duminică, 3 iulie 2011

Zamolxe - Plaiuri Apusene - raspunsuri

- Veti merge negresit si veti poposi iar in acea zona a muntilor, plaiuri dulci sa ocrotiti si a voastra lumina constient sa se ancoreze in frumoasele plaiuri ale Apusenilor. Vibratia voastra este mai inalta si creste permanent. In lumina voi va scaldati, va spalati cu ea si va umpleti cu ea tot mai mult. Celulele voastre se deschid, iar Spiritul canta, patrunzand in acest corp aurit prin tot ceea ce se intampla. A voastra menire acum, pt voi doi, este o frumoasa deschidere spre un zbor al Spiritului si o impamantare a Spiritului in acest spatiu.Simtiti acest pamant. Simtiti ca il cuprindeti. Simtiti cum il imbratisati. Simtiti ca sunteti tot Pamantul. Cand voi imbratisati aceste plaiuri, respirati odata cu pamantul. Fiti iubirea pamantului, ca voi sa cresteti tot mai mult in lumina interioara. Nu pt Spirit, ci pt corp, ca sa puteti sa-l mentineti si sa sustina aceste plaiuri.
Frumusetea voastra interioara este frumusetea acestui pamant. Parte din el, tot cu el, deveniti tot mai mult, iubirea acestui pamant. Cand priviti muntii, sa stiti ca muntii sunteti voi, altfel nu i-ati vedea. Cand priviti orasele, sunteti voi, altfel nu le-ati vedea. Cand vedeti campiile si apele, tot voi sunteti. Deci cand respirati adanc in voi, voi respirati in toate acestea.Aduceti constient iubirea in tot ce voi sunteti. Fiti aceasta iubire constient si atunci lumina cuprinde tot ceea ce voi sunteti. Mergeti peste tot, popositi peste tot si intelegeti, acei oameni sunteti voi, acele locuri sunteti voi. Respirati in voi toate acestea. Respiratia voastra devenind profunda, aduceti ceea ce este necesar in fiecare. Aduceti-va aminte, sunteti toate acestea si sunteti invitati peste tot, pt a constientiza fiecare parte a voastra cine sunteti, cine sunt ei.Insa prin toate acestea voi cresteti vibratia locului. Divinitatea, Spiritul, va privi prin ochii vostri pt a se vedea, pt a constientiza ca se cunoaste. Voi dragii mei constientizati si respirati acestea, gandind, simtind in acest fel. Si, odata ce va ridicati frecventa voastra, ridicati frecventa locurilor.Va multumesc ca ati raspuns ca de fiecare data iar pe aceste plaiuri eu sunt cu voi, mereu cu voi in iubirea fata de aceste locuri.
Zamolxe.
Intrebari
- Ne poti ajuta sa invatam aceasta tehnica mai repede si cat mai bine? ( ne referim la tehnici de autovindecare)
- Nu. Va ajutati singuri si ceace faceti, de fapt ajutati corpul. El are nevoie de voi. Pe voi va serveste, nu pe noi. Desigur ca va sustinem, insa corpul este al vostru, nu al nostru. Voi va ajutati. Nu ne dati puterea noua. Sunteti la fel de capabili ca noi toti. Doar dati intentia si lasati corpul si energia Sinelui vostru inalt, sa lucreze. Corpul, iubiti-l, dragostiti-l, ca sa se deschida. Aveti puterea, aveti dorinta, aveti increderea. Ce credeti ca va mai lipseste? Aveti totul.
- Rapiditate.
- Nu, fiul meu. Rabdare si blandete cu acest corp care a ramas inchistat atatea mii de ani. Oricum, l-ati sustinut si grabit. Oricum energiile ce sosesc va sunt de ajutor. Acceptati-l, permiteti-ii caci are si el potentialele lui si intelegeti-l.
- O alta tehnica, ne poti invata tu?
- Ce primiti este suficient. Si totul va fi chiar mai simplu. Corpurile isi recastiga elasticitatea. Se umplu cu lumina si e posibil ca acele tehnici pe care le-ati inceput, sa simtiti la un moment dat ca nu mai sunt necesare, pt ca, el, corpul va raspunde foarte usor si foarte repede, asa cum doriti voi. Lumina este cea care lucreaza. Odata ce o lasati sa curga in voi, corpul vostru va deveni la un moment dat ca un elastic.
- Tehnica ta, pe care ai folosit-o tu, cine o mai stie?
- Tehnica mea este si in voi. Ceva din acea tehnica faceti acum. Era mult mai greoaie si dura mai mult timp. Acum voi beneficiati de astfel de cursuri, tehnici, la un mod rapid. Eu le-am descoperit singur. Voua vi se transmit pt ca se transmit de-a lungul cunoasterii stravechi. Acum sunt chiar mai multe. Dar s-au schimbat vremurile si voua acum va este mult mai rapid, pt ca, constiinta s-a deschis. Nu mai sunt necesare multe din acele tehnici greoaie si de durata.
Cea mai importanta ramane respiratia, la acest moment. Pt ca prin ea voi aduceti Sinele Inalt si Sinele Inalt va lucra foarte, foarte mult asupra corpului. El va hrani si va ajuta corpul. Tehnicile sunt doar de constientizare, doar ca un punct de reper pt corp, punct de reper pt mental, care mai are nevoie inca, de o explicatie, de o tehnica. Insa in spatele acestor tehnici, este Sinele Vostru. Si el va face toata lucrarea si veti simti asa cum ati simtit si acum ghidarea. Si daca vrei, aceste tehnici sunt ca raspuns la graba ta. Dar nu uitiati SInele si lucrati impreuna cu el. Chemati-l alaturi de voi in fiecare respiratie si in fiecare miscare.
- Care Sine? Din ce dimensiune?
- Sinele vostru care lucreaza cu voi, nu este un Sine fix al D5. Este un Sine care vine din D6-7. pt ca voi aveti constiinta care nu este numai de D5. Nu este o scara definita a constiintei. Voi sunteti ca un cursor care mergeti cu constiinta dintr-a 4 in a 7-a si chiar mai mult. Asa ca pe aceasta scara simtiti acest Sine care lucreaza cu voi. Este momentul vostru de sclipire, sau de constienta atunci cand raspunde Sinele respectiv.
- Multumim Zamolxe.

Niciun comentariu: