joi, 10 noiembrie 2016

Reintoarcere la Unitate


      
            Va salut fiinte divine !

           Inainte de a fi creat Universurile si formele de viata exista doar  TOT CE ESTE, o UNITATE,  o Sursa unica ce nu se cunostea pe ea insasi pentru ca nu se manifestase. Cand Dinamica si Constienta in original au fost create s-a produs o ruptura, o separare de la Unitate, de la TOT CE ESTE  si  s-a instalat dualitatea.
Totul s-a produs ca noi care suntem Spirit sa intelegem totul despre Creatie si Energie. Aceasta separare de la Unitate in doua extreme diferite a fost foarte importanta pentru Spirit. Separarea a avut astfel Puterea. A creat bataliile din constienta si inimile noastre, din familiile si relatiile noastre cu ceilalti.
       Bataliile s-au extins in tot Universul. Ne-am oferit sa lucram cu ambele polaritati si sa schimbam energiile de la intuneric la lumina si invers, apoi sa transmutam si sa echilibram. Separarea a emanat din TOT CE ESTE – cel Etern. A pornit din acest centru ca un Val si a patruns in tot ce a existat. Valul s-a miscat prin constienta si materie, a rupt in doua gandurile si energiile si noi am patruns intr-o constienta de dualitate. Cand s-a produs ruptura, in Marele Soare Central, ce eram noi atunci – sa o numim SAMANTA  ORIGINARA – s-a rupt in doua.
Acum  aceasta SAMANTA  s-a reunit. Este o  UNITATE. S-a stiut ca aceasta forta a extremelor se va reunifica la un moment dat dar nu s-a stiut cand.
      Acest moment este Acum.
Tot ce s-a intamplat in interiorul nostru a favorizat aceasta intregire. Reunificarea pe care noi o facem acum este diferita de cea initiala de la care am plecat; avem acum in plus experientele cumulate a atator vieti din atatea dimensiuni.
Cand valul de separare a emanat in Univers au fost necesare milioane de ani pentru ca el sa ajunga in toate colturile Universului.  La fel ,acestui moment de Reunificare ii va lua timp pentru a-si crea drum prin toate dimensiunile.
           Iata ce munca am facut de milioane de ani. 
Acum suntem – “ UNITATE  ce se  EXTINDE “iar intentia din noi va incepe sa dizolve dualitatea.
Acum putem trece in constienta de Unitate si Creatie.

Namaste !

Niciun comentariu: