miercuri, 25 noiembrie 2009

Zohar si Maestrii din Shambala

Prin grija voastra, Soarele revine pe Pamant. Voi deveniti acesti corespondenti ai sai, deveniti Lumina purtatoare, in corp uman a acestei imense constiinte. Eu, cel ce va vorbesc acum, sunt Zohar si ma uimeste armonia dintre voi si Soare. Cei ce poarta lumina in interior, aduc aceasta armonie pe pamant. Constientizati aceasta indeletnicire/capacitatea a voastra, de a fi armonie. Peste tot unde umblati, avand aceasta lumina in interior, voi va armonizati cu Lumina Marelui Soare Central si creati mai departe armonie. Eu sunt mereu alaturi de voi, urmarind procesul dezvoltarii voastre si va ajut cu energiile mele ca sa extindeti cu usurinta creatia voastra armonica. In aceste schimbari ce au loc pe Pamant, tot ceea ce se intampla, voi creati armonie permitand alinierea si sincronicitatea, vis-a-vis de energiile ce sosesc. Sunteti aidoma transformatoarelor, ce permiteti ca tot ceea ce este in schimbare, sa ramana schimbare, dar sa-si gaseasca armonia. Totul merge inainte, dar una este sa te opui, sau sa opui rezistenta, sau sa eviti schimbarea si alta este sa permiti ca totul sa aiba loc si observi atunci cum totul intra intr-o matca a armoniei. Totul se petrece intr-un mod armonios. Aceasta faceti voi prin schimbarile care le permiteti si prin constientizarile ce le faceti. Voi nu stopati nimic voi curgeti o data cu totul, dar in acest timp, aliniati totul prin campurile voastre energetice. Suntem multi langa voi. Doar eu va vorbesc acum, dar sunt si multi alti Maestrii inaltati. Pe unii ii cunoasteti, pe altii nu le cunoasteti acum numele. Si ei si-au propus vazand lucrarile voastre, sa avanseze mai mult, energetic, langa voi si sa va ajute sa va deschideti mai larg, un cadru de actiune si de constientizare, care sa sustina mai mult, procesul de ascensiune al vostru si al planetei. Ei toti sunt acum langa mine, confirmand cele spuse si aratandu-mi cadrul energetic pe care ei il propun si il formeaza in acelasi timp, pentru ca voi, cei ce lucrati cu planeta, sa primiti aceasta sustinere enrgetica. In acelasi timp, ei vor seconda, vor sustine fiecare lucrare a voastra, amplificand ceea ce lucrati.
Cererea de ajutor a planetei, care a fost facuta catre voi, are un rasunet mult mai larg si acesteia noi raspundem. Noi toti cei care suntem pe planeta, o data cu trezirea voastra, nu numai ca suntem deosebit de bucurosi dar acceptam cu mare drag sa va sustinem. Noi putem citi in inimile voastre si vedem fermitatea, abnegatia, suportul pe care il oferiti planetei. Observam aceasta daruire totala si la aceasta noi rapundem. Voi v-ati deschis inimile catre intreg Universul si acesta vine sa va raspunda. Suntem langa voi la fiecare intrunire a voastra si vom ancora acest cadru energetic in inimile fiecaruia care participa constient, sau, poate uneori mai putin constient, la aceasta lucrarea de ascensiune a planetei.
Eu Zohar va multumesc in numele tuturor maestrilor Inaltati care locuiesc in Shambala precum si in numele Maestrilor care sunt in alte planuri ce nu sunt pe Pamant
Va multumim.

Mama Pamant -chemare

O zi frumoasa de noiembrie, m-a condus pe aleile parcului din fata Casei Poporului, cand am simtit-o pe Mama Pamant. Iubirea ei m-a invaluit si nu numai atat; mi-a aratat sub picioare cum pamantul devine un cristal imens, in culorile verde si albastru marin. Acel cristal fluid s-a deschis si am ajuns in fata ei.
---Vino cu mine in esenta sacra a inimii mele.
M-a condus intr-un spatiu /camera cu pereti cristalini-fluizi care reflectau raze.
Am intors capul catre ea si am privit-o in ochi. Ochii, erau aidoma cristalelor si simteam ca ma scufund in ei. Din acei ochi. au inceput sa curga lacrimi si o lacrima am cuprins-o in mana si am absorbit-o.
----Am nevoie de ajutorul vostru. Nu mai pot astepta.
---Spune-mi, cum sa te ajutam; clarifica-mi acest lucru.
----Urmeaza-ma.
Am intrat in alt spatiu, unde erau cristale.
----Primeste-ti cristalele tale preferate si inglobeaza-le.
Erau doua cristale foarte inalte, albastru inchis si roz. Cand m-am apropiat, am simtit ca urc pe varful lor si devin cat ele de inalta.
Pamantul se vedea de la inaltime si ii simteam urcusul greoi. M-am aplecat sa il ridic si sa il tin la piept. Atunci a inceput urcusul, insotita de glasul Mamei Pamant.
----Priveste inainte ! Nu te uita inapoi. Inainte! Inainte!
Ochii mi s-au ridicat si o ruga a izbucnit de pe buzele mele:
---Tata, te rog ajuta-ma!
Si, Lumina a raspuns, invaluindu-ne in zborul de ascensiune.
Seara, cand grupul nostru s-a adunat, am primit urmatorul mesaj, adresat de aceasta data tuturor:
“Acesta este momentul intalnirii noastre, unificati in inima, unificati intr-un suflet. In acest moment, nu se stie care pe care tine la pieptul sau, in bratele sale. Am facut apelul azi, pentru ca am nevoie de toti lucratorii in lumină, pentru că energiile ce sosesc mă accelereaza si pe mine. Când voi, toti lucratorii in lumină, sunteti constient conectati cu mine si lucrăm ca Unul, totul pentru intreaga omenire se desfasoara mult mai usor. Si doresc sa va invit in centrul meu de cristal in esenta mea Christică, pentru a vă imputernici si mai mult. Pășiți acum prin voi, in mine și veti găsi cu mare usurinta drumul catre inima mea si spatiul meu cristalin. Iata ca ati si ajuns. Aici puteti vedea o sala a oglinzilor, a cristalelor; un spatiu vast, iubitor, unde toti incăpeti. Doresc sa atingeti acest spatiu, sa il respirati, si sa ne conectam puternic la aceasta esenta cristalina. Ochii mei privesc in ochii vostri si in acelasi timp in inimile voastre. Eu ma daruiesc voua acum cu toata increderea mea, caci stiu ca iubirea voastra este pentru mine si pt omenire. Fac acest lucru ca sa intelegeti câtă incredere am in fortele voastre necesare acestei ascensiuni. Eu stiu totul despre voi, caci voi faceti parte din esenta mea. Iar ceea ce fac azi, stiu ca puteti intelege si puteti aprecia si ca putem fi uniti intr-unul singur. Urmati-ma in toate aceste spatii, camere, faceti cunostinta cu ceea ce se cheama Inima Christică a Pamântului, incarcati-va de aici cu tot ceea ce voi simtiti si aveti nevoie. Totul vă stă la dispozitie. Oglinditi-va in acesti pereti, treceti prin ei, sunt doar energii. Cuprindeti totul la modul constient. Acum va rog ca această perdea de energie ce stă in fata voastra, sa o dati deoparte, sau sa treceti prin ea. Vom ajunge intr-un spatiu unde sunt cristalele voastre preferate. Luati de aici ceea ce simtiti ca e necesar acum. Acestea va vor ajuta in acest moment al ascensiunii. Voi le veti absorbi in totalitate si ele vor continua sa lucreze in corpurile voastre. Prin aceste cristale pe care le luati, puterea voastra interioara creste, capacitatile voastre se deschid, iar voi, puteti lua pamântul in brate si sa urcati impreuna cu el. Eu am nevoie de voi sa faceti acest lucru. Cristalele sunt deja in interiorul vostru, voi cresteti prin vibratia, frecventa si informatia pe care ele o contin, si munca voastra de a ridica vibrational pamantul va fi mult mai usoara. In lumina acestor cristale, voi straluciti si vibrati la o alta frecventa. Impamantati-va in acelasi timp la toate nivelele si permiteti cristalelor sa-si ocupe locul in corpul vostru.
Veti primi acum binecuvantarea Înaltelor Entitati de lumina din Shambala, a Maestrilor inaltati si a entitatilor angelice care sunt in afara sferei Pamantului. Ei va onoreaza si va sustin cu energiile lor in aceasta munca de crestere in lumina ce voi o faceti pt planeta. Cristalele primite vor lumina in corpul vostru, ele vor fi pe toata lungimea corpului vostru iar aceasta inaltime se refera la cea a corpului energetic si a celui de lumina. In acest moment, voi va intersectati cu o multitudine de lumini ce strabat Pamântul, pentru ca ati declansat prin primirea acestor cristale centri si orase de lumina de pe pamant care si ele isi trimit lumina. Nucleul de lumina pe care il formati, vibreaza si transmite aceasta vibratie nucleului pamantului. Prin toata acesta lumină, vibratia pamantului, vibratia mea, creste. Fluviile de lumina dinspre voi se vor articula cu alte frecvente pe care pamantul le are, si o minunata aura se formeaza, cu care eu ma imbogatesc. Cristalele pe care voi le-ati primit, sunt cristale profunde, din interiorul meu, cristale cu care voi ati lucrat. Aceasta intrunire a voastra si revigorare a acestor cristale, este strabatuta acum de raze si energii ce sosesc din centrul galaxiei, Caii Lactee. Aceste energii, conectate la voi, declanseaza o forta prin care planeta acum ascensioneaza. Totul se urneste, totul curge catre o vibratie inalta. Aceasta dată nu este intâmplătoare; este cunoscuta de Maestrii inaltati si de multe entitati incarnate de pe planeta, si va binecuvanteaza. Noi toti binecuvantam lucratorii in lumină care sunt adunati acum impreuna cu voi si este o mare sarbatoare această ascensiune a planetei. Multi sarbatoriti acum aceasta zi si noi cu profund respect va onoram. Spatiul sacru al inimii mele este plin de bucuria voastra si iata ca sarbatoarea este in toi. Va fi sarbatoare de acum inainte pentru foarte, foarte multi din cei care isi deschid inima catre mine.
Din acest spatiu sacru veti iesi acum plutind, usori, luminosi si tot ceea ce veti intreprinde veti simti usurinta cu care puteti realiza ceea ce voi simtiti, pentru voi, pentru viata voastra pe care voi ati inaltat-o in spiritul omenirii, a umanitatii. Pe aceste raze de lumina si cu acest corp al vostru luminos voi veti zbura. Este un zbor pe care il vom face impreuna, dar acesta va fi sentimentul pe care voi il veti simti. Popositi acum in casele voastre. Sentimentul de separare dintre noi nu mai exista si lasati ZAMBETUL sa curga pe fata voastra, ca toata lumea sa-l constientizeze. Va multumesc ca suntem impreuna, ca ati participat si ati poposit in inima mea. Fiti binecuvantati pentru calatoria fantastica care incepe de acum inainte.”
Namaste ! Namaste ! Eu sunt Mama Pamant.

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

De vorba cu Zamolxe - continuare

Buna seara dragii mei copii. Sunt Zalmoxes. Daca nu mi-ati auzit glasul o perioada de timp, asta nu inseamna ca nu am fost cu voi. Sunt langa voi permanent si va urmaresc cresterea. Pe toti va cunosc. Pe toti va stiu din alte timpuri, din alte vieti sau din alte momente cand am fost impreuna, cand vietile noastre au avut loc in acelasi timp. Fiecare, in acele vieti, ati avut locurile voastre. Chiar daca in unele perioade v-ati continuat viata voastra obisnuita, au fost momete cand aceste vieti, ale mele cu ale voastre s-au impletit. Nu am venit sa va vorbesc despre vietile trecute. Ele s-au petrecut. Am sosit sa va vorbesc despre aceasta viata. Ea este cea mai importanta si incununeaza munca voastra. In toata aceasta perioada, v-am urmarit evolutia. Acum pot spune ca ne-am adunat la o masa rotunda. Suntem impreuna, pentru a ne impartasi unii cu altii, aceste evenimente ce se petrec, frumoase si importante. Puii mei de odinioara, au crescut. Puful vi s-a transformat intr-un penaj deosebit de luminos. La acest moment, stralucirea voastra este imensa. Momentele de cand voi ati venit in aceasta viata s-au derulat intr-un mod, pentru voi surprinzator. Pot spune ca si pe noi ne-ati surprins. Desi stiam unele planuri, deschiderea voastra ne-a surprins in modul cel mai placut. Ceea ce doresc in aceasta seara sa impartasesc cu voi, sunt energiile pe care acest loc le emana acum. ( Romania)La aceasta as dori eu sa fiti atenti si apoi sa le primiti.
Dupa cum am mai spus, acest loc, are un farmec si un parfum al lui, deosebit, datorat unor energii ce se gasesc ascunse in munti. Aceste energii plasate sub diferite forme, au cauzat de-a lungul timpului si bucurie si suferinta. Am fost intrebat daca acest popor are karma. Raspunsul meu a fost ,nu. Ceea ce aici a fost amplasat, a creat intamplari la care multi din voi ati participat. Ati fost de-a lungul timpului, pe diferite baricade, manifestand un pro si contra, fara a sti bine despre ce este vorba. Toate acestea se finalizeaza acum, cand energiile vechi isi gasesc drumul prin voi si se elibereaza. Energii noi patrund iar aceste energii noi, declanseaza acele minunate energii ce sunt in aceste locuri. Nu degeaba ati ales ca aceasta viata sa o aveti aici, pe acest taram, pentru ca ceea ce este pus aici, in munti, chiar voi ati amplasat. Energiile care se gasesc, v-au asteptat. V-au asteptat ca in aceasta viata, voi sa le activati, sa le primiti si ele sa se poata manifesta la suprafata. Eu am venit sa va spun ca in corpurile voastre sunt coduri speciale, care numai ele pot declansa aceste energii. Viata voastra pe acest pamant, a insemnat o corelare permanenta intre voi si aceste energii, energii care in lungul timpului au mentinut in aceasta zona, in aceasta arie, parfumul si armonia. Pentru aceste coduri, foarte multi si de pe acest pamant si din alte locuri, au dus batalii. Dar aceste energii, nu pot fi activate decat de cei care poarta in interiorul lor aceste coduri si se nasc pe acest pamant, indiferent de ce nationalitate ar avea ei.Ca un prim aspect, acest pamant v-a invatat sa aduceti iubirea la suprafata, pentru toti cei care traiesc pe acest pamant, precum si pentru cei care se nasc in alte parti. Este o conditie de deschidere a acestor coduri. Si deja voi ati primit energii ale iubirii pure, neconditionate. Cu cat aceste energii pure se dezvolta mai mult in voi, cu cat voi lucrati asupra voastra, sa va eliberati de limitari, de diferite sisteme de credinta, aceste coduri, ale voastre in primul rand, se activeaza si apoi activati energiile ce sunt in aceste pamanturi.
In aceasta seara veti lua ca prim contact cu o parte din aceste energii, energii pe care voi le veti simti cum ies dinlauntru vostru, energii care dau sentimentul ca acest corp infloreste, ca inima voastra creste si infloreste, energii care simtiti cum cresc si corpul vostru simtiti cum devine din ce in ce mai mare. Energii care aveti sentimentul ca ies din pamantul,din inima voastra, ca ies din muntii care sunt in interiorul vostru. Respirati aceste energii si lasati-le sa iasa din interiorul vostru. Aceste energii sparg, de fapt se sparg codurile. Voi acum activati o parte din acestea. Codurile din interiorul vostru se conecteaza cu acelea ale energiilor, se suprapun si ele se deschid. Muntii vostri care sunt in inimile voastre, isi deschid tainele si voi energetic veti primi. Aceste energii curg acum in corpul vostru. Permiteti-le. Voi deveniti tot mai mult tot ceea ce voi sunteti. Voi permiteti acum o fluidificare energetica. Inimile voastre permit aceasta deschidere si aceasta curgere. Noi, demult , am stat odata la sfat si atunci ne-am promis ca vom avea ridicata privirea catre Soare. Cand vom constientiza real aceasta lumina pentru ce este, ea va incepe sa curga in corpurile noastre. Aceasta constientizare se face. S-a facut deja si acea lumina solara curge in interiorul vostru. Ea este o lumina declansatoare. Este o lumina a noii constiinte. Dar pe aceasta lumina au venit si codurile care atingeau codurile din interiorul ADN-ului vostru. S-a produs ca o reactie in lant. Cand lumina a sosit, omul s-a trezit, a emanat la randul sau lumina sa si lumina s-a ancorat. Acolo unde s-a ancorat, ea a atins alte coduri. Alte lumini au rasarit, au atins marea lumina solara si aceasta iar s-a returnat catre voi. Acest lant declansator, a fost propria voastra evolutie, pana cand veti deveni capabili sa primiti aceste energii ce le primiti in aceasta seara. O parte din ele, ca aceste corpuri sa poata face fata. Aceste lumini la randul lor sa poata declansa altele si alte coduri apoi se vor deschide. Deci, impartasim in aceasta seara, aceste energii plasate de voi in aceste locuri, in alte timpuri milenare. La fel de important,este sa stiti ca acest loc are de asemenea o energie extrem de creativa, o energie feminina pe care voi o puteti accesa si care a sustinut acest pamant de mii si mii de ani si nu a putut fi de cat a celor care detin aceste coduri. Prin nasterea voastra, ati fost dotati cu aceste coduri. Nasterea nu insemna numai acest loc, care si el a reprezentat o conditie, sa spunem asa, ci este vorba de nasterea voastra solara. Din acel moment, voi ati capatat aceste caracteristici in ADN-ul care a fost sustinut apoi de nasterea pe acest pamant. Din aceasta seva, voi v-ati hranit si ati luat ce va este necesar, iar toate acestea va ajuta la ridicarea planetei. Pentru aceasta acensiune voi ajutati acumuland aceste energii care va ajuta. Ele se manifesta ca niste energizante, am putea spune, dar in acelasi timp ca factori creativi si veti vedea ca si factori tehnologici. Toate acestea creaza un cumul, voi fiind detinatorul acestui cumul. Nu inseamna ca maine veti iesi intr-un loc, sa aratati toate acestea. Ele se vor produce treptat, insa voi veti fi cei care luminati, care aratati si indrumati. Va veti simti foarte bine impamantati, foarte bine ca apartinand acestui pamant. Si pe langa acestea, veti avea sentimentul de putere, de forta, de echilibru si un deosebit sentiment si stare de iubire. Aceste energii va vor ajuta sa intelegeti pe toti si toate evenimentele iar forma voastra de manifestare va fi in primul rand de iubire Veti observa ca aceste energii vav vor schimba Ele vor aduce in interiorul vostru o mare parte din echilibrul catre care tindeti si o pace adanca. Este pacea celui care stie, care intelege acum, tot mai profund ceea ce el este. Va ve-ti intelege tot mai bine aspectul divin si aspectul uman. Veti intelege tot mai profund ce inseamna viata, ce reprezinta planeta, ce reprezinta Universul. Toate acestea patrund acum in constiinta voastra. Si tot ceea ce pana acum a fost, poate, intr-un con de intuneric, se va deschide la lumina. Cand toate acestea sunt intelese si explicate, puterea, frumusetea, iubirea, armonia, zeului/zeitei din voi, ies la iveala. Respirati si absorbiti in continuare aceste energii care se deschid acum din interiorul vostru din acest spatiu pe care voi il reprezentati.
Permiteti energiilor sa vina, sa curga in voi, catre voi, si sa umple acele parti pe care voi le-ati simtit goale. Energiile curg si-si ocupa in corpul vostru locul de drept. Vor continua sa curga in tot ceea ce voi faceti, in tot ceea ce ganditi. Aceste energii se dechid si ies acum din albia lor. Au stat prea mult timp inchise si au asteptat prea mult pana ce voi ati putut sa le deschideti. Voi le veti simti curgerea. Sunt energii pure. Sunt energii ale acestui moment, energii care la randul lor vor trezi alte energii. Nu faceti nimic, decat doar permiteti. In fiecare celula a voastra, ceva se deschide. In fiecare particica din voi, sau aspect al vostru, ceva curge, infloreste sau isi schimba culoarea. Acest loc este un loc binecuvantat prin prezenta voastra si a multor frati si surori de-ai vostri. Raurile vor curge de-acum altfel. Paraiele vor fi jucause. Padurile intregi isi vor asterne fosnetul, caci ei acum stiu ca voi v-ati deschis si ati permis aceasta curgere a energiilor pe care ei, ele, padurile, raurile... le-au strajuit. Falnicii munti au pazit aceste energii. Animalele au stat de straja. Vulturii au tinut cat au putut, la distanta, energii ce nu erau benefice. Caprioare s-au sacrificat, abatand drumul vanatorului. Ulii s-au avantat in alta directie pentru a deruta. Ciobanii cu mioarele au facut transhumanta si si-au modificat la un moment dat drumurile. Aceste energii au fost protejate, au fost ascunse, caci… au fost cautate. Acum iata, a sosit momentul deschiderii unora dintre ele si voi le primiti acum. Aceste energii servesc mai departe omenirea, servesc planeta in drumul ei catre ascensiune si in acelasi timp, serviti-va voi de ele. Invatati sa lucrati cu ele. Aceasta am dorit sa impartasim in aceasta seara, la aceasta masa rotunda, fiecare pe partea lui, fiecare conducandu-si apoi linia vietii, dar nu uitati ca viata voastra se schimba. Eu va multumesc pentru faptul ca ne-am intalnit in acest spatiu al inimii voastre, ca ati binevoit sa primiti acest mesaj si nu uitati ca suntem mereu impreuna. Fiti binecuvantati.
Eu sunt Zalmoxes.

vineri, 20 noiembrie 2009

De vorba cu Zamolxe

Drag copil,
Iubirea ce ti-o port,e mare.Asta nu inseamna ca tu nu poti sa-ti duci viata ta.
Tu ai trait pe aceste meleaguri ca dac liber,aceasta inseamna ceva mult mai profund,a reprezentat si reprezinta spiritul de libertate al dacilor liberi.
Aceasta ai trait,aceasta tu acum o duci mai departe;libertatea,
spiritul liber care traieste in tine ,ca in toti ceilalti.
Acest spirit liber,acest strigat a pornit de multe ori din interiorul tau,poate nu l-ai inteles dar tu esti spiritul liber al popoarelor care au trait pe pamant ca multi altii de altfel.
Aceasta libertate eu ti-am daruit-o.
Te-am lasat sa ti-o cunosti,sa ti-o recunosti,sa o constientizezi.
Daca nu am mai venit nu inseamna ca nu am fost langa tine.
Dar evolutia era a ta si numai a ta,erau pasii tai.
Acum am sosit,mi-am facut simtita prezenta ca iubirea sa mi-o simtiti din nou , sa stiti ca sunt in contact cu voi si sa aveti incredere in voi,in nimeni altcineva decat in voi ca umani,ca fiinte care au trait pe pamant care se descopera acum pe voi,constientizandu-va aspectul vostru divin.
Spiritul liber,cel care va striga,va ajuta sa va recapatati increderea
,va ajuta sa deveniti voi,intregi,unindu-va cu partea voastra divina.
As dori sa intelegeti deplin aceasta libertate ce v-o asumati, care
inseamna eliberarea voastra din tot ce a existat pe pamant ca lege,dogma,spirit de credinta.
Voi ati fost acestea,acum deveniti ceea ce sunteti,ceea ce simtiti
voi cu adevarat.Deveniti intregul cu toate aspectele voastre .
Mi-am luat aceasta libertate de a veni ca sa va aduc aminte de spiritul liber pe care voi l-ati trait candva pe aceste locuri ,de sentimentul de libertate cu care ati pornit atunci la drum si sa continuati acea eliberare, pentru ca este foarte important la aceste timpuri ca oamenii sa stie ca ei insisi isi ofera aceasta eliberare si isi obtin propria libertate.Nu este vorba de cineva anumecare ii tine in lanturi si totusi exista energii care ii tin in lanturi.Dar este la libera lor alegere sa scape de aceste lanturi prin alegerea pe care o fac in mod individual.Ei sunt proprii stapani si pot stapani aceste energii.Deci sa inteleaga ca nimeni nu-i obliga cu nimic si nimeni nu poate sa hotarasca pentru ei.Eu sunt in tot si in toate.Eu sunt mereu la indemana voastra.Eu sunt acolo unde nici nu ganditi .Aceasta nu inseamna ca mereu este necesar sa aduc cuvantul meu.In aceasta zona in care voi ati cunoscut libertatea,se ridica acum un nou avant.Este acest avant al eliberarii si al libertatii.Va fii simtita de fiecare particica a acestui pamant.Voi sunteti aidoma unui stindard ce recunoasteti primii aceasta libertate.Nu va lasati pacaliti de cuvintele altora ,nu credeti in altii,decat in voi insiva.Energiileacestui pamant se elibereaza ,vechiul pleaca,cu fiecare schimbare ce are loc acum ,fiecare respiratiea oamenilor duce la eliberarea vechiului.Eu sunt foarte multumit de ceea ce se intampla pe aceste locuri.Totul este o binecuvantare pentru ca aceste energii blocate adanc in pamant sau in voi ,prin toate aceste nemultumiri,prin tot ce se intampla in viata voastra ,de fapt,se elibereaza,ele pleaca isi gasesc echilibrul pe masura ce se elibereaza,sunt absorbite odata cu energiile care sosesc.Este un du-te vino continuu pana cand si in viata voastra se va observa aceasta echilibrare.
Dar pana se produce aceasta echilibrare,voi constientizati evenimentele ca fiind benefice,fiind in sprijinul vostru si al pamantului.Energii puternic ancorate in muntii vostrii,acum ies la suprafata.Eliberarea se face prin insasi vremea care este,eliberarea se face prin raurile care pleaca din munte,eliberarea se face cu fiecare oftat de naduf al vostru.In tot acest proces nu este vorba de voi,este vorba de energii care pleaca.Manifestarea este diversa,de la fapte neansemnate pana la fapte sociale pe care voi le vedeti.Este o eliberare masiva prin voi insiva.Daca intelegeti toate acestea le veti privi cu detasare,cu intelegere.Ceea ce poate parea o drama este aceeasi eliberare a energiilor acestor tinuturi.Ele nu au cum sa se elibereze altfel .Se elibereaza prin corpul vostru fizic prin asa zisele dureri,se elibereaza prin situatii itale asa-zis conflictuale,intre voi,in familie,intre prieteni,intre aspectele politice,economice;prin acestea toate ,ele pleaca.Priviti detasat totul.Incercati sa domoliti mintea,incercati sa sustineti inima si intelegeti a toate sunt eliberari pe care voi le faceti pentru miile de ani care s-au desfasurat pe pamant.Dar nu sunteti voi toate acestea.
Permiteti si sustineti-va unii pe altii explicandu-va toate aceste fenomene.Pentru aceasta ati venit,pentru aceasta sunteti,sa ajutati,sa explicati si insasi voi sa eliberati,sa luati parte la aceasta eliberare masiva a energiilor stationate,cantonate pe planeta.Este o munca care este a voastra,este o munca in care noi suntem langa voi,dar voi o faceti.Noi suntem toti in jurul vostru sa va aratam mai tarziu ce este de facut.Acum insa este momentul puternic de eliberare si planeta elibereaza prin si odata cu voi.Nimic nu este intamplator,voi insiva prin simturile voastre,prin intuitia voastra regizati;poate nu va dati seama dar totul pleaca din interiorul vostru.In timpul zilei totul pare o piesa cu intriga si conflictele ei ,dar noaptea,cand va intalniti cu noi,noi aflam adevaratele voastre intentii,cum voi regizati totvoi sunteti in acelasi timp regizorul ,actorul si spectatorul.Intelegeti aceasta complexitate pe care v-ati asumat-o,intelegeti in acelasi timp complexitatea chiar daca sunteti in afara acestui proces.
Daca voi ramaneti pe linia de echilibru,centrati,totul va decurge mult mai usor caci la aceasta va ajuta costiinta,intelepciunea,experienta de mii de vieti.
Lasati toate acestea sa se echilibreze ,permiteti si ele isi vor gasi matca de la sine.Nu incercati sa suferiti ca partea umana este atrasa de acest aspect.
Incercati sa aduceti bucuria fiecarui moment si in fiecare moment
sa aduceti constient aceasta bucurie pentru ca este o transformare,o nastere.Uneori nasterea are unele simptome.Voi sunteti in acest proces de nastere,travaliu,cu contractii,cu pasi inainte si pasi inapoi.Dar priviti totul in ansamblu si intelegeti ca este o nastere tot prin voi ,pentru o alta dimensiune.Aveti oportunitatea sa fiti in aceasta nastere,sa o constientizati si sa intelegeti ca este o nastere tot pentru voi.Intelegeti ca constiinta oamenilor de pe planeta a facut fata acestei nasteri si nu a fost necesar vreodata ca toti sa plecati de pe pamant.Participati indirect la acest proces unic.Daca intelegeti maretia a tot ce se intampla,veti permite ca acest proces sa se faca usor,cu o deosebita gratie divina.
Dati deoparte ceea ce vi se prezinta ca propria voastra neancredere,face parte din decor dar nu va lasati amagiti de ea.Fiti voi si aicea ajungem tot la spiritul liber din interior,acel spirit care va arata si nu greseste ca voi sunteti liberi acolo,in interior si aceasta libertate,a sosit momentul sa o manifestati .Iata ce frumos se imbina toate si ce frumos le puteti constientiza si sa traiti totul in bucurie.
Intrebari si raspunsuri
-Tara noastra,Romania ,vechea Dacie,are vreun ocrotitor spiritual,putem afla? In ce mod ne poate ajuta?
-Si el este ocrotitor dar in acelasi timp este Lord Sananda.
-Dar al tarii noastre,cineva numai pentru tara noastra,care sa fie pe vibratia noastra,pe lungimea noastra de unda?
-In lumina ce se formeaza acel ocrotitor vine din Soare.El este
lumina ce coboara pe pamant .Acea lumina va ocroteste,provine din marele soare central.Este un ocrotitor ce deocamdata nu are nume,este Lumina.Lumina discurilor solaresi eu si voi purtam aceste discuri.Acest pamant este binecuvantat de aceasta lumina din soare.Toti protejam acest pamant.El are o lumina a lui,aparte,ce-l protejeaza.Este o lumina care nu ar putea face nimic fara voi.Aceasta lumina,aceasta raza,acest disc este deasupra capetelor voastre,este permanent deasupra acestei tari.El se reflecta apoi in voi,cei care-i purtati lumina.Ceea ce el contine se afla in sangele vostru,el va activeaza .Acesti sori,aceste parti din soare sunt raspandite pe intinsul pamantului dar nu toti au acest continut in ei.Voi,ce proveniti din aceste locuri,v-ati nascut sub semnul acestei lumini si raspanditi aceasta lumina.El,Lumina,Soarele este protectorul nostru.Nu vine cu un nume anume,este o energie,dar simtiti-l,vedeti cum straluceste in voi,cum patrunde foarte usor acolo unde voi sunteti.
Cand voi constientizati aceasta lumina,ii puteti spune disc solar,lumina solara,solarieni;ii puteti da ce nume doriti voi.
Cand voi o constientizati,voi sunteti si protectorul si protectia pentru ca sunteti sub auspiciul acestei lumini care nu va paraseste niciodata.
Este o frecventa anume aceasta lumina care va gaseste oriunde ati fii pentru ca o reflectati.
-Este o energie sau o entitate?
-Este o energie.Este o energie cu anumite frecvente,cu anumite coduri dar are constiinta.Lasati numele,nu este important acum pentru voi .
-Ce putem face pentru a contracara suferintele care vor veni,schimbarile negative,lipsurile,saracia?
-Planeta va va fi de ajutor.Energia ei.Pe masura ce acest proces se deruleaza ,pe masura ce acele aspecte pe are le-ai numit pleaca,apar altele,ele vor fi inlocuite .Aceste vibratii,aceasta dualitate plecand,nu ramane un gol.Noul se formeaza.Noul apare din acest haos.Suferinta si mizerie au fost tot timpul pe pamant si lumea a continuat sa traiascasi sa fie.Nu va fi acum mai mult ca altadata.Altceva este de adus la constiinta oamenilor:increderea.
Multi nu au aceasta incredere in propriile lor forte,aceasta,declanseaza de multe ori acele lipsuri.Increderea este ceea ce omul ,fiecare in interiorul lui o are de castigat.Asa ceva nu se vinde nicaieri,nu se vede.Cand acest lucru se intelege,si omul isi atinge aceasta incredere,este deschiderea sa,pasul ce-l face catre Divinul din interior.Oricat si orice ati vrea sa faceti,nu puteti;daca acel om poate sa aiba mii de bogatii,el nu-si atinge Divinul din el.Toate acum au rolul lor.Si nu iutati voi vi le-ati pus.Sunt multe necesare.Lasati-le sa fie.Nu traiti drama lor.Nu intrati mai mult in aceasta drama.Nu uitati ceea ce v-am spus:sunteti regizor,actor si spectator.Material,sunt acele aspecte de saracie dar sunt multi care si le-au dorit,carora acea saracie le da o siguranta.Se complac in acea saracie.Deci, acceptati ,totul.
Spiritul si-a ales acel cadru.Rolurile voastre vor fi si sunt.Voi veti arata lumina lumina dar nu va fi inteleasa de toti.Sunt rolurile lor.
Si acum voi sunteti lumina si cati au venit in jurul vostru,permiteti ca fiecare sa-si joace rolul pe care si l-a ales.Nu puteti intra in rolul lui.Priviti in interiorul vostru si alegeti rolul pe care il simtiti,pe care il aveti de jucat;rolul pe care l-ati ales in orice moment este cel mai bun ghid pentru noi si pentru cei din jurul nostru.
-Romania,ca tara,ca popor are karma?are datorii fata de alte popoare?
-Nu ,nu a avut niciodata nici o datorie fata de nici un popor.
Rolurile s-au jucat asa cum s-au jucat pentru ca acest pamant a fost dorit.O cauza a dus la un efect ,dar ceea ce este acest pamant si ceea ce s-a intamplat pe acest pamant ,pot spune ca nu a fost karma.A fost din partea unora lacomie,avaritie ,dorinta de putere si si-a invatat fiecare rolul si a revenit in aceste roluri,dar acest pamant este cu totul si cu totul deosebit pentru ca aici a fost samanta,aici a fost iubirea,de aici s-a plecat cu armonia.Aici a fost aidoma unei nestemate.In aceste pamanturi s-au plantat multe lucruri,energetic.Este un loc de unde ,la un moment dat in procesul sau de evolutie al pamantului s-a pornit ,cum spuneti voi,aspect primordial.Aici au fost niste forte care au implementat de la inceput o energie permanent creativa,o energie feminina,permanent creatoare care a daruit si pentru ca a daruit foarte,foarte mult a dorit sa fie cotropita,pangarita, des
fiintata.Aceasta energie nu s-a oprit niciodata din creativitatea ei si aceasta energie acum abunda din nou prin voi.
Nu uitati ca aceasta energie va sustine,face parte din forta Mamei Pamant si indiferent de ce vremuri au fost pe acest pamant,ea si-a facut permanent simtita prezenta si a renascut de fiecare data.Este forta care va ajuta sa renasteti.

luni, 9 noiembrie 2009

Adamus St. Germain Imperativ

Namaste! Namaste! Eu sunt Adamus St-Germain, Adamus cel Suveran. Si daca nu o credeti, nu aveti decat. Putin imi pasa.
Ceea ce doresc sa va transmit in aceasta seara, este o Lumina. Trimit catre voi o Lumina sa ridice nivelul vostru de constiinta. Am nevoie de constiinta voastra, asa cum voi aveti nevoie de aer. Totul se precipita. Precipitarea vine din insasi dorinta voastra, din profunzimea inimilor voastre, care multi nu mai aveti rabdare. Si sunteti multi. Aceasta accelerare imi da mie deschiderea de a va da Lumina, de a va trage dupa mine de a va ridica pe un plan vibrational inalt si doresc sa stiti ca la acest plan vibrational pe care l-ati atins, eu nu mai stau sa va repet de multe ori. Odata si este suficient.Prin aceasta Lumina prin care va ridic constiinta, va si constientizez maretia, suveranitatea voastra si frumusetea voastra interioara. Acest lucru doresc sa constientizati clipa de clipa si moment de moment, pentru ca aceasta vibratie pe care voi o atingeti, depinde de ceea ce voi constientizati minut de la minut.
Doresc sa fiti mareti, sa va simtiti maretia, maretie ce va atrage alta maretie, alta grandoare si in acelasi timp sa fiti in aceasta grandoare. Aceasta grandoare nu inseamna numai grandoarea voastra ci si a planetei. Si pentru ca eu stiu ce samanta este in voi, am sa va tot impulsionez, am sa va tot trag in sus, sau am sa va dau suturi. Dar va fi un sut aidoma unei trambuline, sa ajungeti pe varfurile cele mai inalte, caci aceasta maretie, este propria voastra vibratie. Sa atingeti aceasta vibratie culminanta, scanteietoare, sa fiti sori in locurile voastre.
O sa ma intrebati de ce si am sa va raspund: ca sa atrageti, sa fiti ca mierea care atrage la ea toate insectele, toate vietuitoarele, toate fiintele, tot ce este viu. Este nevoie de aceasta atractie pe care voi sa o manifestati constient. Si aceasta o faceti cand va stiti valoarea. Si am sa pompez atata Lumina in voi, ca sa plesniti de cat de valorosi o sa va simtiti. La aceasta maretie, cei din jur vor veni ca mustele la lumina. Dar ce Lumina.... Iar acele muste, nu sunt ceva de neobservat. Sunt cei care dorm, cei care stau in narcoza, cei care au uitat de ei si se duc in rahat.
Dar cand voi deveniti lumina ( mierea)si atrageti prin parfumul vostru, vor uita de acel miros si vor veni catre voi. Aceasta inseamna ascensiunea planetei. Aceasta inseamna o lumina in acest cosmos si o evolutie a unui intreg Univers. Iata deci unde va aflati, pe ce pozitie ajungeti. Dar ajungeti prin constientizare, prin ceea ce noi va daruim si prin ceea ce voi cunoasteti ca primiti. Sa recunoasteti ca primiti uneori chiar mai mult decat va oferim noi, caci aceasta inseamna alta atragere, alta lumina care vine catre voi.
Voi sunteti farurile, sunteti pionierii acestui monument magnific, acestui salt pe care il face si planeta si omenirea si tot ce exista pe planeta in diverse planuri dimensionale. Aceasta este maretia voastra. Cu aceasta sa va laudati si prin aceasta lauda interioara, voi straluciti, emanati si va dezlantuiti. Eu am nevoie de aceasta dezlantuire fulminanta a sufletului vostru, sa iesiti din carapace, sa iesiti din confort, sa iesiti din tipare, sa iesiti din tot ce inseamna trecut. Acolo nu mai aveti ce cauta. Si cand iestiti din toate acestea, lumina, incandescenta voastra, explodeaza, orbeste si atrage.
Voi sunteti Noua Lume. Prin aceasta aparitie prin care ati facut-o, impiedicandu-va, suferind, improscand uneori prin cuvintele voastre, nemultumirea ce ati scos-o, lacrimand, vaitandu-va.... Dar ati reusit. Si acum, din acel cocon, iese fluturele, iese ceea ce s-a impregnat in acel nan (micut corp uman). Acela sunteti voi, minunatii maestri. Maestri Suverani. Nu sunt cuvinte ca sa va aratam nivelul si maretia voastra. Va voi scoate din cuvinte, va voi scoate din mental, ca sa simtiti acea explozie interioara de culoare, de sunet, de lumina care sunteti. Veti simti si mai bine prin efectul pe care il veti declansa cand voi veti constientiza toate acestea.
Ei... nu-i asa ca-i frumos? Nu-i asa ca se poate? Eu stiu ca se poate. Eu stiu pentru ca vad in interiorul voastru. Dar uneori mai aveti nevoie de un mic bobarnac si de a constientiza ceva mai multa incredere. Si va dau dreptate, pentru ca voi vedeti uneori in jurul vostru, aceleasi lucruri pe care le vedeti de ani de zile.
Dar lasati deoparte toate acestea si treceti in interiorul vostru, sa percepeti nevazutul, nemanifestatul. Cum faceti toate acestea? Rostogolindu-va in interiorul vostru, in acel suflet, in acea divinitate de care deja stiti. Acest aspect divin, abia asteapta sa se manifeste. Luati din interior, luati acea energie ce o simtiti si prin intentie o scoateti si o suflati; pffffuuuu..... in exterior si vedeti ceea ce doriti voi sa vedeti, nu ceea ce se asterne. Ceea ce se asterne, tot voi ati creat si voi stiti.
Acuma vedeti cum se face schimbarea, printr-o noua paradigma ce tot din interiorul vostru pleaca si o scoateti treptat, treptat, ca o nastere din interiorul vostru, ii dati intentia, ii dati frumusetea, ii dati armonia voastra, ii dati parfumul care il doriti si o manifestati, o eliberati si vedeti ceea ce voi doriti, caci aceasta este Noua Lume. Noua Lume pe care o creati si o scoateti din interior.
Noi va vorbim, dar e un fel de teorie. Voi o aplicati. Si cu atat mai mareti sunteti, cand aceasta nastere o faceti voi acolo, impreuna, unii cu altii. Noi aducem energia, favorizam, dar procesul este al vostru. Iata unde sta maretia voastra, unde se afla. Sa nu mai aud pe nimeni ca intreaba ce misiune are si nu intelege acest proces grandios!
Simtiti-l dragii mei, ca-l creati voi. Este in voi, nu are cine sa va raspunda la aceasta intrebare, decat numai voi. Voi sunteti procesul, voi sunteti noua Lume si Noul Pamant. Aceasta e putin?! Nu vedeti? Nu-l simtiti? Ascultati-va inima si veti intelege de ce sunteti in aceste momente aici si nu in alta parte. Constientizati si aveti incredere in voi. Aceasta va va propulsa imediat, pe varf de munte, cand veti intelege deodata totul, tot ce este in voi, miracolul. De aceasta maretie, repet, e nevoie acum pentru Pamant. Daruiti-o si nu mai puneti intrebari. Dati-va imediat raspunsul: eu sunt, eu sunt acela, eu sunt misiunea, eu sunt Noul Pamant. Eu sunt tot ceea ce Eu Sunt, un cosmos intreg, intr-un corp limitat, ce-i drept.
Dar aceasta e alta maretie. Eu dezvolt acest corp limitat si-l duc la alte planuri, alte nivele. Depasesc limitarile lui. Cine a mai facut acest lucru? Nimeni. Acum se face! Si voi intrebati care va este misiunea?! Nu mai intrebati, ca este timp pierdut. Sunteti in proces acum aici, cu noi toti. Traiti procesul! Savurati-l. Ati inteles, ati constientizat. Si nu mai stati in acel nivel. In fiecare zi urcati, calatoriti prin voi, cu esenta voastra, prin spiritul vostru. Cu constiinta voastra umblati prin intreg Universul! Ocupati Cosmosul! Toti va dam voie. Nimeni nu va opreste! Nimeni nu poate sa va opreasca! Nu poate nimeni sa opreasca acest elan de renastere, de reinviere, de nou, pe care voi l-ati ales! Deci, dati drumul limitarilor! De asta am spus: nu ganditi!
Calcati, pasiti, procesati! Nu stiti unde mergeti, dar din interior sunteti impinsi. E o explozie a Spiritului in interiorul vostru, in visele voastre. Nu le opriti! Dati-le drumul, ca altfel va blocati. Lasati expansiunea, lasati visele sa se duca in infinit. De ce sa opriti? De ce sa limitati? De ce sa va fie frica? De cine, cand voi sunteti tot ceea ce voi sunteti ?!
Deci revenind, maretia voastra este foarte importanta la acest moment. Prin voi, planeta se ridica si ascensioneaza. Asta se asteapta de la voi si de asta am venit sa va fac sa constientizati. Nu va pot lasa. Este o intelegere la nivel de suflet intre noi. De asta voi m-ati urmat, v-ati daruit mie, intr-un fel. Si planeta va asteapta sa confirmati in voi aceasta iubire care o stiti, acest dor care nu stiti de unde vine. Este dorul de renastere, de redescoperire, care zace in fiecare celula a voastra. In ADN-ul vostru e codificat. Acest dor va deschide. Acest dor va inalta. Acest dor, planeta il asteapta, ca sa va uniti sa deveniti Unul, sa deveniti un intreg.
Deci, dragii mei, iata ce am dorit sa constientizati si sa intelegeti ca de aceasta maretie, toti, toti au nevoie. Nu stati in modestie. Nu stati in ziua de ieri. Nu stati intr-un nivel mediocru, ca nu faceti nimic. Asta nu inseamna egou, nu este orgoliu. Este elanul, sufletul vostru interior ce iese la suprafata. Infloreste de la zi la zi si va arata ca vrea mai mult, mai multa lumina, mai multa iubire, mai mult sa cunoasteti. In voi este o foame de cunoastere si informatie, caci ati fost blocati, taiati la acest capitol, sa nu primiti. Nu vi s-a dat. Totul a fost oprit si blocat.Dar acum, prin lumina ce o accesati, prin Unimea pe care o formam, totul va este deschis. Nimeni si nimic nu va poate opri, sau bloca, sau acapara, sau fura de ceva, pentru ca sunteti suverani. Si acest lucru il stiti, ca este in ADN-ul vostru. Eu ceea ce va spun, nu va spun nimic nou. Va reamintesc, doar.
Deci, primiti planeta in voi, ca voi sunteti planeta. Si ce inseamna ca voi sunteti planeta? Este nivelul vostru de constiinta. Cand nivelul vostru de constiinta este inalt, nivelul vostru de manifestare este gigantic. Nu va lasati inselati de acest corp atat de firav, de delicat, care atat ar parea ca poate sa duca. In interior este un tezaur, o bogatie. Si acest ADN din interiorul vostru, va spune in acelasi timp, ca voi sunteti planetari, ca sunteti solari, ca sunteti galactici, sunteti Sursa. Acesta este adevarul si nu doar unul, ci, dupa cum vedeti, mai multe, dar pe care corpul il va atinge treptat.
Cred ca ati inteles acum aceasta maretie. De ce aveti nevoie de aceasta maretie? Pentru ca planeta e mareata. Si voi sunteti in concordanta cu maretia planetei. Nici nu ati putea fi altfel. Sunteti elemente din elementele Pamantului. Pamantul nu a pus in copii lui, ceva mai prejos dacat el.
Am sa va rog acum sa va respirati aceasta maretie. Aduceti-o adanc in voi. Lasati-o sa iasa din voi. Recunoasteti-o si daca cineva nu ma crede, nu are decat sa vina de partea mea si sa priveasca locul de unde a venit. Nu e nici o problema. Poate sa aleaga acest lucru daca il doreste.
Deci, respirati si deveniti acum, Maretia. Cat de mareti puteti voi sa va simtiti. Extindeti-o. Expandati-va. Este si o constiinta a acestei maretii. Lasti-o sa curga in voi. Permiteti. Ea vine, ea intra. Intra in campurile voastre. Se conecteaza cu celulele voastre si simtiti-o. Simtiti ce deveniti
Mai aveti vreo intrebare, dragii mei dragi? Daca nu v-ati lamurit, puteti sa ma intrebati.Intre timp, eu imi dezvolt maretia. Acest lucru il observ si la voi. Observ cum va transformati voi.
Eu sunt cel ce sunt.

duminică, 8 noiembrie 2009

Adamus St. Germain - Celebrare

Namaste! Namaste! Nu puteam lipsi la o astfel de intrunire a fratilor mei de pe Pamant. Particip cu energiile mele la aceasta bucurie a voastra si doresc sa particip cu darurile pe care le-am adus si le-a pregatit pentru voi toti.
Darurile mele se refera la ochii vostri. Am sa asez cate o steluta in fiecare ochi. Din mainile mele se preling acum catre ochii vostri aceste stelute si am sa va rog sa dechideti acum ochii si sa priviti prin ele.Respirati-le pentru a ramane acolo Respirati profund sa le integrati si lumina lor sa lumineze fiecare celula a ochilor. Acum inchideti usor pleoapele. Permiteti acestei lumini sa se integreze profund, iar degetele mele energetice vor atinge usor ochii vostri. Energia ce porneste din maini, va curge prin ochi in lungul nervului optic, in lungul traiectului sau, spre creier si va curge apoi in glanda pineala. Ochiul al treilea, cu ochii fizici, se vor conecta profund. Imaginile ce vor fi create pe fundalul ochiului al treilea se vor rasfrange prin ochii fizici. Am ales sa fiu la aceasta sarbatoare a voastra cand si aceste entitati de lumina, prietenii vostri, au sosit. Sa celebram nu numai ceea ce obisnuiti voi sa celebrati ci sa celebram in acelasi timp patrunderea intr-o noua epoca. Voi terminati de acum definitiv cu ceea ce noi am numit Energia Veche. Ati intors total spatele acestei energii iar planurile pe care voi ati ascensionat nu va mai permit sa va intoarceti la vechea lume. Veti observa diferenta dintre voi si ceilalti si faptul ca multi nu va vor mai intelege.
Este acest plan pe care voi prin lumina voastra l-ati atins iar celor care nu va inteleg, nu incercati sa le dati multe explicatii pentru ca ei nu vor reusi sa va inteleaga. Deci aceasta am dorit sa va anunt si sa va felicit, ca ati atins acest plan in care corpul vostru de lumina straluceste intens. Veti acorda asistenta celorlalti prin lumina voastra sau prin cuvinte celor ce va pot intelege. Cand cuvintele nu vor ajunge la ei, lasati doar lumina sa lucreze. Acest plan la care voi ati ajuns, pe care l-ati atins, devine un plan prin insasi deschiderea voastra. Catre el se vor indrepta si altii. Este planul de lumina, de trambulina pentru acest nou inceput in care, in fata voastra nu se afla nimic si asteapta propria voastra creatie.Creati asa cum v-a aratat si Mahacohan. Creati si schimbati locul in care voi sunteti permanent. Lasati imaginatia sa lucreze. Indiferent ce creati, nu conteaza.Ideia este sa va obisnuiti sa creati. Lumina va sta la dispozitie si pentru a va obisnui, incepeti cu camerele voastre, cu casele voastre, cu gradinile, cu orasele unde adaugati sau modificati dupa bunul plac al inimilor voastre. Marea creatie va asteapta si bucurati-va prin aceasta asa cum va bucurati cand erati copii, creand in lumea voastra a copilariei. Va aduc inca o data urarile mele, felicitarile mele si astept sa vad ceea ce voi creati.
Namaste! Namaste! Eu sunt Adamus St-Germain, cel Suveran.

Arhanghelul Mihail si Gabriel--celebrare

Dragi prieteni
Azi am inceput sarbatorirea acestor doua lumini, ca de obicei, traditional.... Adica forfota pregatirii; gen patiserie, paharelul pentru toastat....
Dar, in toiul acestei forfote, au venit si doi invitati surpriza: Sinele noastre Superioare:

In iubirea ce v-o port, azi in voi, eu ma transport. Si al vostru Sine Inalt, ce acum de voi ingrijeste, se coboara si se-opreste in al vostru corp, ca un bun confort, in interior el gaseste. Darul vostru de lumina ce venit-a de la al vostru Sine, este a lui sosire in ale voastre inimi.
Pentru ca voi ne doriti si ne chemati, noi acum sosim cu drag in ale voastre corpuri sublime. Respirati si permiteti sa patrundem usor in ale voastre corpuri, sa imbratisam cu drag ale voastre constiinte si sa umplem corpurile cu esentele noastre curgatoare. Noi v-aducem maretia, va cuprindem cu intelepciunea si activam, dar in acelasi timp transferam, tot ce acum este pentru voi. Divinul si umanul se contopesc in voi. Asta innoire sa fie al vostru dar, impreuna cu noi, divinitatea voastra, sau Sinele Inalt si asta bucurie sa prisoseasca si sa se intalneasca.
Si asa cum albastru cerului deasupra va inunda, lasati verdele Pamantului in brate sa va cuprinda si unduiti in voi culorile celeste si calatoriti apoi spre alte zari si alta constiinta.
Si noi, arhanghelii cei doi, Mihael si Gabriel, sosit-am impreuna cu numeroase familii angelice, sa presaram in voi tot ceea ce inima si ochii vostri cer, imbratisand apoi Pamantul cu aceste daruri de lumina. Din sinele vostru preainalt, coboara lumina ca luceferi si fruntile vi le impodobesc, ca voi, acest moment sa il slaviti prin preaputernica voastra intelepciune, sa straluciti prin ea, prin ale voastre fapte si vorbe, catre a voastra omenire. Va imbratisam acum, din al vostru interior spatiu sacru al inimilor voastre si ne incalzim la pieptul vostru, manifestandu-ne prin voi.
Sinele vostru Inalt
Mihael si Gabriel
Aceste ganduri/urari ce le-au trimis cele doua Lumini, sunt valabile pentru toti cei care poarta aceste nume.
Si, as zice ca sunt la fel de valabile pt toti cei care au alte nume si care merg pe aceasta cale. De aceea vi le daruim si voua. Primiti va rog, darurile ce ni le fac acum cei doi/patru si bucurati-va de ele.
Cu iubire
Mihaela si Gabriel

