miercuri, 25 noiembrie 2009

Zohar si Maestrii din Shambala

Prin grija voastra, Soarele revine pe Pamant. Voi deveniti acesti corespondenti ai sai, deveniti Lumina purtatoare, in corp uman a acestei imense constiinte. Eu, cel ce va vorbesc acum, sunt Zohar si ma uimeste armonia dintre voi si Soare. Cei ce poarta lumina in interior, aduc aceasta armonie pe pamant. Constientizati aceasta indeletnicire/capacitatea a voastra, de a fi armonie. Peste tot unde umblati, avand aceasta lumina in interior, voi va armonizati cu Lumina Marelui Soare Central si creati mai departe armonie. Eu sunt mereu alaturi de voi, urmarind procesul dezvoltarii voastre si va ajut cu energiile mele ca sa extindeti cu usurinta creatia voastra armonica. In aceste schimbari ce au loc pe Pamant, tot ceea ce se intampla, voi creati armonie permitand alinierea si sincronicitatea, vis-a-vis de energiile ce sosesc. Sunteti aidoma transformatoarelor, ce permiteti ca tot ceea ce este in schimbare, sa ramana schimbare, dar sa-si gaseasca armonia. Totul merge inainte, dar una este sa te opui, sau sa opui rezistenta, sau sa eviti schimbarea si alta este sa permiti ca totul sa aiba loc si observi atunci cum totul intra intr-o matca a armoniei. Totul se petrece intr-un mod armonios. Aceasta faceti voi prin schimbarile care le permiteti si prin constientizarile ce le faceti. Voi nu stopati nimic voi curgeti o data cu totul, dar in acest timp, aliniati totul prin campurile voastre energetice. Suntem multi langa voi. Doar eu va vorbesc acum, dar sunt si multi alti Maestrii inaltati. Pe unii ii cunoasteti, pe altii nu le cunoasteti acum numele. Si ei si-au propus vazand lucrarile voastre, sa avanseze mai mult, energetic, langa voi si sa va ajute sa va deschideti mai larg, un cadru de actiune si de constientizare, care sa sustina mai mult, procesul de ascensiune al vostru si al planetei. Ei toti sunt acum langa mine, confirmand cele spuse si aratandu-mi cadrul energetic pe care ei il propun si il formeaza in acelasi timp, pentru ca voi, cei ce lucrati cu planeta, sa primiti aceasta sustinere enrgetica. In acelasi timp, ei vor seconda, vor sustine fiecare lucrare a voastra, amplificand ceea ce lucrati.
Cererea de ajutor a planetei, care a fost facuta catre voi, are un rasunet mult mai larg si acesteia noi raspundem. Noi toti cei care suntem pe planeta, o data cu trezirea voastra, nu numai ca suntem deosebit de bucurosi dar acceptam cu mare drag sa va sustinem. Noi putem citi in inimile voastre si vedem fermitatea, abnegatia, suportul pe care il oferiti planetei. Observam aceasta daruire totala si la aceasta noi rapundem. Voi v-ati deschis inimile catre intreg Universul si acesta vine sa va raspunda. Suntem langa voi la fiecare intrunire a voastra si vom ancora acest cadru energetic in inimile fiecaruia care participa constient, sau, poate uneori mai putin constient, la aceasta lucrarea de ascensiune a planetei.
Eu Zohar va multumesc in numele tuturor maestrilor Inaltati care locuiesc in Shambala precum si in numele Maestrilor care sunt in alte planuri ce nu sunt pe Pamant
Va multumim.

Niciun comentariu: