sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Chemarea Parintilor Divini

Parintii Divini au lansat chemarea in spatiu si ne-au adunat: Viorica, Cornelia, Mariana, Renate si eu. La inceput am pornit – dupa pozitia ocupata pe scaune, ca o cruce de lumina, dar in momentul sosirii Renatei, ce a coincis cu sosirea in Salile din Amenti, am devenit o pentagrama si am actionat in consecinta.
Zilele acestea, energiile marelui Thoth Atlantul si a Copiilor Luminii, au fost in gandurile si faptele noastre, incat azi, duminica, ne-au captat in puternica lor energie si ne-au calauzit in lucrare dupa cum urmeaza:
Am invocat Sinele noastre si toate entitatile de Lumina si am patruns in vortexul axei Piramidei Luminii Celeste. Aici, lumina te patrunde, te invaluie si te conduce spre o poarta unde eram asteptate de marele si dragul nostru Thoth .... Ne-am salutat si am cerut permisiunea sa intram.
Sala in care am fost introduse, detine o importanta comoara ..... pocalul cunoasterii, graalul. Acesta troneaza in mijlocul acestui spatiu radiindu-si lumina si cunoasterea; in forma de pentagrama am stat in jurul sau absorbind si integrand, primindu-l in inima, devenind una cu el, cu stralucirea sa.
Hainele noastre devenisera haine de sarbatoare din cel mai pur auriu, lungi pana la pamant, aidoma celor din jur. Noi cele cinci, formam primul rand in apropierea pocalului primindu-i minunata si aurita revarsare/curgere.
Entitatile de lumina pe care le vedeam/simteam, formasera un cerc in spatele nostru si intonau un imn de slava adus gloriei Luminii.
In perfecta armonie si curgere, energia celor 32 de Copii al Luminii ne sustinea si se concentrase pt ca totul sa devina un TOT, un imens vortex energetic ce urma sa strapunga cerul pana in centrul Marelui Soare Central.
Ochii Creatorului urmareau cu blandete si iubire creatia ce se infaptuia, iar la momentul impactului cu vortexul piramidal din inima/creatia sa, un alt vortex tasni spre Pamant ca raspuns la fratele sau pamantean.
Ploaie de aur si diamant primea Terra din inaltul inaltului, stropind si udand tot ce intalnea in cale, caci cele doua vortexuri se expandasera in univers si galaxii, ramanand ancorati intre cer si pamant.
Formam un TOT, un UNU, in cea mai deplina Forta, Armonie, Iubire si Lumina, in afara spatiului si timpului: eram peste tot si nicaieri, multidimensionali si totusi individualizati.
Iubirea transmisa de Parintii Divini ne tine in bratele lor, undeva in cosmos intre cer si pamant, primind Lumina, captatori uriasi de energie cosmica, radiind-o aidoma sorilor si ancorand-o in Terra, decretand-o maret Soare al timpurilor noastre. Mama Terra si-a deschis cu gingasie bratele sa primeasca darul cosmic de Lumina si Iubire radiind ca un Soare si aratandu-ne in acest mod ca darul a fost primit.
Constiinta noastra a revenit in apropierea pocalului care ne-a indemnat sa luam din esenta sa pt a stropi intreaga Planeta si sa atingem tot ce inseamna viata cu acesta energie; Asa am facut si vedeam cum acei stropi de intelepciune se aseaza pe frunte, in Ajna a fiecarui om si ating toate regnurile si regatele; ne-am ridicat in forma de pentagrama, invaluind Piramida si Planeta pana cand esenta noastra s-a scurs in Piramida luminii Celeste devenind una cu aceasta; atunci am simtit energia facandu-si loc in corpul fizic prin canale neumblate, prin meridiane neactivate prin spatii inchise, facandu-si loc, deschizand si aducand Lumina.
Si atunci am simtit bucuria explodand in inima mea si ca un vajnic luptator al Luminii mi-a venit sa ma urc pe varful Piramidei, sa pun steagul VICTORIEI, si sa strig in gura mare sa ne auda si sa stie toate Universurile …… ca LUMINA a castigat batalia … ca Lumina este triumfatoare … ca in fine ACASA este aici, pe Planeta TERRA si sa stie … toate universurile ca numai si numai cei care sunt in lumina si iubire pot veni aici pe iubita noastra TERRA, iar cei de aici care nu se pot alinia cu noi sunt liberi sa plece …… asa sa se stie … si asa este.
De acolo de sus, printre lacrimi de bucurie priveam cerul si pamantul simtind bucuria entitatilor de lumina: arcturieni, pleeadeieni, siriusieni, andromedani, lemurieni, atlanteeni, comanda Asthar, Parintii Divini …. zi mareata de sarbatoare ….. bucuria, galgaia in inima noastra si un imens RAS cosmic s-a declansat.
Cand bucuria s-a linistit am trecut la ancorat si sigilat toate energiile primite, am multumit cu recunostinta si respect de fi participat la acesta colosala lucrare ….. dar surpriza !!!….. In mijlocul nostru am simtit ca sosesc reptilieni care doresc Lumina; primii sositi erau timizi, usor stingheri si cand in spatele lor am simtit ca sunt alti multi, ne-am grabit sa-i primim, binecuvantandu-i, acordandu-le iertarea si iubirea; din acest moment si ceilalti au capatat curaj si s-au apropiat; am invocat flacarile si focul purificator pe Sandalfon si Metatron, St Germain, Lord Sananda, Lady Maria sa-i preia si sa-i calauzeasca.
Dupa toate acestea care au durat mai bine de doua ore, am putut sa ne luam o pauza de odihna.
Viorica ne vedea corpurile energetice deosebit de inalte, de luminoase si frumoase; acesta energie am simtit-o intrand in corpul fizic dupa ce meditatia a incetat; corpul energetic isi facea loc in celule, am primit am ancorat pana la nivel de ADN.
Un bun ramas pt scurt timp
Cu iubire, Mariana, Cornelia, Viorica, Renate, Mihaela

In aceesi zi
Prietenele mele plecasera, iar eu bucuroasa si fericita de cum se derulasera evenimentele, ma ocupam de treburile obisnuite ale casei.
La un moment dat sesizez in Anahata o iubire care se intensifica si ma anunta ca nu s-a terminat activitatea si ca acesta iubire trebuie daruita. Iubirea isi arata sursa: Sfinxul Egiptean.
Marele Sfinx ne-a aratat o noua poarta de intrare: urechea sa dreapta.
Am patruns prin urechea sa aidoma unui culoar luminos pana intr-un spatiu din corpul sau; aici am constientizat cateva chei: Floarea Vietii din Salile din Amenti - o floare cu multe petale putin ascutite in care pulseaza focul sacru - si care este Cheia Vietii; o alta cheie ne-a oferit-o Sfinxul din laba sa dreapta, sub forma florii de crin, cheie ce s-a conectat in inima noastra.
Dupa primirea lor, spre noi a venit un disc alb ce avea inscriptionat pe el floarea vietii ne-a imbarcat si ne-am simtit propulsate prin gura Sfinxului in Lumina – sursa primordiala - la izvoarele acesteia, in esenta cea mai pura si mai stralucitoare - insasi Focul Sacru - datator al creatiei, al vietii, al Totului. Ne-a primit in interiorul sau, descompunandu-ne si recladindu-ne, Lumina din Lumina in insasi Lumina Lumii; am ramas acolo simtindu-ne iubite, purificate si transformate, devenind un culoar de Lumina cu maretul Sfinx, ancorand in el acea energie.
Apoi, lin, pe o raza de Lumina, am coborat in corpul sau si aici am simtit adumbrirea, incorporarea, am simtit ce inseamna sa fii una cu el.
In imensa sa iubire, ne-a permis sa patrundem in capul sau in corpul sau in inima sa; sa te contopesti cu acea esenta e de o deosebita iubire pt care nu gasesc cuvinte potrivite; in inima noastra a inflorit un trandafir ce reprezinta Focul Sacru primit din Sursa - el este o flacara nemuritoare ce ne va ajuta sa ardem impuritatile si sa expandam Lumina si creatia - este o flacara vesnic vie ce am ancorat-o in Terra, in Romania si o vom purta ca un stindard, martor al eliberarii umanitatii.
Multumiri Marilor Maestri, lui Thoth, Sfinxului, Sursei primordiale. pt accesul acordat si Terrei ca a primit acest foc Sacru ce devine accesibil tuturor.
Impartasim cu voi iubirea Marelui Sfinx care azi si-a impartasit energiile sale ancestrale.
Cu drag, din partea noastra
Mihaela

Niciun comentariu: