iubire, de blandete, de compasiune sa imbratiseze TOTUL! Ajungem si imbratisam si atingem orasele Chisinau, Leningrad pana la Marea Baltica, Moscova si toate regiunile Rusiei, pana ajungem la zona Tibet-Himalaya. Permitem o punte energetica intre platoul Tibetan cu zona Carpatilor nostri si in special cu Muntii Apuseni. Ni se alatura Peninsula Scandinavica cu zona Norvegia-Suedia.
          Incepem sa plutim, sa zburam; ne extindem aripile si zburam dincolo de curcubeu aducand potentialele de libertate, de eliberare a ignorantei, a necunoasterii, pentru a deveni fiintele libere, constiente de ele.
          Deschidem larg portile si permitem acestor potentiale sa vina in ACUM, in corpul nostru si apoi le lasam libere in realitatea fizica a vietii noastre.
          Respiram si constientizam Europa si intreaga Asie! Suntem o singura respiratie! Continuam sa respiram linistit in linistea inimii, a iubirii pentru noi si intreaga creatie!
         Revenim usor cu constienta in orasul Galati cu atentia pe si in corpul nostru!
         Am adus visele ca potential aici in planul terestru, in planul fizic si le permitem sa se manifeste. SI ASA ESTE!



Niciun comentariu: