duminică, 19 iulie 2009

St.Germain - Lectie Interdimensionala

Eu Sunt cel ce Sunt, Eu Sunt Adamus St-Germain. Lectiile noastre interdimensionale vor continua. Acesta este un anunt, ca voi sa fiti pregatiti. Totul se va raporta pe masura ce energiile ajung pe planeta. De la o mare inaltime sau profunzime—cum doriti sa-i spuneti, lucrurile se vad cam asa: intr-un prim aspect al evolutiei si al deschiderii voastre si ma refer la toti cei care sunt pe acest drum, la shaumbra, energiile voastre sunt pregatite sa primeasca si sa adopte energiile ce survoleaza acum Terra. Aceste energii permit constientizari si o deschidere, o extindere a constiintei voastre si este cel mai important lucru pentru voi la momentul actual, constiinta, constientizarea a ceea ce se intampla cu voi. Rolul vostru in acest tumult energetic, este foarte important. A va constientiza pe voi, este primul pas care deschide mai departe, constientizarea rolului vostru. Cand voi ajungeti sa va intelegeti, iar aceasta intelegere se refera la o permanenta schimbare a intelegerii despre voi, urmand evolutia voastra, intelegerea propriei voastre evolutii. Deci, constientizandu-va pe voi de la moment la moment, intelegeti si constientizati pe mai departe rolul vostru din moment in moment. Voi constientizati acum pentru marea masa a oamenilor, o constiinta a Noii Energii. Aceasta inseamna ca este o aprofundare a voastra ca sine divin. O intelegere a rolului vostru ca divin incarnat pe Pamant. O constientizare pentru alegerile ce le aveti de facut, tinand cont de primele si utilizand aceste energii ce sosec si care formeaza, se cumuleaza si reprezinta Noua Energie. Cand voi, toate acestea le-ati inteles la nivel de inima, clipa de clipa, caci totul evolueaza, aceste energii va servesc aproape automat, caci ele de fapt raspund vibratiei, momentului vostru de constientizare si foarte usor ele intra in tot ceea ce voi sunteti in alegerea voastra, patrund in planul material si se manifesta. Este ca si cum voi preluati o unda energetica pe care o constientizati. Alegeti din aceste unde, din multitudinea lor si imprimati o directie, directie care permite patrunderea, intrarea acestei energii din planul invizibil, in planul vizibil, in directia aratata de voi. Este un proces simplu si magnific. Cand sinele divin poate intelege, priveste prin corp uman, iar sinele uman intelege. Il intelege pe sinele divin. Poate privi in acest sine divin si permite manifestarea divinului in plan uman. Cei doi acum au format intregul, iar perceptia voastra a devenit deodata o perceptie a celor doua planuri si o traire a celor doua planuri concomitent. Cand voi, cele doua aspecte ale voastre, uman si divin, le-ati egalizat, unificat si le-ati dat maretia cuvenita, aceste energii patrund, le simtiti sacralitatea si le vedeti desfasurandu-se miraculos in planul vostru fizic.
Undeva in interiorul vostru este acel plan prin care se trece dintr-o parte in cealalta si in acelasi timp formand in acel punct, un intreg. In acel plan se intalnesc simturile fizice cu cele angelice. In acel plan putem spune ca plus infinitul se contopeste cu minus infinitul, invizibilul se transforma in vizibil. Sunteti maestri alchimici, aceasta este alchimia, aceasta este frumusetea: cand voi constient atrageti prin vibratia voastra dintr-un plan in celalalt plan si traiti invizibilul in vizibil. Voi toti cunoasteti aceasta alchimie ce se realizeaza la nivel de suflet si cu cat patrundeti mai adanc in interior, va perfectionati gasindu-va abilitatile voastre divine. Am sosit aici langa voi, voi mult mai multi decat voi cei ce primiti acest mesaj, ca energia si vibratia mea sa se extinda, ca acest sentiment de divin, de sacru, sa atinga cat mai multe inimi si o mare, mare transformare sa se produca in acest minunat complex ce se numeste OM.
Va multumesc
Namaste ! Namaste ! Eu Sunt cel ce Eu Sunt. Si asa este .

vineri, 17 iulie 2009

Lumina, fratele mai mic - Perla

Cum sa plec?! Nici gand, cand voi aici sunteti prezenti si toata aceasta intamplare e un amuzament. Acum eu marsaluiesc, caci si lumina mea e cautata printre ale voastre raze de lumina si eu trimit si radiez la fel ca voi.De vreti sa stiti am si pauze, caci n-are sens, asa cum faceti voi, sa va obositi. Va osteniti si n-are sens. O raza de lumina de trimiteti, ea invaluie si cuprinde un orizont intreg. Asa lucrati, dragii mei, altfel va obositi, ba chiar va plicitisiti. (rade)
Acum, eu am venit si fata-n fata cu voi stau, ca ceea ce ati cerut -eu sa v-ajut- si din inalt, pentru ca acum soseste o mare raza. Raza de inceput. Eu aici, cu voi alaturi, pun aceasta raza si-o ancorez. Am invatat in acest timp, multe de la voi, sa stiti. V-am inteles, va multumesc si chiar sa stiti ca multi prieteni mi-am facut aici, in asta parte unde eu acum lucrez. Deci, aceasta raza de lumina, acum va iau de mana si impreuna, noi usor o raspandim, ca o dulce boare, ca un zefir, cum spuneti voi, aceasta raza de lumina o suflam usor, si ea se va duce si va cuprinde intreg pamantul. (acum sufla delicat in aer....) Asa se lucreza dragii mei, cu aceasta energie, ce vine acum la voi simplu, usor si delicat, caci energia nu este grea, asa cum voi o aveti acolo, in plan material (se refera la bolovani, beton...) ea calatoreste ca pe-o aripa si imediat ajunge si este raspandita. Dar unii dintre voi chiar transpirati. Nu inteleg. Nu este necesar. Vedeti, ea este deja extinsa, iar noi aici, lejer primim o alta energie ce se lasa cuprinsa si astfel mii de raze din ale noastre infatisari, pleaca si se raspandesc, iar noi in bucurie stam aici la sfat, fata-n fata.Ca mari maestrii ce sunteti si eu cand spun maestru, inteleg lumina la care voi ati ajuns/urcat... Aceasta lumina proprie, acum va ofera un ajutor nepretuit. Ea este vie, e vibranta, si aceasta vibratie a propriei voastre lumini, se poate rasfata in alte lumini si tot asa, aduceti in jurul vostru ceea ce voi aveati cand va jucati: un Univers intreg. Tare ma amuz cand vad cum acest corp usor, minuscul, in care voi sunteti, ati reusit sa faceti din el un glob de cristal prin care luminile voastre apar. Acum ca ati reusit luminile sa le scoateti si sa apareti, voi atrageti luminile din Univers.Stiti ca v-am spus ca-mi permit sa raman, sa vad ce se intampla si intr-adevar, un miracol voi ati reusit si ale voastre lumini acum, sunt infinite. Permiteti-mi sa pun in a voastra lumina, o perla din a mea lumina. Voi stiti de ele, le cunoasteti. Acum eu stiu ca ati uitat, dar nu-i nimic, m-am obisnuit si perla aceasta eu o scot si la fiecare o daruiesc. Si cu viu glas va povestesc si va aduc aminte in cateva cuvinte, ca voi sunteti acei celesti ce peste veacuri straluciti asa cum soarele pe cer isi rasare a lui lumina. Si astfel, voi sa stiti ce falnice lumini sunteti si ca acum voi straluciti asa cum soarele bolta o lumineaza Eu raman in continuare aici cu voi si permiteti Fratelui de Acasa sa va imbratiseze.

miercuri, 15 iulie 2009

Mesaj de la Timp

Din adancul marilor, din adancul cel cuprins, un val se ridica si catre voi graieste:

Eu vin acum din adancul timpului (demult) sa lucrez cu a voastre spirite, sa va inaintez in a voastra cunoastere si sa stiti ca tot ce se cuprinde in aceasta maretie, este doar Iubirea pentru tot ceea ce inconjoara. Eu am venit sa va ajut sa simtiti acest liant ce tine totul in forma, ce tine totul aproape; liant ce va aduce sa experimentati si sa lucrati. Acest “combustibil”, Iubire, cu cat il constientizati si il primiti in fiinta voastra, mai repede va ridicati la valoarea de a fi iubire pura.Din adancul timpului sosesc si va graiesc, pentru a sti ca nimic nu se face in afara iubirii si totul nu este decat Iubire. Fiind plini cu aceasta energie, fiind plini cu aceasta maretie de iubire, voi survolati necuprinsul. Mergeti deci, in adancul adancului vostru si interferati cu aceasta energie ce asteapta sa fie readusa, aclimatizata, acolo unde ea pe moment nu a mai patruns.
Eu sunt Timpul, care va graieste, care v-a sustinut pe tot acest parcurs. Voi v-ati obisnuit atat de mult cu mine, ati devenit atat de dependenti de mine, insa a venit momentul sa va spun ca eu am obosit si nu mai doresc sa tin omenirea in timpul meu. Ati devenit o parte din mine. E momentul sa va detasati, sa ma eliberati si sa deveniti singurii vostri directori/conducatori. Eu ca Timp, am existat datorita voua. Acum, totul a atins un final, iar eu doresc sa ma intorc, sa revin la originile mele si sa ma scufund in marea iubire atotcreatoare si sa dispar, topindu-ma in acea iubire. Prin ce ati facut voi in timp, cu el cu timpul, ati produs multiple aspecte, echilibrari si dezechilibrari. Tot ce a fost intepatura, durere, lacrima, nici eu nu le mai pot primi. Doresc, totul sa se vindece iar vindecarea pentru mine, inseamna disparitie in iubirea sursei. Deci dragii mei, permiteti-mi sa-mi iau ramas bun si sa va multumesc pentru tot ce am lucrat impreuna, pentru tot ce am invatat impreuna si sa stiti ca va puteti descurca si fara mine; insa sa pretuiti marea energie a iubirii. Acum, eu plec topindu-ma in aceast ocean al iubirii Creatorului.Voi deveniti tot ceea ce voi sunteti. Pastrati-va si reveniti la energia voastra proprie caci nu mai aveti nevoie de nimeni sa va ofere umarul, sa va propteasca. Uitati de timp si ramaneti in picioare, voi cu voi, caci acest Univers inseamna Iubire, iar aceasta Iubire va ofera totul. Acum, ma retrag incet si permiteti-mi sa ma eliberez topindu-ma in neant. Cu mii si mii de multumiri.

Comandamentul Galactic --- energia noua

Ati intrat in Energia Noua si o folositi. Acest mod al vostru de a folosi Energia este un inceput bun, lasati-o permanent sa va seveasca. Uitati tot ce ati stiut pana acum, goliti mintea, aduceti Noua Energie in corpul vostru si permiteti-i servirea. Nu mai luati nimic de bun, ce vine din afara voastra.Nu va mai lasati ordonati de altii, nu acceptati adevarurile lor, confruntati-va propriile voastre frici, ca sa iesiti biruitori din aceasta plasa in care ati fost tinuti. Nimic din ceea ce este in jurul vostru nu este real; totul este o fantasmagorie, un balaur cu multe capete, caruia daca ii faceti fata si il infruntati, vedeti ca se sparge aidoma unei bule de sapun. Fiti voi, in adevarul simtirii voastre si cand voi permiteti energiei sa curga prin voi, permiteti limpezirea si clarificarea. Lasati-o sa inunde societatea in care traiti si priviti zambitori la tot ce este in jurul vostru. Acest zambet de pe figura voastra va spune foarte multe. Este zambetul inteleptului, zambetul celui care a ales viata, zambetul celui care stie ca va iesi triumfator. Este un zambet pe care multi nu-l vor intelege, sau multora le va produce frica, pentru ca este zambetul Luminii, al divinitatii voastre. Nu conteaza; Noua energie se expandeaza prin voi si fiti pregatiti cand veti vedea acest sistem naruindu-se, aidoma castelelor de nisip. Sa continuati sa pasiti invingatori, caci prin felul vostru, in urma pasilor vostri, se ridica Noua Creatie. Traind in acest mod mergeti o data cu planeta, iar cei care sunt in jurul vostru au posibilitatea de a-si alatura Lumina muncii voastre. Ei devin sustinatori ai vostri, contribuind prin ceea ce voi cereti (contribuiti) la schimbarea si inaltarea planetei. Noi, cei care suntem acum in jurul vostru, suntem din Inaltul Comandament Galactic si facem o predare a stafetei in mod constient catre voi, dat fiind ca ati constientizat, ca ati inteles si ca ati aplicat Energia Noua.
Va salutam, va multumim NAMASTE, NAMASTE, Comandamentul Galactic.

marți, 14 iulie 2009

Saint Germain - Noua Energie-proba de foc

NAMASTE, NAMASTE, Eu sunt Adamus Saint-Germain
In privinta voastra, eu fac o confirmare ca sa luati aminte ca, ceea ce voi sunteti, SUNTETI si ceea ce ganditi despre voi, aceea sunteti, aceea manifestati. Deci fiti clari asupra voastra, foarte, foarte clari cand va referiti la voi, CE sunteti, CINE sunteti si ce mod de gandire acceptati - caci ACUM,in Energia Noua, ceea ce voi credeti despre voi, se manifesta rapid. Energia Noua este o proba de foc, caci cine o intelege si-i simte mecanismul, o va aplica foarte usor in viata lui. Cine nu intelege acest mecanism, se va arde; nu ca nu ar fi iubit, ca nu ar fi sustinut, dar se va arde prin propria sa gandire. Deci atentie dragii mei, la ce ganditi si cum ganditi, pentru ca manifestarea este rapida. Prin Energia Noua voi iesiti din capitolele vechi ale acelei energii vibrationale care nu avea o responsabilitate; avea o manifestare lenta in care voi toti erati opusi si oponenti. Acel spirit de dualitate, de lupta, de reflexie a rezonantelor ce se opun,toate acestea acum dispar si voi intrati in aceasta noua forma de viata in care voi sunteti creatorii, voi creati realitatea voastra, voi primiti ceea ce creati. Am putea spune ca vechile legi nu mai sunt, nici chiar legea cauzei si a efectului nu va mai fi, insa, ceea ce veti considera despre voi ca sunteti, prin legea atractiei veti aduce din Univers si acel lucru il veti manifesta si va intra in viata voastra.
Stiti foarte bine ca Energia Noua nu poate fi definita, nu v-o putem explica. Este o energie care a fost ca potential si acum intra in viata voastra, dar nimeni nu stie cum se va manifesta in planul fizic. Ceea ce voi stiti, este ca, aceasta energie traieste prin voi, se manifesta, va slujeste si va aduce numai beneficii cand stiti sa o folositi. Prin acest nou pas care-l faceti, prin noua constiinta pe care o adoptati, veti simti aceasta noua energie, caci este o energie ce se doreste simtita la nivel de inima. Marea frumusete a acestei energii, este ca voi puteti comunica cu ea - voi ii cereti si ea va aduce - caci aceasta noua epoca este epoca in care voi sunteti divinul, supremul, cereti si primiti. Sunt aspectele cele mai simple, dar si de cea mai mare forta; aveti simplitate, creativitate, intr-un univers care imediat vine sa va raspunda. Cu aceasta energie ce soseste, voi invatati sa fiti numai in bucuria de a trai, bucuria de a fi aceasta viata. Este o mare oportunitate ceea ce voi traiti acum, dar poate fi in acelasi timp si o puternica confruntare, daca nu intelegeti aceasta noua energie. Deci dragii mei, lasati-va ghidati de ceea ce inima voastra tanjeste, ea este ghidul vostru divin. Prin forta energiei voastre interioare, sunteti sustinatori ai planetei, insa bucuria de viata face de asemenea parte din aceste aspecte pe care ati venit sa le traiti pe Pamant. Nu e vorba de experiente, e pur si simplu vorba de a trai in bucurie. Aceasta constientizare deja inseamna NOUA CONSTIINTA; cand voi percepeti viata si o intelegeti din acest punct de vedere al bucuriei, al iubirii, al implinirii, aceasta constiinta voi o transmiteti la nivelul omenirii si fiecare, la momentul sau, va ajunge sa o impartaseasca. Deci, puteti face constientizarea a ceea ce noi v-am spus mai devreme, a intaririi grilei energetice, a apartenentei voastre la Inaltul Comandament ASHTAR, a existentei voastre ca puternici reprezentanti ai Luminii, prin a caror vibratie produceti ridicarea vibrationala a Terei si in acelasi timp puteti constientiza aceasta viata ce este pe Pamant. Toate acestea si multe altele fac din voi acel om divin, perfect stapan pe calitatile sale. Iata, v-am enumerat cateva din aspectele voastre pe care deja le-ati constientizat si care va vor ajuta sa faceti multe alte constientizari, care in acelasi timp inseamna dsechiderea voastra pentru ceea ce voi sunteti: acel EU SUNT. Iata in cateva cuvinte o esenta ce eu v-o daruiesc nu numai prin cuvinte, ci prin insasi energia acestui mesaj si prin aceasta energie voi veti merge mai profund in esenta voastra.
Sa stiti dragii mei ca nimic nu este mai important decat aceasta esenta la care voi ajungeti si multumiti-va, caci multi incearca sa inteleaga ceea ce au nevoie si catre ce cale sa se indrepte si nu reusesc sa-si gaseasca drumul, nu in afara, cum cred multi, ci in interior, spre esenta lor divina. Am punctat aceste lucruri pe scurt, dar deosebit de esentiale si care creaza aspectul vostru de OM in Noua Energie, cand umanul se contopeste cu divinul si se recunoaste ca CREATOR. Permiteti-mi sa va salut si in acelasi timp sa ramanem contopiti la nivel de inima, la nivel de inima UNICULUI. EU SUNT CEL CE SUNT - EU sunt ADAMUS SAINT-GERMAIN

luni, 13 iulie 2009

Asthar Sheran si St. Germain--invitatie pe nava

Sunt comandantul Ashtar Sheran si va salut.NAMASTE!NAMASTE!
Sunteti invitati pe nava, sunteti asteptati de Inaltul Comandament Galactic. Il urmam pe comandantul Ashtar Sheran si patrundem in sala de consiliu - entitati de lumina se afla in aceasta sala, suntem asteptati, printre ele se afla si St. Germain.
-Bun sosit aici in mijlocul nostru, v-am asteptat si iata-va acum sositi printre noi. Drumul vostru este minunat insa nu se sfarseste aici, aveti de strabatut inca un sir lung de evenimente, in frumoasa voastra calatorie pe Pamant . Permiteti-mi sa va prezint cativa prieteni (entitati)de-ai nostri - am fost intampinati de un reprezentant al Inaltului Comandament Galactic, care ne indruma catre personalitatile de pe nava. Aici asteapta si doresc sa va prezint, un grup ce sunt sositi de pe Venus (ni se face cunostinta cu aceste entitati venusiene), sunt si ei lucratori in lumina ca si voi, mentinatori si reprezentanti ai unor frecvente inalte a luminii, ce lucreaza acum cu aceste frecvente pentru planeta. In continuare doresc sa va fac cunostinta cu reprezentanti care au ca spatiu de locuit, planeta apropiata voua, Luna. Ei au fost invitati pentru a va cunoaste , sunt dornici sa culeaga (primi) informatii despre voi si despre planeta, iar voi veti face cunostinta cu aceasta frecventa a lor. Cei cu care va intalniti acum nu sunt in corpuri fizice asa cum aveti voi, ei au toti corpuri de lumina. Doresc sa va mai prezint un grup, este un grup mai apropiat de voi prin frecventa lui, este un grup de pe Sirius- frecvente pe care le-ati mai cunoscut, ati mai venit in contact cu ei. Aceasta invitatie a fost facuta in scopul acestei intalniri, de a fi voi prezentati acestor prieteni cu care voi veti mai veni in legatura si veti lucra cu ei, caci le veti receptiona undele lor vibrationale. Va ramane stabilit acest contact, veti recunoaste frecventele, caci veti ramane in memoria lor de date. Stim ca nu sunt usoare pentru voi aceste momente care sunt acum pe planeta si voi va interferati cu multe vibratii care opresc comunicarea cu celelalte spatii si chiar voi insiva sunteti bombardati cu frecvente -paraziti, (le spunem noi)care va si perturba uneori vibratiile voastre. Noi reusim totusi sa luam legatura cu voi, iar daca voi simtiti ca noi facem conexiunea in momentul in care va conectati prin intentie la noi, aceasta unda devine mai puternica si contactul se poate stabili intre noi. Intalnirea din acest moment are importanta ei, caci este o intalnire unde s-au adunat multi comandanti de nave,- in prezenta si a lui St. Germain- ca voi, sa restabiliti legatura cu acesti comandanti. Dupa cum stiti ei sunt de pe mai multe planete.Foarte multi sunt in subordinea voastra, unii sunt aici, pe aceasta nava, altii pe nave vecine si multi calatoresc prin spatiul vostru , venind foarte aproape de pamant, chiar vizitandu-va, ramanand insa invizibili.
Ne-am apropiat de o masa unde toti ne-au inconjurat, ne salutam cu ei, transmitem salutari luminice de bun-venit si iubire si Saint- Germain ne vorbeste : NAMASTE , NAMASTE ! Dragii mei , sunteti aici pentru a reface conexiuni de legatura, ca, la nivel energetic si vibrational voi sa restabiliti
asa-zisele circuite ; prin respiratie si prin intentie voi va conectati la acesti parteneri ai vostri, ca legatura si apropierea sa fie depline. Ceea ce dorim noi ceilalti sa va transmitem , este frumoasa legatura dintre voi si frumosul mod de a lucra impreuna, iar voi, cei care sunteti pe pamant, continuati sa stabiliti(realizati) contactele cu cei care apartin comandei Inaltului Comandament Ashtar Sheran. Ceea ce voi veti simti la nivel de suflet este iarasi o deschidere pentru urmatorii care se vor apropia de voi, de pe Pamant. Noi stim pe cei care au mai venit in apropierea voastra si fiecare dintre acesti comandanti prin intermediul vostru face conexiunea cu cei care apartin Inaltului Comandament ASHTAR. Acum voi continuati sa restabiliti si sa refaceti un nou punct de legatura, energetic deocamdata, prin urmatorii pasi pe care-i faceti prin plecarea voastra si mai mult, cu ceea ce se cheama sau a fost, Scoala Misterelor. Un punct important
in calatoria voastra ar fi punctul Calatis; daca voi ati putea atinge acest punct Mangalia, ca voi sa restabiliti si sa refaceti o veche legatura, o legatura ancestrala as putea spune, in acest punct. Miscarea, deplasarea voastra in acea directie realizeaza aceste contacte, caci aceasta energie este pe o suprafata mare in acel punct si voi veti reusi sa acoperiti toata zona. Drumul va este incununat cu lumina, va fi un drum ghidat de noi, ca voi sa puteti cuprinde acel camp de energie care va fi benefic pentru voi si aveti posibilitatea sa restabiliti, sa faceti conexiunea cu cei de pe navele care sunt si acopera aceasta zona. Ghidarea noastra va va conduce pana in dreptul unei astfel de nave, ca voi sa primiti acel semnal luminos si se va produce o reimprospatare energetica a zonei. Frumusetea acestor locuri care sunt in lungul litoralului sa stiti ca reprezinta un camp energetic inalt vibrational si am dori ca voi,pe tot drumul pe care-l faceti sa fiti
constienti de aceasta vibratie a locului. Intalnirea cu persoanele din acel loc va va revela de fapt o intalnire cu prieteni vechi,ce apartin si ei comandei Ashtar. Acele locuri, reprezentante si ele ale unei civilizatii de mult uitata, se ridica acum prin frumusetea pe care, insasi planeta doreste sa o refaca in aceasta zona. Voi veniti acum in aceste locuri cu vibratia voastra, vibratie ce primeste si ancoreaza Noua Energie. Voi o expandati aici si suprapuneti aceasta energie peste o energie care trece deja prin procesele ei de schimbare. Permiteti-va peste tot pe unde sunteti, sa fiti in calm, in bucurie si intr-o perfecta constientizare a luminii care sunteti si pe care o expandati. Nimic, noi de aici nu va impunem, nu va dam ca plan, totul ramane la simtirea si la alegerea voastra, caci prin deschiderea inimii pe care o aveti, ceea ce este de facut se va face. Acesta a fost de fapt punctul principal al acestei intruniri, de constientizare mai ampla a
cine sunteti, a contactelor voastre cu cei care sunt aici pe nava, a refacerii legaturii cu prietenii vostri de pe alte planete si de cosolidare a Energiei Noi in locurile unde voi ajungeti. Cu aceasta noi va multumim pentru sosirea voastra aici. Acum veti pleca de pe nava dar veti fi insotiti de energiile noastre, mai mult, aceste energii va creaza si va lumineaza drumul pana la punctul vostru de sosire.
Multumim, ne salutam, chiar au fost cateva manifestari de mare bucurie intre noi si ceilalti prieteni ai nostri comandanti de nave, cu multi am dat mana, chiar ne-am imbratisat. St. Germain se plimba printre noi, inaltul reprezentant al Comandamentului Galactic saluta, este o bucurie de la inima la inima, deosebita. Le multumim, plecam de pe nava si revenim usor.

Lord Sananda -- cristal in inima

Eu vin la voi sa va deschid a inimii poarta si poarta inimii acum deschid, punand acest cristal in inima voastra. Este cristalul iubirii pure, este cristalul acestui moment la care ati ajuns. El este aidoma unui implant/cip, ca voi sa puteti mentine iubirea, ca voi sa mentineti aceasta vibratie a iubirii. Respirati. Acest cristal va va deschide catre noi capacitati. Este cristal din inima mea, catre inima voastra. Eu, Lord Sananda, va fac acum acest dar, ca voi aceste energii sa le ancorati, sa capatati mai multe aptitudini pentru a le darui semenilor vostri, ingerilor de lumina ce sunt acum in corp fizic, ingerilor mei iubiti care sunt acum pe Pamant.
In special aceasta lumina as dori sa ajunga la acei ingeri care au uitat cine sunt, au uitat de ei, au uitat si se neaga. Prin voi, eu am intensificat aceasta iubire, ca raza ei sa poata strapunge si sa topeasca zidurile pe care inimile lor le-au primit. Acest cristal, aceasta inima pura ce eu v-o daruiesc, este o parte din inima mea si va imputernicesc cu aceasta iubire cristica, ca pe fiecare pe care voi atingeti cu privirea, cu mana, cu raza ce porneste din inima voastra, sa aiba un efect benefic, ca o mangaiere care sa ajute la aducerea aminte a acelui pe care voi l-ati atins. In acest cristal inima, eu am pus sarutul meu de iubire, am pus lacrima de iubire, bucuria si iubirea mea. Acum plantez in inimile voastre acest cristal–inima. Am sa-l imping usor in inima voastra, in chakra inimii voastre si ca o dulce adiere veti simti cum acest cristal- inima patrunde. El este de un rosu aprins, culoare care sa va revitalizeze si sa va ajute sa traiti iubirea cristica asa cum pana acum nu ati mai trait-o. Eu sunt acum cu mana pe inima voastra si peste mana mea se afla mana prea iubitei mele Maria Magdalena, ca aceste doua iubiri ale noastre, impreuna sa formeze iubirea cuplului divin care ramane plantat in inima fiecaruia dintre voi. Fie ca din acest moment, voi sa traiti si sa primiti bucuria iubirii de cuplu, asa cum noi am trait-o si continuam sa o traim. Mana Mariei Magadalena este peste mana mea si amandoua sunt peste inimile voastre. Iubirea divina va patrunde acum si sunteti imputerniciti sa treziti acelasi lucru in inimile celor de langa voi. Sa nu asteptati ca la cei de langa voi sa se produca neaparat in acelasi moment cu atingerea voastra. Voi plantati samanta si aveti rabdare, asa cum si noi am asteptat. Aveti si voi rabdare in iubire cu semenii vostri. Noi am pecetluit ce am pus in inimile voastre acum si ne retragem. Ne retragem mainile si permiteti energiilor voastre sa capteze, sa primeasca aceste energii, sa se integreze profund in corpurile voastre. Va multumim pt ceea ce faceti pt dragii ingeri pamanteni, pt toate entitatile de pe Pamant indiferent de forma de manifestare si va salutam cu drag.
Namaste !

St. Germain---energia noua chemata in plan fizic

Umple-te cu energia mea, ca ceea ce eu transmit sa percepi intocmai. E vorba despre rasaritul Energiei Noi in planul vostru fizic. Nu se poate ca o energie care soseste sa nu fie ancorata. Ea se ancoreaza prin voi, prin respiratia voastra si prin folosirea ei. Ea are nevoie sa o intrebuintati pentru a se ancora, pentru a intra si a pasi in viata voastra de zi cu zi. Astfel inlocuieste energia veche, chemand-o, permitandu-i sa va serveasca. Ea isi face loc in aceasta dimensiune a voastra expandandu-se si inlocuind energia veche. Ea isi ocupa locul ei de drept. Aceasta necesita a fi folosita permanent, moment de moment, pana cand voi sunteti cuprinsi total in ea. La fel viata este cuprinsa total in aceasta energie. Dupa care voi veti umbla in ea, ca in ceva obisnuit, asa cum functionati acum in vechea energie. Insa pana atunci. voi sunteti necesari acestei implementari. De aceea vin eu si va arat ca sunteti perfect pregatiti a o folosi si astfel ea se extinde si cuprinde intreaga planeta. Ghidarea mea este majora si rapida, caci cum voi folositi Energia Noua, are loc evolutia voastra si a planetei. De aceea va spun ca nu mai este timp de analizat, de disecat cu ajutorul mintii. Pur si simplu faceti-o; caci in aceasta energie urmeaza acum sa se vehiculeze cei tineri, copii si voi faceti pregatirea pt acesti copii. Ei déjà se vor trezi in ea si ceea ce ei vor avea de facut, vor face fara a mai pierde timpul cu ancorarea acestei energii. De asemenea ea ajuta planeta, ajutand=o la o purificare rapida, la o aliniere rapida si a ei. In acest sens sa intelegeti ceea ce va transmit si replierea care este necesara, sa se faca. Nu mi-o luati in nume de rau, insa voi aveti nevoie de acest impuls si de a sari cate 3-4 trepte deodata.
Namaste ! Namaste ! Eu Sunt cel ce Sunt, eu Sunt Adamus St. Germain, Suveran .

duminică, 12 iulie 2009

St. Germain ---detasare de energia lui

Namaste ! Namaste !Grija voastra pt mine este mare, insa eu doresc sa va detasati de energia mea, total. Nu mai aveti nevoie de energia mea, iar daca continuati sa va agatati de ea, eu suparat voi fi si as dori sa intelegeti foarte bine, ca nu va mai duc in brate. Suntem si mergem alaturi, insa voi, acum aveti suficienta siguranta si indemanare sa va descurcati singuri, iar acum vorbesc foarte serios si ferm cu voi. Voi faceti inceputul in sensul detasarii de mine complet, ca apoi si ceilalti sa inteleaga si sa se detaseze. Energiile voastre acum, sunt ample, sunt complexe. Stiti sa mergeti singuri. Chiar fara a face echilibristica sunteti stapani pe voi. Astept asadar, sa fiti proprii vostri creatori, proprii indrumatori, sa va rezolvati singuri aspectele energetic, pentru ca Energia Noua va slujeste. Cand vreti sa acoperiti cu energia voastra o arie, pentru ceea ce voi simtiti sa acoperiti, invitati energia noua si predati-i aceasta lucrare. Aceasta energie va veni si va lucra si ceea ce va lucra se va observa in planul vostru fizic. Ingerii mei pot fi langa voi si va pot sustine, insa noi toti asteptam sa lucrati cu Energia Noua, chemand-o, folosind-o, trimitand-o, predandu-i acea situatie. Lasati Energia Noua sa cuprinda, sa invaluie situatia pe care voi doriti sa o rezolvati si veti vedea cum se manifesta in plan fizic, lucru care nici noi nu stim foarte bine cum se va produce. Observam si noi. dar voi trebuie sa fiti cei care preluati si care realizati lucrarea prin intentia voastra. Nu va mai este permis sa asteptati de la noi sa va rezolvam problemele si voi fi foarte drastic din acest punct de vedere, daca nu voi fi inteles. Si iarasi repet, eu plec la drum mai departe, cu cei care se pot descurca. Dragii mei, nu uitati ce v-am spus si aplicati. Eu sunt aici, dar ceea ce e de rezolvat, rezolvati voi.
Namaste , Namaste , eu Sunt cel ce eu Sunt si la la fel voi sunteti cei ce sunteti si la fel de capabili ca si noi. Adamus st. Germain

St. Germain -- traiti soapta de iubire

In arealul ce-l survolati, extindeti-va imparatia/ energia si dati locurilor savoarea ce o merita. Fiti blanzi si calzi si iubitori caci locurile va asteapta. Ingaduiti ce ele vor iar voi fiti a Firii soapta. Nu talmaciti nu intrebati ci oferiti-va iubirea , e dar nepretuit ce se contopeste cu toata Firea. A voastre inimi se unesc, se-n lantuiesc in drag amor si apoi create un tot intreg ce este mult mai iubitor. Traiti a voastra soapta de iubire ce intregeste intreaga Fire si constientizati profund iubirea ce o aveti caci Firea intreaga doreste iubirea ce voi doi o aveti .V-ati implinit prin a voastra iubire iar multi din lume, precum intreaga Fire ,doresc a voastra iubire. Daruiti deci si intregiti ceea ce Firea nu poate iar iubirea voastra daruieste, caci ea de iubirea voastra acum are nevoie caci ea, nu prisoseste. Sarbatoriti-va mereu si daruiti-va mereu in sensul acestei iubiri de a o trai si cand, traiesti iubirea, impartasesti cu Firea. Adanc in voi gasiti mereu sa contemplati si sa reprezentati intreaga Fire caci nimic nu e mai presus cand voi iubirea o traiti si deveniti apoi intreaga Fire. Eu vin dintr-un adanc dintr-un infinit si port aceasta iubire caci eu sunt lumina de inceput si v-o ofer acum ca tainuire.Si ,daca –n gand la gand ne intalnim mai sprinten glas apoi porneste si voi cu drag veti darui iubirea ce in voi mereu infloreste caci nu exista in voi nici inceput si nici sfarsit , este un permanent suvoi ce curge-n infinit, suvoi ce de la Tatal voi l-aveti si il traiti si-l raspanditi prin insasi voi caci cu el voi acum va confundati si voi acum traiti pe El aici in arealul ce voi il ocupati.

St. Germain --- observatie

Namaste! Namaste! dragii mei colegi.Tot ceea ce s-a intamplat v-a priit si v-ati inaltat. Sunteti pe o noua treapta a intelepciunii voastre, aprofundandu-va iubirea simtindu-va, cunoscandu-va maretia.Ce ati trait, nu uitati , ce veti manifesta , veti vedea. Ele incet vor veni in preajma voastra dar adancul ce l-ati atins este marea voastra comoara. Comoara de nepretuit atinsa prin iubirea voastra .
Namaste! Namaste!dragii mei colegi si nu uitati suntem egali. Eu sunt Adamus St. Germain

St.Germain -- Suverani

Namaste! Namste! Eu sunt cel ce eu sunt. Eu sunt Adamus St-Germain, Suveran asa cum si voi sunteti Suverani.
In aceasta seara, noi vom continua, dar vom continua atentionand si explicand. Aceasta atentionare se refera la faptul ca voi ati atins pragul suveranitatii voastre si ca eu doresc sa va comportati ca suverani. Nimic nu se permite mai jos de starea de suveran. As dori sa intelegeti ca sunteti egalii nostri. In momentul in care voi sunteti egali cu noi, e cazul sa va comportati ca atare si sa va folositi puterile. Puterile se refera in primul rand la stabilitatea voastra interioara, la acel echilibru interior in care voi sunteti stapani pe toate starile voastre, pe sentimente, pe minte si pe egou. In momentul in care voi sunteti suverani, nu mai apelati la noi. Aveti toate instrumentele, Energia Noua va apartine. Deci, folositi-o.Dragii mei dragi, nu mai sunteti pe bancile scolilor. Ati invatat suficient, aveti suficient de mult in voi ; va puteti da singuri toate raspunsurile. Nu va mai puteti intoarce in nici un caz la comportamentul copilasilor de clasa intai. Voi aveti la indemana Energia Noua. A sosit momentul sa o folositi, sa o lasati sa intre in viata voastra asa cum si ea are nevoie sa intre in viata voastra si sa va serveasca si sa materializeze ceea ce voi aveti nevoie.Daca asteptati de la noi, puteti sa asteptati mult si bine, caci nu va veni nimeni sa va spuna ca v-ati maturizat. A venit momentul sa va spuneti singuri. Aceasta energie folositi-o fara sa chemati entitatile de lumina sa va ajute. Voi sunteti acele entitati. A sosit momentul sa nu va mai dati puterea nimanui. Permiteti energiei sa intre in viata voastra sa va serveasca si lasati-o sa aduca catre voi tot ceea ce aveti nevoie.
Noi suntem in continuare langa voi, dar de pe alta pozitie. Suntem pe pozitia de prieteni, prieteni egali. Va sustinem, suntem aici langa voi; nici o data nu vom pleca de langa voi, dar dragii mei, intrati in toate atributiile voastre. Voi castigati de la zi la zi, invatati foarte repede si a sosit momentul sa faceti ceea ce noi am facut pana acum pentru voi, adica a sosit momentul ca pe noi, cei de aici, sa ne simtiti efectiv asa cum suntem, in voi, dar de fapt voi sunteti cei care luati toate deciziile si va autogospodariti, asa cum inima voastra va ghideaza.
Nu mai este timp de pierdut si de intrebat. Este timpul sa actionati asa cum va dicteaza inima, permitand tuturor energiilor sa va slujeaca. Iar Energia Noua este acum suficient de ancorata, de patrunsa in toate straturile voastre, ca voi foarte ferm sa ii cereti sa va slujeasca.Vom coopera acum de la egal la egal. Puteti sa intrebati acolo unde nu va e clar, dar veti simti ca raspunsul, nu e adresat noua, ci Divinitatii voastre si in ceva timp va sosi. Faceti acest lucru. Puneti-va o intrebare si asteptati raspunsul. Poate veni in cateva minute, in cateva ore, sau maine sau in alta zi, dar va veni. Imputerniciti-va la extrem si invatati sau obisnuiti-va sa invatati ca aceasta energie este la picioarele voastre si va da raspunsul. Ea lucreaza, ea intervine, ea se expandeaza si aduce in aria voastra de viata, tot ceea ce aveti nevoie. Iar in momentul in care voi sunteti perfect aliniati si increzatori in eul vostru divin, totul se deschide, se sincronicizeaza si se infaptuieste in viata voastra ca un miracol. Dati crezare acestui Eu Divin al vostru si pasiti cu incredere. Multe cuvinte, sa stiti ca devin de prisos. Nu va mai pierdeti in cuvinte. Cand voi lucrati, nu mai aveti nevoie de cuvinte. Este suficient starea interioara pentru ca energia simte, va intelege pe plan multidimensional si ea instantaneu intra in functiune. Cand voi exprimati o intentie, nu aveti nevoie de fraze bombastice si lungi. Esenta inimii voastre este necesara si energia lucreaza. De fapt este un miracol.E bine sa va simtiti aceasta multidimensionalitate si eu-l vostru Infinit. Veti capata treptat imaginea de ansamblu. Sa nu mai asteptati de la noi o ghidare pas cu pas. Nu mai este cazul. Cand voi aveti imaginea de ansamblu, nici nu mai e nevoie de detalii. Aduceti-va aminte de primul volum al lui Tobias-tabloul il descrieti/desenati, cu pensule/tuse largi. Nu va pierdeti in detalii, pentru ca energia va citeste perfect in interior. Voi sunteti pentru aceasta Noua Energie, o carte deschisa. Ea stie perfect ce aveti nevoie si va ghideaza catre perfectiune.A sosit momentul sa stiti ca voi puteti rezolva unele lucruri chiar mai bine decat noi, pentru ca voi sunteti acolo, pe Pamant si cand inima voastra s-a deschis catre acest infinit nu va mai dau dreptul sa spuneti ca nu stiti cine sunteti, ca nu va puteti intra in inima Deci cand voi aveti acest infinit, totul se aliniaza acestui infinit si catre voi vor sosi cele mai perfecte oportunitati.Deci, dragii mei, deschideti-va, oferiti-va abundenta Universului, permiteti energiei sa lucreze pentru voi si fiti acei adevarati suverani. Totul se schimba rapid. Daca nu va puteti simti acest suveran, nu aveti ce cauta langa mine. Aveti foarte multe lucruri pe Pamant, sau foarte multe grupuri, sau foarte multe entitati unde puteti ramane. Shaumbra este ceva cu totul si cu totul aparte. Cine poate tine pasul, este perfect. Cine nu poate tine pasul este la fel de perfect, insa eu pornesc mai departe cu o elita. Alegerea ramane a voastra, caci ceea ce se intampla pe Pamant si pentru faptul ca shaumbra este un deschizator de constiinta, este nevoie de elita. Singuri veti simti unde va gasiti. Eu am deschis calea. Toti cei din familiile voastre angelice au deschis calea, dar sunt si alte cai pe langa aceasta cale. Fiecare se va asterne acolo unde ii este ritmul. Eu, Adamus St-Germain pornesc la drum insa cu elita.Aceasta am dorit sa va anunt in aceasta seara si noi toti de aici va imbratisam, va uram suverani sa deveniti iar eu va salut .
Namaste! Namaste! Adamus St-Germain Suveran.

sâmbătă, 11 iulie 2009

Imputernicire prin Lumina

Primiti acum lumina divina, este lumina suprema ce va este daruita. Razbateti prin acea lumina cat de sus puteti voi si steaua din fruntea voastra lasati-o sa straluceasca. Aceasta stea aievea soarelui permite-ti-i sa va fie calauza, far pe drumul vostru si far pentru cei din jur. Nu omiteti nici un coltisor de acolo de unde sunteti si lasati stralucirea voastra sa patrunda in inimile tuturor si in locurile unde voi credeti ca este necesara lumina. Aveti acum aceasta putere,un tumult este in voi ce iese acum la suprafata. Acest tumult il expandati si in locurile unde simtiti daruiti aceasta lumina caci ea are efectul necesar. Sunteti atotcuprinzatori, sunteti atotstiutori iar lumina voastra capata o intensitate infinita. Simtiti-va in acest infinit care va apartine si nu uitati ca puterea luminii si iubirii voastre este la fel de infinita. Aveti forta necesara sa captati sa daruiti si sa transmutati. Folositi-va aceste capacitati, ele va apartin din veacuri. Acum a sosit momentul sa stiti ca sunteti capabili sa vi le folositi. Corpurile voastre au acum aceasta capacitate, folositi-le, sunteti DE ACUM EGALI cu noi. Si nu uitati acest lucru si sa nu va subestimati. Puterea voastra creatoare si puterea luminii voastre este la fel de mare ca puterea noastra cei de dincoace de voal. Invatati sa fiti in aceasta lumina , sa o dirijati , caci puteti folosi lumina cu efectele sale benefice multiple. Lasati-o sa patrunda adanc in pamant sa rascoliti energiile vechi si sa le transmutati in lumina. Nu mai este atat de necesar sa invocati pe cei de dincolo de voal pentru a va rezolva actiunile voastre pe pamant. Chiar daca noi suntem si va ghidam si va sustinem forta voastra este la fel de mare ca a noastra. Iubirea din interiorul vostru s-a extins si aceasta va da aceasta capacitate si posibilitate de a folosi aceasta lumina . Folositi-o dragii mei asa cum simtiti caci ati crescut si chiar in anumite momente voi o folositi mai bine chiar de cat noi , caci voi sunteti acolo pe Pamant in plina actiune. Nu inseamna ca nu suntem in continuare langa voi , ca nu participam si ca nu venim toti in jurul vostru dar imputernicirea voastra , a sosit momentul , sa fie din ce in ce mai mare
Va multumim, suntem familia voastra angelica impreuna cu solii sositi din partea Creatorului.

vineri, 10 iulie 2009

Solii Parintilor Divini

Namaste ! Namaste !
-- Noi am venit la tine .
--Ne vezi ?
--Da, va vad.
Noi am venit pentru ati aminti programul ce il ai . Lumina ce o daruiesti , lumina care esti dirijeaza-o acum in ale tale profunzimi ca ea mai mandra sa apara si acolo unde tu alegi sa fii ea se va organiza , se va condensa si din tine o stea frumoasa va rasari care va lumina pe cei ce sunt in jurul tau. Acolo unde vei ajunge, sa respire aceasta lumina, ca acei fii ai luminii sa-si poata reaminti cine sunt . Lumina deci tu sa o lasi constient sa curga imprejurul tau si acesti fii ai luminii in ea se vor undui. Nimic sa nu stavilesti din lumina ta , tu esti sursa continua si aceasta lumina din tine , curge permanent. Presoara drumul cu aceasta lumina ca cei ce prin ea calca sa-si gaseasca mai usor chemarea. Bucura-te caci in felul acesta luminezi mai mult si steaua ta va straluci mai tare. Fii al luminii nimb si raza de lumina extinde-o si mai mult ca cercul ce-l cuprinzi sa prinda in el pe toti cei a caror moment a sosit. Continua sa te rostogolesti pe al campiei pamant ca sa trezesti in fiecare cuvantul sfant. Asa cum catre far corabiile se-ndreapta asa spre al tau far , lumea va veni si la a ta lumina ei se vor trezi si se vor reimprospata la lumina ce o detii. Porneste dar mai departe in al tau drum rostogolindu-ti lumina si muzica ce o contii. Tu vesnic vei trezi pe cei din jur caci standard al luminii tu detii. Asa cum noi suntem aici langa tine , tu fii in plan fizic , acolo langa oameni. A noastra continuitate tu esti in plan fizic, ajutandu-ti semenii sa-si inteleaga la randul lor menirea. Nu uita ca esti copil al luminii, lumina din lumina , in corp de carne dar prin acest corp a ta lumina razbate si iubirea ce o primesti de la Creator tu mai departe o daruiesti tuturor. Noi suntem soli , veniti de la al tau parinte ca aceasta lumina si iubire noi sa ti-o daruim. Bagaj de bogatie fara cuvinte ce tu primindu-l il daruiesti pe drumul tau. Primeste dar aceasta lumina de la noi. Ea este lumina si iubirea alor tai parinti ca tu pe frunte sa intetii steaua lor si tot ce primesti, transmute in al tau plan divin si material. Un plan ce treptat se transpune in alt plan divin mai subtil de cat a fost pana acum, al saltului lumina ce il faceti si intr-o constiinta mai apropiata de a creatorului. Ramas bun acum , drag copil ,noi ti-am daruit din prea plin ,aceast bagaj poarta-l cu har, cu bucurie, caci este noua ta emblema si bucuria in care esti permiteti sa ti-o daruiesti si sa o daruiesti acolo unde, tu esti . Noi suntem solii luminii , Parintilor Divini si mare ne-a fost bucuria cand am primit aceasta solie si aceasta acum ti-o inchinam tie si-ti multumim.

Prietenii de la malul marii

Cautati-va prietenii, ei sunt la malul marii si viata voastra o vor implini. Cu ei sa fiti si sa vorbiti si al vostru dar de lumina sa-l oferiti. In gand curat cu ei sa fiti si marea lumina sa le oferiti. Al vostru dar e sfant primit, caci voi urmasii luminii sunteti si prin a vostru grai voi impanziti lumina si o oferiti. Iesiti dar pe malul marii si traiti caci a voastra e menirea sa fiti. Eu vin acum la voi ca o lumina inaltatoare si ceea ce voi daruiti, mai mult primiti. A voastra sursa fiind inepuizabila ea printre mari va curge ca voi sa fiti in ceea ce voi ganditi. Eu sunt lumina din lumina voastra. Spirit inalt si calauza vin cu voi acum pe acest pamant inalt. La brat cu voi pornesc si merg si tot ceea ce va insusiti e-al voastru dar din prea inalt si lumea voi o impanziti cu el .

joi, 9 iulie 2009

Asthar Sheran -- lamuriri despre schimbare

-Dragii mei sunt Comandantul Asthar Sheran. Buna voastra dispozitie aduce o mare bucurie intre cei de pe nava. Bucuria voastra este bucuria noastra. Va simtim inimile si sperantele ce le-am pus in voi se indeplinesc. Sursa alegerilor voastre este lumina din voi care continua sa va ghideze pe acest drum de lumina. Raspunsurile le gasiti in voi. Iar manifestarile vor corespunde acestor raspunsuri. Suntem in continuare langa voi si continuam sa privim dansul inimilor voastre. Ravasirea, dezordinea ce se produce in lumea voastra este premergatoare unei noi ordini , nimic nu va mai fi , cum spuneti voi, la locul sau , nimic nu va mai fi din ceea ce voi stiti ca ar trebui sa fie . Sunteti intr-o permanenta si continua schimbare caci fiecare dintre oameni in adancul sau a permis aceasta . Nebuloasa ce pare pentru unii oameni este faptul ca ei isi neaga aspectul lor divin si multi nu vor fi capabili sa isi revendice maretia si darurile divine. La o privire mai atenta acestia se vor poticni pe acest drum de daruri -calitati ce Dumnezeu ,sursa, le-a pus in calea lor. Fiti dar deschisi si deschideti-va mereu catre ceea ce aveti de primit. Nu va imaginati aceste daruri numai ca un cadou material. Fiecare intamplare , eveniment ce vine in calea voastra este un dar o oportunitate. Depasiti notiunea de dar cum sunteti voi obisnuiti. Priviti intreaga complexitate care va duce si va ghideaza mai profund in uniunea cu propria voastra divinitate.Permiteti toate sa curga in viata voastra caci indiferent de aspectele care vinin viata voastra sunt daruri ce va duc la maiestria de sine. Nu ganditi si nu judecati aspectele ce le traiti. Prin toate aceste aspecte voi puteti trece, voi faceti fata , acestea sunt puse de voi , Voi Divinul . Tot ce v-ati pus , v-ati pus cu un rol cu un scop si multumiti. Noi suntem in continuare langa voi si ne bucuram de bucuria voastra.
Si asa este

miercuri, 8 iulie 2009

Asthar Sheran --- Bucuria, confirma ancorarea.

--Va salut dragii mei comandanti , eu sunt Asthar Sheran si va vorbesc acum de pe nava. Nava se afla deasupra voastra si voi ati simtit ca suntem langa voi. In aceasta seara nava poposeste in dreptul vostru. Lumina ce o vom transmite va patrunde in inimile voastre si va va insoti , va va completa in zilele urmatoare. Din adancul inimii mele eu va transmit gratitudinea mea , bucuria de a va sti uniti acolo pe sol si iubirea cu care voi va impartasiti trairile voastre. Mesajul fratilor vostri de aici de pe nava este de insotire, este un mesaj de insotire pentru voi. Va insotesc permanent imbratisarile noastre si va urmarim abnegatia cu care voi sunteti in acest plan divin. Dragostea noastra pentru voi vine sa va intareasca pozitia acolo pe pamant. Si ceea ce am dori este sa ne insotiti cu gandul permanent caci in acest fel transmisiile noastre ajung mult mai repede la voi. Frecventa pe care noi comunicam este o frecventa vibrationala specifica voua care este déjà conectata la inimile voastre si atunci simtiti unda transmisiei. Este o unda cu dus intors prin care si mesajele voastre ajung la noi. Ceea ce pleaca de la voi primim aidoma unui ecran si va simtim trairile. In aceasta seara am dorit sa stiti si sa fiti prezenti la acest gen de conexiune, ca nu numai semnele pe care le-ati inteles sunt valabile ci si comunicarea inimilor noastre. Acest fel de comunicari vor deveni mai profunde, mai ample iar intelegerea voastra va deveni mult mai performanta. Noi va transmitem acum telepatic aceste informatii si voi le receptionati. Noi lucram telepatic cu mai multi prieteni de pe planeta si orisicine ne poate percepe. S-a dorit sa stiti ca pe tot acest parcurs al calatoriei , sunteti sustinuti iar acest mesaj este de confirmare pentru a sti ca suntem alaturi de voi. Ceea ce faceti in aceasta zona este o profunda ancorare energetica care se indeplineste in conditii deosebite iar bucuria inimilor voastre, este confirmarea ca ceea ce se face este bine facut. Ca ceea ce faceti este perfect se simte prin bucuria pe care o traiti. Cand inima este deschisa si voi simtiti aceasta viata in voi, acesta este momentul optim cand filtrul energetic este incarcat si echilibrat. Cand voi traiti in bucurie, amplitudinea cu care aceste energii sunt fixate este enorma . Deci dragii mei comandanti am dorit sa stiti ca noi toti suntem impreuna cu voi ca aceasta conexiune este la nivel de inima , ca voi oricand ne puteti contacta si ca bucuria si iubirea inimilor voastre fac sa se indeplineasca energizarea acestui brau energetic al Romaniei .Noi toti va multumim."

marți, 7 iulie 2009

Marea --- Lord Sananda

--“Dragii mei , sunteti acum pe malul marii pentru ca sunteti si copii a marii. Sunteti copii ai apelor, sunteti copii nascuti din spuma marii, din spuma cosmica, din spuma marii cosmic. Aceste ape in care voi va scaldati nu au origine pamanteana iar voi in aceasta apa va regasiti energiile cosmice, energii din care sunteti plamaditi, energii prin care va aduceti in apropiere aspecte ale voastre. Va reintalniti cu elemente ce sunt in voi din planurile cosmice. Aceasta bucurie voi o impartasiti cu apa, transmiteti apei iubirea si gandurile voastre si ea transmite mai departe locurilor de unde voi ati luat o parte din componentele voastre. Prin voi apa respira in plan material. Aceasta energie apa v-o daruieste . Voi o preluati si o puteti transmite acolo unde voi doriti , simtiti ca este necesar si in acelasi timp o ancorati in Pamant. Acum voi plutiti in aceasta energie mirifica a apei, in energia cosmica care va aprtine si care deschide in voi porti catre infinit. Permiteti-va sa simtiti aceasta energie a apei si sa simtiti apa in celulele voastre. Aceste energiii a apei si a apei din celulele voastre se contopesc. Folositi energia apei asa cum simtiti caci ea se va subordona voua . Prin intermediul apei comunicati cu toate fiintele apelor. Permiteti acestor vibratii sa va inunde corpul si lasati-o sa purifice in corp si sa spele tot ceea ce este necesar.
--- In acest univers al vostru, eu Lord Sananda va sustin. Voi sunteti cei ce purtati samanta cristica si acum culegeti roadele acestei samante care a crescut tot in voi .Acum purtati floarea cristica care deveniti si al carei parfum il emanati in lume. Purificarile prin care treceti va sunt necesare , ele aduc la suprafata tot ceea ce cristic aveti in interior. Fiecare veti manifesta “ceva” . In esenta, acel “ceva” pe care il aveti fiecare si este caracteristic fiecaruia, acel “ceva” este energia cristica. Cand voi lucrati cu mine in somn sau constient aceasta energie, aceasta iubire , se trezeste tot mai mult si floarea cristica devine mai stralucitoare. Din aceasta spuma a marii din care multi ati fost creati voi aduceti pe pamant aceasta energie. Apa va insoteste acum pretutindeni iar voi veti pluti prin aceasta apa a marii ca la voi acasa. Lasati celulele sa fie imbaiate cu aceasta energie sublima si absorbiti din aceste locuri din energia apei din energia pamatului de sub apa tot ceea ce simtiti ca va aduce starea de bine caci voi in acel moment deveniti substantele primare din care acest corp este format si se face rearanjarea lui in conformitate cu frecventele actuale ale planetei. Abandonati-va total acestei zile si deveniti una cu mediul inconjurator. Permiteti sa fiti ceea ce sunteti si totul in voi va lua proportii cosmice iar ceea ce nu va este de folos se va topi in energia marii .”
Eu sunt Lord Sananda , indrumatorul vostru spiritual.
Si asa este

luni, 6 iulie 2009

Iubirea din Sursa ta ---- familia angelica

Din ceea ce traiesti acum , din tot ceea ce se intampla in jurul tau, un lucru este sigur pentru tine : amploarea ce o iau a tale energii prin deschiderea catre iubirea din interiorul sursei tale . Din acest interior aceasta iubire se manifesta si tot ceea ce ti se intampla este raspuns la marea iubire ce tu o ai si o traiesti. Aceasta flacara mentinuta mereu aprinsa aduce in viata ceea ce ai nevoie intr-un perfect echilibru. Ascultandu-ti inima , de fapt comunicand cu divinitatea ta se materializeaza calea ce o ai de urmat . La o privire atenta totul iti este pus la indemana. Tu fii bucuria si fericirea fiecarui moment. Este tot ceea ce se asteapta de la tine. Cu o profunda satisfactie , noi te observam, noi familia ta angelica si te ghidam si intelegem cand tu ai inteles. Suntem permanent langa tine si fiecare gest sau gand al tau sa stii ca sunt auzite si sincronizate cu momentele urmatoare. Ramai pe aceasta cale a iubirii ce o manifesti prin tot. Este calea adecvata tie si bagheta magica cu care te contopesti.
Noi suntem familia ta angelica.

duminică, 5 iulie 2009

St. Germain ( pentru Lucia )

Namaste ! Namaste !
Eu sunt Adamus St. Germain. In privinta voastra eu fac o confirmare ca sa luati aminte ca ceea ce voi sunteti , sunteti si ceea ce ganditi despre voi aceea sunteti , aceea manifestati. Deci , fiti clari asupra voastra, foarte, foarte clari cand va referiti la voi: ce sunteti ? cine sunteti ? si ce mod de gandire acceptati caci acum in energia noua ceea ce voi credeti despre voi, se manifesta rapid. Energia noua este o proba de foc caci cine o intelege si ii simte mecanismul , o va aplica foarte usor in viata lui, cine nu intelege acest mecanism se va arde. Nu, ca nu ar fi iubit, ca nu ar fi sustinut dar se va arde prin propria sa gandire . Deci dragii mei atentie la ce ganditi si cum ganditi pentru ca manifestarea este rapida. Prin Energia Noua iesiti din capitolele vechi ,a acelei energii vibrationale care nu avea o responsabilitate , avea o manifestare lenta si in care voi toti erati opusi si oponenti. Acel spirit de dualitate, de lupta, de rezistenta, toate acestea acum dispar si voi intrati in aceasta noua forma de viata in care voi sunteti creatorii , voi creati realitatea voastra si primiti ceea ce creati. Am putea spune ca vechile legi nu mai sunt, nici chiar legea cauzei si a efectului nu va mai fi insa, ceea ce veti considera despre voi ca sunteti, prin legea atractiei veti aduce din univers si acel lucru il veti manifesta si va intra de asemenea in viata voastra. Stiti foarte bine ca Energia Noua nu poate fi definita , nu v-o putem explica , este o energie care a fost ca potential si acum intra in viata voastra dar nimeni nu stie cum se va manifesta in planul fizic. Ceea ce voi stiti este ca aceasta energie traieste prin voi , se manifesta, va slujeste si va aduce numai beneficii cand stiti sa o folositi. Prin acest nou pas care il faceti , prin noua constiita pe care voi o adoptati veti simti aceasta noua energie caci este o energie ce se doreste simtita la nivel de inima. Marea frumusete a acestei energii este ca voi puteti conversa cu ea , voi ii cereti si ea va aduce, caci aceasta noua epoca este epoca in care voi sunteti Divinul, Supremul , deci cereti si primiti. Sunt aspectele cele mai simple dar si de cea mai mare forta. Aveti simplitate , creativitate intr-un univers care imediat vine sa va raspunda . Cu aceasta energie ce soseste voi invatati sa ramaneti in bucuria de a trai , bucuria de a fi aceasta viata. Este o mare oportunitate ce traiti acum dar poate fi in acelasi timp si o puternica confruntare daca nu intelegeti aceasta energie. Deci dragii mei lasati-va ghidati de ceea ce inima voastra tanjeste , ea este ghidul vostru divin. Prin forta energiei voastre interioare voi sunteti sustinatori ai planetei, insa bucuria de viata face de asemena parte din aceste aspecte pe care voi ati venit sa le traiti pe Pamant. Nu e vorba de experiente, este vorba de a trai in bucurie. Aceasta constientizare inseamna déjà , noua constiinta . Cand voi percepeti si intelegeti viata din acest punct de vedere , al bucuriei, al iubirii , al implinirii aceasta noua constiinta o transmiteti la nivelul omenirii si fiecare la momentul sau va ajunge sa o impartaseasca. Deci voi puteti face constientizarea a ceea ce noi v-am spus mai devreme, a intaririi grilei energetice, a apartenentei voastre la Inaltul Comandament Asthar ,a existentei voastre ca puternici reprezentanti ai luminii prin a caror vibratii produceti inaltarea vibrationala a Terrei si in acelasi timp puteti constientiza aceasta viata ce este pe Pamant . Toate acestea si multe altele fac din voi acel OM-DIVIN perfect stapan pe calitatile sale. Iata v-am enumerat cateva din aspectele voastre care déjà le-ati constientizat si care va vor ajuta sa faceti multe alte constientizari care in acelasi timp inseamna deschiderea voastra pentru ceea ce voi sunteti acel :Eu sunt. Iata in cateva cuvinte o esenta ce eu v-o daruiesc nu numai prin cuvinte ci prin insasi energia acestui mesaj. Prin aceasta energie veti merge mai profund in esenta voastra. Sa stiti dragii mei ca nimic nu este mai important decat aceasta esenta la care voi ajungeti si multumiti-va caci multi incearca sa inteleaga ceea ce au nevoie si catre ce cale sa se indrepte si nu reusesc sa-si gaseasca drumul nu inafara cum cred multi, ci in interior spre esenta lor divina. Am punctat aceste lucruri pe scurt dar deosebit de esentiale si care creeaza aspectul vostru de OM in Noua Energie cand umanul se contopeste cu divinul si se recunoaste ca , CREATOR. Permiteti-mi sa va salut si in acelasi timp sa ramanem contopiti la nivel de inima ,la nivel de inima UNICULUI.
Eu sunt cel ce sunt , eu sunt Adamus St. Germain

Calatis

In acest decor energetic in care sunteti, cautati sa ramaneti, el este benefic, iar aici, aceasta zona voi o veti simti intens, caci aici au fost asezarile Scolilor Misterelor. Voi va recunoasteti acum energiile, va reconectati la ele. Sunt energii declansatoare ale unor coduri energetice in interiorul vostru. Nu e necesar sa cautati un loc anume ,ati ajuns in aceasta zona si respirati energia constient,caci ea face parte din locurile unde cu foarte, foarte mult timp in urma voi ati fost in aceste scoli, ati predat, ati lucrat cu foarte multe entitati cu care acum traiti si va intalniti. Ati fost pe rand in aceste scoli si profesori si elevi. Nu mai conteaza acest lucru si atunci, voi ati schimbat rolurile ca sa invatati din insasi rolul respectiv. Toate acestea acum le aveti, le activati, pentru a reactualiza invatatura, intelepciunea. Bucurati-va de aceste momente,constientizati-le si traiti aceasta bucurie a implinirii, a conectarii cu voi.Astfel, prin aceasta bucurie reveniti la copilul vesel din interiorul vostru, care se recunoaste a fi implinit, a fi intreg si in acelasi timp a trai momentele de acum.Permiteti ca tot ceea ce simtiti sa aiba rolul de a va ajuta sa constientizati Peste tot unde umblati sunteti cuprinsi de aceasta retea energetica, insa aici ati simtit-o mai pregnant, caci ea isi indeplineste acest rol de constientizare. Acest filtru energetic e bine sa stati in el pentru ca are si un rol purificator iar daca voi, constient veti extinde aceasta energie in lungul intregului brau energetic al Romaniei, efectul in corpul vostru va fi si mai puternic,veti deveni insasi acest brau energetic. Prin voi el expandeaza, constiinta voastra . Permiteti in acelasi timp ca, ceea ce se cheama energie sa curga prin voi, pe langa voi, in toate directiile, caci voi acum deveniti un nucleu energetic ce se rostogoleste intre pamant si soare, prin apa, prin aer, prin multiplele planuri interdimensionale. Permiteti Legii lui UNU, Legea Universului, aceasta constiinta, sa circule prin toate partile voastre, ca sentimentul de UNIME sa se aprofundeze si sa incepeti sa traiti aceasta unime zi de zi. Eu am sa ma retrag treptat, voi puteti continua sa va plimbati in acest brau energetic asa cum voi il simtiti la modul constient. As mai dori sa constientizati ca din punct de vedere energetic totul se aseaza, se echilibreaza, si cand veti simti toate acestea, veti intelege DE CE este important sa traiesti in bucurie, fiecare moment. Aceasta ar putea constitui motorul pentru Energia Noua, esenta ramane in voi, in afara cuvintelor.
Eu sunt Arhanghelul MIHAIL

sâmbătă, 4 iulie 2009

Grila Litoral ( pentru Natalia )

NAMASTE! Namaste !
Dragi prieteni romani , soarele va lumineaza iar noi, multi dintre noi suntem in preajma voastra. In aceasta dimineata am dori sa va transmitem ca aceasta calatorie a voastra este sub semnul soarelui si drumul vostru este un drum al luminii in care iar va rugam sa constientizati lumina din voi si ancorarea pe care o faceti in inima mamei Pamant.
--Dragii mei Comanda Asthar se reuneste , acolo prin voi pe Pamant si cei care in aceste zile vin alaturi de voi apartin acestei Comandei Asthar. Constientizati va rugam, pe acesti dragi ingeri ce se apropie de voi, ca ei sa traiasca aceasta constientizare , ca apartin, Inaltului Comandament Asthar si ca raza lor de iubire , raza inimii lor se saluta acum cu raza de iubire a celor de pe nava. In aceste momente voi la nivelul inimii va intalniti cu fratii, cu corespondentii vostri de pe nava si veti simti saluturile lor. Eu am venit acum sa conturez aceasta intalnire sa o mentionez si sa constientizati valoarea voastra, indeletnicirea ca lucrator in lumina dar mai presus de toate iubirea ce o aveti in inimile voastre si care se doreste a fi raspandita. Nimic din ceea ce voua vi se transmite si aici ma refer la mass-media si la institutiile voastre, dorim sa va spunem, ca pentru voi nu prezinta importanta , sa nu va lasati atrasi in aceste informatii si sa luati ca adevar doar informatie ce vibreaza in adancul vostru. Aceasta este singura pe care voi sa o luati ca atare si sa o mentineti in interiorul vostru. Ca lucratori ai luminii voi aveti capacitati imense iar aceasta podoaba ce o purtati in interiorul vostru , aceasta lumina divina pe masura ce o constientizati si o simtiti tot mai profund in interiorul vostru o raspanditi, o transmiteti si o ancorati. Aici in aceasta zona a litoralului se afla peretele de lumina energetic care reprezinta un important filtru pentru energiile care cauta sa patrunda in acest spatiu. Rugamintea noastra este sa incarcati energetic acest filtru , sa ii daruiti din luminozitatea voastra ca el sa isi recapate vechea si adevarata lui forta prin care nu pot patrunde in acest spatiu decat cei care sunt luminosi , cu intentii curate, cu intentii benefice pentru Romania.Aceasta grila energetica este reprezentata in jurul intregului tinut al tarii voastre insa el nu corespunde cu granitele actuale , este mult mai mare. Doar aici in aceasta zona pentru ca insasi marea este o forta energetica, aici in aceasta zona pe acest litoral ,el ,se gaseste , aici. A fost perturbat prin patrunderea unor energii disturbatoare, acum cand voi veti merge in lungul sau cautati constient sa transmiteti lumina voastra ca el sa isi recapete continuitatea si robustetea iar daca voi chemati familiile angelice sa sustina aceasta lucrare , aceasta energizare va fi dusa la bun sfarsit. Pentru aceasta are loc intalnirea voastra si motivatia acestei sosiri in acest loc. Pentru moment eu ma declar satisfacut de intalnirea voastra si permiteti-mi sa va salut din nou.
Namaste! Namaste ! Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus St. Germain.

Asthar Sheran si St. Germain

Sunt comandantul Ashtar Sheran si va salut.NAMASTE ! NAMASTE !
Sunteti invitati pe nava,unde sunteti asteptati de Inaltul Comandament Galactic. Il urmam pe comandantul Ashtar Sheran si patrundem in sala de consiliu. Entitati de lumina se afla prezente in aceasta sala, printre ele se afla si St. Germain.
-Bun sosit aici ,in mijlocul nostru. V-am asteptat si iata-va acum sositi printre noi. Drumul vostru este minunat, insa nu se sfarseste aici. Aveti de strabatut inca un sir lung de evenimente, in frumoasa voastra calatorie pe Pamant . Permiteti-mi sa va prezint cativa prieteni (entitati)de-ai nostril.
Suntem intampinati de un reprezentant al Inaltului Comandament Galactic, care ne indruma catre personalitatile de pe nava.
--- Aici asteapta si doresc sa va prezint un grup ce sunt sositi de pe Venus (ni se face cunostinta cu aceste entitati venusiene). Sunt si ei lucratori inlumina ca si voi, mentinatori si reprezentanti ai unor frecvente inalte a luminii, ce lucreaza acum cu aceste frecvente pentru planeta. In continuare doresc sa va fac cunostinta cu reprezentanti care au ca spatiu de locuit, planeta apropiata voua, Luna. Ei au fost invitati pentru a va cunoaste. Sunt dornici sa culeaga (primeasca) informatii despre voi si despre planeta, iar voi veti face cunostinta cu aceasta frecventa a lor. Cei cu care va intalniti acum nu sunt in corpuri fizice asa cum aveti voi, ei au toti corpuri de lumina. Doresc sa va mai prezint un grup, este un grup mai apropiat de voi prin frecventa lui, este un grup de pe Sirius. Ei au frecvente pe care le-ati mai cunoscut, ati mai venit in contact cu ei. Aceasta invitatie a fost facuta in scopul acestei intalniri, de a fi prezentati acestor prieteni cu care voi veti mai veni in legatura si veti lucra cu ei, caci le veti receptiona undele lor vibrationale. Va ramane stabilit acest contact, veti recunoaste frecventele, caci veti ramane in memoria lor de date. Stim ca nu sunt usoare pentru voi aceste momente care sunt acum pe planeta si voi va interferati cu multe vibratii care opresc comunicarea cu celelalte spatii si chiar voi insiva sunteti bombardati cu frecvente -paraziti, (le spunem noi)care va si perturba uneori vibratiile voastre. Noi reusim totusi sa luam legatura cu voi, iar daca voi simtiti ca noi facem conexiunea in momentul in care va conectati prin intentie la noi, aceasta unda devine mai puternica si contactul se poate stabili intre noi.
-- Intalnirea din acest moment are importanta ei, caci este o intalnire unde s-au adunat multi comandanti de nave, in prezenta si a lui St. Germain, ca voi, sa restabiliti legatura cu acesti comandanti. Dupa cum stiti ei sunt de pe mai multe planete, foarte multi sunt in subordinea voastra, unii sunt aici, pe aceasta nava, altii pe nave vecine si multi calatoresc prin spatiul vostru , venind foarte aproape de Pamant, chiar vizitandu-va, ramanand insa invizibili.
Ne apropiem de o masa unde toti ne-au inconjurat, ne salutam si transmitem salutari luminice de bun-venit si iubire. Saint- Germain ne vorbeste :
----NAMASTE ! NAMASTE ! Dragii mei , sunteti aici pentru a reface conexiunile si legatura , ca la nivel energetic si vibrational voi sa restabiliti asa-zisele circuite. Prin respiratie si prin intentie voi va conectati la partenerii vostri, ca legatura si apropierea sa fie mai depline. Ceea ce dorim noi ,ceilalti sa va transmitem , este frumoasa legatura dintre voi si frumosul mod de a lucra impreuna. Voi, cei care sunteti pe Pamant, continuati sa stabiliti(realizati) contactele cu cei care apartin Inaltului Comandament Ashtar Sheran. Ceea ce voi veti simti la nivel de suflet este iarasi o deschidere pentru urmatorii care se vor apropia de voi, de pe Pamant. Noi stim pe cei care au venit in apropierea voastra si fiecare dintre acesti comandanti prin intermediul vostru face conexiunea cu cei care apartin Inaltului Comandament ASHTAR. Acum voi continuati sa restabiliti si sa refaceti un nou punct de legatura, energetic deocamdata, prin urmatorii pasi pe care-i faceti prin plecarea voastra si mai mult, cu ceea ce se cheama sau a fost, Scoala Misterelor. Un punct important in calatoria voastra ar fi punctul Calatis ( Mangalia) Daca ati putea atinge acest punct, ati restabili si ati reface o veche legatura, o legatura ancestrala as putea spune. Miscarea, deplasarea voastra in acea directie realizeaza aceste contacte, caci aceasta energie este pe o suprafata mare si veti reusi sa acoperiti toata zona. Drumul va este incununat cu lumina. Va fi un drum ghidat de noi, ca sa puteti cuprinde acel camp de energie care va este benefic. Aveti posibilitatea sa restabiliti, sa faceti conexiunea cu cei de pe navele care sunt si acopera aceasta zona. Ghidarea noastra va va conduce pana in dreptul unei astfel de nave, ca voi sa primiti acel semnal luminos si se va produce o reimprospatare energetica a zonei. Frumusetea acestor locuri care sunt in lungul litoralului sa stiti ca reprezinta un camp energetic inalt vibrational si am dori ca pe tot parcursul pe care il faceti sa fiti constienti de aceasta vibratie a locului. Intalnirea cu persoanele din acel loc va va revela o intalnire cu prieteni vechi,ce apartin si ei comandei Ashtar. Acele locuri, reprezentante ale unei civilizatii de mult uitata, se ridica acum prin frumusetea pe care, insasi planeta doreste sa o refaca in aceasta zona. Voi veniti acum in aceste locuri cu vibratia voastra, vibratie ce primeste si ancoreaza Noua Energie. Voi o expandati aici si suprapuneti aceasta energie peste o energie care trece deja prin procesele ei de schimbare. Permiteti-va peste tot pe unde sunteti, sa fiti in calm, in bucurie si intr-o perfecta constientizare a luminii ce sunteti si pe care o expandati. Nimic, noi de aici nu va impunem, nu va dam ca plan, totul ramane la simtirea si la alegerea voastra, caci prin deschiderea inimii pe care o aveti, ceea ce este de facut se va face. Acesta a fost de fapt punctul principal al acestei intruniri, de constientizare mai ampla a cine sunteti, a contactelor voastre cu cei care sunt aici pe nava, a refacerii legaturii cu prietenii vostri de pe alte planete si de cosolidare a Energiei Noi in locurile unde ajungeti. Cu aceasta noi multumim pentru sosirea voastra aici. Acum veti pleca de pe nava dar veti fi insotiti de energiile noastre, mai mult, aceste energii va creaza si va lumineaza drumul pana la punctul vostru de sosire.
Multumim, ne salutam, sunt manifestari de mare bucurie intre noi si ceilalti prieteni ai nostri de pe nava si revenim usor in planul fizic.

joi, 2 iulie 2009

Lord Budha---Constiinta inalta

Dragii mei, va simt bucuria ca ne-am reintalnit. Intradevar, eu sunt Lord Buddha si de ceva timp nu am mai comunicat, desi in inima suntem aproape. Permiteti-mi sa va incarc cu energia mea, ca voi sa descifrati rostul prezentei mele energetice si a comunicarii mele. Voi stiti ca eu sunt un maestru al constiintelor inalte. Constiinta planetei s-a ridicat, s-a extins. Acesta este momentul in care voi, ca lucratori in lumina, faceti urmatorul pas si urmati sirul de inaltari/deschideri pe care le urmeaza planeta. Planeta va ia acum pe toti cu ea, dar la nivelul vostru, al lucratorilor in lumina, este necesara o conexiune constienta mai puternica cu ea. Insasi constiinta voastra vine sa se expandeze. Voi percepeti energiile planurilor dimensionale si v-ati constientizat mult mai bine rolul de sustinatori atat al constiintei, cat si al luminii pe planeta. Vestea ce v-o aducem este ca foarte multi dintre voi au pasit pe acest nivel inalt, sau urmatorul, ce va este necesar, iar constiinta de masa a facut un salt uluitor. Chiar daca voi inca nu aveti acest impact al deschiderii, prin sistemele voastre mas media, noi va anuntam sa stiti ca aceasta ridicare a constiintei la nivel de masa, s-a produs si este un aspect benefic pentru planeta. Este realmente o minune ce se intampla acum cu Pamantul si noi observam ca forta energiei sale este intr-o continua crestere.
La ora actuala, planeta este stapana pe tot ceea ce ea urmeaza ca schimbare, sa faca. Iar rudele sale cosmice, asista permanent la aceasta ridicare vibrationala a sa, sustinand energetic transformarea planetei. Ea primeste acum tot ceea ce e necesar, prin deschiderea pe care o are, prin sustinere, prin innoirea pe care a acceptat-o si prin ceea ce ea atrage prin legea atractiei vibartionale. Sunt multi sustinatori in toate dimensiunile care conlucreaza cu planeta, ca ea sa primeasca resursele necesare. Pentru aceasta am sosit, caci voi primiti acum o energie ce va sustine la nivelul corpurilor, pentru o noua deschidere si noi constientizari si in acelasi timp aveti capacitatea de a declansa in voi acel “A Sti”, prin care va simtiti nu numai conectati cu planeta, ci si cu rolurile voastre de lucratori ai luminii, de sustinere prin lumina/vibratia voastra a acestei zone, in acest spatiu cosmic, planeta.Voi, prin lumina cu care ati sosit si prin lumina pe care v-ati capatat-o prin deschidre, sunteti aici sa sutineti aceasta zona spre ascensiunea ei. Voi sunteti sositi din planuri de vibratie inalta, ca sa va daruiti lumina si vibratie, pentru ca voi deja ati constientizat acest lucru. Eu am venit sa completez si in acelasi timp sa sustin aceasta informatie pe care ati primit-o si in acelasi timp ati simtit-o, completare ce o fac, sustinandu-va o deschidere de constiinta, de a va intelege mai profund rolul vostru si de a adeveni efectiv acest rol/alegere. Cand voi va veti raporta din acest punct de vedere fata de planeta, fata de omenire, va veti indeparta mult mai usor de ceea ce nu mai aveti nevoie ca gandire si veti reveni la maretia gandurilor care determina si sutin intradevar rolul de sustinatori vibrationali ai acestei zone.Indepartandu-va mai mult de planul 3D in care voi vedeti un ritual obisnuit al unor treburi zilnice obisnuite, voi puteti alege simplitatea/nobletea unor ganduri inalte, simple, dar cu un rol si efect vibrational deosebit. Alegeti deci, sa patrundeti aceasta simplitate si maretie in acelasi timp, care va creeaza o comuniune si mai puternica cu raza voastra conducatoare, raza ce porneste din esenta creatiei, ca voi din nemanifestat, aduceti in manifestat in acest plan.Pentru aceasta va multumesc, va onorez si va imbratisez cu toata iubirea mea.
Lord Buddha.

Asthar Sheran---- Invitatie

Comandantul Asthar Sheran este langa noi si ne invita pe nava . Corpurile noastre de lumina ne transporta pe nava Comandamentului Asthar si aici suntem invitati in marea sala de conferinte. Suntem asteptati de Inaltul Comandament Galactic. Patrundem in marea sala si ne salutam cu entitatile de lumina. Fluxuri de iubire pleaca din inimile noastre si primim fluxuri de iubire de la entitatile de lumina
---Cu drag ati fost asteptati sa sositi aici si acest moment doreste sa incununeze, participarea voastra a tuturor la ceea ce se cheama un nivel inalt a constiintei voastre ce l-ati transmis constiintei de masa. Aprobarea va este data ca voi cei ce ati atins nivelul de constiinta al Unimii sa primiti prerogativele unei inalte energii luminoase prin care insa va veti solicita si mai mult sistemul nervos. Prin aceasta creste capacitatea de receptie a luminii si a iubirii iar functiile voastre umane se deschid catre ceea ce va dubleaza in interior , adica functiile angelice. Reoganizarea voastre ca entitati uman-divine incepe sa se formeze intr-o noua etapa. Aceste energii luminoase pe care le primiti fac obiectul intalnirii noastre de azi. In momentul in care constiinta voastra a atins pragul Unimii, coduri din interior s-au declansat si puteti accesa aceasta noua energie. La intalnirea de ieri Metatron a fost prezent ca prin geometria sa sacra sa deschida aceste coduri iar acel compasa de aur ce l-ai vazut era simbolul unor”masuratori”, ce se faceau asupra voastra pentru a va afla /masura capacitatea de lumina ce sunteti capabili sa o primiti . Noi am fost alaturi de voi si am urmarit schimbarile ce s-au petrecut in structura fiecaruia dintre voi ca aceste lumini ce sosesc acum sa le puteti primi, sa le faceti fata , caci ele la randul lor vor declansa la un moment dat alte deschideri. Aceste energii luminice pe care voi le primiti acum si care corespund solstitiului si deschiderilor portalurilor din interiorul vostru , vin si ele cu o bogata informatie cu o bogatie ce va va ajuta sa va deschideti constiinta pentru nivelul urmator. Noi v-am invitat aici si nu numai pe voi, sunt invitati si alti lucratori in lumina, unii sunt in spirit pentru ca sunt in somn , ca sa primiti toti, izvorul acestor energii ce vor cobora apoi asupra intregii omeniri. Noi am facut aceste pregatiri si am pregatit chiar intalnirea de ieri ca voi sa fiti in vibratia de “a primi “cat mai favorabila voua tuturor.Din prea pliniul acestor energii , voi accesati acum ceea ce este pentru acest moment, ceea ce voi veti transmite constiintei oamenilor si va ramane ancorat in aceasta constiinta. Sunt de fapt energii pe nivele diferite si corespund nivelelor de deschidere a oamenilor. Planeta isi poate purta acum pasii sai pe aceasta noua vibratie iar “ scuturarea “ei de vechile energii va fi intr-o mare masura diminuata. Cand voi ati acceptat prin Unime sa preluati o parte din atributele ei, forta ei a crescut, caci voi asumandu-va responsabilitatile , ati pus “umarul” la curatarea si ridicarea frecventelor ei. Planeta va doreste pe voi in primul rand sa-i fiti foarte apropiati. Voi sunteti cei de care ea are nevoie in primul rand . Este recunoasterea practic a copilului fata de frumusetea, de adevarul mamei. Voi aici pe pamant formati impreuna cu planeta si cu energia Marelui Soare Central o trinitate. Aceasta este familia pe care ea si-o doreste chiar daca noi suntem deasemenea frati si surori si suntem in apropiere, insa nucleul central voi cu ea il formati. Aceasta constiinta, aceste atributii pe care vi le-ati insusit, fac intre voi si Mama Pamant o realizare a armoniei, inimaginabila.Permiteti-va sa va simtiti in aceasta Uniune cu ea si cand voi realizati aceasta in inima voastra veti vedea inflorirea care este pe Pamant. Imbratisati acesta planeta draga si daruiti-va ei cu toata pasiunea inimii voastre caci ea reprezinta adevarata forta creatoare, o mama ce isi indeplineste toate indatoririle fata de copii ei. Noi am putut sa va vorbim astfel pentru ca voi ati atins acest prag de intelegere de simtire si traire, altfel vorbele noastre nu ar fi avut efectul energetic. Va imbratisam pentru munca voastra va onoram. Fiti deschisi aceste zile, acestor energii luminice deosebite ce patrund pe planeta si pe care voi le ancorati. Eu v-am vorbit ca reprezentant al Inaltului Comandament Galactic si Intergalactic dar in primul rand v-am vorbit din inima Unicului, din Unime , de la inima la inima. Noi onoram deschderea inimilor voastre , va multumim.
Multumim si noi intregiii asistente din sala , ne salutam si ne intoarcem in corp de lumina in corpul nostru fizic

miercuri, 1 iulie 2009

St germain ---Virtuti ( lectia 5)

Namaste! Namaste ! Eu Sunt cel ce Eu Sunt, Adamus St-Germain. Vin in aceasta seara, cu continuarea lectiilor interdimensionalitatii. Energia mea va ramane in aceasta sala virtuala, iar apoi se va transmite.In aceasta seara, doresc sa ne ocupam de ceea ce inseamna virtute. Este vorba de virtutile stramosesti, virtuti pe care voi le-ati transferat pana in acest moment. Aceste virtuti, sau calitati, se refera la toate aspectele voastre. Ati atins apogeul acestor virtuti, prin tot ceea ce ati invatat si experimentat in celelalte vieti. Acum, as dori sa ne indreptam atentia spre toate aceste calitati acumulate in memoria voastra celulara. Din aceste virtuti, eu doresc sa retineti esenta si sa pasiti mai departe in Noua Energie, doar cu aceasta esenta. Modul cum ati ajuns la aceste capacitati, nu mai prezinta interes. Din ele, aceasta esenta reprezinta de fapt, o intelepciune, o cunoastere. Ceea ce nu va mai este necesar, doresc sa eliberati. Ma refer la experienta efectuata prin trairea voastra a acelor vieti. Ne putem permite ca acum sa vizualizati o flacara violet. Dati voie acestei flacari sa lucreze la nivelul celulelor voastre si sa transforme ceea ce nu va mai este necesar. Insa esenta capacitatilor voastre ramane. Ea va ramane ca o lumina permanent aprinsa, treaza, in celulele voastre. Aceasta esenta o veti transporta cu voi si va va ajuta la deschiderea celui de-al saselea simt, mintea, care se va conecta si ea la mintea divina. Acest al saselea simt se bazeaza pe aceasta esenta, iar la momentul oportun nu numai ca va aparea sentimentul de a sti, ci, voi veti reactiona cum ca stiti perfect ce aveti de facut. Raspunsul intregii voastre fiinte va fi prompt,extrem de rapid, caci vor fi situatii cand veti lua hotarea foarte rapid. Aceste capacitati/virtuti ale voastre, va vor fi de folos in spatiile interdimensionale, acolo unde veti calatori. Aceste hotarari se vor lua rapid. In acel moment, acea parte din voi, minte divina, la care va veti conecta, va dezvolta in voi o reactie, o declansare instantanee. Ceea ce voi sunteti, virtuti, constientizati-le clipa de clipa. Constientizati ca fiecare gest al vostru, miscare in plan fizic, gand, apartin creatiei proprii, dintr-o gandire creatoare. Cand voi veti gandi astfel si va veti permite o astfel de simtire, extrem de multe aspecte ale voastre se vor trezi. Si cu ele veti incepe sa lucrati. Nu mai sunteti demult un singur aspect. In viata voastra de zi cu zi, imbracati o multitudine de aspecte. Incepeti sa va simtiti centrati in voi si din acest centru incep sa curga aspectele pe care voi le traiti. Aceasta va va ajuta sa va simtit mintea dimensionala, omul multidimensional. In acest fel, veti pasi cand nici nu va asteptati, pe planurile interioare. Cand voi deveniti observatori ai aspectelor voastre, va veti gasi si aceste aspecte interioare si astfel fiinta multidimenionala se dezvolta. Aceasta face parte din virtutile voastre. Invatati astfel, treptat, sa va privit pe voi cu aceste aspecte si odata cu aceasta, incepeti sa faceti alegeri mai clar. Cand va cunoasteti multitudinea aspectelor, veti simti catre care aspect sa va orientati si care alegere va e oportuna.Respirati acum in aceste virtuti ale voastre, in aceste calitati. Imaginati-va multitudinea de celule unde aceasta respiratie ajunge dirijata catre aceste calitati. Respirati profund, ca sa impingeti energia catre aceste calitati fixate in celulele voastre, in memoria lor. Respirati amplu in capacitatile voastre, pentru activarea lor, activare care va va ajuta sa va intelegeti pe voi mai clar si sa simtiti multitudinea aspectelor voastre. Va veti simti detasati de aspectele care va inconjoara, veti privi detasat la tablourile pe care le traiti, care vin in viata voastra ca un joc unde prin fata voastra se perinda mai multe oglinzi. Astfel veti invata sa le supravegheati, sa le ordonati si sa alegeti dintre ele, pe cele care va favorizeaza la momentul acum. Doar cele care va ajuta la o deschidere mai mare a voastra, care va ajuta sa va intelegeti, care va ajuta sa experimentati aspecte ce va sunt favorabile, acelea vor fi alese. Respirati si lasati ca totul sa se intample. Va puteti imagina cum aceste virtuti se trezesc, se activeaza, permitandu-va sa va simtiti complexitatea fara a cauta ceva anume, avand incredere ca atunci cand aveti nevoie, acea calitate va aparea si o veti folosi instantaneu.Nu uitati ca sunteti maestrii luminii si voua va este foarte usor sa permiteti acesteia sa lucreze in corpul vostru. Energia mea va sustine in respiratie si am sa va rog sa respirati...
Aceste celule in care voi activati calitatile voastre, sunt conectate cu tot ceea ce este in afara fiintei voastre. Cand voi permiteti conexiunea si faceti aceste respiratii, activati punctele de conexiune cu retelele voastre inconjuratoare. Aceste retele ale voastre proprii, prin faptul ca nu au fost folosite, nu au fost constientizate, o parte din ele nu au functionat. Asa cum v-am rugat sa respirati prin simturile voastre fizice ce au corespondent in simturile voastre angelice, sa continuati sa respirati si prin aceste virtuti/calitati ce sunt depozitate in celulele voastre. Puteti respira prin toate odata. Imaginati-va in continuare multitudinea celulelor ce acum respira. Energia in momentul respiratiei, este ghidata delicat catre aceste celule. Respirati usor si permiteti ca totul sa se intample. Totul va veni la suprafata pentru o intelegere mai buna a cine sunteti voi. Acum, prin aceasta respiratie, conectati mai puternic aceasta deschidere a acestor calitati, la celelalte simturi ale voastre.Permiteti energiei acum sa patrunda prin centrul capului vostru si sa va inunde toate simturile. Primiti acum o energie de culoare albastra. Lasati-o usor sa pluteasca in jurul vostru, sa patrunda prin toate punctele voastre energetice. Aceasta energie, permiteti-va sa o simtiti, sa o mirositi, sa o gustati, sa o simtiti prin piele, sa o vedeti cu ochiul interior. Permiteti-va sa simtiti despre ce este vorba si apoi sa patrunda pana in memoria celulelor voastre, imbaind memoria celulelor, memorie ce reprezinta calitatile voastre. Aceasta energie aduce si ea calitati necesare activarii memoriei din celulele voastre. Respirati si permiteti. Respirati, e o energie puternica ce doreste sa fie primita si isi desfasoare acum activitatea ei. Respirati profund. Ea apartine energiei lui Kryon. Aceasta energie va “ciocani” putin in spatiul memoriilor, trezind aceasta memorie. Si energiile mele s-au intensificat, ca voi sa fiti intr-o arie inalt vibrationala, unde aceasta deschidere sa se faca cu usurinta. Pe masura ce toate acestea se vor activa, constiinta voastra va capata noi proportii.
Rugamintea mea este sa va impamantati ca sa evitati starile de plutire, sau uneori de discreta angoasa. Cand voi sunteti fata in fata cu o multitidine de aspecte, pana va echilibrati, poate aparea aceasta stare de frica ca va pierdeti identitatea. In acel moment voi reveniti la momentele Eu Sunt si va impamantati. Aceste stari dispar. Treptat, va veti obisnui sa traiti starea de multidimensional, acesta este starea de libertate si veti ramane apoi permament in acesat plan multidimensional. Va fi starea voastra de normalitate. Multe aspecte vor veni catre voi. Ele nu pot veni toate odata. Unele vin sub forma de provocari, unele va vor intregi, unele pot numai lua cunoistinta de voi si apoi sa va ceara sa fie eliberate. Fata de toate acestea, e bine sa fiti intr-o stare de echilibru, sau o stare neutra si sa nu va lasati influentati. Ramaneti observatori, folositi-va de virtutile ce se activeaza; dati raspunsuri pertinente si detasate, caci sunt aspecte ce asteapta sa le vorbiti si cand voi veti folosi in toate acestea simturile, calitatile si prezenta Eu Sunt a momentului acum, voi va recapatati maestria de sine. Asa dori sa subliniez, ca in aceasta perioada, multe povocari se apropie. Prin faptul ca este momentul sa va manifestati ca suverani si acestea va ajuta in acest fel. Va ajuta in acelasi timp sa va constientizati responsabilitatile, sa va imputerniciti si sa va verificati cat de echilibrati sunteti. Toate acestea vin acum spre voi, ca aceasta maestrie de sine sa o incorporati, caci Energia Noua va asteapta sa dati dovada de toate acestea, ca sa o puteti folosi, utiliza, sa puteti apela la serviciile ei. Un suveran care isi cunoaste perfect atributiile, va sti ce sa ceara acestei energii, va sti ce sa ceara ca sa il serveasca. Deci ceea ce va asteapta, nu sunt probe propriu zis; sunt etape, ca voi sa va eliberati de ceea ce intr-adevar nu va mai foloseste si sa capatati claritate in tot ceea ce voi sunteti. Cu acestea, dragii mei si cu rugamintea de a continua sa respirati constient la ceea ce am lucrat in aceasta seara, eu va salut si imi iau ramas bun de la voi.
Namaste! Namaste! Eu sunt Adamus St-Germain

Zamolxe -- Ruga pentru Pamant

Suntem la Sarmisegetusa, pe soarele de andezit, cu parintele Zamolxe. Este o stare de pace si liniste. Respiram adanc, simtim atmosfera, simtim energiile noastre,energia parintelui Zamolxe, energia locurilor sacre.
“-V-am chemat, dragi copii ca in acest moment de puternica ruga, sa invocam prea puternica energie a Pamantului. Aceasta ruga pentru Pamant, se face de fiecare data cand saltul planetei se apropie.Prin aceasta ruga , ne contopim cu energia Pamantului. Lasati-va absorbiti in energia Pamantului dar fiti constienti de ruga voastra pentru planeta.Acum , energii telurice ies din adancul pamantului iar voi, prin ruga voastra le imblanziti. ( sunt energii vechi,razboinice sau de suferinta)
Cand aceste energii ajung la voi cei care sunteti plini de iubire, ele gasesc aici, o noua constiinta, o noua energie si se produce desfacerea lor, transformarea lor.
In aceste locuri, preotii din alte vremuri, consfinteau aceste energii telurice, le binecuvantau, ca ele sa aduca roade bogate Pamantului.Acum, prin ruga voastra, Pamantul, reprimeste aceste energii.Ele se vor deschide intr-un mod pasnic si iubitor, asa cum sunt sufletele voastre.Energiile acestea capata o noua infatisare iar curgerea lor va folosi pamantului intr-un mod benefic. Lasati pe mai departe, sufletul vostru sa aduca aceasta ruga Pamantului iar voi, continuati sa imblanziti aceste energii telurice, ce sosesc din straturile profunde ale Terrei. "
Lasam sufletul nostru sa aduca continuu aceasta ruga Pamantului. Imbratisam planeta in iubire.!... in binecuvantari.! ...in Lumina !
Fiti toti, binecuvantati !

Arhanghelul Mihail --- coconul de Lumina

Eu sunt A . Mihail , sinele vostru Inalt. Lumina ce va ghideaza sa stiti ca in primul rand este propria voastra Lumina a unui plan dimensional mai inalt. Voi sunteti invaluiti acum in aceasta Lumina ce formeaza corpul de lumina. De fapt aceasta lumina vine sa va intovaraseasca, sa va iubeasca si sa va hraneasca , sa va protejeze. Nu se refera la o protectie de cineva anume, se refera la protectia campurilor voastre (corp fizic si energetic )Lumina va ofera o protectie ca si cum ar fi o palarie de soare. Este necesara aceasta protectie pentru a va mentine intr-o vibratie inalta , o protectie care va ajuta sa va tineti adunate langa voi , parti ale voastre si va confera , claritate. Vibratia planetei a crescut , vibratia voastra a crescut si aceasta lumina a putut sa soseasca , sa va inconjoare , si sa va ajute sa va cresteti vibratia mai mult, fara a fi necesare tehnici sau anumite aspecte alimentare. Ea va purifica aceste campuri. Daca voi sunteti conectati constant la lumina din jurul vostru, purificarea si vibratia va va fi pastrata mai usor. Ea ca si cum absoarbe din campul vostru ,impuritati pe care le transmute apoi in lumina. E posibil sa aveti sentimentul ca mancati mai putin sau sa va simtiti satui datorita acestui camp de lumina care va hraneste. El ramane de acum permanent in jurul vostru, ca o lumina care va serveste si va apartine. Cand va simtiti obositi sau usor ingreuiati de diferite vibratii, conectati-va constinet si dati intentia ca aceasta lumina sa va purifice. Este aidoma unui aspirator , numai ca aceste vibratii, lumina le transmuta . Este un cocon al vostru de lumina care vi l-am daruit. Puteti adauga acestui cococn oricat de multe culori doriti. Ele vor ramane ale voastre. Folositi-l cu incredere, asa cum aveti si piatra alchimica caci voi in interiorul vostru puteti transmuta stari vechi ale constiintei de masa care sunt in voi si aduceti magia acolo, pe unde treceti. Totul depinde de voi ce stare vreti sa aduceti
NU UITATI ACEST LUCRU
Eu sunt A . MIHAIL , energia Sinelui vostru inalt.