luni, 11 decembrie 2006

Portal Sirius

Brusc, am plecat in portalul Sirius.
Entitatea de lumina ma astepta si am plecat Acasa; acum am inteles ce era acasa pt el: era planeta/steaua mea. Am intrat in ea; avea miezul alburiu-albastrui am vazut o sala imensa, poate cat ea de mare; peretii pareau a unei pesteri, totul in acel alburiu vag albastrui; apoi am devenit planeta; e asa de bine sa fii planeta, vedeam cosmosul, vedeam planetele /stele din jur, vedeam in toate partile fara sa ma rasucesc ---- am stat mult asa, era nemaipomenit de bine ---
Eram EU --- apoi iar am intrat in mine in acel alburiu plin de viata; --- si apoi s-a intamplat ceva; eram eu tot ce vedeam simteam dar inafara mea, ca planeta --- ma vedeam pe mine in fata mea.
In imaginea din fata mea, ca planeta,au aparut ei: EL, entitatea si EU, entitatea, ca un cuplu, minunat de fericit in spate avand o mare familie (poate, toti cei de pe planeta). Simteam frumusetea lor, ma simteam eu nespus de frumoasa, le simteam fericirea si bucuria de A FI.
Cam o ora a durat aceasta traire/bucurie dupa care am revenit la grup si am inceput sa ancorez.
Langa mine au aparut Babaji si un maestru tibetan pe care l-am indragit cand i-am vazut figura (tot in cartea lui Drunvalo, apare) iar mai tarziu, Lord Sananda era deasupra intregului grup, si o energie alba ca un nor ne-a invaluit pe toti --- cred ca e vorba de Energia Cristica pe care am primit-o si o ancoram in grila planetei.