marți, 27 ianuarie 2009

Medicii chirurgi Arcturieni

Acum, in acest moment, cand totul s-a linistit si energiile s-au echilibrat( ale lui Matt) noi, medicii arcturieni, deschidem o bolta de lumina care sa absoarba din campurile fiecaruia tot ceea ce mai este de eliberat. Noi am adus acel glob de absortie. El va ramane in continuare. Este un aspirator ca si asupra voastra, a acelor din sala sa continue sa aspire.
Dorim sa va rugam sa va controlati mai bine gandurile si sa evitati pe cat puteti gandurile care nu au nimic de-a face cu increderea, cu iubirea, cu armonia si cu deschiderea inimilor. Am dori sa pastrati in gandurile si actiunile voastre o atmosfera sublima. Acest nucleu pe care il formati, se planuieste din inalt sa devina extrem de pur. Nu putem lucra asupra gandurilor voastre. Sunteti singuri stapani pe ele. Cu cat va mentineti pe o gandire mai inalta, cu atat mai repede veti da puritate nucleului. Nu mai ganditi la modul singular. Ganditi de-acum pentru grup. Vindecarile noastre au mai mult succes daca va mentineti vibratia prin ganduri inalte.
Cupola care noi o formam acum, va ramane. Veti ramane sub ea atat cat timp stati in aceste ganduri inalte. In momentul in care vibratiile voastre ating un prag sublimal, efectul ei se anuleaza. Toate acestea le spunem pentru a va constientiza ca se doreste sa lucrati mai constient cu voi, dat fiind rolul vostru pe mai departe. Prin acest rol, voi apartineti intregului. Acest intreg doreste tot ceea ce se potriveste mai mult pentru voi. Si doreste o stralucire fara seaman. Deci, noi aducem aceste energii si instrumente de vindecare, dar in egala masura e necesar sa contribuiti si voi.
Imaginati-va ca sunteti o imensa sfera de lumina. Acum, catre aceasta sfera, voi atrageti mii, sute de mii, milioane de luminite. Simtiti-le cum vin catre voi. Primiti-le. Simtiti cum lumina voastra se mareste din sursa voastra interioara. Observati ca luminitele cresc si ele in intensitate si alte mii si milioane se apropie. Contemplati aceasta imagine. Contemplati-o si vizualizati-o cat puteti de des si de detaliat. Veti intelege de ce se doreste atat de mult pentru voi. Caci aceasta este imaginea unui viitor ce va asteapta. Veti intelege de ce se lucreaza cu voi atat de des, de ce se doreste vindecarea voastra, de ce se doreste sa constientizati cine si ce sunteti. Faceti parte dintr-un plan inalt care nu indeparteaza propria voastra creatie, ci dimpotriva, o sustine. Lasati aceste energii care curg acum in voi sa se ancoreze, sa curga, sa va patrunda. Absorbiti-le cat puteti voi de mult.
Deschideti toate cele patru corpuri care sunt acum perfect aliniate la sinele vostru inalt. Permiteti cupolei sa va cuprinda si eliberati tot ce credeti de cuviinta, din gandurile voastre, din ideile mentalului, din celulele voastre, din cele patru corpuri, ca sa ramaneti permanent intr-o vibratie inalta. Noi cei care suntem acum, aici, primim tot ceea ce voi eliberati. Dati drumul spre aceasta cupola la tot ceea ce voi doriti. Deveniti acel nucleu de aur pur de o stralucire inestimabila. Permiteti acestor energii sa lucreze un timp asupra voastra, chiar si in zilele care urmeaza. Integrati mereu energiile care sosesc.
Noi, familia voastra de suflet, vom atinge usor centrii vostrii energetici, ca delicat sa ii purificam, usor sa ii deschidem si sa-i aliniem. Imaginati-va ca respirati simultan prin centrii vostrii energetici. Cupola continua sa absoarba din aceste zone, tot ce se elibereaza. Procesul este frumos si voi va luminati. Divinitatile voastre va sunt alaturi. Ele va soptesc. Deschideti-va urechea interioara sa le auziti. Divinitatile voastre permit o discreta intensificare a energiilor ce patrund, pentru o purificare mai profunda la nivelul acestor centrii.
Respirati.... si permiteti. Cupola absoarbe. Acum, prin cupola se revarsa asupra voastra particule de aur fin, aur cosmic ce nu se gaseste pe planeta. Absorbiti-l. El patrunde acum in energiile voastre si ramane in campul vostru energetic. Prin respiratie il aduceti in corpul vostru. Patrunde prin toti porii vostrii. Respirati prin piele, prin chakre. El ramane cantonat in voi. Centrii energetici l-au preluat si il vor raspandi in corpurile voastre. Noi il pecetluim ca sa se fixeze in interiorul vostru. Va rugam acum sa constientizati o deschidere la nivelul shasrarei. Permiteti-ne sa deschidem putin cutia craniana. Permiteti-ne sa facem o mica lucrare de chirurgie pe creierul vostru. In jurul vostru sunt medicii chirurgi arcturieni si cu o deosebita delicatete vor lucra in zona crestetului vostru. Veti simti o usoara unda de lumina. Luminile noastre tamaduitoare realizeaza o mai puternica conexiune cu sinele inalt si cu retelele inconjuratoare. Permisiunea ne-a fost data si noua din partea sinelui vostru inalt. Respirati, va rugam. In acest moment, planeta mama va cuprinde in energiile ei, ca in energii de reanimare, ca pe cei ce urmeaza sa fie in convalescenta. Va cuprinde in energiile ei benefice, ca pentru o vindecare ce urmeaza sa aiba loc.
Noi medicii chirurgi arcturieni, va multumim ca ne-ati oferit prilejul de a va ajuta, de a va sustine prin ceea ce am lucrat, de a va sustine pentru ceea ce voi veti avea de facut.
Acesti pasi ce voi ii urmati sunt sub ghidarea sinelui vostru inalt. Acum, noi, toata echipa de medici arcturieni, va multumim si ne retragem. Continuati sa vizualizati cupola si beneficiati de ceea ce ea realizeaza asupra voastra. Noi multumim echipei fara nume care ne-a favorizat aceasta intalnire.

Noi, echpa fara nume, suntem acum aici si continuam sa va tinem pe brate. Sfatul nostru este ca in urmatoarele 24 de ore sa consumati lichide, sa fiti in pace cu voi insiva, sa va luati o perioada de repaus pentru voi, ca ceea ce s-a lucrat sa fie integrat. Aceasta perioada veti fi mereu pe bratele noastre, ca atunci cand ati iesit din sala de operatie. Abandonati-va noua, in totalitate si uitati pentru un scurt timp, de tot ceea ce va inconjoara. Noi va multumim si v-am ruga sa nu uitati nimic din ce vi s-a transmis in aceasta seara. Dormiti in bratele noastre in aceasta noapte.

duminică, 25 ianuarie 2009

Coduri ADN

Eu vin in ale voastre case, adus de gandurile voastre si impartasesc cu voi acum, Steaua Nemuririi. Acea stea ce tu si altii o purtati. Este Steaua Nemuritoare a Sufletului Dac, spirit ce se transfera din an in an, din generatie in generatie, transmis de-a lungul generatiilor, prin energii primordiale, ce-n ADN-ul vostru este pecetluit. Aceste insemne ce sunt din momentul sosirii pe planeta, de la inceputurile formarii pe planeta, voi, acest popor, le-ati purtat din veac in veac, adanc codificat in ADN-ul vostru. Acum, acest ADN se activeaza. Ceea ce in celule a fost ferecat, se dezleaga si iese la suprafata. Voi, spirite marete ce v-ati asumat misiuni marete, iata ca acum le dezvaluiti si va dezvaluiti.

Eu, Lord Melkisedek, lumina din lumina Creatorului, vin sa dezleg mai mult din aceste coduri si permisiune eu va dau voua, ce aveti misune, ca aceste izvoare inchise pana acum, sa curga si fluxul de Lumina sa isi reia calea. Permiteti-va deci sa curga aceste izvoare. Lasati-le sa curga in voi si apoi lasati sa curga in afara catre ceilalti oameni. Popor ales voi sunteti si a sosit momentul ca prorocirile de alta data sa se infaptuiasca. Tot ce unii si alte forte au vrut sa ascunda si sa distruga, nu aveau cum, pentru ca informatia este in voi, in ADN-ul vostru si oricate hartii ar fi ars sau sechestrat, nici unii si nici o forta, nici o biserica, nici un stat nu pot opri glasul sufletului. Voi dati glas acum acestui ADN, dati glas inimilor voastre. Aceasta stralucire si lumina se va transmite de la o inima la alta ca un fulger. Nimic nu o poate opri pentru ca iubirea este o energie atat de puternica, ce nu poate fi stavilita.

Eu, Lord Melkisedek, impreuna cu familia Melkisedekilor, am venit sa va anuntam ca sustinem energia tarii voastre, ca sustinem energia tuturor celor care sunt numiti romani. Sustinem aceste energii sa infloreasca si sa se iveasca tot ce este de ivit din inimile voastre.

Nimeni si nimic nu va mai poate stavili. Nu mai intrati in panica de indiferent ce legi se dau, nu intrati in panica de indiferent ce anunturi auziti. Nu mai au nici o forta, nici o valoare, nici o putere. Noi suntem cu totii aici, cu lumina catre voi, catre acest tinut si nu numai. Tot ceea ce unele glasuri vor sa sperie, sunt ei in frici si simt si stiu ce ii asteapta. Dar voi, care aveti stelele pe frunte, care aveti acest ADN ce s-a deschis, nu dragilor, pentru voi numai Lumina si iubire exista. Fiti mandri de tot cee ce voi sunteti Priviti lumea cu ochii mari deschisi. Priviti viitorul ca sunteti voi si fiti in deplina incredere in voi. Voi sunteti Steaua Mareata a Romaniei si Lumina ei se extinde si cuprinde intreaga planeta. Toti Maestrii Inaltati, toate spiritele energiei Cosmice si Planetare, sunt intr-o inima cu voi si raspund sentimentelor voastre. Ancorarea voastra in Mama Pamant, este profunda si totala. Ea, prin voi scoate tezaurul ei de spiritualitate. Va daruieste ceea ce nici nu puteti gandi. Sunt darurile ei, copiilor, care sunteti voi. O mama si un tata isi daruiesc intreaga avere copiilor si voi primiti acest lucru acum.
Fiti binecuvantati si permiteti-va sa fiti tot ceea ce voi sunteti. Aceasta am venit sa va transmit eu, Lord Melkisedek care sunt glasul familiei melkisedekilor. Fiti binecuvantati.
Las acum loc pentru ca un drag frate este acum aici langa noi, Lord Zamolxe, care isi alatura glasul acum in acest moment si ii permitem :
-Draga sora Renate, draga fiica Mihaela, sunteti mugurii acestei noi ere. Ramaneti in bucurie, ramaneti in plenitudinea voastra, fiti increzatoare. Credeti ca noi degeaba am ramas aici, langa voi ? Credeti ca noi nu stim ce se intampla pe Pamant ? Credeti ca noi nu simtim ingrijorarile voastre despre dragul vostru tinut si despre draga voastra planeta ? Stim si simtim si venim sa va asiguram ca aceste energii nu isi mai au nici o putere.
Deci dragele mele, stati in liniste in pace si armonie. Lasati iubirea sa curga si nu va coborati frecventele pentru asemena informatii.(controlul securitatii—cipuri...) Dati-le deoparte. NU SUNT PENTRU VOI. Iubirea este magia. Lasati iubirea sa curga.
Va multumesc ca mi-ati permis si mi-ati ascultat glasul
Fiti binecuvantate.

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Misiunea clasei

Noi suntem aici cu voi. Noi suntem achipa fara nume. Aceste energii pe care le primiti acum va vor intovarasi mereu. Sunt energii ce vin de la spiritul planetei, energii ale locului de unde voi sunteti. Sunt energii ce se conecteaza mai profund cu voi, sunt energii pe care Mama Pamant le elibereaza pentru voi. Aceste energii le veti expanda pe teritoriul vostru pentru a se ancora in inima locuitorilor, pentru a atinge inima si mintea acestor oameni.
Se incepe cu voi o lucrare speciala, o pregatire speciala si dorim sa ii anuntati si fiecare dintre ei sa ceara, cine doreste, ca noaptea sa vina la lucru cu noi in vis. Voi veti primi niste energii speciale, necesare acestui loc unde voi traiti. Ca evolutia si indrumarile ce le dati celor ce se deschid, sa aiba o evolutie de bun augur. Voi toti din sala Ioanei, sunteti surse de lumina pentru viitorul tarii voastre. Cine doreste sa fie pregatit in acest sens, sa ceara aceasta pregatire speciala ce se face cu voi si in timpul somnului. Noi va asteptam cu drag la aceasta pregatire si raspundem in masura in care si voi sunteti deschisi catre asa ceva.
Pentru voi doi care v-ati dat deja permisiunea, pregatirea continua si acum, aceste energii primiti-le, caci sunt daruite de Mama Pamant. Sunt energii puternice, revolutionare ati putea voi spune, care vor deschide multe in interiorul vostru si vor schimba multe in voi. Veti deveni treptat o oglinda pentru acest teritoriu larg pe care il veti reprezenta. Pentru acest teritoriu larg pe care il veti reprezenta, caci din inima si numai voi toti, veti simti sa expandati, sa cuprindeti realul teritoriu, leagan al civilizatiei terestre. Aceste energii ce le primiti, vor crea aici, in aceasta zona, un ’’magnet’’ ce va atrage mii de oameni la forta lui spirituala.
Voi toti veti constitui nucleul acestui magnet. Constituiti nucleul central. Nucleul de aur. Care prin lumina voastra veti ghida prin fire invizibile oameni de la mari departari sa se apropie de voi. Toti cei care vor dori sa se afilieze acestei misiuni, vor primim aceste energii ale Terrei, constituind acest nucleu magnetic. Fiti deschisi catre toti cei care intind o mana catre voi. Fiti deschisi si raspundeti la intrebarile oricarei fiinte pentru ca nucleul deja atrage. Voi, cei constituiti, deja atrageti. Veti fi cautati de pretutindeni si de oriunde, caci steaua lumineaza si va arata calea. Primiti si acceptati. Nu va dati in laturi munca voastra este de deschizatori de cale. Cine are de venit la aceasta lumina, va veni atat cat va putea el. Voi doar deschideti.
Nu toate razele au aceeasi lungime de unda. Fiecare are raza lui, cu lungimea lui. Permiteti-le sa fie asa cum vor ei, dar, pentru cei care veti simti ca se avanta si doresc intr-adevar sa prinda soarele si sa ridice planeta, pentru aceia deschideti toate portile. Toate portile din inimile voastre, caci ei sunt adevaratii parteneri ce vor participa la formarea nucleului. Vor fi unii care vor merge agale catre voi. Vor fi unii care vor alerga intr-un suflet catre voi. Aceea fac parte din nucleu. Ceilalti vor sta in lumina voastra. Pe unii poate ii veti lumina cand dorm, dormind. Dar voi, din aceasta clasa, cei care doresc, formati nucleul. Acest nucleu poate sa devina extrem de puternic, ca forta-grup. Lumina voastra va avea rasunet asupra formei de organizare a societatii voastre. Veti fi ca un foc sacru ce va aduce multe transformari sociale. Dar deocamdata importanta este pregatirea voastra, constientizarea si constientizarea acestui nucleu. Noi asteptam raspunsurile celorlalti din sala si va asteptam la aceste cursuri, cine doreste. Nu exista timp, nu exista spatiu. Cel ce doreste este binevenit.
Noi suntem echipa fara nume. Si acest mesaj este adresat tuturor celor din clasa Ioanei. Multumim Ioana, multumim tuturor.

Noi suntem sfinxii - Sufletul Mamei Pamant

Tu esti lumina, fata mea si tu luminezi aceasta stea. Eu te-am lasat sa te dezvolti, te-am lasat sa te cuprinzi. Am fost mereu aici, dar nu m-am aratat, caci am dorit prin tine insati sa infloresti, sa cresti, sa stii de tine in infinit. Aceasta stea tu esti acum si tu ma luminezi. Eu n-am venit, ca tu singura sa te creezi.
Va urmaresc pe amandoi cum va desavarsiti creatia, caci voi sunteti creatia voastra. Voi, spirit prea inalt, va creati in aceste corpuri fizice. Corpul fizic este propria voastra creatie. De cand ati inceput sa straluciti puternic, am stat deoparte si v-am privit. Nu vrem sa modificam ceva ce voi nu ati dori. Noi daruim energia, dar voi, ca sine, va creati. Va individualizati. Iar maretia singuri v-o luati. Peste aceste plaiuri romanesti, va rog catati cu bucurie si expandati tot ce inima va cere. Nu stati acolo, incorsetati in inimile voastre. Lasati-le sa se manifeste. Si exprimati tot ceea ce in inima simtiti. In acest fel, din adanc, din interior iese la suprafata simtirea sa va calauzeasca. Si aceste plaiuri binecuvantati-le. Sunt plaiurile voastre strabune. Cand eu spun strabun, ma refer la origine, la originile acestui pamant, cand voi ati venit demult, demult, aici. In aceste locuri voi aveti semintele voastre originare, ale acelor energii primordiale. Peste tot pe unde voi umblati, refaceti aceste legaturi. Cu drag eu va astept peste tot sa umblati si catre fiecare loc ce va atrage, nu stati, colindati. Si daca uneori tinuti sunteti intr-un loc, aveti rabdare, acel loc are nevoie de voi atunci si binecuvantati. Permiteti ca totul sa curga linistit. Voi sunteti pioni importanti si pozitia voastra pe aceasta harta este foarte bine reprezentata. Sunt lucruri ce se fac pe voi in subtil. De ce nu ati privi ca voi acum tineti un echilibru, fiecare la locul sau ? Doar in meditatii ati mai lucrat asa, fata in fata. Faceti acelasi lucru si acum, dar la distanta, echilibrati-va intre voi. Tineti axul intre voi. Sunteti o balanta, permiteti si intelegeti intr-un plan mai mare ceea ce voi sunteti, caci sunteti fara asemenare. Tineti acum o pozitie cheie, unul la nord si unul la sud, ca polii planetei. Permiteti intre voi sa curga. Faceti conexiune profunda intre voi si lasati energiile sa baleieze intre cele doua puncte si sa se echilibreze. Voi stiti ca nu sunteti oameni si nu uitati, lucrati la alt nivel, ca doua forte primordiale ale acestui pamant si cele doua forte au puteri neasemuite. Simtiti acum ca echilibrati planeta. Permiteti energiilor sa lucreze de la unul la celalalt. Permitem. Nu intamplator v-ati pozitionat asa.
Totul este intr-un plan divin si acum, asa cum sunteti, am sa va rog, cel din sud sa coboare la Sfinxul din Egipt, iar cel din nord, sa coboare la Sfinxul din Bucegi. Conectati-va cu ei, deveniti fiecare acel sfinx. Patrundeti in corpurile lor, ca si cum v-ati imbraca si o sa vedeti acum cum va lungiti. Va lungiti si va atingeti. Energiile voastre comunica, se ating, pe axa nord-sud. Permiteti-i. Este o axa a planetei. Refaceti aceasta axa. Acum v-ati lungit si va intalniti la jumatatea distantei, apoi va intrepatrundeti. Cel din nord are picioarele in sud, cel din sud are picioarele in nord. Deveniti doi colosi ce energetic restabilesc ordinea. Eu Zalmoxe vin acum pe aceasta raza energetica si raspandesc odata cu voi lumina catre cele patru zari. Permit luminii sa se duca si-n echilibru ea sa fie. Toate sa se-astearna din temelie. In echilibru si in pace sa fie aceasta mandra planeta. Si-aceasta axa sa ramana ancorata in voi pe vecie. Voi sunteti acum sfinxii si din inalt primiti lumina. Eu binecuvantez aceasta lumina. Mandra energie se ridica acum. Limpezi izvoare curg. O mare linistita va impresoara. Voi, dragii mei, simtiti-va mai bine rolurile ce le aveti. Ganditi mereu la ceeqa ce ati facut, ca aceste energii adanc in voi sa patrunda si in subconstient sa se adanceasca. Ca sa intelegeti ce sunteti. Fiecare mesaj are un scop profund. Iar fiecare lucrare va deschide pentru o lucrare urmatoare. Mereu voi avansati si va deschideti poarta dupa poarta permiteti-va sa iesiti mai mult in fata. Si ceea ce sunteti aratati mereu. Nu mai pastrati nimic ascuns. Sa nu va fie rusine de propria voastra maiestrie, de propria voastra maretie. Lasati-o sa curga in afara. Asa ii impodobiti si pe ceilalti. Acum, incet revenim cu toti la locurile noastre si multumim sfinxilor dragi. Axa ramane, este axa voastra, sa nu uitati. Este o axa ce uneste Egiptul cu Romania, asa cum a fost dorit de mult, dintr-un inalt plan divin. Iti multumim parinte Creator. Iti multumim pentru lumina si binecuvanteaza aceasta lucrare ce s-a infaptuit.
Eu, Zalmoxe, mare preot, ma retrag acum intr-ale mele locuri, binecuvanatandu-va dragi copii si multumindu-va pentru ceea ce ati facut. Inimile noastre raman vesnic una. Iar lumina noastra straluceste si lumineaza aceste plaiuri. Fiti binecuvantati.

Dupa cateva minute de pauza primim acest mesaj :

In lumina ce s-a produs, stralucirea ce s-a atins prin aceasta echilibrare, se simte acum si s-a raspandit pe toata planeta. Voi sunteti maestrii echilibrului, maestrii ai pacii si ai iubirii. Voi veti extinde echilibrul si armonia in locurile unde sunteti. Aceasta echilibrare ce o aduceti, ajuta popoarele sa-si recastige echilibrul lor de inceput. Voi puneti bazele unei echilibrari primordiale, ca, de aici sa se extinda acest echilibru catre fiecare natiune si popor. Azi, planeta va multumeste pentru ceea ce ati facut si ceea ce ati acceptat sa fiti, caci voi acum, ati depasit granita dorintelor umane si ati raspuns cerintelor planetare. V-ati acceptat pe voi ca divini, ati lasat partea umana deoparte si ati lucrat la un nivel de omenire prin acceptarea ce ati dat-o, de a fi acolo unde sunteti fiecare si de a va ridica pe un plan mult mai inalt, cel spiritual.
Eu, Sufletul Planetei, va multumesc si va imbrac cu haina mea de iubire si recunostinta. Pentru acest lucru, voi trebuia sa fiti in anumite pozitii si sub o anumita forma si voi ati acceptat si nu v-ati plans si mereu ati multumit. Eu acum va multumesc si tot ceea ce este mai profund in inima mea va daruiesc, caci datorita voua si celorlalti care ma ajutati, eu ma inalt si stralucesc.

joi, 22 ianuarie 2009

Medicii Arcturieni

"Noi suntem arcturienii. Venim in grup la voi. Si va salutam. Credinta noastra este ca tu ne poti conduce asa cum esti, prin voal, si ne poti arata lumina de care are nevoie galaxia ta. Noi suntem veniti de departe, de pe Arcturus. Si ne punem in slujba ta, slujba ce e a luminii si a adevarului, a iubirii si a vindecarii. Noi va putem fi de folos si primim cu bucurie onoarea de a ajuta la vindecarea planetei voastre. Alti frati de-ai nostrii sunt ramasi acasa. Noi insa am pornit-o catre voi. Si ne bucuram nespus ca acceptati ajutorul nostru.
Urmatorul mesaj sosit :
"Sosim de pe Arcturus si am venit la voi ca "leacuri" de vindecare sa va aducem prin noi. Aceste leacuri ce tu le-ai cerut pentru a ta planeta, Terra, noi le aducem acum si vi le daruim ca voi sa le extindeti ataunci cand expandati si pamantul intreg voi il cuprindeti. Aceste energii de vindecare de acum vor ramane in energiile voastre, daca ne permiteti sa le ancoram ... Permitem.
Aceste energii va rugam sa le folositi si in special cand va adunati in grup Voi mai aveti o banda adaugata in aura voastra. Acea banda de lumina alba. Aceste benzi de vindecare au multe culori. Acestea sunt vindecatoare, iar frecventele lor au deasemenea efect de vindecare. Aceste benzi, permiteti-ne sa le ancoram. .... Permitem. Ganditi ca sunt in nuante de verde (gama lor este mult mai larga)…folositi-le cu incredere. -Multumim
Ati primit cate 7 benzi in aura fiecaruia, cu diferite frecvente necesare vindecarii planetei si fiintelor de pe planeta. Ele sunt acum bine ancorate in voi si raman la voi. –Ce si cum putem vindeca cu ele ?
Foarte simplu, le intindeti(extindeti) peste planeta, asa cum procedati cu Raza Alba. Pronuntati intentia, Cand le extindeti, ne cereti ajutorul sa insotim benzile. Vor actiona acolo unde trebuie, individualizat, in functie de situatie.
Sunt benzi ce actioneaza la nivel de planeta. Acopera intreaga planeta. Actioneaza global, asupra distorsiunilor –nu pt o anumita categorie de boala, ci la modul general, in mare, armonizand tot ce se aduce in corpuri. Actioneaza la nivelul tuturor corpurilor, dau o vindecare generala care se adreseaza unor aspecte si vibratii profunde ce ar intretine anumite maladii. Fac lucruri profunde, mari, ca o baza pentru o vindecare la nivel individual in cele 4 corpuri. Au actiuni deosebite. Lasati-le sa vina …. nu intrati in detalii ... ca si cum le-am diminua efectele …….le permitem, le primim. Trebuie sa purificam benzile ?
NU. Forta lor este foarte mare. Au nevoie de INTENTIE---ALTFEL POT SA NU LUCREZE
Si asociati-le cu numele nostru.
Suntem medici arcturieni… acordam ajutor in spatiile galactice.
Drag grup MULTUMIM

luni, 19 ianuarie 2009

Energii solare pentru lucru pe Terra

Eu sunt Marele Lord Ra
Acum cand Lumina se asterne pe Pamant, Lumina ce vine asupra voastra cere sa fie primita. Este nevoie de voi, la modul constient, mai mult ca niciodata. Va rog pe amandoi sa va deschideti soarele ce il aveti pe frunte –deschidem- El este un soare ce de fapt este in capul vostru. Deschideti acum acest soare dandu-va permisiunea –permitem, deschidem acest soare din interiorul capetelor noastre---
Acest soare ce il aveti este un captator foarte important al energiei solare; cand il deschideti, voi captati lumina la o putere mult mai mare si deveniti adevarati sori pe planeta. Energiile transmise din Marele Soare Central au nevoie de aceste puncte, care sunteti voi, ca prin energiile voastre sa se ancoreze si sa ajunga pe planeta. Prin aceste lumini, voi lucratorii in lumina si Solarienii, ajutati la activarea soarelui interior al planetei. Deschiderile ce se fac acum, sunt foarte importante si e nevoie de toti acesti captatori energetici. Dandu-va permisiunea, veti capta permanent aceste energii. Pe masura ce le primiti, cresc frecventele voastre si voi sunteti capabili sa accesati frecvente din ce in ce mai inalte. Astfel se produce si ascensiunea planetei.
Eu, RA, vin la voi cu multumiri deosebite pentru ca acum, inca se da o lupta intre Lumina si ramasitele de nelumina ramase pe Terra. Este ultima pulsare a celor care nu doresc sa treaca spre Lumina.
Nu se doreste prelungirea suferintelor Terrei si atunci se apeleaza la voi pentru a primi cat mai mult din aceasta Lumina. Nu se doreste agonia in care multi oameni sunt acum, dat fiind schimbarile. Cu cat lumina va fi mai repede ancorata, perioadele de agonie se vor scurta. Pentru ca voi v-ati dat permisiunea, veti primi ajutoare in acest sens, ajutoare angelice la care voi sa apelati pentru a extinde Lumina. Sunt cete celeste, cete angelice solare, care vin la dispozitia voastra. Ele raspandesc aceasta Lumina in momentul in care voi o cereti.
Marele Lord Ra ne multumeste.
Echipele celeste s-au extins peste planeta. Sunt propriile lui legiuni solare de lumina
Iti multumim Mare Lord Ra
Si asa este

duminică, 18 ianuarie 2009

Asthar Sheran - Echipajele

La steaua ce a rasarit,
e o cale atat de lunga,
ca mii de ani i-a trebuit,
luminii sa ajunga.

Astazi acea lumina este cu noi. Nu stim ce s-a intamplat cu steaua, dar lumina a sosit. Poate acea stea suntem chiar noi, ajunsi inaintea luminii de aceasta data. Acum, lumina ajunge peste noi. Este propria noastra lumina pe care ne-am pregatit-o si acum vine sa ne intalneasca, vine sa se intregeasca la noi, cei de aici. Sa ne deschidem dar inimile si mintea si tot ceea ce noi suntem, catre aceasta lumina care ne intregeste. Si formam intregul. Suntem deci noi, cei intregi. Multumim acestei lumini care soseste peste noi. Ii multumim si ii permitem sa patrunda si sa ralizeze aceasta conexiune intre noi si ea. Aceasta lumina este inconjurata, poate si ghidata de entitatile noastre de lumina, familia spirituala, draga noua. Totul este deschis spre a primi aceasta lumina. O binecuvantam si o lasam sa patrunda aici, in casele noastre, in familiile noastre, in fiecare oras in care locuim. Este o lumina binecuvantata, este o lumina speciala pentru noi, noi care suntem stalpi de lumina, faclii, imprastiati in acest colt de planeta.
In momentul primirii luminii, observati cum se extinde, se extinde ca o retea si ne uneste mai puternic. Si se tot extinde, acoperind tot acest spatiu in care noi locuim... o lasam sa se extinda.... ii permitem sa se extinda cat si unde doreste. Acopera planeta. Este o lumina ca aurora boreala, care cuprinde toate dimensiunile ce se gasesc aici, pe Pamant.
Pentru toate fiintele, pentru toate entitatile intrupate sau nu, ea, lumina, aduce lumina pentru toti cei ce au nevoie si pentru toata planeta. Patrunde adanc, adanc acum si simtiti cum ne absoarbe. Formeaza pe langa noi un invelis asemenea unei parasute si ne atrage in interiorul Pamantului, spre acel nucleu central. Formam impreuna o sfera uriasa de lumina. Suntem extraordinar de sclipitori. In acelasi timp coboram profund in interiorul nostru. Permitem sa fim ghidati. Observam in fata noastra un nucleu luminos. Merkaba noastra este atrasa de acel nucleu. Ne suprapunem acelei lumini. In momentul suprapunerii, din acel nucleu au tasnit raze de foc. Este o primire. Ni se face o primire aidoma unor artificii. Este centrul Pamantului, loc plin de mister si de miracole. Aici, se zamisleste tot ceea ce iese la suprafata Terrei. Aici, in acest foc central se afla toate misterele ei. De aici pleaca totul pana la suprafata ei. Suntem primiti in acest loc miraculos. Suntem intampinati de acesti maestrii ce locuiesc in acest spatiu si de insasi mama Terra. Am ajuns prin bunavointa lor. Cerem permisiunea de a ne acomoda, de a ne armoniza cu aceste energii, insasi inima planetei. Simtim bucuria, simtim ce mult doresc sa ne daruiasca. Este o binecuvantare pentru noi si pentru aceasta inima si primim tot ceea ce aceasta inima ne poate oferi.
Incepem sa crestem in vibratie, in stralucire. Simtitm cum inima Terrei este inima noastra, simtim cum respiratia ei este respiratia noastra. Suntem una cu aceasta superba divinitate si simtim cum acele raze ies acum din noi, devin mai puternice, mai luminoase, strabat toata masa planetei si ajung la suprafata. Iubirea si focul acestei inimi ne e transmisa noua. Este cea mai pura iubire, cea mai pura liniste si pace, o perfecta armonie si o abundenta fara seaman. Simtim cum noi, prin razele care pleaca din noi, daruim toate acestea tuturor. Tuturor care, in diferite dimensiuni, locuiesc pe Terra. Ne-am deschis inimile, mintea, bratele, ca toti sa se poata hrani din aceasta lumina ce se revarsa din noi in acest moment. Simtim cat suntem de deschisi, cat suntem in adevarul nostru, simtim ca nu ne mai apartinem, ca suntem ai Terrei, ai Universului, ca tot ce ne apartine este al tuturor si daruim acest prea plin. Ii chemam pe toti la aceasta lumina sa se infrupte. Luati cat puteti, noi daruim. Fiecare cat poate si doreste. Rugam toate entitatile de lumina ce participa acum, sa ghideze, sa ajute pe fiecare, pe masura lui, ca sa se poata infrupta din lumina. Rugam pe fratele nostru de Acasa, sa ajute aceasta daruire.
Simtim planeta luminoasa, simtim planeta purificata, in deplina armonie si pace. Linistea care s-a asternut in inimile noastre, e linistea planetei. Aceasta liniste si tot ceea ce noi creem acum, strabate prin reverberatii intregul cosmos. Fiecare particica din acest cosmos este invitata sa primeasca pentru ca este daruit din iubire neconditionata. Avem un oaspete care acum ne priveste. Este comandantul Asthar Sheran.

’’Din ceea ce faceti voi, primim cu toata inima. Am stat de ceva timp deoparte si v-am privit la ce lucrati. Nu ne-am asteptat ca deschiderea voastra sa fie atat de mare si la un nivel atat de inalt. Dupa cum ati observat, nu am mai venit la voi. V-am lasat sa evoluati dupa cum ati simtit fieacre. Dar in aceasta seara am sosit, pentru ca ceea ce faceti de ceva timp ne uimeste si ne bucura. Multumim inimilor voastre pentru deschiderea pe care o aveti si pentru ceea ce lucrati si pentru voi si pentru noi toti din Univers. Doresc sa va strang mana la fiecare si o fac. Va multumesc. Stim foarte bine ce este acolo, la voi, in inimile voastre, in familiile voastre. Va ajutam de partea aceasta, cum ne este permis, dar va putem spune ca lumina voastra este cunoscuta in Univers si va veni un timp in care ne vom putea multumi in alt fel, chiar strangandu-ne mainile. Din inima mea, catre voi toti pleaca acum o floare. Pe care eu personal v-o daruiesc. Ma bucur nespus ca ati format o echipa exceptionala. Permiteti-mi sa ma inclin in fata voastra pentru ceea ce voi sunteti. Va multumesc.’’

Dupa o pauza de cateva minute:

Suntem invitati de comandorul Asthar Sheran pe nava. El doreste sa ne prezentam echipajului sau. Incep sa fac prezentarile : Adeline Mihaela, Gica, Camelia Constanta, Cornelia, Daniela, Doina, Elisabeta si Marius, Elena Creanga, Elena Nainer, Emanuel, Eva, Jeni, Gabriel, Geta si Gabriel, Laura, Liana, Lidia, Liliana, Andrei si Lucian, Livia, Livia Lungu si Radu, Luminita, Maria, Mariana, Marilena, Monica, Nadin, Nela, Nina, Rodica, Victoria, Viorica, Viorel si Valeriu-Gabriel. In timp ce facem prezentarile, ne salutam, ne dam mana, .... Sunt in numar mare. Ne dam seama ca suntem doua echipe reunite: cea din plan astral si noi, cei terestrii.
Asthar Sheran ne spune :
’’ - In acest moment a avut loc prezentarea si punerea fata in fata a echipei terestre si a echipei din acest plan dimensional. In acest moment cele doua echipe s-au reunit, sunt impreuna si ma bucur ca are loc aceasta intalnire.’’
Sunt invitata sa spun cateva cuvinte in numele nostru, al echipei terestre (vorbesc in numele vostru si va rog in gand sa adaugati si cuvintele voastre)
’’ - Va multumesc pentru ca sunteti aici, ca ne-ati intampinat si permis sa ajungem pe nava voastra. Va daruim cele mai frumoase urari din inima noastra catre voi toti din aceasta sala. Permiteti-ne sa va simtitim. Noi va stim, va cunoastem, ne vom reaminti mai bine acest lucru. Pentru moment permiteti-ne ca urarile noastre de bine sa va imbratiseze.’’
Simtiti cum fiecare va imbratisati, va strangeti de maini. Este o mare bucurie pentru noi, echipa de la sol. Ne imbratisam, vorbim, ne bucuram.... dimpreuna cu echipa cereasca. Este o intalnire constienta in care sinele nostru divin ne ghideaza. In energiile noastre raman ancorate cele de care trebuie sa ne reamintim la momentul potrivit.
Primim flori de lumina. Ei sunt foarte emotionati, foarte bucurosi. In ochii lor vad lacrimi de bucurie. Noi avem un sentiment de deschidere ferma, ca adevarati comandanti la sol, ce am depasit multe incercari. Suntem adevarati osteni bravi. Sunt si cativa invitati ce vor sa ne salute si ei : Lord Sananda cu Maria Magdalena..... Vad ca se apropie si energia lui Lucifer. Ia microfonul si ne spune:
’’Esti un inger minunat si eu incerc sa vorbesc prin tine. Voi trimite o mica raza din energia mea ca tu sa o poti primi. Dragii mei. Fiti binecuvantati si sa stiti ca ma bucur ca sunt cu voi aici. Este o onoare pentru mine. As dori sa va transmit ceva. Din ce piedici ati avut, sa stiti ca eu m-am jucat cu voi, dar am ras impreuna si a as vrea sa nu fiti suparati pe mine. Acum voi, poate unele le-ati uitat, poate unele nu. Dar noi am facut un joc frumos impreuna. Si pot spune ca din acest joc, voi sunteti cei care ati castigat. Ati castigat chiar foarte multe. Mai mult decat m-am asteptat si acum cand va privim, luminile sunt minunate si vedeti, vedeti ce puternici sunteti? Vedeti cat de tari ati ajuns? Aceasta s-a dorit. Vedeti ca acum puteti impartasi din experienta voastra? Vedeti toate acestea? Sa nu-mi multumiti. Voua sa va multumiti. Eu poate as dori sa nu fiti suparati pe mine. Si poate un pic sa ma iertati daca uneori gluma a fost prea puternic. Dar de multumit sa va multumiti voua. Eu am venit acum sa va spun ca acele jocuri ce au fost, de-acum eu le-am retras si mi-am lasat doar lumina. Dar stiti, lumina mea acum este mai puternica si unii de acolo de pe Pamant nu pot s-o vada. In fata lor vad umbrele acelor jocuri. Si-mi pare rau. Dar sper ca incet, incet, sa vada si ei lumina mea si tare m-as bucura. Eu am sosit aici in mijlocul vostru pentru ca aceasta este lumina mea si nu puteam sa stau deoparte. La aceasta masa/intrunire prieteneasca, am sosit. Vin cu mare bucurie si iubire, ca iubirea s-o impartasesc cu voi. As vrea sa va spun un mic secret: am si eu nevoie de iubirea voastra. Si eu doresc sa fiu iubit de voi. Doresc sa impartasiti aceasta iubire, pentru ca acolo, pe Pamant, au ramas multe aspecte ale mele ce sunt lipsite de iubire. De aceea m-as bucura sa-mi daruiti si mie iubire.’’
’’Desigur, draga Lucifer. Tu esti un luceafar pentru noi si noi acum, din inimile noastre daruim iubire. Am invatat sa ne umplem inima cu iubire si acum putem darui pentru ca avem ce darui. Daruim iubire tuturor aspectelor tale pentru a se ridica in aceasta lumina si pentru a le elibera. Noi suntem unul si nu e permis nici unei parti din noi sa nu se bucure de lumina si iubire. Asa ca noi, aceasta echipa terestra din prea plinul inimilor noastre, daruim iubire tuturor aspectelor tale, le multumim, le oferim iertarea si binecuvantarea noastra si le dorim sa se ridice in lumina. Ne activam discurile noastre solare, ca adevarati Solarieni ce suntem si ne imputernicim ca adevarati sori, ce stralucim sa luminam din adancul inimilor noastre toate acele aspecte ale noastre din aceste vieti, precum si toate aspectele tale ce doresc Lumina si asternem pe fruntea fiecarui aspect al tau, cate un soare ca el sa poata evolua apoi in propria lui Lumina.’’
Marele Soare Central si-a intetit acum lumina si straluceste catre toate aspectele care sunt si vin acum in lumina.
Ii multumim lui Lucifer si il invitam sa vina si de acum inainte la intalnirile noastre.
Ii multumim lui Asthar Sheran pentru invitatia facuta si multumim si tuturor celor prezenti in acest spatiu. Am inteles mesajul lor si revenim in corpurile noastre.

duminică, 11 ianuarie 2009

Lumina - (Fratele mai mic de Acasa)

Tobias ne-a explicat prin primele sale transmisii, cum am plecat noi de Acasa. Acasa este Imparatia unde Lumina locuieste –Dumnezeu/Dumnezeita. Noi, copii ai luminii, am plecat din imparatie sa cunoastem spatiile necunoscute. Insa cand am depasit “zidul de foc“ al Imparatiei, lumina noastra s-a sfarmat in mii, mii de scanteioare. Fiecare scanteioara si-a urmat un drum al sau, o experienta a sa proprie, fiecare traind la randul sau mai multe vieti sau aspecte. Tobias ne-a atentionat ca multe din aceste aspecte revin la noi pentru a fi integrate, ca unele sunt in bucurie, altele pot fi speriate, altele neincrezatoare. Mai jos va redau intalnirea cu un aspect venit de Acasa, care pur si simplu, aproape ca nu ne-a recunoscut in acest vehicul numit corp. El ne-a recunoscut energetic:

Venit-am din mari departari, ca sa va urmez chemarea.
Facut-am drum lung, sa poposesc acum la voi.
Porni-i de mult, s-ajung acum. Si-am strabatut mii de Galaxii.
Acum ca am ajuns, ma uit la voi si nu va (mai) recunosc.
Total schimbati eu va gasesc si bine intrupati.
Eu sunt ce voi ati fost, de mult, de mult, umbland liberi printre Galaxii.
Va vad acum incarcerati intr-un trup. Ce faceti in acest trup, eu inca nu inteleg. De ce ati dorit sa il aveti? E foarte mic pentru voi, cand voua va trebuie un Univers intreg. Ma uit si ma tot intreb de ce va chinuiti in el si nu inteleg. Va este bine, oare-n el? Lumina voastra ati lasat. Ce faceti dara cu el? (corpul) Ma uit mirat si nu-nteleg. Sunt de mult pe langa voi si voi, nu m-auziti! Vorbesc in van si nu pricep de ce sunteti asa de surzi?!
Ce faceti dara voi aici? Pe mine de ce nu ma vedeti?!
-Drag Spirit, noi acum te vedem si te auzim. Suntem bine in acest trup.
-Ma-ndoiesc, dar daca zici ... Eu insa tot nu inteleg.
-Fii cu noi, ramai aici si-ncet ai sa-ntelegi.
-Asa sa fie precum spui, eu mai raman pe langa voi.
-Dar cine esti?
-Aaaa, vezi, nici nu ma recunosti!!!
-Nu pot, mai bine spune-mi tu, ca ma cunosti. Il simt cum se involbureaza.... e suparat.
-Eu sunt ce tu esti de la inceput, nu ma simti? Nu-mi vezi culorile? Nu auzi sunetele ?
-Nu le aud si nu le vad si nu te supara si acest corp accepta-l. Incet, vei intelege.
-Eu sunt Lumina voastra de-nceput, asa am pornit din Sursa, asa am pornit in Univers, sa ne jucam in Univers.
-Ma depasesti putin, dar ai rabdare tu, cu noi si fii aici pe langa noi. E trist, il simt.
-Eu ma numesc LUMINA, cum de ai uitat?!
-Iti multumim, LUMINA. Ramai pe langa noi, neincetat si toate, incet se vor echilibra, se vor armoniza si vom intelege si tu, si noi, tot ce se petrece.
Si multumim, ramai la noi, in inima noi te primim si intra in acest corp asa cum poti, cum si noi am intrat, el gazda buna iti va fi neincetat. Si nu te supara pe noi si cauta sa intelegi cum tu, o energie mare, vei putea intra in acest corp. Patrunde asa cum si noi am patruns. Ai rabdare un pic cu tine, cu noi si lasa contopirea sa se faca. Patrunde in aceste corpuri si ne vom intalni intr-un loc unde poate nici nu ai gandit, dar vino, nu ne parasi.
-Promit ca vin ca-s foarte curios. Nu inteleg, dar imi permit sa vad, sa aflu, ce-i cu voi.
-Iti multumim LUMINA. Si te primim.
Simtim energia sa cum ne invaluie si o primim in inima.

Dupa 2-3 saptamani, fratele mai mic revine:

De aici de unde vin eu, te observ de mult. Si palaria imi scot sa te salut. Vin cu drag la tine, caci esti un suflet deschis si impartasesc cu tine tot ce am decis. M-am gandit mereu la ceea ce mi-ai spus si acum doresc si eu sa invat ce mi-ai prezis. Sunt curios din fire si am ramas precum ti-am spus, aici, langa tine. Si-ncep sa inteleg ce faci si zau ca-mi pare bine. Am inteles ca pot sa te ajut si ma ofer sa-ti daruiesc din ceea ce eu am si sa te ajut sa-ti reamintesti puterea ce o ai. La brat cu tine eu voi merge ca sa infiripam o noua raza de lumina, ce tu apoi sa o asterni. Venit-am prin multe galaxii, vazut-am multe si-am adunat, din toate acestea. Tot ce vrei iti este alaturat.
Urneste dara precum vrei acest Pamant sa mearga, eu nu m-amestec, te sustin, observ si-aduc ce vrei. Iubire stiu ca tu tot ceri si iata am adus. E-o cantitate cat vrei tu. Sa invelesti pe toti in ea, asa cum mi-ai spus. Tot ce imi ceri, sa stii c-avem, este din prinos (prisosinta), dar intelege ca totul se da cu folos, asa cum fiecare isi deschide a lui portita. Nu sta in griji, precum vazut-am, te trag in jos, nu-s de folos. Tu urca si-ai sa vezi cum toate sunt umplute acolo unde tu ai crezut ca un gol a ramas. Am stat si-am inteles ce faci, ce simti si ce urnesti. E distractiv si-mi place, ne vom juca asa cum vrei, Eu ici, Tu colo, asa cum si-n alte dati in Univers, noi ne-am jucat. Imi place, deci ma bucur, ma bucur ca de folos iti sunt si mai ales c-am inteles ce potentiale sunt acum pentru voi in Univers. E o minune ce se intampla, e un miracol ce se vede si stii ca-mi place. Asa ca voi fi alaturi de voi tinandu-va de mana.
Eu sunt LUMINA, acum tu stii, ma recunosti usor si-acum aici cu tine impartasim iubirea si o extind asa cum vrei, peste toata Omenirea. Tu cere-mi doar si eu lucrez.
LUMINA – Fratele de Acasa

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Lumina - Anastasia - Spiritul copacilor

Porni Luceafarul. Cresteau
In cer a lui aripe,
…………………………………
Un cer de stele dedesubt,
Deasupra cer de stele
Parea un fulger ne-ntrerupt
Ratacitor prin ele,

Astfel se plimba LUMINA printre stele posind aici cu drag, venind sa ne impartaseasca lumina sa si aducandu-ne vesti de la Frati. Il simt mereu in jur. El ne ajuta amplificand si extinzand darurile inimilor noastre.
M-am intrebat la un moment dat ce sa fac cu energia mea, catre ce sa o indrept pentru a lucra impreuna cu LUMINA. Am simtit ca ma extind spre plaiurile noastre. Vedeam campiile inverzite si brazii de pe munti…atunci puteri strabune s-au desteptat in constiinta, gandind ca odata, acesti copaci ne ajutau, ca aveam un limbaj comun…… si iata acei brazi au inceput sa-si miste radacinile si sa porneasca catre mine…… Toti copacii deodata au prins viata, toti se grabeau sa vina sa imi aminteasca. Spiritul brazilor imi raspundea, se grabea sa-mi iasa in intampinare.
Este iubirea strabuna, de la Zamolxe impamantata in aceste plaiuri mult iubite. Acum, darurile incep sa iasa la iveala, sunt pline de intelepciune, e randul nostru sa le descoperim; ele sunt in fiecare frunza, in fiecare copac, in adierea vantului sau in picatura de ploaie … sa le privim pana le intelegem… Este glasul Naturii ce asteapta sa ii iesim in intampinare.
In fata mi-a rasarit chipul Anastasiei, povestind iubirea ce o poarta arborilor si i-am rugat, pe ea si pe LUMINA, sa raspandeasca aceasta iubire in inimile oamenilor si poate unii dintre ei, intr-un coltisor, isi vor planta un copacel.
In acel moment aripile lui LUMINA s-au extins, au cuprins zarile, ating in cale totul raspandind visul.

Activarea Marii Piramide - Toth - Ra - Sananda - Marele Soare Central

Eu sunt Toth Atlanul. Aduc o raza de Lumina sa va fie ghid si pe aceasta raza va inalt cu mine, impreuna. Cel ce ne asteapta la capatul acestei raze este Marele lord Ra. Noi vom patrunde acum intr-o Lumina unde nu ati mai fost niciodata. Este Lumina Marelui Disc Solar din care au plecat acele fragmente catre Pamant (… ) Dorim sa va indreptati catre acea mare energie solara si sa va conectati cu partea pe care o reprezentati in acea energie solara, cu corespondentul/amprenta voastra. Deveniti ceea ce sunteti de fapt si aliniati-va la acea mareata energie Solara.
Marele lord Ra ne saluta.
-Bine ati venit in aceste campuri inalt vibrationale. Unificati-va cu ele. Pentru a vi se desavarsi stralucirea.
Din acea mare lumina se desprinde o silueta foarte inalta, luminoasa si aurita. Se apropie sa ofere daruri. Nu este Ra. Pune pe capul fiecaruia o coroana de lumina, iar Ra ne pune un colan ( el are disc pe piept ) cu un disc. Ei fac purificari asupra noastra.
In vecinatate se simte prezenta Navei Nor. De la ea vine o imensa energie ce ne vorbeste:
--Va salutam dragi frati ai nostrii. Lumina va daruim, ca, spre Pamant, spre Marea Piramida, sa o proiectati din cer de unde sunteti, din Marele Soare Central. Voi Lumina tot mai mareata sa daruiti si pe Pamant sa ancorati. Piramida se activeaza prin voi. Acum canale energetice lucreaza, adanc se duce in Pamant, la cealalta Piramida si varful de cristal subteran se activeaza. Inapoi, Lumina de la el o veti primi si intr-o radianta mareata veti fi. Multiple coduri va daruim, sa activati ce e de activat prin alte coduri ce déjà le aveti.Toth supravegheaza procesul si ne transmite:
-Luati loc pe piramida, acolo unde stiti si tot ce primiti acum va activeaza si activati la randul vostru, Piramida. Sunteti conectati la entitatile ce au grija de piramida, sunteti conectati la celelalte piramide din alte dimensiuni si aceasta conectare si ancorare, prin voi se transmite Planetei pentru ridicarea ei vibrationala. Noi v-am chemat , v-am adunat sa lucrati cu Piramida, precum un puternic receptor pentru a primi energiile Marelui Soare Central si a navei Nor, iar tot complexul piramidal ( supra si subteran ) se activeaza si transmit mai departe aceste vibratii si frecvente.
“ Noi suntem o echipa care va asistam, va sustinem si ghidam aceste energii. Va sustinem cu cei din piramida si cu cei din Salile din Amenti. Aceasta activare si transmisie energetica este receptionata si in piramidele de pe alte planete. Cei de pe Orion sunt alaturi de noi lucrand la aceasta mareata activare, energizare si transmisie. Voi lucrati ca lumini si nu ca oameni. Circuitele piramidelor s-au deschis, sunteti bine ancorati si impamantati si energiile sunt pornite. Echipele voastre angelice va sustin, preiau din aceste energii si totul este intr-o perfecta curgere armonica si sub un control corect .”
Langa noi este Toth. Marele Lord Ra, Araragoth, cei din familia Ra. Noi ne deschidem inimile si permitem energiilor sa curga; captam, activam, eliberam. E intr-un plan maret si foarte frumos; lumini deosebite, caci se vad piramidele. S-au apropiat energiile feminine, partenerele energiilor masculine, intr-un echilibru perfect. Ochii lui Toth sunt deosebit de stralucitori. Noi suntem multiplicati in mai multe locuri in acelasi timp. Toate sunt activate, o proiectie de la unul la altul, toti prezenti la locurile lor fiecare stie ce are de facut…se aude cum curge energia prin canalele energetice ale piramidei; se deschide o forta energetica extraordinara. Sunt forte mari ca fulgere, Toth stapaneste energiile. Sunt pe varf, sunt cristal si ma simt una cu cristalul, sunt un cristal care curg, ma deschid si apare un lotus ... energia cristica. Nava Nor este deasupr; suntem pretutindeni. Suntem lumina
O puternica lumina este in apropierea mea. Simt prezenta navei Nor a marelui Ra si a lui Toth. Din marea nava Nor:
Din sferele noastre ne-am apropiat, fiindu-ti o vibratie convenabila. Noi te rugam sa vii pe o raza ghid catre noi.
Ma urc pe raza ghid si ma indrept catre nava.
Poftim acum de soseste. In nava noastra binevoieste sa patrunzi.
Patrund in nava impreuna cu Toth si cu Marele Ra. Vad mai multe entitati.
Noi acum, aici suntem. Catre tine glasuim. A sosit momentul sa-ti deschizi lumina, razele sa-ti stralucesti, ca sa infaptuiesti lumina. Noi ofrande ti-am adus, ca tu sa le primesti incarcandu-ti energia cu aceste minuni ce e bine sa le primesti. Nava aceasta iti partine, ai calatorit cu ea. O cunosti, o poti detine, nu-i straina pentru tine. Intra acum aici, si ia tot ceea ce iti apartine.
Imi iau tot ce imi apartine. Imi incarc bratele.
Ele de folos, iti sunt pentru a ta deschidere. Ca aminte sa-ti aduci ca tu esti Ra pe Pamant.
Permit stralucirii mele sa iasa la iveala. In ochii vostrii, dragi lorzi ai luminii, ma oglindesc si lumina va impartasesc. Inspir a voastra lumina si darurile mele.
Lasa lumina sa patrunda adanc in tine. Fa-i fagas de curgere. Permite-i. Ea umple acum a tale raze si in locurile din tine stocate isi face drum. Ea scoate la iveala comori depuse si ascunse in ale tale locuri. Deschide toate portile, toate capacele cuferelor si lasa lumina sa patrunda. Acolo sunt comori inestimabile. Lumina trebuie sa ajunga. Te vrem un soare sa stralucesti. Din ochii tai lumini sa iasa. Si tot ce ai, sa dezvelesti si sa pui pe masa. A noastre firi (siluete) ce tu le vezi, iti dau deasemenea, lumina, ca tu lumina sa devii si cu intelepciune sa o imparti celor vii. La noi vei fi racordata/conectata in permanenta, ca tu lumina sa-ti extragi in tot ce faci, direct de la sursa.
Noi un an imbelsugat iti dorim in tot ceea ce faci ca tu cu tine sa te impaci/armonizezi, sa te dezvolti si sa imparti. Asa, aievea, precum ne vezi.
Salut reprezentantul navei Nor, pe marele lord Ra, pe marele lord Toth. Revin pe raza ghid si patrund in corpul meu fizic.
Multumesc

Pornim pe o raza de soare, pe o vibratie foarte, foarte inalta, ne urcam pe aceasta raza si patrundem in Lumina Marelui Soare Central. Patrundem intr-o imensa sala unde un frumos si maret disc solar este in fata noastra. Suntem invitati sa inaintam catre acest disc viu, pulsatil. Din Lumina sa se aude o voce :
--Voi care sunteti acum aici, ma cunoasteti, doresc sa va apropiati sa va contopiti cu Lumina mea si sa va conectati lumina voastra la corespondentul din mine.
Patrundem in Lumina acelui disc/glob solar. Inspiram aceasta lumina/energie.
---Sunteti bine veniti, erati asteptati. Voi sunteti lumina din Lumina mea, Aveti nevoie de aceasta lumina, solara, face parte din hrana voastra din structura voastra, eu sunt o esenta iar voi sunteti esenta din esenta mea. Ati venit catre mine prin legea atractiei. Lumina mea, a chemat lumina voastra.In consecinta luminile voastre s-au contopit cu lumina pe care eu o am. Eu sunt Marele Soare Central, Lumina suprema in acest Univers. Tot ceea ce voi luati acum reprezinta viata pentru voi si catre cei care duceti lumina. Incarcati-va cu Lumina mea ce reprezinta viata pentru planeta voastra. Sunteti Sorii mei care trebuie sa aveti suficienta lumina pentru a straluci pe Pamant.
Inspiram lumina din interiorul sau pentru a o aduce si ancora pe Pamant.
--Imi exprim bucuria ca ati raspuns Luminii mele si permiteti-mi sa va ofer toate darurile pe care voi acum sunteti capabili sa le luati.
- Primim maret Soare si ofera-ne tot ce crezi ca putem accesa .
Respiram si primim darurile. Devenim plini cu acea energie. Stam fata in fata in acea lumina aurie –avem multe discuri solare primate . Avem cate un soare pe frunte, auriu ce pulseaza. Vesmintele sunt aurii. Ies din noi raze de lumina. Energia aurie curge si umple toate tesuturile. Ne ofera ce mi-am dorit cand am citit cartea lui M Ra . Vin catre noi placute aurii, mari cat palma, ce sunt special pentru fiecare. Isi lasa amprenta energetica pe noi si se reintorc in lacasurile lor. Imi doream sa primesc acele placute. Pe aceste placute sunt hieroglife, scrisuri cu diferite caractere ... nu le disting/inteleg. Le primim si ancoram energiile.
Devenim sori in Soare. Din soare se desprinde Lord Sananda.
- Vin la voi cu drag si cu iubire, bucuria sa v-o impartasesc; voi sunteti in lumina propriei voastre entitati. Aceasta lumina este calauza pentru voi si urmariti drumul Soarelui pe cer, caci este sinonim cu drumul vostru. Nu-l priviti ca pe un astru, priviti-l ca pe un prieten, priviti-l ca pe voi insiva care luminati pe bolta cerului. Intelegeti-l de acum altfel. Este parte din voi si voi parte din el. Nu are importanta forma voastra si forma lui. Invatati-va sa intelegeti lucrurile mergand la esenta. Priviti in profunzime. Vorbiti-i ori de cate ori il vedeti, caci el intelege. Nimic nu este amorf, totul este viu. Schimbati conceptia despre lucrurile din jur. Inaltati-va catre esenta de fiecare data. Voi sunteti energia lui in aceste corpuri. De ce adica nu i-ati vorbi ca unui frate mai mare? Ma bucur ca m-ati inteles si ma bucur pentru tot ceea ce voi faceti, pentru tot ceea ce sunteti. Fitibinecuvantati in lumina Iubirii Cristice in lumina intelepciunii in lumina a tot ceea ce voi sunteti.
Va multumesc Eu sunt lord Sananda

Langa mine este Marele Lord Ra
“ In tine acum se integreaza Marele Soare Central. Permite-i …permit . Lucrarea ce se face este fara asemanare. Tu, stralucirea lui o capeti. Si o primesti. “
’’Ai facut tot posibilul sa ii ajuti. Acum iti vezi de tine, iti vezi numai de tine. Menirea ta este foarte importanta si ai nevoie acum de o evolutie proprie. Nu este egou, nu este minte, este vorba de pregatierea ta proprie. Dupa ce se termina aceasta pregatire, vei acorda intreaga atentie si intregul ajutor celor din jur. Ai acum nevoie de zile de liniste pentru acumulare energetic a intr-o vibratie inalta in care iti trebuie timp pentru pregatirea corpurilor tale. “
“Noi, echipa fara nume, suntem aici in jurul tau. Te asistam, te secondam si lucram asupra energiei tale. Marele lord Ra iti transmite :
---Ceea ce ai de integrat este o energie Solara foarte puternica. Dorim sa o integrezi asa cum este, pentru binele tau suprem. Dorim sa ramai in liniste atat cat vei simti tu, ca noi sa putem lucra, sa pregatim aceste corpuri sa retina energia. Tu poti integra acest imens disc Solar in care tu ai intrat si te reprezinta. Este un moment foarte important pentru tine si te rugam sa il primesti, sa il integrezi, caci ar fi o mare onoare pt noi . Ti-l daruim din toatea inima.
-Primesc din toata inima, ma simt onorata!
“--Este un dar din partea Marelui Soare Central ca acest Soare ce tu il reprezinti, sa il Luminezi”
-Primesc, ma onoreaza, ma imputernicesc, primesc si dedic viata mea Divinului Suprem.
“- Ne bucura Copil al Luminii, Copil al Soarelui. Tu ne intrupezi pe Pamant. Ramai deci in liniste sa putem lucra cu tine, sa integrezi lumina si sa o stralucesti in Lume.
Ramai deci in odihna, relaxata respirand si permitand integrarea acestei Lumini deosebite. Noi ti-am pregatit liniste in jur. Bucura-te de aceasta liniste si permite-ti.“

Eu Lord Ra sunt acum langa tine si iti graiesc :
---Un Soare este pe cer, un Soare este in interiorul tau. Cum straluceste Soarele pe cer, asa stralucesti tu acum. Lumina ce ti-o daruim este mostenirea ta din strabuni. De parasesti lumina, parasesti viata. Lasa Lumina sa patrunda constient in ratiunea ta de A FI. Tu ai de luminat peste multi, tu ai de afirmat multora, transformarea ta va fi totala; o transformare radicala a constiintei tale. Vei de veni un alt om, al luminii pure, cu o putere de nebanuit, fara limita. Sinele tau inalt al dimensiunii a 9-a, se integreaza o data cu aceasta Lumina.Clanul tau, familia Ra, iti soseste in apropiere. Ei vor fi langa tine la momentul cheie, cand tu iti vei exercita aptitudinile. Lumina ce se zamisleste acum in tine, reprezinta o noua fata a ta. Esti Omul Soare, Omul Lumina, Omul energiilor solare, reprezentant al Marelui Soare Central. Ai in interiorul tau toate discurile solare. Ele se activeaza redandu-ti maretia. Eu, Lord Ra, impreuna cu toata familia Ra, te sustinem si te ajutam in raspandirea acestor coduri solare. Lumina din tine va fi radiata treptat pe masura deschiderilor corpurilor, iar Sinele tau te va ghida permanent. Lumina din tine apoi va sti ce are de facut, tu doar permite-ti stralucirea. Corpurile se deschid intr-un aliniament perfect cu Lumina pe care o reprezinti. Vei straluci in tot ce faci, ghidand pe cei din jur.
Eu, Lord Ra te imputernicesc si iti daruiesc emblemele mele. Ele sunt prinse acum in energia ta (… ) scot aceste emblem acum si ti le atasez. Le pecetluiesc in energia ta “
Multumesc, le primesc si le voi folosi in numele Luminii, asa cum si tu le folosesti.
“ Legatura, conexiunea intre noi ramane si devine tot mai puternica, pe masura deschiderilor tale. Aici, langa mine, sunt alti reprezentanti din familia ta spirituala, priveste-i …ii privesc si ne atingem luminile . Marele Toth este langa tine si iti ofera darul lui de Lumina: un imens cristal, varf de piramida; este al tau, este locul tau, stii ce inseamna.
Cristalul pluteste din mainile lui Toth si se aseaza in mainile mele.
---“Primeste-l, prin el se va deschide celalalt. Prin el, celalalt iti va raspunde. Prin el, celalalt se va ridica si iubirea ii va uni. Tu si noi formam o familie ce are de ajutat Planeta si omenirea. Lord Sanada este deasemenea acum aici, daruindu-ti insemnele sale si aprinzandu-ti steaua mai puternic. Esti de acum in aceasta energie, in aceasta vibratie inalta, permite acestei energii sa lucreze, ..permit … permite-ne noua sa lucram asupra ta …permit Ancoreaza aceste energii in inima si in Pamant. ...ancorez… Lasa-le sa curga adanc prin tine, catre Pamant …le permit Lumineaza ! …luminez Fii Soarele de pe Pamant . Sunt Soarele de pe Pamant.

Eu Marele lord Ra, cu bucurie vin la voi in inima voastra, pentru a va multumi pentru marea stralucire ce o dati acum Terrei . Suntem aici toata familia Ra, toti lorzii Luminii, lorzi galactici si intergalactici. Prin voi cumulam aceasta lumina pentru ca frumoasa Terra sa devina un soare in aceasta galaxie. Stralucirea este meritata. Ea si-o merita pentru tot ce a facut pentru voi, pentru daruirea si sacrificiile pe care si le-a permis. Merita aceasta Lumina si noi, prin voi, i-o daruim aducandu-i toate multumirile si toate onorurile. Ea primeste acum tot ceea ce i se cuvine si dorim sa o imbogatim cu tot ceea ce i se cuvine pentru a-si atinge adevarata ei frumusete, adevarata valoare si maiestrie. Pentru ca voi ati acceptat sa fiti acest canal, noi daruim si o ajutam sa-si preia darurile ei de Lumina, cele mai de pret. Sa straluceasca printre aster, sa-si trimita lumina prin aceasta galaxie a Caii Lactee. Prin stralucirea inalt vibrationala a Ei, stie ca Universul infloreste si o rasplateste. Prin glasul nostrum, toate entitatile din Univers, toate spiritele planetelor si Planetele insasi, ii aduc multumiri. Ca in aceasta stralucire glasurile tuturor sa se adune, sa cante un cantec de pace de armonie.”
Lumina curge prin noi catre Terra . Suntem Sori strabuni ce Luminam Planeta , ce luminam Universul Energie a Marelui Soare Central care se raspandeste in inimile tuturor si in inima Terrei.Suntem canal de Lumina ce transmitem catre Terra .
Marele Lord Ra ne suprapune cu axul piramidei Luminii Celeste. Marele Toth este cu noi. Zamolxe ne insoteste impreuna cu parintele Arsenie Boca. Suntem in axul piramidei. Lumina se duce spre piramida subterana. Un Soare imens se proiecteaza deasupra noastra. E Marele Soare Central:
--“Venit-am din departari sa stralucesc deasupra voastra, ca sa-mi primiti stralucirea. In Lumina sa fiti. Aceasta Lumina, in aceasta Piramida sa fie ancorata. Captatori de energie sa fiti si de aici, din piramida, Lumina sa o manifestati si sa o daruiti.
Voi, ce ati lucrat in aceasta Piramida, voi ce v-ati dedicat lucrului catre Ra din acest templu, straluciti si de acum tot din aceasta piramida, ajutandu-va cu/si de la energia ei, ca sa o daruiti si sa o impamantati, apoi sa o radiati catre intreaga Terra. Ancorati-va bine in axul acestei piramidei. Ancorati-va in toate piramidele terestre si astrale.
Intrati adanc cu trupurile voastre de lumina in aceste piramide de pe Terra, odata/ simultan in toate, ACUM!!! Si stralucirea mea patrunde prin voi in toate piramidele care stralucesc acum. Sori sa fiti cum ati fost de-a lungul veacurilor, de-a lungul eonilor, mai tare sa straluciti, mai multa lumina sa primiti, ca mai multa lumina sa daruiti. Toti lucratorii in lumina sunt conectati la acesti sori, la aceste piramide. Lucrarea se face in ansamblu, ca planeta acum sa isi ridice vibratia.
Acest mesaj sa fie daruit, sa fie constientizat si fiecare sa lucreze constient pentru planeta. Este o lucrare de proportii la care se doreste sa participie cat mai multi, cat mai multi lucratori in lumina, cat mai multi devotati Spiritului, cat mai multi lucratori devotati omenirii si planetei.
Si asa este. Eu sunt energia marelui Soare Central si doresc ca aceasta lucrare sa se stie, sa se transmita si sa fie facuta. Va multumesc.

duminică, 4 ianuarie 2009

Serapis Bey si Lady Isis

Va calauzim pe aceasta raza alba ca spiritele voastre sa se inalte pana la noi. Eu sunt Serapis Bey si Lady Isis. Dar noi suntem acum pe un alt plan pe care dorim sa ajungeti, un plan al Energiei Noi si va rugam sa ne urmati in aceasta Lumina in aceasta noua frecventa a noului Pamant. Ne-am inaltat si noi de mult si daca ne veti cauta gasiti-ne in aceasta noua Lumina. Hainele noastre de Lumina S-au schimbat caci frecventa ni s-a inaltat. Aceste pelerine ce noi le avem, le asternem peste voi toti, sa le purtati si spiritul sa-l inaltati. V-am fost maestri candva pe un taram, acum, va suntem frati de drum, predandu-va stafeta armoniei.Ne place sa fim cate doi pe o raza si tare ne-am bucura daca si voi veti hotara la fel, sa fiti in noua energie. Depinde ce alegeti insa noi v-am recomanda un cuplu sa formati caci viata voastra in noua energie se poate schimba. Nu blocati nimic, nu limitati nimic si am prefera sa uitati multe, multe limitari: varsta, viata ce ati avut ( pastrati intelepciunea castigata, ca ati trait, ca ati avut, pentru ca daca le mentineti, nu va veti putea deschide niciodata complet. Tot ceea ce obstruati, obstructionati pe diferite motive sunt si ramaneti in limitari. Poate atingem subiecte delicate, poate va ganditi ca depasim morala, dar noi va spunem foarte sincer ca acestea sunt limitari.Spiritul din interiorul vostru nu are nici o limitare si el se va perfectiona cand iesiti din limitari. In noua energie spiritul doreste sa fie perfect liber Noi ca maestri, ca reprezentanti a acestei lumini si nu numai noi, noi nu avem nimic din ceea ce aveti voi ( aspectele materiale, sist de credinta ) si ne simtim exceptional.Ati putea sa ne urmati exemplul? Voi veti hotara. Noi acum va daruim aceasta Lumina fara nici o limitare, depinde de voi in ce tipar o veti lasa sa curga. Permiteti Luminii atat cat vreti voi sa va deschida sa va inobileze, sa lucreze cu voi, caci nu uitati cei care lucrati sunteti voi, adevaratii maestri dar si fiecare maestro din voi poate fi pe o anumita treapta. Pe o scara de la 1 la 100 sunt atatea trepte. Alegeti unde va simtiti bine dar nu uitati ca egoul, pe masura ce urcati este foarte subtil si foarte limitativ. Noi va daruim cat doriti voi si aceasta raza o lasam in permanenta sa curga si sa o puteti accesa Ea vine pe o vibratie deosebita si va apartine atat cat veti dori voi. Acesta este un aspect al nostru in Noua Energie dar noi avem nelimitate aspect Va multumim.

vineri, 2 ianuarie 2009

Paul Venetianul - energia iubirii neconditionate

Eram intr-o stare de profunda detasare si iubire fata de tot ce ma inconjoara dorindu-mi sa manifest starea in exterior. Atunci l-am simtit sub forma unui sentiment de iubire ce nu are comparatie.
“Din iubire ati plecat , in iubire va intoarceti , cu mai multa iubire in sufletul vostru . De vreti sa reusiti , de vreti sa creati , iubirea sa va calauzeasca in fiecare pas , in fiecare cuvant , in fiecare gand , in fiecare soapta. Ea este energia datatoare de viata , este energia care sta la baza creatiei voastre . In fiecare intentie sa va puneti iubire , in fiecare gest , sa presarati iubire , . Zorii catre care va indreptati va asteapta cu iubire . Ridicati aceasta frecventa a iubirii in voi si atunci veti putea inainta. Totul in voi se deschide cand acceptati aceasta energie de iubire .Inspirati-o acum , eu sunt aici sa v-o daruiesc ,eu am venit langa voi . Eu sunt Paul Venetianul care vin cu energia mea de iubire sa va umplu cu ea caci ceea ce lucrati voi , ceea ce ati simtit ca intentie, sa creati are nevoie de energia iubirii pe care eu acum v-o aduc . Este o preamarire a intentiilor voastre , eu sosesc la intentiile voastre . Vin sa va ajut cu toata deschiderea mea ca sa reusiti in tot ceea ce inima voastra simte si va ghideaza. Impartasesc acum cu voi toate visele si toate intentiile pe care le dati . Ceea ce este mai frumos in vietile voastre sa se indeplineasca acum . Eu stiu cine sunteti, eu stiu ce ati hotarat din planul inalt din care ati plecat si pentru ca acum a sosit momentul trezirii catre aceste intentii , eu mi-am putut apropia energiile de ale voastre pentru a vi le da . Primiti Lumina ce pleaca de la mine si integrati-o in toate energiile voastre . Faceti-i loc sa curga in voi , in inima voastra si prin voi , ancorandu-se adanc in cele mai profunde structuri ale voastre si de aici mai departe pe planeta . Vin catre voi ca o echipa , care va vor face drumul energetic pentru tot ceea ce veti simti sa creati. Permiteti energiilor noastre sa va scalde si transformati-le acolo , in plan fizic , in tot ce este important pentru voi si pentru Omenire. Cand iubirea sta la baza oricarui gand nimic nu-i poate opri curgerea . Doresc sa stiti ca voi sunteti conectati cu toti Lorzii Luminii . Prin glasul meu aduc multumirile si iubirea lor catre tot ceea ce voi infaptuiti. Prin ceea ce expandati , ajungeti sa lucrati pe planuri multidimensionale si Lumina voastra , este extinsa mult mai mult decat banuiti . Expandarea v-a atras atat de multe lumini incat, acum sosesc sa va ofere toate darurile ,toate potentialele lor pentru tot ceea ce voi creati in plan fizic. Potentialele sunt infinite si permiteti-ne sa va ghidam pentru a simti in inima tot ceea ce doriti sa faceti, caci inimile s-au deschis si voi acum creati in numele iubirii divine , in numele iubirii neconditionate. Pentru faptul ca v-ati predat Divinitatilor voastre , aceasta energie a iubirii , vine catre voi ca sa o primiti , sa o cunoasteti ,si sa o manifestati. Pentru aceasta sunt eu acum aici langa voi . Iubirea neconditionata este o energie care abia acum soseste pe Pamant .Veti cunoaste treptat aceasta energie care este cu totul altceva decat ati stiut voi pana acum . Frecventele ei de acum incep sa fie accesate si extinse pentru ca si deschiderile voastre si a celorlalti oameni s-au facut.Va multumim si va onoram pentru aceste deschideri. Permiteti-ne sa va aducem acest dar al iubirii pure neconditionate.
Eu sunt Paul Venetianul impreuna cu Lorzii Luminii care suntem si va inconjuram cu Lumina si cu Iubire "
Continuare
"Fiti in iubirea mea , plutiti pe aripile acestei energii minunate , lasati-va ghidati de aceasta energie , accesati-o si permiteti-i sa va inveleasca ca un puf moale . Corpurile voastre au nespusa nevoie de aceasta energie de iubire Lasati-o sa patrunda in fiecare coltisor a complexei voastre fiinte . Se duce singura , nu are nevoie de ghidare.Va patrunde ca o cascada intr-o matca fara fluviu . In interiorul vostru a fost un vid , fiinta voastra a fost lipsita de aceasta energie si in momentul deschiderii ,energia este absorbita de acest vid. Curgerea va fi continua, umpand acele spatii, hranind si aducand tot ce are nevoie fiinta voastra .Este un lucru maret ceea ce faceti , deveniti porti pentru alte vase ( alti oameni). Faptul ca daruiti si devotati timpul vostru , Divinului, este cea mai mare deschidere pentru Imparatia Cerului. Urmati o cale inregistrata in inimile voastre , in A D N –ul vostru , cale cu un rasunet exponential in planuri de neimaginat. Voi , e bine sa incepeti sa aveti o imagine de ansamblu asupra fiintei voastre , integrate multidimensional ,precum si in planuri ale Pamantului ,cu multiple conexiuni cosmice , interplanetare . Incepand sa va creati astfel de imagini, in care microcosmosul ce sunteti il vedeti integrat in macrocosmos determina conectarea multiplelor spirale din AND-UL vostru cu spiralele AND-ULUI cosmic.Veti incepe sa intelegeti uniunile dintre cele doua , macro si microcosmos, voi fiind centraul sau temelia sau varful , nu are importanta a acestei creatii. Punctul comun pentru toate si pentru toti ramane centrul energetic al inimii voatre. Aici aveti punctual de ancorare in voi, in Planeta si in , Univers. Este punctul fix sau reperul de la care e bine sa plecati.Lasati acum aceste energii in frecventa iubirii pure neconditionate sa curga si sa va umple si pastrati aceasta umplere intr-o curgere permanenta , tot timpul.Eu am venit si sunt alaturi de voi ,cu nespusa iubire
Eu sunt Paul Venetianul , ctitorul daca vreti a iubirii neconditionate a energiilor voastre"
Asemenea daruri sunt de nepretuit si cu mare drag vi le impartasesc

