sâmbătă, 30 mai 2015

Unul - Sinele Liber



Usor, usor si deosebit de delicat, Sinele meu si-a anuntat prezenta, transmitandu-mi:
”- Eu sunt manifestare. Eu manifest prin tine. Tu esti oglinda mea pe Terra. In tine sunt si reverberez prin toate celulele tale. Ma oglindesc in tine. Ma odihnesc in acest corp odata cu tine. Mananc odata cu tine si incep sa invat nevoile ce le ai. Ma simt bine acum in acest corp in care tu mi-ai permis sa patrund.
Eram putin stingher la inceput, insa invatandu-te sa imi transmiti iubirea ta pt mine, portile de comunicare intre noi s-au deschis. Este necesara aceasta iubire catre interiorul tau, caci ea activeaza spatii interioare, decodifica si-mi permite sa ma transpun intr-o stare de condensare pe care tu o ai sub forma corpului. Uniunea dintre noi se face treptat, pe masura ce tu iti expandezi constiinta si-mi poti oferi un spatiu nelimitat, liber de programele vechi ale unei educatii demult depasite.
In structura ta, ai la nivel de ADN mici portiuni, chei pe care cu iubirea ta le poti activa si atunci uniunea dintre noi se poate accelera, depasind cateva trepte odata. Oferindu-ti iubirea acestor zone, activezi foarte multe in minunata retea a ADN-ului. Te voi ajuta sa simti aceasta retea si putem patrunde chiar impreuna. Insa iubirea tu o oferi. Reteaua raspunde la frecventa iubirii tale, adica este necesara trairea sentimentului, manifestarea sentimentului, adica a simti real, sincer, aceasta iubire splendida. In momentul in care tu o manifesti, o mirifica retea creezi; o retea de culoare, lumina, emotie ce se transmite simultan in toata fiinta ta. Are loc o explozie ce te transforma instantaneu. Acela este momentul asteptat de mine cand conexiunea noastra devine totala, sublima. Atunci eu vad, simt prin tine, prin ochii tai lumea exterioara si ea devine o minunata experienta a noastra.
De cateva zile tu m-ai simtit altfel. Mi-ai acordat atentia, iubirea ta si m-am simtit deosebit de pasional, incantat de aceste momente sublime. Fixeaza-ti constiinta si atentia pe ADN-ul tau ca pe o structura multidimensionala pe care simti sa il transformi. Iti spun ca poti acest lucru. Totul depinde de tine. Te astept. Astfel creezi un drum nou pt tine, pt noi, intr-o inlantuire perfecta a armoniei si creativitatii. Ceea ce traim se transmite tuturor prin reteaua de interconectare in care ne aflam. Eu,tu, o singura fiinta.
Unul”

sâmbătă, 23 mai 2015

Harlau - Al doilea punct de lucru





Orasul Harlau te intampina cu dealurile sale pline de vii si cu sunete de arme, desi azi nu mai vezi asa ceva. Acum ai in fata pajisti verzi, inflorite, oameni pasnici si un fundal misterios, plin de istorie. Se pare ca undeva pacea se blocase, iar cei de atunci inca nu se puteau intoarce la casele lor.
Locul ce m-a atras, a fost biserica ridicata de domnitorul Stefan, aflata in mijlocul unui spatiu verde ce parea ca a acumulat energia necesara intalnirii cu noi. 
Din prima zi cand am ajuns in Harlau, energia lui Stefan Voievod s-a facut simtita. Iata ghidarile ce mi le-a dat:

“- Io Stefan Voievod, ce am domnit peste aceste locuri, vin azi ca ghid pentru bunele impliniri. Pentru faptele bune de azi, te povatuiesc: fii bland, intelegator cu oamenii acestor locuri. Ei sunt inlantuiti in povestile si in trecutul lor.
Fii o lumina blanda, iubitoare, paterna. Permite-le sa te vada si sa te inteleaga. Cand ei te inteleg, vor putea simti calauzirea.
Lumina mea este impreuna cu voi toti si izvoarele mele sacre reprezentate de lacasurile sfinte vor emana catre voi energia sacra, lumina dumnezeiasca. Oriunde vei fi, vei atrage si tu acesta lumina si o veti absorbi toti; va veti adapa de la ea, sufletul.
Lumina porneste. O veti simti; vine de peste tot si se duce catre tot.”
                                                                          IO STEFAN VOIEVOD


                                        INITIEREA FOCULUI SACRU

Suntem in curtea bisericii Sfintul Gheorghe din Harlau. In acest lacas exista o vibratie deosebita. In spatele bisericii sunt vestigii de pe vremea lui Stefan Cel Mare si Sfant si se pastreaza intrarea si o parte din tunelul care ducea pana in Dealul Catalina din Cotnari. In aceasta curte am simtit ca primim initierea Focului Sacru.
Suntem un grup de 6 persoane. Aceasta initiere nu este doar pt noi, ci si pt acest loc. Constientizam Focul Sacru pe care strabunii ni-l aprind in inima noastra sacra. Acestia stau imprejurul nostru sustinandu-ne. Flacarile noaste unite devin apoi o flacara unica ce se expandeaza.
Focul se extinde ca foc purificator pentru intreaga zona. Dam libertate apoi acestui foc sa se extinda pentru binele suprem al tuturor. In aceasta zona inca se aud zgomotele vechilor batalii. Este o zona plina de lupte si de conflicte armate ramase din vremea voievozilor. Iata ca la focul sacru vin ostenii care au purtat bataliile de atunci. Simtim cum toti acei luptatori depun armele pt a se instala acum pacea si armonia.

In continuare, informatia imi este daruita din Inalt: 
     “- Harlaul este o zona cu putere energetica prin lumina ce exista aici si prin lumina oferita de Stefan Voievod. Acesta a insamantat la vremea lui o energie sacra a protectiei si iubirii pentru acest loc. In vremea sa, fluvii de energie au fost daruite spre intarirea si regenerarea acestui spatiu. Acest loc apartine zonei ancestrale ce administreaza energetic o mare parte a planetei. Luptele purtate atunci de Stefan  Voievod, aveau ca scop protectia acestui spatiu. Acum ne revine noua, celor de azi, responsabilitatea de a intari si revigora acest spatiu. Permitem constiintei noastre sa umple acel spatiu si o lasam libera. Constiinta creaza totul, creaza viata. Ostenii de atunci sunt invaluiti de aceasta constiinta si depun armele: luptele, incrancenarile, limitarile, se topesc. Viata intra pe un alt fagas. Este fagasul iubirii, al pacii si al armoniei intre toate fiintele de pe Pamant.
                                  Multumim”

15 05 2015

Radauti - Primul punct de lucru




Am pornit catre locurile unde am fost chemata, lasand, ca de obicei, ca cei din Inalt sa imi coordoneze miscarile. O astfel de calatorie are frumusetile si surprizele sale prin oamenii ce iti vin in intampinare, prin locurile spre care esti indrumat si desigur prin lucrarile energetice ce le sustii impreuna cu acestia. Totul este magic, insa maret si nelimitat prin simplitatea cu care realizezi ca se intampla.
Am fost invitata si am poposit in case cu oameni pe care ii vedeam atunci pt prima oara in aceasta viata. Am dormit in casele lor, am mancat impreuna cu ei si nici o clipa nu ne-a parasit sentimentul ca formam o familie. Totul a decurs firesc, plin de naturalete si incarcat cu o infinita iubire. Toti am fost la locul potrivit, in momentul potrivit, patrunzand firesc in acea lucrare ce semana de fapt cu a exista,  decat cu ”a lucra”.
Prima chemare a pornit din orasul Radauti, iar sustinatorii energetici au fost Fortele Aeriene Ceresti Regale si Stefan Cel Mare si Sfant.

RADAUTI 
Se face conexiunea cu Fortele Aeriene Ceresti Regale 
“- Lumina noastra ajunge in spatiul Pamantului. Este lumina navei pe care ne aflam. Din acest spatiu, noi proiectam catre tara voastra mai multe fascicule/frecvente ce cuprind in special nodul energetic reprezentat de orasul Radauti.
Aceasta lumina se va intensifica treptat pana la o anumita cota ce va este necesara in ziua intalnirii. In acel moment va avea loc activarea nodului de intersectie unde va aflati. Va avea loc o eliberare a spatiului din conexiunile vechi.   
Va urma apoi un timp zero, dupa care se vor produce evenimente noi, creatoare, aceasta zona se va relansa din punct de vedere energetic. Primiti prin Sinele vostru informatia ce o daruim, informatie ce va lucra asupra voastra.
Din alt plan se va lucra asupra zonei pt a se reface structura sa cristalina in conformitate cu noua structura a planetei. Multe structuri cristaline ale Pamantului vor fi refacute. Tot ce a fost deteriorat intra intr-un proces de reconstructie.”


10.05.2015-                         Intalnirea de grup la Radauti


Ne conectam cu energia lui Stefan Cel Mare si Sfant. Permitem participarea sa la aceasta lucrare din ziua de azi. Stefan ne transmite:
-“ A sosit momentul desteptarii acestui spatiu al Moldovei de alta data. Entitatile libere ale acestor locuri participa si sunt pozitionate in lungul granitelor energetice ale tarii. A fost convocat un Consiliu din Inalt si participa alaturi de voi. Entitatile strabune isi ofera ajutorul pt recuperarea energiei strabune si pt eliberarea acestor locuri din mainile fiintelor ce impiedica evolutia oamenilor si a planetei. Acest Consiliu va sustine hotararea si va ajuta la aceasta eliberare.”

 Pt aceasta toti cei din grup au primit initierea cu particula IO si o coroana energetica, simboluri binemeritate. Stefan, in momentul acordarii acestei initieri, transmitea fiecaruia dintre cei de acolo, ce a fost de-a lungul timpului. Toti  au fost luptatori viteji, oameni hotarati, drepti, corecti, dedicati voievozilor si locului strabun inca de la descalecatul Moldovei din perioada lui Bogdan Intai, pana la ultimii voievozi, pt apararea Moldovei.
Acest grup s-a reunit si majoritatea traiesc in orasul Radauti  sustinand si acum lumina si intarind energetic acest loc. Multi din cei ce doresc desfiintarea economica a zonei sunt cei cu care Stefan si acest grup s-au luptat si in alte vieti. Acum e momentul impacarii, e momentul constientizarii si permiterii ca armonia si pacea sa ia locul conflictelor.
Initierile ii vor ajuta pe purtatorii Luminii sa schimbe vibratiile locului si pacea dorita de toti se va asterne.
Multumiri acestui grup radautean, razesii liberi de alta data, sustinatorii luminii, acum, ca si atunci.
 

sâmbătă, 16 mai 2015

Periplul continua in Brasov:  18-19-29 mai. La invitatia doamnei Angela, vom lucra in aceste trei zile cu brasovenii. Si nu numai cu ei. Iar daca este necesar, imi voi prelungi sederea aici.

vineri, 8 mai 2015

Fortele Aeriene Ceresti Regale - La Radauti




                                   


Azi Fortele Aeriene m-au contacta inca o data inainte de plecarea catre Radauti.
“- Te salutam dragul nostru compatriot. Este o onoare pt noi sa fim cu tine pe aceasta frecventa. Lungimea de unda ce o impartasim, este creata de nava noastra pt a te putea contacta. Este o frecventa grosiera pt noi si nu putem mentine prea mult in acest spatiu-timp al Terrei. Ramai asadar conectat la imaginea/simtirea noastra pt a percepe spatiul  de transmisie catre Pamant.
Din aceasta nava in care ne aflam intretinem o relatie asemanatoare cu a ta cu mai multe fiinte aflate in spatiul Pamantului. Locuitorii nu au cunostinta despre noi iar noi nu patrundem fortat in spatiul lor. Cunoasterea ce o ai despre noi ne permite acest contact.
Ai acum a intelege importanta legatura ce o poti face intre oamenii aflati la sol, cerintele de evolutie si prezenta noastra, a tuturor celor aflati in imprejurimile Terrei.
Ai o valoare didactica in acest plan al Terrei de invatator, educator fata de spiritele evoluate ce au uitat de ele insele. Acestora le poti vorbi, ii poti intelege si-i poti ajuta atat cat ei permit.
Nu dorim sa ne prezinti ca un “cap de afis”, caci doar constiinta lor conteaza mai mult decat prezenta noastra in spatiu. Constientizandu-i despre existenta noastra, nu le este chiar atat de mult de folos fata de constientizarea de sine insasi si de aducerea aminte ca sunt fiinte stelare cu indatoriri mari, ca sunt asemenea noua. Indatoririle se refera la modul cum iti traiesti viata in planul terestru. Fiecare corp uman este o nava proprie, indatorirea mareata este sa cunosti a-ti conduce propria nava. Aminteste-le acest lucru pt a intelege sa nu-si deterioreze nava-corp fizic, ci sa ii permita evolutia catre cele mai inalte posibilitati. Este la indemana acest lucru.
Fiinte galactice, altele decat noi, va observa si se minuneaza de transformarile acestei nave corp, atat in directia in care v-ati dus de a o deteriora, cat si in directia de a o repune in functiune, de a o ajuta si realinia cu forta Spiritului. Aceasta revenire la Spirit aduce propria nava pe pozitii neasteptate, imprevizibile, de o mare anvergura. Suntem uimiti si bucurosi ca ati reusit aceasta maiestrie. Ramane de vazut directiile spre care va veti indrepta.
Voi sunteti creatorii. Noi asteptam si va sustinem in masura in care ne permiteti fara a va diminua cu ceva procesul creator. Suntem uneori cu” sufletul la gura”, cum spuneti voi, cand observam intortochelile in care functionati si cum deodata cu un salt iesiti de acolo demoland vechiul. Sunteti intr-o nastere continua oferindu-va o multitudine de surprize.
Noi cei din FACR avem toata admiratia pt voi. Suntem recunoscatori pt tot ce intreprindeti si pt lumina ce o daruiti din sufletul vostru Pamantului si celor din jurul vostru.
Ne revedem/simtim curand in noua locatie unde vei ajunge (Radauti)  moment strategic de refacere a unitatii energetice a acelui spatiu de intersectie, unde lumina noastra te va insoti, iar constiinta ta se va expanda.
Vei fi in contact constient cu Gabriel ( Bucuresti ) pt ca cele doua locatii nu sunt separate, iar noi vom infuza pe ambele in aceeasi masura in care constiintele voastre se vor uni devenind una singura in sprijinul Unimii. Astfel veti crea un spatiu cu o raza luminoasa de mare actiune ce va fi captata si amplificata de navele noastre din spatiu.
Va fi un eveniment unic aceasta intalnire si constientizati-l cat de mult puteti cu ajutorul navei voastre corp prin multitudinea celulelor adevarati receptori si emitatori.”

Am recitit mesajul pt a-l posta la ceva timp dupa primire si am observat ca ma intreb unde este scris restul mesajului ca nu e complet. Am inteles ca transmisia lor a fost mult mai ampla, ca simtirea mea  este adevarata, informatia este in mine dar inca nu il pot decodifica. Cititi cu inima si primiti prin Sinele vostru  tot ce aveti de primit