joi, 29 septembrie 2016

Metatron - Divinul vostru, constiinta si respiratia


                              

“- Fiti in momentul de Acum. Este foarte important acest Acum in acest moment de multiple schimbari planetare in toate domeniile. In Acum, divinitatea voastra se poate exprima. In Acum divinitatea se integreaza cu umanul si se manifesta si radiaza in capacitatile sale.
Ramaneti in momentul de Acum cat mai mult posibil. Mentineti-va divinitatea Eu Sunt in interior in mod constient. Respirati in aceasta divinitatea launtrica. Potentialele voastre sunt multiple. Ele asteapta sa fie manifestate prin alegeri.
Prin simtirea launtrica veti manifesta potentialele convenabile voua la acest moment. In interiorul fiecaruia dintre voi salasluieste fructul trandafirului, adica propria voastra divinitatea. Ea, divinitatea va solicita atentia pt ea. Respirati constient in acest fruct de mare importanta care se trezeste tot mai mult in voi toti. Manifestati-va apoi in functie de simtirea voastra launtrica. Permiteti acestei divinitati sa se afiseze. Lasati-o sa traiasca libera, nestingherita de nici o limitare a gandirii umane. 
Vom face intalniri de respiratie constienta si de aprofundarea divinitatii voastre. Omenirea se schimba tot mai mult prin cresterea noii constiente. Aceasta constienta noua sustine flacara launtrica a divinitatii voastre.
A fi cu atentia asupra voastra asupra simtirilor, gandurilor si dorintelor voastre, este foarte important. Mutati atentia de la exteriorul reprezentat de faptele si evenimentele zilnice, la simtirea interioara. Aprofundati aceasta simtire ajutandu-va de respiratia constienta. Nu va grabiti. Atentia este o energie ce se misca de le exterior catre interior. Daca nu ati mai practicat aceasta miscare, la inceput va fi putin dificil, dar apoi va veti obisnui.
Divinul launtric va asteapta in interior. El solicita atentia, iubirea si ingrijirea lui de catre voi. Respiratia va ajuta sa faceti aceasta miscare de la exterior catre interior astfel ca, atentia voastra se va deplasa de la exteriorul vazut cu ochii fizici la interiorul simtit cu foarte multe simturi atat fizice cat si non fizice subtile pe care le detineti.
In acest mesaj in spatele cuvintelor eu voi aloca cate o energie pt fiecare din cei ce vor citi in acest Acum.
Eu, Metatron, sunt glasul vostru in Spirit. Deci noi toti ne intalnim la nivel de Spirit, dincolo de cuvinte. Va  voi aminti mereu de respiratia constienta, de divinitatea voastra si de momentul de Acum. La nivel planetar energiile voastre cu ale noastre, aflati dincolo de voal, se impletesc intr-o minunata retea de energie prin intermediul careia suntem intr-o continua comunicare.
Dat fiind schimbarile de constiinta prin care treceti, eu pot veni in visul vostru si sa continuam comunicarea despre intelegerea Noii Ere, a Noii Energii. Cand in vis va expandati, si deveniti tot ceea ce voi sunteti, toate retelele planetare se modifica si totul se schimba conform cu evolutia voastra. Totul este intr-o continua miscare si transformare.
Voi sunteti pilonii principali datorita cresterii constiintei voastre. Astfel in vis, ne imbratisam intr-o alta maniera si intelegere dupa care voi reveniti si manifestati in viata de zi cu zi ceea ce am imbratisat in timpul visului. Uitati in mare parte din punct de vedere al umanului insa la nivel de simtire voi stiti, voi cunoasteti. Cand mutati atentia la simtirea voastra, va veti aminti si va veti manifesta in comportamentul si atitudinea voastra. Am deplina incredere in voi ca stiti ceea ce aveti de manifestat si ancorati in momentul de Acum descoperirile realizate cu ajutorul simtirii interioare.
Ma retrag si va las in linistea voastra launtrica regasita dupa atat de mult timp intelegandu-va pe un nou nivel de constiinta pe care il atingeti in acest Acum.

Metatron”

Niciun comentariu: