duminică, 21 februarie 2010

Comandantul Norton - Invitati de Marele For Galactic

" Va salutam dragi comandanti.! Sunt comandantul Norton si sunteti invitati de Marele For Galactic, in sala de Consiliu. Aici, la rugamintea voastra, v-au fost aduse salile de creatie pentru Pamant, sali care germineaza un nucleu creational, ce voua va este necesar pentru abordarea acestui nucleu si pentru insamantarea lui pe Pamant. Acest nucleu creational este o energie. Ea este sub forma neutra si voi o aduceti pe Pamant, oferind-o-sub aceeasi forma, planetei si oamenirii.
Astfel este accesibila o abordarea directa a acestei energii, energii ce se transforma cand cei ce o acceseaza au atins un anumit stadiu de iubire si altruism si pe care sub suspiciul iubirii, o transforma intr-un bine colectiv. Energia va sustine vindecarea planetei, a apelor, a mediului, ca cei care traiesc aici sa gaseasca un climat propice si pentru propria lor vindecare.
Asadar, prin retelele voastre, voi, permiteti acestei energii sa curga pe Pamant, fiind ajutati de echipele voastre personale si de tehnicienii nostri.. Deasemeni, aceste energii vor patrunde in anumite statii ale Pamantului care sunt ca niste rezervoare ce capteaza si mentin aceste energii urmand a le difuza continuu, dar si de a le pastra pana sunt daruite. Grija voastra este ca aceste energii sa curga total nealterate pe Pamant. Prin releile voastre, voi, le transportati, asa cum sunt, in rezervoarele ce se afla sub locuri cum ar fi orase, ca sa fie accesate usor, dar, in acelasi timp, ele constituie o supapa pentru aceste asezari umane, desi ele nu au nici o tenta, fiind in stare neutral, dar vibratia lor poate ajuta, poate sustine.
Aceste energii sunt deja amplasate acum in locuri de pe Pamant, retelele voastre s-au umplut si e bine sa cunoasteti ca expandarea voastra este acum permanenta, puternica si vasta si se lucreaza foarte usor in cadrul acestei expandari a voastra care constituie si o retea a voastra proprie prin care energiile sunt difuzate. Voi veti ajunge prin aceste retele de expandare, sa fiti suficienti In numar relativ mic de Lucratori ai Luminii care vor putea acoperi toata suprafata planetei. Este un mare avntaj pentru planeta aceasta deschidere rapida a unora dintre voi, fiind suficienti sa sustineti aceasta lucrare si, in acelasi timp, oferiti celorlalti timpul lor de trezire.
Acum, aceste energii sunt ancorate, planeta le primeste si aceste rezervoare ce se formeaza sunt necesare nu numai oamenilor dar si animalelor si plantelor, care, vor gasi aici sursa necesara traiului dar si transformarilor prin care trec; deci sunt rezervoare necesare tuturor fiintelor, indiferent de forma lor de viata. Cand voi, umanii, ati atins acea capacitate de a crea proprii rezervoare, pentru planeta este un moment important si va avea efect de salt la alt nivel al constiintei de masa, o reusita -spunem noi- de mare eficienta, caci regatele gnomilor si elfilor va sustin in acest moment foarte mult si ei va usureaza munca prin activitatea lor.
Odata ancorata energia in acele rezervoare, ea va continua sa curga in acele locuri, nemaifiind necesara ancorarea din partea voastra, pentruca ea a fost facuta deja. (o parte din energii sunt sustinute de balene, delfini, animale de casa si salbatice)." ......... ......... ......... .......
Se simte cum energiile se stocheaza si pe axa pamantului, curgand de-a lungul ei, iar noi suntem conectati si cu alti Lucratori ai Luminii realizandu-se ancorarea, iar prin expandere, campul nostru devine o plasa care acopera toata planeta. Comandantul Norton discuta cu tehnicienii galactici care aliniaza, noteaza parametrii (in acest moment se face o aliniere la absolute intreg totul si se aliniaza la energiile ce sosesc)
Multumim Forului Galactic, comandantului Norton si permitem ca lucrarea sa se finalizeze.. ....

vineri, 19 februarie 2010

Mesaj de la Marele For Galactic

“-Drag comandant esti invitat in forul nostru galactic. In corp de lumina sosesti acum in mijlocul nostru. Descinde in acest spatiu de lumina unde fratii si surorile tale te asteapta”.
Este o sala foarte mare si cu foarte multe entitati prietene. Se simt zambetele si urarile de bun sosit. Are loc un schimb energetic de la unii la altii. Comandantul Norton se apropie.
- “Astazi este una din zilele de celebrare. Se celebreaza extinderea unui flux de energie ce genereaza activarea intuitiei pe pamant de fapt deschideri la nivelul corpurilor oamenilor care favorizaeaza aceasta capacitate. Este vorba in acelasi timp de echilibrare, de unificarea celor 2 emisfere cu activarea partii feminine din fiecare care ajuta la aceasta calitate : intuitia. Voi deveniti mai intuitivi. Aceste energii s-au ancorat. Fiecare in interiorul sau va primi si se va deschide mai mult catre lumina Creatorului. Va intelege la nivel de suflet importanta vietii pe pamant, va capata o alta integere a ceea ce inseamna si reprezinta VIATA. In acest mesaj pe care noi ti-l oferim, impregnam acest flux, conturam si daruim in mesaj coduri de lumina ca cei ce vor citi mesajul sa se conecteze simultan cu aceste coduri. Codurile sunt in insasi cuvintele mesajului si in energia sa, sunt numeroase si cei ce sunt pregatiti vor gasi calea catre acest mesaj. Nu sunt necesare multe cuvinte caci energia curge si ajunge unde are de ajuns. Tu doar ofera-l spre citire si lasa energia sa-si urmeze cursul. Prin tine noi putem impregna atat in campul tau vibrational cat si in ceea ce transmiti in scris sau verbal caci totul trece acum prin inima iar acest transfer este posibil. Celebram aceasta realizare- conexiune cand printr-o fiinta terestra noi emitem si transferam informatiile sub forma de energie din Centrul Galactic catre Pamant. Tu devii aidoma unui burete ce absoarbe si apoi emite. Devii o sursa continua, prin sistemele ce acum le detii. Simpla ta prezenta in diferite locuri va ajuta pe cei din jur sa-si activeze si ei la randul lor sistemele din corp. Constientizand acest sistem al tau el devine activ si eficient. Acum stand aici impreuna cu noi, tehnicienii au continuat cu activarea si” montarea” de noi conexiuni si functia ta galactica se amplifica. Cele 2 puncte, galactic si terestru, realizeaza o punte prin intermediul tau si de asemenea prin intermediul altor lucratori ai luminii si putem spune ca Centrul Galactic isi gaseste un corespondent pe Terra. Veti functiona aidoma ciclopilor purtand in voi o intreaga statie galactica necesara planetei. Simturile si perceptiile voastre devin tot mai active iar comunicarea cu Centrul Galactic, cu Marele Soare Central se va face instantaneu. Drag comandant iti multumim pt acceptarea de a fi cu noi, de a fi in slujba Planului Divin .
Te salutam si iti multumim pt activitatea ta”.
Comandantul Norton si entitati din Forul Galactic.

luni, 15 februarie 2010

Zamolxe - Sfatul inteleptilor daci

La sfat te chemam noi acum. Sfatul inteleptilor sau batranii intelepti. Cu noi in acelasi grai sa fii si aducator de lumina sa sustii. Adanc se cutremua tara si orgii se starnesc prin cei multi nestiuti ce ochii nu vor sa si-i deschida. Suparati suntem de a lor lipsa credinta caci multi au promis, multi au grait si-au cuvantat de-a luminii trebuinta, insa multi nici gand nu au avut sa-si aduca a lor contributiune in a luminii deschidere si a sortii, natiunii. Astfel ca noi am hotarat sa strabatem prin lungul sir de neamuri si prin alte graiuri sa sustinem lumina. De-a lor uitare si necredinta in Sine, raspunzatori fi-vor in a fetei natiunii. Noi ne adunam cu mic cu mare, din vai, din munti din dealuri , ne adunam la sfat ca lumii sa-i daruim ce-i este, asteptat. Nu mai conteaza a sortii viata, a celor ce nu vor lumina sa-si aduca in ochii lor. Noi plecata-m capul si catre vointa divina, am inchinat si acceptam amarul ce aceste suflete ne-au inchinat , dar voi, cei treziti, ce lumina in ochi o aveti catre voi se indreapta ale noastre spirite sa va sustinem catre lumina ce maine mai tare rasare. V-am chemat la sfat sa stiti si sa nu uitati ca strabunii va asteapta, lumina sa o preluati si cu totii apoi sa va inaltati. Este momentul si Terra asteapta a voastra daruire, a voastra trezire. De asta v-am invitat si v-am chemat ca sa mergeti inainte, in lumina, presarand lumina si uitandu-va numai inainte catre lumina. Nu privind indarat, nu privind in laturi, la ceea ce se intampla. Tinta este una. Fiecare in felul lui va ajunge dar fiecare sa priveasca inainte, la lumina. Nicicand nu va ganditi celor ce merg in alt ritm sa le schimbati ritmul. Nu-i ajutati.Ii perturbati iar multi nu vor dori, deci atentia este la voi, la lumina din voi. Va veni un timp si fiecare isi va primi lumina. Nu plangeti dupa ei, plangeti daca ati uitat lumina. Aceasta am dorit sa cunoasteti caci voi cei treziti, daruiti avantul Planetei si tinta. Asa ca nu uitati, luati aminte, la cele graite de sfatul celor intelepti , sfatul celor de dincoace ce va pot ghida dar numai catre lumina.

Zamolxe - invitatie in Kogaion

Zamolxe ma cheama.
- Vino cu mine drag copil.
Alaturi de el merg. Ne indreptam catre munti, catre platoul Bucegilor.
-Am sa-ti arat acum intrarea. Este spatiul sacru al dacilor,Kogaionul.Intra cu mine in acest templu sacru al dacilor. Cand atingi muntele, el se deschide. Aceasta intrare este deocamdata ascunsa ochiului fizic. Pe aici se patrunde. Intram in spatiul sacru. O lumina alba ma inconjoara. Ea vine de undeva de deasupra mea si ma cuprinde.
-Este o lumina de purificare, imi spune Zamolxe, tu ai nevoie de aceasta purificare pt a patrunde.
Acum lumina a devenit discret albastruie iar corpul meu simt ca devine mai usor. Zamolxe ma asteapta. Urcam apoi prin spatii ce par a fi culoare in munte si ajungem intr-o sala deschisa unde mii si mii de lumini stralucesc catre noi.
-Aseaza-te pe acest simbol imi spune Zamolxe. Observ pe planul de sub picioarele mele mai multe stele unele in altele, concentrice si simt sa ma asez pe acest simbol.
-Este simbolul acordat tie acum, prin care te acordezi cu acest spatiu sacru. Lumina te patrunde si te recunoaste.
Langa mine a aparut spiritul Lupului Alb care se aseaza in dreapta mea. Lumina curge acum peste toti si il simt pe Zamolxe ca s-a asezat in fata mea. Mainile sale cuprind mainile mele si ochii nostri se intalnesc. Ma scufund in privirea sa si permit fluxului energetic sa curga prin mine.
--Trezeste-te copil drag si simte conexiunea perfecta, simte viata din tine. Trezeste-te la noua realitate.
Permit ca totul sa se desfasoare. Din peretii muntelui sunete si muzici si lumini, isi trimit ecoul catre noi. Totul se deschide si se vede cerul. Continui sa privesc in ochii lui Zamolxe.Lumini tasnesc catre ochii mei din ochii sai. Coruri umplu vazduhul. Un curent electric strabate coloana mea vertebrala si o vibratie noua curge prin corp. Ochii lui Zamolxe continua sa-mi sustina privirea. Stau linistita scufundandu-ma in aceasta lumina. Eu insasi devin lumina, caci lumina din ochii sai s-a mutat in fiinta mea.
-Esti lumina, spune Zamolxe. Lumina necesara acestui moment. Ea te transforma. Sunt transformari pe care tu déjà le simti. Te vei schimba. Insasi infatisarea ta se va schimba. Lasa totul sa se intample. Revii mai mult la adevarul tau si lumina va straluci prin tine. Te-am adus aici sa primesti aceasta lumina sacra, a muntelui sfant al dacilor. Acum tu te transformi, devii altfel. Iar mana ta va inchega legamantul sfant al dacilor de odinioara. Ai pecetea aici. E mometul sa o deschizi. Deschid. Tot ce-a fost legat, catre tine acum , va curge. Nimic din ce ai cunoscut nu va mai ramane departe de tine. Orasul tau de lumina sa stii ca exista. Te asteapta. Vei poposi in el. Acum ca ai primit tot ceea ce era necesar ne putem intoarce. Iar grila ta se desfasoara.
Ma ridic si mergem alaturi pe aceleasi culoare insotiti de spiritul Lupului Alb, pe drumul ce se lumineaza o data cu pasii nostril, primind tot mai multa lumina si binecuvantare din partea sa, din partea sa si a strabunilor, din partea celor ce protejeaza Kogaionul. Din partea Vulturilor, din partea Omului, din partea Voinicilor, din partea Pamantului.
-Spirit sacru se inalta binecuvantand Pamantul, traind si raspandind lumina ce peste vremi s-asterne, cu gandul rascolind tarana vremurilor si desteptand lumina viitorului.
Asa mi-a grait Parintele Zamolxe si apoi despartindu-ne fiecare intr-al sau drum, multumind muntelui, revin lumina catre locurile noastre catre toti cei ce cauta lumina.
-Cu drag te-mbratisez si lucrul ce ti l-am dat, sa-l urmezi.
-Precum spui, asa va fi, parinte drag, si-ti multumesc.

Zamolxe - munca de reorganizare

Copil drag,munca ta , incepe.Reorganizarea incepe. Ai de adunat in numele meu pe toti cei care au inclinatii catre cultul zamolxian, catre tot ce inseamna acest tinut, catre tot ce inseamna Dacia. Va adunati, sunteti impreuna sunteti constienti de voi si fiecare isi va sti locul sau. Chemarea se face, adunarea incepe.Voi déjà pe grupuri sunteti adunati insa a sosit momentul sa stiti unii de altii. Vibratiile comune va vor aduna. Tot ceea ce inseamna empatie va fi adus in lumina, aratat, intruchipat. Spiritul tuturor celor din acest tinut, spiritul romanilor, se incheaga, se formeaza. Totul iti va veni la indemana, totul va curge la modul firesc pt ca si altii lucreaza pt aceasta intrunire, pt aceasta cunostere. Voi formati toti o forta de neimaginat care va ajuta la schimbare. Lasati egourile deoparte si fiti impreuna. In marea iubire cu care eu va infasor sunteti sustinuti cu o energie deosebita, sa va adunati, sa comunicati, sa va cunoasteti. In aceasta sta forta spiritului romanesc care aduna tot ceea ce acest popor a trait pe aceste locuri de la inceputul sau. Indiferent cum v-ati numit voi la inceputuri, indiferent de locurile unde v-ati incarnat, de vietile pe care le-ati avut in diferite tari, acum, voi sunteti veniti aici, fiecare cu orientarea lui cu misiunea lui.Voi va aduceti acum energiile in favoarea acestui spatiu Carpato-Danubiano-Pontic dar care acum se extinde prin iubirea voastra prin inimile voastre si ajutati pe toti cei care apreciaza si permit schimbarea si de asemenea saltul Pamantului. Acestui popor ii revine o misiune, un rol important in acest salt al Pamantului. El este inceputul si sfarsitul acestui ciclu si voi care sunteti nascuti in aceasta zona, prin spiritul vostru, conectati la energiile acestor locuri,aveti oportunitatea sa ajutati, sa ridicati, sa fiti un avanpost pt multe popoare.Am venit sa-ti transmit acest lucru caci multi aveti aceasta munca de pionerat si sa fiti constienti ca ea incepe.
Te imbratisez cu drag si iti ofer iubirea mea.
Parintele Zamolxe

duminică, 14 februarie 2010

Zamolxe Mesaj pentru Consilierii Europei

Drag copil, a sosit momentul sa participati la intrunirile ce au loc la sfatul batranilor si sunteti invitati in sala de intrunire, in marea sala de intrunire din Piramida Nordica din muntele Retezat. Luati loc aici langa mine si participati la acest sfat unde energetic voi veti primi ceea ce este de transmis. Cei ce au sosit, o parte din ei sunt permanent aici in Piramida iar altii sosesc ca si voi in constiinta. O alta parte lucreaza in alte zone, in alte piramide,in alte zone energetice. Multi vin de pe platoul Bucegilor sau de pe campurile -energetice ale muntilor . Altii sosesc de pe baze cum ar fi M. Rarau, Pietrele Doamnei, fiecare vine si expune situatii energetice ce s-au creat, situatii ce sunt necesare echilibrarilor, sau propun energii ce se refera la tehnologii noi, ce vor avea preponderenta pe Pamant. Acest sfat conceput intre un nr ce este intre 25-30 de entitati putand ajunge pana la un nr de 50 impreuna cu toti invitatii se refera acum la o pozitie centrala pe care Romania o va avea de ocupat in urmatorii ani, in urmatoarea perioada, pozitie ce este sustinuta de energii din Inal. Multi de pe planeta , doresc sa incetineasca aceasta desfasurare. Prin participarea voastra constienta intelegandu-va rolul in acest spatiu, intelegand ca sunteti Consilieri ai Europei intelegand ca aveti de asumat responsabilitati cu efect in viitor, se lucreaza energetic asupra voastra de catre ceilalti membri ai Consiliului European, membri in corp de lumina care va pregatesc pe voi si in acelasi timp situatiile din jurul vostru. Aceasta intrunire are un rol deosebit pt voi caci faceti acum cunostinta in mod energetic cu entitati cu care veniti in contact pt prima oara. In acelasi timp energetic se pun bazele suportului vostru ca entitati de lumina ,ghizi pt cei din jur si pt Europa, castigand in campul vostru anumite benzi energetice care va ofera aceste calitati si care vor fi mereu imbogatite, adaugate ca voi sa castigati tot mai mult in deschiderea constienta pt tot ceea ce sunteti si reprezentati. Aceasta invitatie este valabila pt toti cei care au primit titulatura de Consilieri Europeni, si o datorie a voastra este sa daruiti acest mesaj ca si ei sa primeasca tot ceea ce voi primiti acum. Dragi copii, iata-ne la aceasta masa deschisa unde are loc o armonizare a energiilor dintre noi, unde lumina voastra se logheaza la tot ceea ce voi primiti precum.Se fac conexiuni cu cei care sunt aici si pt ca din inalt primim acum un flux al luminii Creatorului, toti suntem aliniati la aceasta lumina. Insasi piramida are marele rol de captator si ea va lucra de asemenea asupra tuturor celor care sunt acum in Piramida. Voi primind informatii si fiindu-va activate anumite parti din voi, totul derulandu-se in conformitate cu planul si lumina divina.veti primi permanent indrumare inerioara.Noi toti deasemeni suntem langa voi si dorinta este ca voi sa constientizati rolul vostru, deschiderea voastra si rolul acestei tari ca nucleu de spiritualitate care déjà s-a format, continua sa se contureze sa se inchege si sa se expandeze. Acest rol bine-meritat se face de acum simtit tot mai mult , el primind o ancorare majora din insasi inima Pamantului cu conlucrarea multor spirite evoluate ce vin sa ajute si sa sustina Terra. Se da o adevarata batalie pt acest Pamant, foarte multi dorind sa rupa cate ceva din aceasta zona, chiar cumparand pamant, insa ceea ce este destinat , ceea ce este pregatit pt acest spatiu este cu totul si cu totul altceva. Puternica conexiune ce se face acum prin inimile voastre, realizeaza o conexiune tot mai puternica cu aceste locuri pe masura ce lumina patrunde in corpurile voastre. Voi veti deveni adevarati sustinatori , veti forma o adevarata retea pt aceste locuri , retea ce devine tot mai puternica prin iubirea pe care o primiti si prin stralucirea vibrationala la care ajungeti. Maestria catre care va ridicati va impiedica vibratii pline de interes a multor entitati sa va atinga iar vibratia voastra de iubire total neconditionata este sustinuta de energia Creatorului. Aceasta am dorit sa va anuntam.Tot ceea ce ati primit acum aici se va contura in campul vostru in urmatoarele zile si tot ceea ce voi ati primit urmeaza sa primeasca si ceilalti ce vor asculta acest mesaj. Inca o data noi va favorizam o puternica ancorare si o distribuire armonioasa a energiilor campurilor voastre prin activitatea piramidei. In acest moment aici langa voi au fost aduse o serie de instrumente energetice pe care voi le primiti acum si care vor activa corpusculi ce voi ii aveti in copurile voastre, corpusculi ce va vor ajuta si va vor sustine, intuitia, telepatia , clarsimturile si prin care veti fi constienti si mai profund de voi, de ceea ce sunteti si ceea ce reprezentati pe pamant. Hipnotismul in care ati fost tinuti, pt voi a fost inlaturat. Acum incepeti sa va recapatati maestria corpurilor voastre care sunt in procesul de iluminare, de deschidere. Cu aceste cuvinte noi va multumim ca ati participat. Campul vostru energetic s-a incarcat cu aceste instrumente si coduri. Va multumim, va imbratisam si va asteptam sa daruiti mesajul pt a ajunge la cei cu aceeasi functi de Consilieri Europeni ca si voi , functie prin care voi veti sustine energia acestui pamant si deveniti reprezentatanti ai Europei,lucru manifestat primordial cand Pamantul efectiv isi va face saltul. Voi veti sustine atunci si veti indruma la alt nivel de cat il faceti acum.
Va multumim, va salutam.
.Consiliul batranilor intlepti, invitatii care au participat si eu, Zamolxe

vineri, 12 februarie 2010

Adamus Sunteti reprezentantii Europei!

Namaste ! Namaste!
Iata-va din nou aici adunati si zau este o mare, mare bucurie pt mine. Sunteti aidoma unor flori adunate intr-un buchet imens pt ca voi, sa stit, nu sunteti numai in acest plan aceste minunate flori ci sunteti in mai multe planuri. Si acum cu voia voastra permiteti-mi sa va adun energetic pt ca este nevoie de voi in acest moment si am sa va iau la brat cu mine si o sa pornim intr-un loc unde recent s-a lucrat , la Bruxel ( C. G. a participat trei zile la un simpozion pe teme de etica medicala). Acest minunat buchet de flori ce sunteti, impreuna sa ancoram in acest loc unde pt Europa s-a lucrat mult in aceste zile. Noi suntem aici o intreaga echipa dar este nevoie de voi ca tot ceea ce s-a lucrat sa fie ancorat prin mai multe entitati terestre, prin mai multe entitati constiente asa cum sunteti voi. Haideti sa respiram impreuna ca sa permitem acestor energii sa se ancoreze adanc, in acest loc, Bruxel si de aici sa le expandam. S-a lucrat in acest sens cu lumina, ca lumina celor care au fost sa fie depasita prin lumina ce s-a transmis si constiinta acelor oameni sa fie deschisa, sa se depaseasca propriul lor nivel de constiinta cu o abordare larga, abordare larga la nivel politic, abordare larga la un nivel de comunicare intre tari pt ca cei de acolo au plecat catre tarile lor,iar energiile ce le ancoram ii vor insoti. Fiecare din cei plecati si-au primit “portia” de lumina,dar o lumina ce ii va transforma in timp , iar noi vom ajuta aceste transformari sa aiba loc ca deciziile lor sa fie de un alt substrat energetic. Problemele care s-au pus sunt,si au fost f. serioase , abordate la un nivel inalt, la un nivel care este necesar omenirii, la un nivel pregatitor transformarilor. Tot ceea ce s-a facut acolo si nu numai in cladirea respectiva ci si in alte cladiri ale Bruxelului , toate aceste lucrari se vor extinde energetic iar reprezentantii acelor tari impreuna cu multi altii se vor trezi ca in ceea ce ei au planificat, va avea loc o intoarcere, o rasucire a ceea ce multi dintre ei cred, ca au pus bazele, dar vor avea surprise. Si surprizele vor veni tot de la ei bine inteles pt ca transformarile ce au loc ii vor atinge. Aceste lumini, aceste energii sunt aidoma unor plase energetice, care prin voi acum la modul constient se extind asupra intregii Europe dar cu rasunet mult mai amplu ,pt ca voi in substratul vostru ,veti deveni adevarati consilieri ai Europei prin care noi vom lucra. Nu conteaza unde sunteti, conteaza ceea ce purtati in inima si cum va deschideti ca sa aratati intregii Omeniri. Pt ca a sosit momentul ca actiunile voatre sa fie raportate numai la nivel de Omenire si Planeta si sa depasiti starea de individualitate sau ego si sa faceti saltul catre Unime si dragii mei o faceti cand constientizati si hotarati voi. Deci aceasta constientizare va apartine dar a sosit momentul sa o faceti caci cine altii decat voi , vor avea de indrumat de conseialt in noua energie. Voi sunteti reprezentantii. Asa dar sa respiram, caci aceste energii isi cauta ancorarea in voi.Tot ceea ce soseste va cauta.Voi, doar permiteti.Dorim sa stiti, ca pasi importanti au fost facuti in aceste zile.Doresc sa va imputerniciti si sa va simtiti adevarata maretie ca energia ce soseste sa isi gaseasca si mai mult adapost in voi.Sa o primiti asa cum se cuvine si veti vedea apoi ca totul decurge de la sine. Voi sunteti maestrii noii energii, voi sunteti cei ce va imputerniciti, voi sunteti cei responsabili acum si ati vazut ca am facut referire acum, la intreaga Europa caci este necesara aceasta constientizare pt a iesi din limitarea pe care umanul inca v-o face.Noi,o sa conturam aceasta maretie a voastra pana cand voi o sa simtiti cum va curge prin sange, maretie ce o aveti de transmis intregii Europe si intregii Planetei. Nu sunt multi ca voi si pt aceasta veti avea de pregatit pe cei ce se apropie de voi si in acelasi timp va veti conecta la nivel de inima cu lucratorii luminii de pe planeta. Numarul vostru este insa suficient si sunteti capabili sa va asumati aceasta responsabilitate de Consiliul al Europei, caci in acest fel veti primi si suportul energetic necesar.Precum stiti, Creatorul trimite mari oportunitati iar momentul cand voi va asumati responsabilitatea si va recunosteti aceste pozitii, energiile ce vin catre voi sunt pe masura a ceea ce voi constientizati ca sunteti. Deci fara modestie cu maretie si suveranitate ca sa beneficiati de toate aceste energii, dat fiind ca azi, oficial eu va confer titulatura de Consilieri Europeni. Titulatura este energetica dar este mult mai importanta decat cei care isi asuma titlurile acelor Consilii Europene si care inca multi din ei raman in aspectul de ego. Sa respiram inca o data ca toate aceste energii sa se ancoreze iar eu personal aduc multumirile noastre pt tot ceea ce voi ati lucrat in aceste zile pt tot ceea ce ati sustinut si sa stiti ca nucleul luminii voastre cuprinde acum intreaga Europa.
Namaste! Namaste !
Eu sunt cel ce eu sunt. Adamus cel Suveran.

marți, 9 februarie 2010

Zamolxe - Spatiul Carpato-Danubiano-Pontic

Dragii mei copii,
A venit momentul sa vin iarasi in fata voastra. Am dorit acest moment, aceasta clipa de mare apropiere prin inimile noastre cand iubirea mea va imbratiseaza si doreste sa va transmita ca voi, toti, ati fost la Scolile Misterelor, ati lucrat cu mine in temple, ati sustinut energetic aceste tinuturi, ale Daciei, ati facut parte din scolile mele si ati trecut cu brio aceste scoli.Am dorit sa va reamintesc ca ceea ce ati facut cu mine atunci, este impregnat adanc in interiorul vostru. A sosit momentul ca toata aceasta cunoastere a strabunilor sa permiteti sa iasa la suprafata. Nu vor veni sub forma de maxime sau idei, vor veni energetic, dar voi veti fi la momentul potrivit, in locul potrivit, sa actionati potrivit. Veti sti in fiecare minut ce aveti de emis, de manifestat, caci este vorba de o energie, de o Lumina de coduri pe care voi le transmiteti catre ceilalti. Este vorba de chemarea strabuna ce o faceti acum. Sunteti un numar mic, dar forta voastra este ca a unui grup mare, dar atat cat sunteti, aveti o responsabilitate pentruca prin Lumina ce o aveti puteti ghida un numar mare de oameni. Este momentul sa iesiti in lume, sa iesiti in fata, sa fiti fermi, curajosi, sa aveti incredere in voi, in tot ce faceti, in tot ce spuneti, in fiecare zambet, pentruca prin toata aceasta manifestare, emiteti energia strabunilor locului, emiteti cunoasterea voastra in toti ceilalti.Fiecare Lumina din voi, fiecare cod, este un mesaj pentru cei din apropierea voastra. Nu mai sunt necesare cuvinte, doar fluxul de Lumina pentru acest tinut binecuvantat de Creator, de marii Arhangheli de Lumina, are rolul sau, are sporul sau : voi sunteti cei care reprezentati aceste locuri. Muntele, bradul, nu au picioarele voastre. Ei emit de acolo de unde sunt, dar voi, va deplasati, puteti vorbi pe limbajul cunoscut celor de langa voi. Sa stiti ca fiecare bradet, fiecare tulpinita va sustine. Voi primiti totul si aveti de daruit totul:este mareata Lumina pe care acest pamant acum o emite prin voi. Nu aveti voie sa uitati, nu pentruca eu doresc ci pentruca voi ati facut aceasta promisiune! Eu doar vin sa va reamintesc!
Voi sunteti la fel de mareti ca noi, cei de dincolo de voal si a venit momentul sa fiti constienti de ele si sa traiti aceasta constientizare, aceasta responsabilitate: fiecare din voi veti avea de facut drumuri in lume, de intalnit cu oamenii, de inteles pe fiecare om, de avut rabdare cu fiecare din ei. Acum, voi intelegeti cel care este adormit si cel trezit asa cum si noi am avut rabdare cu voi.
Insa, momentul a sosit, nu se mai poate amana nimic! Fiecare rau din aceasta tara, fiecare ram, va sustin, nu degeaba poetii au cantat toate acestea. Totul va sustine pentruca energiile curg, mama Pamant favorizeaza ca totul sa curga pe sub picioarele voastre. daca ati vedea cum drumul vostru in fiecare zi este binecuvantat si rasplatit de Creator cu Lumina, asa ati intelege cat de importanti sunteti si cat de importante sunt aceste momente ce urmeaza. Am sosit sa va spun toate acestea cu aceeasi iubire care v-o port si sa intelegeti ca tot ce se intampla in aceasta tara are un scop, un scop bine meritat : sunteti falnicele vlastare ale acestor tinuturi, ati muncit mult pana ati ajuns aici, la aceste momente. Acum este rasplata a ceea ce ati obtinut prin munca voastra care de-a lungul mileniilor ati purtat-o insa responsabilitatile ce le aveti, le aveti de preluat, de intemeiat.
Fiecare cetate in care ati fost si am fost si am lucrat, in fiecare moment in care am stat la sfat, am pus la cale acest moment- mai mult sau mai putin profetic- , dar le-am pus. Acum, sunteti singuri sa faceti ceea ce altadata noi va indrumam: aveti aceeasi tarie si forta ca si noi!!! In acelasi timp, sunteti toti impreuna, toti veniti la acelasi moment, toti v-ati incarnat la acest moment, toti v-ati adunat. Vor mai veni si altii langa voi, dar nu uitati: marea responsabilitate este a voastra!!! Aceasta imputernicire pe care voi v-ati luat-o depinde de voi, de cat de mult va deschideti. Aveti aceasta capacitate! Este necesar doar curajul, increderea si pasul care inseamna intentia. Toate acestea le aveti, sunteti pregatiti iar indemnul meu pentru voi este : sa zburati dragii mei pentruca ati ajuns la maturitate!!!! Iar acum, sa stiti , ca si noi primim lectii de la voi, pentruca voi sunteti in plin proces, voi traiti in diferite locuri in societatea voastra, voi culegeti informatii din acele locuri si ni le transmiteti si noua. Alegerile insa, sunt numai ale voastre. Acest loc in care suntem, are splendoarea sa, este o gradina a raiului pe pamant si aveti de adus aceasta gradina in materializare, prin energia care soseste, prin tot ce ea deschide ca oportunitati, gradina o aveti de creat voi! Fiecare bucatica de Pamant este deosebita, totusi aici este ceva cu totul si cu totul aparte: este aidoma inimii Gaiei. Pretuiti acest spatiu! Prin acest spatiu Gaia respira intr-un mod deosebit. Ea va cunoaste pe toti, are nevoie de voi toti, are nevoie de voi constienti!. Ea respira prin voi! Si acum , va rog, sa simtiti acest loc, fara cuvinte, lasati-va transpusi in acest loc pentru a-i simti splendoarea , pentru a simti tot ce el reprezinta. Gaia nimic nu lasa la intamplare. Si ea face pregatirile sale. Sunteti acest spatiu Carpato- Danubiano- Pontic!Nu-l limitati! Simtiti si respirati-l in interiorul voastru!! Totul va este pus la dispozitie. Totul va apartine! Prin voi, totul se recreeaza. Noi, cei de altadata, stramosii vostri, ne-am apropiat acum de voi si fiecare dintre noi , va saluta : Deceneu, Burebista, Decebal, Scorilo, toti, toti strabunii vostri si parti din ei sunt acum in voi. Flori, flori, ei va aduc si va impodeobesc.... Naframe albe vi se impletesc caci aceste lumini aveau simbolul puritatii, simbolul acoperea aceasta puritate ca un val care proteja intelepciunea voastra, era o protectie energetica, ea s-a transmis prin portul popular, acoperea capul dar ea era de fapt o acoperire a ceea ce nu se putea arata. Portul popular are mai multe simboluri: in el se impleteste cunoasterea si misterul a ceea ce voi ati studiat. Era o lege ce a aparut ca totul sa fie aratat simbolistic. Si toate astea portul popular le-a impregnat: erau coduri care aveau de ajuns si se transmiteau pentru cei ce erau pregatiti. Erau coduri de anuntare, coduri de avertizare, coduri de protejare si ele s-au transmis caselor care si le puneau la porti, la ferestre. Obiceiurile populare au imprumutat si luat aceste coduri, au facut parte din folclorul romanesc, coduri care s-au transmis si altor popoare, devenind universale, coduri care v-au sustinut de-a lungul anilor. Ati uitat insemnatatea lor dar ele, energetic, au ramas pe portile voastre. Toate acestea ies acum la lumina dar vor iesi in alt mod, pentruca si timpurile s-au schimbat si aceste coduri, aceste lumini, vor transforma imprejurul vostru in mediul vostru, de aceea voi sunteti raspanditi peste tot : ca sa fiti in mijlocul oamenilor. Aceste Lumini din voi vor avea diferite efecte: ele pot fi uneori adevarate sulite, aceste Lumini pot sustine dar in acelasi timp ajuta si la curatarea Pamantului, ele pot chiar secera! Acestia sunteti voi, dragii mei copii, care v-ati asumat acest rol pentru Pamant , pentru omenire! Lumina ce Creatorul o trimite este lumina Iubirii, dar cati vor intelege aceasta Iubire?
Asa dar, dragii mei copii, fiti Lumini, fiti faruri acolo unde sunteti si straluciti!Noi ramanem, permanent langa voi iar drumurile noastre sa stiti ca vor continua sa se impleteasca. Aceasta am dorit sa va transmit, ca suntem tare mandri de voi toti! Va imbratisam si cu drag va sarutam si ramanem in apropierea voastra.

luni, 1 februarie 2010

Invitatie in sala Consiliului Galactic

Purificati de Lumina si in corpuri de Lumina patrundem pe nava, la invitatia comandantului Asthar, unde suntem asteptati.
" Va salut dragi compatrioti,sunteti invitati in marea sala unde Consiliul Galactic este intrunit special pentru Lucratorii in Lumina de pe Terra.Este ziua marii consfatuiri referitoare la bunul mers al planetei, la energiile care va sunt trimise pentru a va sustine, pentru ca aceste energii va vor ajuta si vor fi un indemn pt voi pt ceea ce aveti de facut pe planeta: pt inaltarea ei vibrationala si pt conlucrarea dintre voi si Spiritul planetei. Cei din Consiliu v-au ales, ca voi, acolo pe Pamant, sa ghidati aceasta purificare necesara planetei, purificare ce se refera la gandirea pozitiva a oamenilor, la pastrarea curata a planetei si la mijloacele de transport ce vor fi utilizate, intr-un viitor, pe planeta.Prin comunicarea noastra cu voi, energiile ce le veti primi le veti transmite mai departe si ele vor atinge,la nivel de suflet,pe multi ce vor veni catre voi. Veti forma mici comunitati in care,prin glasul vostru, prin ghidarea voasatra,ii veti orienta permitand insa ca fiecare sa ramana in liber arbitru. Simtirea voastra de a ajuta planeta, va atinge pe multi si fiecare,la locul lui, va actiona conform acestei necesitati de purificare si ajutorare a planetei. Maretia voastra consta acum in a v-o recunoaste ca o aveti, ca sunteti si stati drepti pentru a primi aceste energii si a invata si pe altii sa le primeasca. Noi, de aici, va sustinem,cat putem, si cat ni se permite, dar munca ramane tot a voastra, insa noi, putem creea un climat propice ca manifestarile voastre sa fie bine primite. Cand voi sunteti invitati aici,conexiunile se fac cu multi Lucratori ai Luminii si multi altii din Comanda Asthar. In acest timp, se lucreaza cu fiecare din voi in parte asa fel incat conexiunile din campurile voastre sa se poata face pe o arie cat mai extinsa : ne referim la celule si la sistemul vostru de functionare, caci in acest moment RETELELE VOASTRE CRISTALINE SE ACTIVEAZA SI SE UNIFICA CU RETELELE CRISTALINE ALE PLANETEI. Noi va observam de la zi la zi schimbarile ce au loc in voi si daruirea ce o aveti si o aratati. Acum voi deja traiti constient in plan fizic si in lumea invizibila cu noi, chiar daca nu sunteti perfect constienti, o buna parte din voi - ca aspect energetic- petrece tot timpul cu noi. Aceste conexiuni intre planul nonvizibil si vizibil il realizati tot mai perfect si-l transmiteti si celorlalti.
Datorita voua, noi,putem sa ajungem sa ne apropiem de inimile oamenilor mai mult decat am dorit s-o facem prin intermediul guvernelor voastre. Dar, orice deschidere e bine venita pe planeta. Va stim devotamentul si iubirea pt planeta si pt omenire si acesta este motivul pentru care sunteti in prima linie si de aceea si ajutorul nostru este permanet: stim tot timpul ce va este necesar pt evolutia corpului vostru si cautam,atat timp cat nu agravam situatia corpului fizic,sa-l ajutam, sa se conecteze la propriile retele, facand curatenie in jurul vostru atunci cand voi mai mult va deschideti. Aveti in jur intreaga voastra famile angelica care face aceasta purificare ca in momentul deschiderii sa primiti numai energia proprie iar conexiunile retelelor voastre cu alte retele sa se faca benefic. Iata aici, in jurul vostru sunt comandanti pe care voi ii cunoasteti si e bine sa va amintiti energia lor: comandantul ASTHAR, HATTON si pe comandantul PTAH de asemeni. Aici este si comandantul VRILLON si multi altii a caror nume - voi ca oameni- nu aveti cum sa ii stiti,dar ei sunt aici si vin acum sa va bata pe umar prieteneste,cum obisnuiti voi si sa le simtiti energia. Stim ca aveti nevoie si de aceste contacte cu noi, este vorba de atractia de care inima are nevoie si o cere, este chemarea pt cei dragi si aceasta intalnire este o intalnire de suflet ( ii simtim, permitem), este o intalnire la nivel de inimi care va completeaza si in acelasi timp VA AJUTA SA VA IMPUTERNICITI.Noi am dorit ca aceasta intalnire sa ai ba loc in ENERGIA IUBIRII si ARMONIEI, nu numai o intalnire de simple directive. Stim ca aveti nevoie de aceste intalniri si de aceea permiteti si simtiti. Cu cat vibratia corpului vostru va creste, voi, tot mai plini veti fi de aceste energii caci ele VA SUNT NECESARE SA TRECETI MAI USOR PESTE VIBRATIILE CE SUNT INCA PE PAMANT.
Acesta este - in acelasi timp- un mesaj de la inima la inima OFERIT TUTUROR CELOR CE VOR ASCULTA SAU VOR CITI ACEST MESAJ, ca bucuria intalnirii sa va ajute pe toti.
Nu mai este mult, fratii nostri dragi, mai aveti rabdare si primiti acest ajutor energetic - ce vi se ofera acum- caci in scurt timp totul pe planeta va fi schimbat.
Va cunoastem pe toti, va stim si noptile si emotiile si cu ce energii va confruntati, dar CEEA CE ATI CREAT, ATI TRANSMUTAT, ESTE DE O MARETIE PE CARE O VETI INTELEGE CAND VETI PRIVI CU INTREAGA VOASTRA CAPACITATE.
Noi,va multumim si va rugam sa permiteti acestor energii ca,prin fiinta voastra, expandand, sa ajunga unde este necesar.