sâmbătă, 10 septembrie 2011

Sinele Inalt - Metamorfoza - continuare

Lumina ne învăluie, simţiţi-o cât este de iubitoare! Este Lumina Sinelui Vostru Înalt! Această lumină pătrunde în corpul dimensiunii a treia şi are loc transformarea. Fiecare celulă s-a deschis la această lumină şi acolo, sub ochii voştri interior, totul se petrece. Este o adevărată minune! Ca atunci când vezi cum bobul se deschide şi devine floare. Aşa se întâmplă în fiecare celulă a corpurilor noastre inferioare. Lumina Palatului de Cleştar- încălzeşte, hrăneşte fiecare celulă, fiecare spaţiu al nostru şi în văzul tuturor transformarea se petrece. În acest palat în care noi suntem, un spaţiu al Sinelui nostru Înalt, sau un spaţiu al Universului, unde totul este de cleştar, coconul se transformă.
Este o lumină alb -siderală cu nuanţe de albastru, e transparentă, apoi devine plină cu fluxuri de lumini de diferite nuanţe alb-albăstrui, nuanţe de gri-argintiu sau de alb, până la un alb transparent, cald şi toate aceste lumini se întâlnesc în corpurile noastre. Este o transformare vădită, este transformarea aşteptată, este transformarea ADN-ului. Toată această transformare este primită cu bucurie, asistată de Sinele Înalt şi însoţită de coruri angelice. Aceste sunete susţin transformarea, sunt sunete cristaline. Ele ating corzile ADN-ului şi totul se transformă. Fiecare coardă a ADN-ului ce a fost atinsă şi de sunet şi de culoare îşi începe apoi cântecul ei şi transformarea ei, de fapt produce anumite decodificări şi totul, totul se transformă. Respirăm şi permitem această transformare. Este Schimbarea! Ceea ce ieri s-a văzut, nu mai corespunde, capătă o altă înfăţişare, o altă perspectivă şi o altă manifestare. Fiecare în trupul său va simţi ce se întâmplă, va înţelege, va şti ce se petrece. Pereţii transparenţi ai Palatului de Cleştar primesc mai multă lumină.Totul este cristalin, nu ştii unde se termină peretele, unde începe spaţiul. Însă lumina străbate toate aceste straturi şi pătrunde umplând corpurile, participând la transformare, devenind liantul între ceea ce se transformă, participă efectiv, căci de fapt este lumina şi iubirea Sinelui Înalt. Totul se scufundă unul în celălalt, Sinele uman cu Sinele Celest devine o combinare profundă, reală cu o mare bucurie. Lampioane s-au aprins în ceruri, stelele şi-au intesificat lumina. Este transformarea aproapelui, a fratelui ce a ales să locuiască pe Terra. Această transformare este cântată în alte planuri înalte şi multe entităţi de lumină au sosit să privească. Este atât de multă bucurie în tot acest spaţiu cristalin, încât undele se transmit şi ajung până la corpurile noastre.
Percepem această undă cristalină şi-o observăm cum îndepărtează, cum dezbracă straturi grosiere pentru a permite fluturelui să-şi renască zborul către lumină. Peste tot este un început, peste tot este această schimbare. Ea defineşte o mare bucurie şi o mare sărbătoare. Simţiţi celulele cum îşi cântă cântecul lor! Ele se înfrumuseţează, îşi aprind luminile lor, îşi aleg sunetul lor cristalin.E frumuseţea înnobilării Spiritului şi a înnobilării trupului, o combinaţie perfectă între manifestare fizică şi manifestarea Spiritului, o combinaţie între materie şi Spirit, o combinatie între organic şi spiritual, o mare nuntă a materiei ce s-a unit conştient cu Spiritul. Totul este acum această energie cristalină, căci marea transformare a pământenilor a început. Lumini tot mai multe se vor observa atât cu ochiul interior cât şi cu ochiul fizic care de asemeni se transformă. Este o mare, mare sărbătoare! Este sărbătoarea noului care a devenit conştient de natura sa aici pe Terra, conştient de evoluţia şi de transformările pe care le-a ales. Chakra coroană a fiecăruia a devenit realmente o coroană. Ceea ce pare a fi vârfurile coroanei, sunt de fapt antene care se activează, care primesc şi ghidează această transformare.Lumea toată este altfel! De o priveşti cu ochii fizici, o vezi într-un fel, de o priveşti cu ochii sufletului, o vezi în alt fel. De o priveşti cu ochii Sinelui Înalt, îţi va apărea iarăşi diferită. Însă această lume, fiecare dintre noi o va putea privi în toate felurile sale, o va putea privi din mai multe perspective deodată şi va înţelege în acelaşi timp toate aceste manifestări. Lumea fizică devine o lume cristalină, o lume a bucuriei şi a iubirii. Lumea fizică este de acum altfel decât până acum. Acei Sori pe care i-am activat în urmă cu câteva zile, susţin cu mare putere această transformare cristalină, solară. Razele lor ating dimensiuni înalte, ating spaţii înalte, ele cuprind Pământul şi aştern această energie în fiecare inimă ce a ales să se deschidă. Pământul îl veţi simţi cum îşi face transformarea şi celulele lui se mişcă, se deschid, se clatină. Dar în această clătinare,el îşi alege sunetele, îşi alege culorile si viorile care să îl însoţească.
Fiecare va percepe această clătinare în felul său. Unii poate ca un cutremur, alţii poate ca o vibraţie sau o tremurătură a Pământului, unii vor şti ce alege planeta, alţii vor înţelege cu totul altceva. Cert este că Planeta se transformă şi susţine aceste corpuri ale noastre de cristal. Păşim împreună, ca apoi să zburăm împreună. Palatul de Cleştar este tot mai luminos, este tot mai plin cu cei care au ales să facă acum schimbarea. Este tot mai deschis faţă de cei ce vin. V-am chemat în acest Palat de Cleştar, ca fiecare să-şi conştientizeze metamorfoza,transformarea în fluture şi să primiţi acest dar din partea Universului, un dar de lumină care vine cu atât de multă blândeţe, cu atât de multă susţinere şi aduce atât de multe oportunităţi.La această lucrare de transformare participă foarte multe entităţi din marile spaţii de lumină, participă Părinţii Divini, marile Entităţi ale Arhanghelilor.Şi voi toţi sunteti împresuraţi de lumina lor, căci fiecare este ca într-o naştere şi această naştere este protejată, este binecuvântată şi susţinută, ca totul să fie lin, uşor, într-o graţie Divină ca fiecare armonie pe care am ales-o ca notă muzicală, fiecare culoare sa-şi păstreze prospeţimea şi acurateţea. Gingăşia la care fiecare ajunge, să fie aidoma unui trandafir sub o cupolă de cristal. Sub această cupolă sa i se permită deschiderea, primind doar codurile informaţionale ale iubirii pure ale Creatorului. Respirăm toate acestea permiţând totul şi primind tot ceea ce Părinţii Divini au pus în ADN-ul nostru şi toate, toate ajutoarele ce sunt acum prezente în jurul nostru. Respirăm simţind blândeţea, iubirea şi permiţând metamorfoza.
Multumim.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ai fost si vei fi vesnic ceea ce esti..
doar tu...