marți, 3 noiembrie 2009

St.Germain -- Indrumari

Tocmai terminasem de citit o carte. In ea, autorul facea dese referiri la maestrii cu care facuse multe si diferite cursuri. Dadea exemple cum ca maestrii sai au avut dreptate cand au spus asa, si cand au spus altminteri si cand au zis asta si cealalta.... Vorbea despre acei maestrii, ca si cum dansii ar fi cele mai mari autoritati in materie de spiritualitate. (Sau, cel putin asa am inteles eu) Imi parea rau ca nu am si eu un maestru/guru la care sa alerg sa-i cer opinia, sfatul, ajutorul. Caruia sa ma plang si pe care sa-l intreb cate si mai cate. Ma intrebam de ce nu am si eu un indrumator .....
Insa, nu am fost lasat sa termin lamentarile, caci iata vine acest mesaj.
Namaste Namaste
Eu sunt cel ce sunt, Adamus St-Germain si vin la voi pentru o rectificare, ca sa intelegeti ca nu toti cei care au facut cursuri, care au citit, care chiar au pasit pe drumul acesta, il pot continua. Multi se vor opri la diferite nivele. Nu sunt pregatiti, inca, pentru aceasta noua energie. Nu sunt total pregatiti pentru o evolutie totala in Noua Energie. Si aici incepe rolul vostru. Rolul vostru este de a-i ajuta sa priveasca in interiorul lor si nu la cei care le-au fost profesori, nu la cei din jurul lor. A se regasi, a se cunoaste pe sine, este cel mai important lucru. Aici este momentul in care apareti in viata lor, dupa cum ati vazut. Ei au facut acesti pasi, dupa care am putea spune ca stau pe loc. Este un fel de stagnare de constiinta. Nu inseamna ca acum voi veti sta efectiv langa ei ca sa poata sa constientizeze total. Voi dati informatia, le dati lumina, le puteti arata, dupa care ii lasati sa-si continue drumul singuri, sa se descopere singuri. Din acestia, sunt unii care isi dau total puterea unor profesori, ori ajung la un egou spiritual a ceea ce ei au ajuns. Veti avea astfel de oameni ce vor sosi in fata voastra. Intelegeti-i, aveti rabdare si dati-le atat cat propria voastra energie nu incepe sa se consume, nu ajunge la un prag de oboseala.
Total detasati, dati informatia si apoi ii lasati o perioada, sa vedeti cum evolueaza. Ei sunt deschisi, dar aceasta deschidere se opreste la un punct. Veti observa cati pot duce mai departe aceasta energie. Vin acum sa va arat, sa va explic, ca aceasta energie care soseste, va rog sa ma intelegeti, este cu totul si cu totul deosebita. Deosebit de puternica. In termenii vostri, putem spune ca face ravagii. Fiti atenti si voi cu voi, de aceea pastrati momentele de echilibrare in interior. Calibrati-va cu sinele vostru. Respirati. Acordati-va momentele voastre de echilibru si interiorizare, ca sa nu fiti prinsi in vartejul ei, in punctul forte cu care ea soseste si sa fiti permanent pregatiti de aceea vi s-a specificat, uniunea cu Pamantul care va sustine, pentru ca corpul vostru efectiv are nevoie de sustinere ca sa evolueze. Aceasta energie este fulminanta si veti vedea ca vor veni in jurul vostru diferite situatii.
Nu va grabiti sa dati de la prima intalnire un raspuns ferm pentru ceilalti. Dati raspunsuri pregatitoare, pentru ca nici voi nu stiti ce se va intampla. Lasati-i sa intre in aceasta intelegere, asa cum pot ei, in ritmul lor. Lasati-i mai degraba sa primeasca mai putin, ca sa se adapteze cu aceasta energie. Voi ramaneti permanent centrati in inima voastra si nu uitati sa va curatati permanent campurile voastre energetice, pentru ca cei care vin, se agata de voi ca de un mare punct de salvare. Deci, curatati-va campurile voastre permanent. Acestea fiind zise, va salut, va urez succes in activitatea voastra. Namaste Namaste. Eu sunt cel ce Sunt, Adamus cel suveran.
Intrebari:
-Ma intrebam de ce eu nu am avut, sau am, un guru care sa ma ghideze, caruia sa ma confesez, care sa ma sfatuiasca....
-Ceea ce voi sunteti, Sunteti. Sunteti energii ce proveniti dintr-un Sine Inalt, foarte inalt. Capacitatea de intelegere ce a coborat din acest Sine, este mare, chiar daca vi se pare ca nu v-ati manifestat in timpul vietii. Despre aceasta capacitate, eu pot spune ca este infinita si veti intelege la un moment dat. Iar cand ati venit voluntari pe Pamant, am format o grupare, o echipa care am lucrat, foarte apropiati. Ne-am sustinut de-a lungul vietilor. Am promis si am lasat in ADN ca aceasta grupare sa nu se refere la niste limitari. Ne-am lasat niste portite. Si chiar daca am trecut prin foarte multe experiente, noi am lucrat ca un grup special, a carei putere de intelegere a depasit, de multe ori nivelul de constiinta a celor din momentul/viata respectiva.
Voi ati depasit dorinta de idolatrizare. Ati avut-o in vietile in care am fost impreuna, fata de mine, dar am avut grija sa v-o retez. Ati fi avut-o si pe aceasta de experimentat, dar nu ati stat mult in aceasta iluzie. Asadar, raspunzand pe scurt la aceasta intrebare, pentru voi este ceva depasit. Si cu asta eu am terminat.
-Eu nu am terminat. Cu alte cuvinte, vrei sa spui ca noi doi suntem la fel de mareti ca tine, ca noi doi si cu tine am format un grup ce am lucrat impreuna....
-Eeeeeexact! Ai pus punctul pe i. Si asa este!
-Si daca asa este, de ce nu am ales o misiune importanta, iesita din comun?
Un zambet de nedescrisa ironie i se asterne pe fata. Il priveste pe Gabriel si spune:
-Va sosi momentul in care vei intelege ce rol maret ti-ai asumat. Este un rol grandios! Iar cand celebrarea va avea loc, in acea sala va fi toata ierarhia cosmica pentru a va onora pentru ceea ce voi faceti in aceste asa zise situatii modeste.
-Cu alte cuvinte vrei sa spui ca noi nu mai avem nevoie de un maestru, guru, invatator care sa ne invete ?
-Nu. Credeti ca ati avut vreodata nevoie?
-Sa spun drept, nu am simtit ca am avut nevoie.
-Exact. Au fost niste reamintiri, tot ce a curs prin tot ceea ce a predat Tobias, prin ceea ce ati citit.... Reamintiri la nivelul celular. La care voi ati vibrat. Noi am dat vibratia, informatia care a ajuns la voi prin cuvinte. Iar aceasta vibratie, a trezit in voi acel STIU !!!
Asa s-a lucrat. Dar de maestrii nu aveti nevoie. Sunteti proprii vostri maestrii. Acumulati energia Sinelui vostru si veti observa aceasta evolutie, cata maretie are si cat cuprinde, ceea ce nu putem spune despre foarte, foarte multi, a caror uitare si deviere de la lumina s-a produs. Dar aceasta, este alta poveste. Voi lucrati si fiti lumina pe care o primiti si implementati aceasta energie, pentru ca din felul cum simtiti si cum va veti manifesta, creati Noua Lume. Este o responsabilitate, cred ca destul de suficienta. Multumesc.