duminică, 28 iunie 2015

Zamolxe - Rolul Romaniei - audio


Intalnire la Casa Cartii din Iasi

                    Marti, 30 iunie, ora 17.30, o noua intalnire la Casa Cartii din Iasi, etaj 2.
Expandam bucuriaaaaaaaaaa !
Va astept cu drag!

vineri, 26 iunie 2015

Sfinxul din Bucegi

                     
          Acesta este prezent acum ca portal lemurian. Permitem sa il simtim.El insusi devine o imensa lumina.Ii privim stralucirea - o simtim.Prin acest portal fiinte lemuriene se apropie de noi. Sunt aspectele noastre lemuriene. Le primim, le imbratisam, le integram - integram constient. Sfinxul ne sustine f mult. Tot ceea ce devenim este de mare folos orasului din care suntem. Conexiunea noastra cu Sfinxul este ancestrala. Simtim ca ne pozitionam fata de acesta- simtirea va curge in mod firesc.Fiecare va avea o anumita pozitie alaturi de Sfinx - pt a forma o galaxie. Aceasta va determina o miscare in tot spatiul planetei  ( pauza )
Toate aceste constelatii ce formeaza galaxia prin noi insine activeaza puternic subsolul Romaniei - permitem si respiram.Ne-am expandat peste intreaga Romanie si de aici mai departe. Mare Soare Central isi trimite catre noi razele sale de lumina si activarea incepe - pauza, permitem, respiram relaxat.
 Multe alte aspecte vin catre noi-  sunt cele care sosesc bucuroase ca ne-am imputernicit. Ne intregim prin aceasta primire.
( pauza )

               Sosesc acum aspecte atlante. Fata de acestea manifestam o primire ferma - in concordanta cu forma lor intelectuala, le imbratisam si le primim in iubirea noastra. Si ele doresc aceasta iubire. Constientizam suportul valoros pe care si acestea ni-l daruiesc. Totul se contopeste prin integrare.
           Vizualizam  acum un spatiu al Romaniei imens si luminos. Sfinxul este o adevarata flacara sustinatoare.
Aspectele atlante ne roaga sa le constientizam si sa le urmam in Piramida din Retezat. Inconjuram Piramida. Din Inalt sunt proiectate asupra noastra raze luminoase - pauza . Permitem si primim, sunt activari - pauza
Piramida isi deschide usor trapele - suntem proiectati in interiorul sau. ( pauza ) Suntem intampinati de entitati ce au in grija piramida si ne ghideaza catre anumite spatii in concordanta cu starea noastra actuala.
Zamolxe este prezent:
- "Stiu ca sunteti in acest spatiu si v-am intovarasit.Radianta voastra creste. Fuziunea aspectelor lemure si atlante va este benefica. Incorporati astfel viziunea fiecaruia ca un tot unitar. Voi intregiti/Unificati iubirea cu ratiunea si le puneti in sprijinul fiintei NOI  care sunteti. Aceasta unificare a aspectelor face parte din iluminarea voastra. Piramida va ajuta. Aici totul revine la un numitor comun:  IUBIREA 
Acum Piramida reflecta aceasta integrare /devenire a voastra si o radiaza catre intregul spatiu terestru si galactic. "
Piramida comunica energetic cu Sfinxul. 
         Lucrarea de activare continua
Permitem si multumim Prezentei Eu Sunt.

Sa ne aducem inapoi puterea in Romania

                       Readucem puterea inapoi la noi si in Romania
   -Respiram si ne constientizam prezenta Eu Sunt .Avem a duce puterea inapoi la noi din locuri unde am trimis-o. Aducem puterea din zona Bruxeles.Este vorba de puterea data de romani in acest spatiu european. Respiram si ne aducem aceasta putere inapoi la noi ( pauza ) Constientizam ca puterea este acum la noi in spatiul Romaniei.Tot ce romanii au daruit ca natiune sau institutie sau individual ca putere si predare de responsabilitate este adus constient inapoi. Daruim tarii noastre tot ce am instrainat ca valoare culturala, capacitati creatoare, iubire si diferite energii care sunt de drept ale acestui spatiu( pauza de permitere ca toate sa se intoarca).
Permitem refacerea arealului traco-dac la adevarata sa valoare.Revine la firescul sau. Constientizam aceasta si permitem ( pauza ) Fiecare isi poate aduce puterea din locul sau de la oamenii catre care a instrainat-o. Sunt parti ale noastre. Le aducem pt a deveni intregi si nu pt a folosi puterea ca dominare sau manipulare. In Noua Era aceasta este o iluzie. O aducem pt a ne responsabiliza si a nu pleca capul catre alte porti intelegand ca suntem la fel de valorosi ca orice popor si tara.
    -Umplem cu constiinta noastra Romania.Umplem pana simtim ca aceasta constiinta a umplut acest spatiu. Umplem cu iubirea /pasiunea noastra pt Planeta -- acest spatiu romanesc este parte din marele trup planetar.Simtim pasiunea in orice creatie a noastra si aceasta este o creatie.
Binecuvantam creatia.
Ii oferim libertate deplina.
Permitem energiilor sa  serveasca aceasta lucrare.
Multumim.

miercuri, 24 iunie 2015

Intalnire la Casa Cartii din Iasi

24.06.2015
    Intalnirea cu grupul din Iasi , ghidat de d-na Luminita Popa, la care s-au alatura si alte persoane a fost o reala surpriza. Aceasta intalnire a fost de asemenea o imensa bucurie. Pe masura ce grupul se aduna , percepeam schimbarea din fiecare. De la ultima intalnire ( in urma cu 2 luni ) lumina grupului si lumina individuala s-a schimbat enorm. Aceasta s-a reflectat in lucrarile energetice realizate sub ghidare din inalt pe care le-am facut impreuna. Iata schematic cum au decurs.
-Unificarea energetica a emisferelor cerebrale si conectarea lor la mintea divina.
-Lucrare energetica pt sustinerea orasul Iasi si conexiunea sa cu multiple planuri vibrationale
-Prezenta lemurienilor care ne-au ajutat la activarea inimii sacre a lemuriei si trecerea prin marea poarta lemuriana.
-Ajutorul dat de M. Ceahalau.
-Sublinierea importantei Iasului pt partea de N-E a Traco-Daciei si importanta planetei pozitionata la intersectia drumurilor interdimensionale.
Cand voi ajunge in Bucuresti toate aceste lucrari  inregistrate  audio le voi posta pt bucuria sufletului cautator. Acel timp petrecut impreuna de o ora si jumatate a fost atat de intens incat cu mare bucurie am hotarat sa ne intalnim si martea viitoare  pe 30 iunie ora 17.30, in acelasi loc


sâmbătă, 20 iunie 2015

Intalnire in Iasi la Casa Cartii - marti 23iunie, ora 17.30

            Grupul din Iasi, ghidat de D-na Luminita Popa ne asteapta cu inimile deschise.

      Cu bucurie sa ne deschidem catre ei si sa ne adunam intr-o sarbatoare a IUBIRII. Bucuria noastra va atrage multiple si noi potentiale pe care le vom ancora in reteaua cristalina a Terrei dar si in structura noastra interioara.
      Permitem sa simtim orasul IASI ca un nucleu cristic guvernor si atractor multidimensional . Este sarbatoare in inimile noastre si in inima orasului, putem atrage multiple potentiale in aceasta zona.
Cei chemati vor raspunde acestei chemari.
Iuhuuuuuuuuuuuuuu!

joi, 18 iunie 2015

Sunt in Iasi din 20 IUNIE pana in 06 IULIE




       Cu bucurie ajung in Iasi, surprizele sunt la tot pasul. Catre voi care veti simti chemarea va ofer din cunoasterea mea sub forma celor expuse mai jos , iar misterul ramane sa il descifram impreuna.
-Intalniri individuale – ghidare si clarificare in viata personala pentru diferite aspecte de viata sau evolutie spirituala – 50 lei de ora
-Modul de predare : aptitudinile pe care le dezvoltam in aceasta noua epoca; instrumentele noii energii; spatiul sacru al inimii - grup de persoane ( 50 lei participarea)
-Modul de predare: Ce este Constiinta si Constiinta Aplicata in viata noastra – grup de persoane ( 50 lei participarea )
-Modul de predare : A-ti trai Divinitatea: Corpul de Constiinta, Maiestria de Sine – grup de persoane ( 50 lei participarea )
-Modul de lucru mixt  cand ghidarea este si din partea Sinelui meu si din partea entitatilor din Inalt si atunci se realizeaza lucrari in planurile Romaniei, ale planetei  sau unde este cazul – in aceste situatii fiecare simte sa participe aidoma unei chemari interioare ( asa cum s-a lucrat la Constanta )- grup de persoane  ( 50 lei participarea )
Tematica este si in functie de nivelul de pregatire, deschidere a celui/lei ce mi se adreseaza pt a primi informatii benefice.
Locatia  - str Petru Rares nr 8 – la Cabinetul stomatologic ELDENT
                - Intalnirile individuale prin programare  in zilele de 20 iunie – 06 iulie
                 -Intalnirile pt module sambata si duminica  - ora se stabileste de comun acord  cu participantii.
In functie de capacitatile participantilor se pot face 2 module consecutive cu pauza sau cate un modul pe zi.
Tf  0744 676 992
Bucuria si iubirea interioara ne schimba pe noi si viata noastra.
Si asa este !






Anunt: Vineri 19.06.la ora 19 Emisiune 6TV - Muntele Rarau

Anunt : Vineri 19.06.2015 la ora 19 - Emisiunea 6TV- Cu Muntele Rarau-Pietrele Doamnei- lucrare pt Romania alaturi de Dimitria Puchiu si de toti cei care au dorit sa participe in Spirit.

Zamolxe - poem pt noi si tara

( Tara Barsei - imagine de pe internet - multumesc autorului )



2015 05 31 Zamolxe – poem pentru noi si tara

Vin la voi sa va aduc
De stire, a voastra libertate
De azi implinita ce curge acum in voi de la Maretul Soare.
Maretul Soare
Pus-a din a lui splendoare
Cand v-ati nascut, din el
Spre a va impartasi lumina.
Acum maretul Soare
In voi este trezit
Si, cu a lui splendoare
Voi sa anuntati lumii
Un negru sfarsit.
In voi, lumina mareata
A sinelui Suprem
Strabate, straluceste
In marele eter.
Acum incepeti o noua era
Cuprinsi intr-o adevarata esenta
Ce din voi erupe neincetat
Ca lava unui vulcan eliberat.
Prin voi Maretul Soare
A realizat a sa valtoare.
Cuprinsi in gratia Divina
Voi rezonati cu a Sursei disciplina.
Focul din voi erupe,
Lumina si-o arata
Schimband a vietii roata.
Sunteti prea cuminti
In ale voastre corpuri
Uitand de Maretia Soarelui de sus.
Acum venit-a vremea
Sa dati deoparte taina
Ca tot ce ati cuprins,
         In fata sa se arate.
Caci in ale voastre taine
Belsug indestulat se afla.
Schimbati oranduiala
Si adunati spre slava
Ce v-a fost dat cu Firea.
Iesiti din adaposturi
Din vagauni ascunse
Ca sa cantati lumina
Sa incheiati veacurile apuse.
In taina ce-o aveti
Salasluieste slava acumulata dintre vieti.
 Strabunii v-au citat si au trezit sosirea  
Acum sosit-a timpul
Eliberarii voastre
Ca taina cea mareata
Lumii s-o aratati.
Sosit-a timpul ca toti cu stea in frunte
 S-apara din neant si cu a lor raza, lumea sa intovaraseasca.
Asa va spun si va transmit
Din grai strabun si iubitor.
Eu sunt cu voi si nu dezmint ceea ce este acum aici in tara strabunilor eroi.
Zamolxe

miercuri, 17 iunie 2015

Intalnirea de la Constanta din 13.06.2015




                    Intalnirea de la Constanta
De dimineata intalnirea se anunta deosebit de benefica. Navele si fiintele galactice si-au facut devreme simtita prezenta. Au fost cateva capitole mari pt care am fost chemati pt a fi realizate.
1 – Constientizarea valului de energie in care suntem si  activarea ADN-ul nostru.
2 – Conexiunea cu aspectele noastre de pe nave si lucrarea efectuata impreuna cu acestea pt planul Pamantului.
3 – Deschidera  inimii pe un alt nivel.
4 – Primirea noilor coduri de lumina si a noilor indicativi.
5- Invitatie si participare la Consiliul Galactic.
Alatur cateva fragmente din cadrul acestei intalniri ce a avut loc in ziua de sambata incepand cu ora 10 si terminand la 14.30.
Deschiderea  a facut-o Comandantul Asthar :
“Aceasta zi este o zi a intalnirii noastre, in mod constient, pentru a va cunoaste, a va intelege importanta vietii pe Pamant. Prin liber arbitru ati acceptat saltul de constiinta si transformarile la nivel subatomic ce vor avea loc azi.
Asthar Sheran transmite de pe  nava mama: fiecare din voi aveti nave si echipaje. Voi sunteti esente galactice, sunteti din multe spatii si actionati in planul electromagnetic al Pamantului.
Va salutam acum aici. Cu permisiunea voastra vom face o conexiune intre noi si voi din acest spatiu Galaxia Calea Lactee. Suntem in contact cu Sanat Kumara, logos planetar si cu alti logosi planetari ai sistemelor din Calea Lactee."
Acest moment este un moment de rasunet pe Pamant dar si in Spatiu Galactic.
In centrul galaxiei exista un Consiliu ce asista la conexiune ( intalnire ). Avem nevoie de permisiunea voastra de a activa la nivelul vostru celular o particula cuantica, pentru deschiderea si activarea ADN -ului vostru.  Acest moment este de decopertare, o indepartare a valului ce separa ‘’tu uman’’ si ‘’ tu divin’’.
Mesaj : Ati simtit sa va adunati pentru a fi pregatiti ca echipaj la sol, atat pentru evolutia voastra cat si pentru evolutia Planetei. Fiecare veti primi un indicativ , un cod, pentru acest moment, cod ce se va integra fiintei voastre, va va declansa aptitudini noi, si veti face un salt vibrational ca si cum veti urca 2 trepte. Constiinta voastra se va deschide si veti intra in conexiune cu sinele vostru inalt pt a-l primi in corpul fizic.
Aceasta primire a inceput in corp pe un alt nivel. Deschiderea ce a fost facuta in prima parte, favorizeaza patrunderea sinelui inalt, in corpul fizic. Aceasta patrundere  nu se realizeaza liniar, este o patrundere simultana pe mai multe nivele de profunzime ale fiintei care sunteti".
……………………………………………………………………………………....
Sanat Kumara  transmite:
"- Pentru voi toti dragi comandanti, fiinte iubite inimii mele, intrunirea de azi este de mare importanta pentru Planeta Pamant, pentru spatiul umanitatii pentru evolutia tuturor fiintelor de pe Planeta, indiferent de forma aleasa. Acest spatiu planetar creste in vibratie cu tot ceea ce ati permis sa se deschida in voi. Lumina ce ati propulsat-o in acest moment este mareata. Intensitatea luminii la care ati ajuns azi sparge tiparele vechi si deschide umanitatea catre noi perspective. Oglinda sufletului vostru vine in sprijinul intregii  umanitati, si voi va veti reflecta catre intreaga umanitate. Codurile pe care le-ati primit, indicativele, realizeaza schimbari in fiinta voastra si in realitatea inconjuratoare. Dragi comandanti va rugam sa iesiti in fata sa va permiteti radianta interioara pentru a dizolva reziduurile vechi existente pe Pamant."
………………………………………………………………………………………
  Invitatie la Consiliul Galactic, din partea lui Sanat Kumara.
 Suntem prezenti alaturi de multi alti invitati la intrunirea Consiliului Galactic.
"- Dragi frati din Fratia Luminii, sunteti invitati in acest moment, cand fiinta voastra de lumina a putut realiza un salt de constiinta si un salt vibrational. Este momentul cand si corpul de lumina are o alta evolutie si conexiune cu corpul fizic – lumina radiantei va inconjoara ca o sfera nimb de energie. Voi participati alaturi de noi cu corpul de constiinta. Acest corp devine unul cu al nostru si realizam acum impreuna unificarea spirit – materie. Prin vibratia la care ati ajuns spiritualizati corpul vostru pe un alt nivel. Este sinonim cu Indumnezeirea, ati atins constiinta unificata. Ati dizolvat separarea dintre uman si divin. Este momentul acestei constientizari uriase, ce o daruiti planetei. Tot ceea ce sunteti se va oglindi pe Pamant. Ati deschis o fereastra de constiinta in planul Pamant. Voi sunteti fereastra si tot prin voi constiinta a patruns in planul Pamantului, aceasta aduce viata si va aduce constiinta pe Pamant.  Constiinta atrage constiinta. Apartineti simultan Fratiei albe a Luminii si Fratiei trandafirului. Va veti conecta cu imaginea simbol a trandafirului pentru a primi fructul acestuia. Veti primi pasiunea iubirii trandafirului, ca iubirea neconditionata sa atinga maxime ce nu  au mai fost atinse pe Pamant. Aceasta pasiune se va trezi in voi. Ea va desfiinta asperitatile lumii terestre. Fiecare om, pasare, animal, planeta isi vor putea manifesta unul fata de celalalt  aceasta iubire, ce a fost blocata in spatiul TERREI. Gandul vostru va fi un gand al sublimului, conectat la Sursa, minte, inima, si fapta. Va multumim fiinte de lumina ce sunteti in serviciul divin."
Aduc multumirile mele, participantilor de la sol si celor din spatiul galactic. Pe cei de la sol care au participat ii puteti vedea in fotografiile alaturate.Pe ceilalti permiteti-va sa ii simtiti.



marți, 9 iunie 2015

Bucuresti - Intalnire - joi-11 IUNIE ora 18.30 - 21

  Va invit  joi 11- IUNIE ora  18.30 - 21 la o intalnire cu temele:

             Ce este Constiinta.
             A trai constient - cum folosim constiinta.
             Lucrare energetica pt Romania.

