vineri, 11 martie 2011

Lord Sananda- In culoarul ascensiunii

Bine ati venit. Este o mareata zi. Este o zi de mare sarbatoare. Popoare intregi va adunati acum sub lumina Soarelui, sub lumina inaltatoare a marii lumini ce o reprezentati voi toti, expandand aceasta energie cristica. Ceea ce vi se pare ca vedeti asupra voastra, este propria voastra lumina de inaltare. Voi sunteti in scara ascensiunii, sunteti in acest portal de ascensiune. Voi ati ales sa faceti ascensiunea in acest mod: treptat, lin si in gratie divina. Tot ceea ce este in jur, este si nu conteaza. Voi ati ales sa va incepeti ascensiunea. Este propria voastra alegere. Nu conteaza ce se intampla in jurul vostru. Voi ati ales cu totul si cu totul altceva.Voi vedeti timpul liniar. Noi nu-l vedem asa. Daca voua vi se pare ca in acelasi timp liniar are loc ceea ce se intampla pe mare si ascensiunea voastra, sa stiti ca este eronat. Voi faceti aceasta ascensiune in alt timp, in alt moment decat momentul valului urias. Voi le percepeti insa, liniar. Totusi ele au loc multidimensional. Ele sunt dupa cum aveti senzatia, in acum. Dar acest acum, este multidimensional. Si daca deveniti observatori atenti a ceea ce voi ati creat si ceea ce este creat in partea cealalta, veti simti ca sunt realitati paralele, dar in acest acum. Distantati-va va rog de tot ceea ce este acolo, in sensul sa nu participati la drama.Eu v-am luat si v-am creat eu insami, o sfera de lumina si de iubire si voi azi ati simtit aceasta energie. Era de la mine. Ati simtit iubirea. Ati simtit inaltarea in interiorul vostru. Ati simtit ca puteti iubi orice persoana, orice situatie.Iata un moment din acele multe moment multidimensionale pe care le-ati simtit, le-ati trait. De ce am facut aceasta? Pt ca voi sunteti in cu totul alt moment decat cel aratat la televizor. Voi aveti drumul ales de voi. Voi sunteti in apropierea sau pe platforma varfului valului. De aici voi aveti o alta perspectiva. Voi ati ales sa fiti in acest moment al acum-ului, aici. Veti pleca mai departe din acest moment, de pe aceasta platforma, ridicandu-va tot mai mult si alegand in functie de ceea ce traiti voi acum si nu de ceea ce vedeti la stiri.
Realitatea aleasa si creata de voi, este cu totul si cu totul, alta. Asadar, dragii mei, alegerea va apartine si pe mai departe. De ce ati facut voi aceasta alegere, poate va intrebati? Am sa va raspund pt ca raspunsul este simplu si tot voi vi l-ati dat: voi nu mai aveti karma. Voi ati incheiat tot ceea ce era de incheiat. Lectiile va sunt invatate. Totul ati adus la un plan de echilibru. Voi nu ati mai venit sa invatati lectii sau lectii karmice. Voi ati venit sa faceti acest salt.
Chiar daca in viata voastra au fost drame, au fost evenimente, nu uitati ce se spune: “Daca sunt la Roma, joc ca romanii. Daca sunt in Norvegia, joc ca norvegienii.” Ati venit aici si ati facut jocul ce se afla pe Terra. Ati facut acest joc, integrandu-va cu jocul. De aceea ati si avut busiturile fantastice. Sa iesiti din joc. Dar jocul nu a fost al vostru. A fost o deghizare pt a nu fi vazuti, pt ca nu cumva lumina voastra sa fie vazuta prea devreme. Era protectia voastra. Si ati jucat asa cum ati gasit jocul pe tabla de joc. Dar acum s-a terminat. Voi stiti cine sunteti. Sunteti in ascensiune si lumina voastra poate sa straluceasca. Si straluciti dragilor. Acesta va este rolul, rolul real pt a ghida pe mai departe. Voi v-ati asumat sa iesiti cu acest rol, sa indepartati drama si sa aratati ca dincolo de ea e si altceva. Acest ceva este aceasta bucurie, aceasta iubire pe care voi o traiti de la inceputul acestui an foarte pregnant, nestiind de unde vine.
Aceasta va arata ca sunteti acolo unde este necesar si unde sunteti, este bine. Va arata ca sunteti acolo unde ati ales. Este bucuria voastra. Daca ceilalti au ales sa plece printr-un tsunami, voi ati ales sa va manifestati bucuria inaltarii pe varf de munte.Aceasta ati ales. Aceasta am dorit sa va ajut sa constientizati ca sunteti in tunelul ascensiunii si este ascensiunea voastra pe care ati ales-o pt a va arata si a va ghida. Nu mai aveti ce privi in nici o drama, in nici o lacrima. Nu pt aceasta ati venit. Daca altii inca o fac, este rolul lor, este alegerea lor, sunt la fel de mult iubiti si la fel de mult ajutati. Toti sunteti ajutati si sustinuti. Alegerea voastra insa a fost cu un pas inainte, pt sustinerea Terrei. Voi insiva simtiti in carnea voastra, iubirea pt Terra. Este in ADN-ul vostru. Si voi ati avut moment de plecari aidoma unor sacrificii. Le-ati depasit. V-ati ridicat nivelul de constiinta atunci in acele vieti, prin mari eforturi, pt a atinge acest punct, unde stiati ca este nevoie de calmul, de armonia si de echilibrul vostru.Acest echilibru ajuta si voi echilibrati ceea ce se intampla in partea cealalta. Echilibrati, dragilor. Este nevoie de acest echilibru chiar pt Terra. Si atunci energiile voastre de echilibru, aduc totul la un echilibru, pt a nu se ajunge la un dezechilibru.
Sunteti in tunelul de ascensiune. Nu sunteti la baza scarii. Ati urcat. Nu importa cat si unde. Ati urcat si este suficient. Pe aceasta axati-va atentia, observarea si constientizarea voastra, caci drumul nu se termina aici. Fiti acest echilibru si aceasta armonie pe care acum o ancorati pentru toti din jurul vostru.
Multumim.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Seara!

Am inteles ca se planuieste a se deschide o Scara A Ascensiunii deasupra Ierusalimului, dar ca de fapt vor fi mai multe Scari, cel putin 3 sau 4.As fi curios daca Arcturienii planuiesc deschiderea unei Scari A Ascensiunii in Romania de asemenea, chiar si in Bucuresti?(personal mi se pare plauzibil, si asa si cred ca ar fi frumos din partea lor)

Va multumesc pt raspuns!

Buna Seara!

mihaela spunea...

Ce am gasit in literatura publicata explica ca acolo unde a avut loc inaltarea unui Maestru asa cum a fost Iisus va fi o scara a ascensiunii. Iisus s-a inaltat in vazul oamanilor, Zamolxe a facut-o plecand in munte, stiut doar de discipolii sai. In locul unde are loc o inaltare din energia acelei entitati ramane pt a ajuta oamenii, in acest proces. Eu personal nu am primit nici o informatie in acest sens