Locatia : Bd. Dimitrie Cantemir nr 3 .bl-4,sc-1 interfon-1. Sediu GANO
             Vis-a vis de  Biserica Sf. Spiridon ( dupa Hotel Horoscop)
             Blocul este alb cu portocaliu
              Pt plata salii - 35 lei
              tf - 0744.676.992

Metrou :Piata Unirii

Sunteti asteptati cu mare bucurie.
      

RECTIFICARE-Constanta -Intalnire in IUNIE la hotel IBIS

   Am primit invitatia si chemarea de a merge la Constanta. Iata deocamdata programul ce s-a stabilit.

     Intalnire la Constanta in zilele de 12,13,14 IUNIE 2015.

     Sambata 13 iunie intalnire de lucru intre orele 9.30 -14.30 la - Hotel IBIS.
Temele intalnirii:
- Constientizarea tiparelor si programelor lumii vechi -  eliberarea acestora.
- Instrumentele lumii noi.
- Comportamentul si capacitatile pe care ni le dezvoltam si cu care functionam in lumea noua in care am patruns.
- Ce inseamna a trai in inima si a experimenta starea de A FI 
Intrarea : 50 lei
Organizatorul este Ovidiu Vitelaru - tf : 0722 600 219

    Persoanele care doresc sa fie ajutate print-o consiliere, ma pot contacta la nr de tf: 0744 676 992. pt zilele de vineri si sambata dupa amiaza, iar duminica, dimineata. Pretul 50 lei ora.
Mihaela

luni, 8 iunie 2015

St .Germain - Indemn pt shaumbra : ascensionati!




“- Dragilor, va descurcati. Menirea voastra este sa va aratati sentimentele si sa fiti urmati. Nu va intereseaza cine anume o face. Voi sunteti un standard. Puteti fi urmati sau nu. Pe voi va intereseaza sa va manifestati ca standard.
Sunteti constiinta lumii noi si o manifestati ca atare. Sunteti in concordanta cu aceasta. Stiti a privi doar catre aceasta. Adica inainte. Cei ce rezoneaza cu voi sunt bineveniti, dar nu veti sta niciodata sa va evaluati rezultatele actiunii voastre viz-a-viz de cei de langa voi.
Sunteti deschizatori de drumuri. Deci manifestarea a ceea ce sunteti, ce deveniti este foarte importanta. Subliniez: prin manifestare, deveniti parte din ceea ce sunteti. Aceasta este realizarea.
Am spus, 2015 este anul constiintei si anul realizarii. Ati intrat in realizarea voastra. Simtirea devine manifestare.
Fiind varful, aveti a va continua ascensiunea fara a va uita inapoi. Ascensionati!
Iluzia este inca foarte mare. Constientizati-o si iesiti cat mai repede din ea. Fiti constienti ca tot ceea ce vedeti in jurul vostru dispare, este inlocuit cu noul. Observati deja miscarea de plecare a vechiului, a vechilor structuri, a formei vechi de gandire. Simtiti cum toate acestea se scurg din constiinta voastra, simtiti cum le dati drumul si pe masura ce le eliberati, observati cum sistemele din jurul vostru par a se prabusi. La aceasta m-am referit cand v-am spus iesiti din iluzie: iesiti din iluzia ca tot ce va inconjoara este stabil si ca dureaza pana la “adanci batraneti”. Priviti totul obiectiv si fara atasamente. Dati drumul sa aiba loc schimbarea.
Constientizati iluziile pe care le mentineti: invataturile, sistemele de credinta, adica tot ceea ce parintii si scoala au declarat ca si cunoastere inviolabila. Mergeti in adancul sufletului vostru si urmariti saltul interior pe care il faceti. Veti observa ca nu mai sunteti nici cei care erati la inceputul acestui an. Aceasta datorita mutarii voastre dintr-un plan vibrational in altul si datorita multiplelor constientizari si eliberari de la vechea voastra identitate.
Pastrati si continuati aceasta schimbare. Observati-o ca se amplifica. Aveti curajul sa o faceti pt ca este spre binele vostru, iar bratele care va sustin sunt bratele sinelui vostru. Nu e nimic rau in ce vi se intampla. Ba dimpotriva, iesiti din rau.
Bravo! Felicitari ! St-Germain din Serviciul Suveran”