Energii pentru Terra --continuare

Cand sunteti conectati la energiile mele, voi le primiti ca o ploaie de picaturi de binecuvantare. Aceste picaturi spala energiile voastre. In aceste energii raman frecventele mele ce vi se potrivesc. Celelalte trec si se ancoreaza in Pamant. Frecventele la care sunteti compatibili, le absorbiti si va ajuta la deschiderea voastra, astfel ca treptat, voi puteti accesa frecvente din ce in ce mai mari si deschiderea devine continua. Cei care au o evolutie spirituala permanenta, se bucura de o energie vitala deosebita pt ca aceste energii pe care le primesc mentin o continua curgere a acestor energii vitale. Cand munca cu spiritul se opreste si atentia este indreptata catre activitati pur terestre, unilateral, curgerea ramane la un minim de conservare si de multe ori gandurile, problemele, determina blocarea curgerii si a acestui minim de energii vitale. Dar daca voi mentineti conexiunea permanenta, pronuntand intentia acestei conexiuni, revenind pe planul interior de cate ori puteti, curgerea, fluxul energetic se mentine in proportie mare si voi ramaneti intr-o stare de vindecare, de echilibru si intr-o continua corelare cu energiile divine. Astfel ca sunteti la unison cu noitransformandu-va cele 4 corpuri permanent si adaptandu-le noilor functii divine care le veti exercita pe Pamant. Voi sunteti o energie suta la suta divina, care si-a construit si inventat un instrument: acest corp. Forta divina nu s-ar putea manifesta in acest plan solid fara acest corp. Odata ce ati constientizat divinitatea voastra, aceasta forta doreste sa transforma acest invelis, dar se impiedica de mintea si limitarile aduse de ea. Voi deschizandu-va si permitand conexiunea permanenta, aceasta forta si energie divina primeste de la sursa central un potential crescut , prin care determina presiuni, expansiuni asupra corpului fizic. Aceasta forta remodeleaza, restructureaza acest corp fizic. Aceste corpuri devin maleabile, elastice si permit acestor forte interioare sa il modeleze conform planului acestora. Fara sa vreti, voi puneti bariere determinate de mediul exterior in care traiti. In momentul in care voi v-ati abandonat, v-ati predat divinitatii voastre si acestei forte, ea capata unda verde de a-si modela acest invelis conform unei esente mult superioare. Cand conexiunea voastra este permanenta, cand voi renuntati la micile problem exterioare, colosul acesta cosmic isi dirijeaza toate potentialele catre micutul corp si il transforma intr-un diamant. Dar cati veti dori sa intelegeti acest lucru si sa va depasiti micutele voastre idei pamantene? Procesul este colosal, magnific. Permiteti-i sa se infaptuiasca si nu veti regreta. Tot ce se intampla este pt voi. Aceasta magnificienta nu v-o ia nimeni. Permiteti ca aceata forta care sunt si eu, Metatron, care este si Dumnezeu, tot eu, care sunteti si voi, permiteti-va sa va manifestati in toate aceasta splendoare! Nu va furati propria voastra maretie! Lasati forta voastra interioara sa va ghideze si sa va dirijeze.
Eu sunt glasul vostru in Spirit si sunt permanent cu voi, dar conectati-va la mine. Si asa este.

2 ian 2009:
Eu sunt glasul vostru in Spirit. Eu sunt Metatron. Deschiderea voastra este facuta. Eu sunt multumit. Voi sunteti conectati la energiile mele. Pentru cei ca voi, conectati, eu predau/propun un regim special de energii, ca voi sa le puteti accesa usor si sa deveniti cat mai puternici si deschisi in a primi aceste energii. La mesajul anterior, cand eu v-am descris forta launtrica, in acelasi moment voi ati permis acelei forte sa lucreze. Acum, pe voi, multe lucruri se intampla spontan. Deschizandu-va catre acea forta, energiile mele spontan, lucreaza pe voi. S-a format un canal continuu de lumina intre energiile mele si voi din momentul primirii acelei energii mesaj. Acesta conectie este permanent activata. Voi le preluati acum iarasi, constient caci v-ati deschis constient catre ele mai mult. Ceea ce doresc eu ca voi sa transmiteti, este legatura sublima ce se infaptuieste intre mine si toti cei care ma invoca. Pentru ca sunt rezonante magnetice puternice care sunt necesare planetei si oamenilor. Rezonanta magnetica este o forta puternic conducatoare pentru oameni. Si catapulteaza spiritul prin magnetismul ce il detine in sfere inalte. Acest magnetism lucreaza intr-o anumita proportie cu campurile electrice si au loc schimbari in structura planetei si a oamenilor. Este vorba de o anumita polaritate ce trebuie schimbata, iar aceste schimbari se fac la nivelul campurilor voastre magnetice si electrice, voi facand saltul in noua structura a omului nou. Campurile mele se astern peste ale voastre si, fiind intr-o frecventa mai inalta, va atrag campurile transformandu-le in frecventa unui camp superior. Toate acestea determina modificari in voi pana la nivelul celulei care isi are si ea campul ei electric si magnetic. Astfel au loc modificarile celulare in corpul uman. Totul are loc printr-o geometrie perfecta si pe baza unor legi foarte exacte. Deci mentineti contactul/conexiunea cu energiile mele care va ajuta sa va transformati corpul fizic si celelalte corpuri pentru a acumula lumina cu noile ei frecvente. Este vorba de lumina fotonica. Vedeti cat de frumos se inlantuie toate in acest univers. Este o inlantuire perfecta si exacta. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, ca voi sa puteti face acest salt multidimensional. Voi, insemnand forta divina, forta fizica (corpul fizic) si forta Pamantului. Toate acestea se pun intr-o concordanta armonica deosebita si are loc acest salt cuantum intr-o perfecta constienta. Iata pe foarte scurt un proces care se desfasoara sub ochii vostrii, voi fiind in acest proces.

In timp ce transcriam mesajul de mai sus, am cerut lui Metatron sa ma ajute sa accesez/primesc mai multe informatii. Cum am terminat de transcris mesajul, iata ce completare/lamurire am primit:
Cand voi doriti informatii, lumina pe care eu o trimit asupra voastra isi cauta echivalentul in corpurile voastre. Daca o gaseste, tu poti aceasta informatie sa o primesti si sa o redai intocmai. Deci este bine sa aveti rabdare cu corpul vostru, sa il lasati sa cresca si la momentul potrivit va accesa cu multa usurinta. In momentul actual voi sunteti ca niste copii ce ati inceput sa intelegeti. Dorinta voastra de mai mult este foarte mare, e de inteles. Ceea ce va opreste inca, este capacitatea scazuta a corpului de a retine lumina, deschiderea centrilor energetici, precum si capacitatea sistemului neuronal de receptare si transformare a luminii in cuvinte. Vedeti deci pe cate planuri are de lucrat lumina si divinitatea voastra de a produce deschiderea. Astfel ca noi suntem nevoiti de a va atrage atentia de a nu forta aceasta deschidere pentru a nu vi se arde circuitele. Maretia corpului si frumusetea cu care el a fost creat, este deosebita si are valente nemasurate, dar pe o perioada extrem de lunga de timp, voi ati functionat la un minim. Este necesara rabdarea. Déjà deschiderea voastra a fost rapida intr-un timp foarte scurt. Alarmant de rapida as putea spune si pe multi de aici i-ati uimit. Noi nu dorim sa va distrugeti acest invelis pentru care ati muncit mult si pentru care ati revenit in acest moment extraordinar de important si nu dorim sa ratati acest moment printr-o simpla nerabdare. Noi va explicam acestea, ca sa intelegeti mai bine si sa stiti ca o echipa imensa este in jurul fiecaruia dintre voi.
Eu sunt Metatron, glasul vostru in Spirit

Serapis Bey si Lady Isis

Va calauzim pe aceasta raza alba ca spiritele voastre sa se inalte pana la noi. Eu sunt Serapis Bey si Lady Isis. Dar noi suntem acum pe un alt plan pe care dorim sa ajungeti , un plan al Energiei Noi si va rugam sa ne urmati in aceasta Lumina in aceasta noua frecventa a noului Pamant. Ne-am inaltat si noi de mult si daca ne veti cauta gasiti-ne in aceasta noua Lumina . Hainele noastre de Lumina S-au schimbat caci frecventa ni s-a inaltat. Aceste pelerine ce noi le avem, le asternem peste voi toti, sa le purtati si spiritul sa-l inaltati. V-am fost maestri candva pe un taram , acum ,va suntem frati de drum , predandu-va stafeta armoniei.Ne place sa fim cate doi pe o raza si tare ne-am bucura daca si voi veti hotara la fel, sa fiti in noua energie. Depinde ce alegeti insa noi v-am recomanda un cuplu sa formati caci viata voastra in noua energie se poate schimba. Nu blocati nimic , nu limitati nimic si am prefera sa uitati multe , multe limitari: varsta , viata ce ati avut ( pastrati intelepciunea castigata ), ca ati trait, ca ati avut , pentru ca daca le mentineti, nu va veti putea deschide niciodata complet. Tot ceea ce obstruati , obstructionati pe diferite motive sunt si ramaneti in limitari. Poate atingem subiecte delicate ,poate va ganditi ca depasim morala , dar noi va spunem foarte sincer ca acestea sunt limitari.Spiritul din interiorul vostru nu are nici o limitare si el se va perfectiona cand iesiti din limitari . In noua energie spiritul doreste sa fie perfect liber Noi ca maestri , ca reprezentanti a acestei lumini si nu numai noi, , noi nu avem nimic din ceea ce aveti voi ( aspectele materiale , sist de credinta ) si ne simtim exceptional.Ati putea sa ne urmati exemplul? Voi veti hotara. Noi acum va daruim aceasta Lumina fara nici o limitare , depinde de voi in ce tipar o veti lasa sa curga. Permiteti Luminii atat cat vreti voi sa va deschida sa va inobileze , sa lucreze cu voi ,caci nu uitati cei care lucrati sunteti voi , adevaratii maestri dar si fiecare maestro din voi poate fi pe o anumita treapta . Pe o scara de la 1 la 100 sunt atatea trepte . Alegeti unde va simtiti bine dar nu uitati ca egoul , pe masura ce urcati este foarte subtil si foarte limitativ. Noi va daruim cat doriti voi si aceasta raza o lasam in permanenta sa curga si sa o puteti accesa Ea vine pe o vibratie deosebita si va apartine atat cat veti dori voi. Acesta este un aspect al nostru in Noua Energie dar noi avem nelimitate aspect Va multumim.

Zamolxe - Daruiti !

Din vremuri stravechi voi ati venit , la Lumina mea sa infloriti..Tot ceea ce v-am daruit , acum ,cu viu grai sa daruiti . Nimic nu este al vostru din tot ce primiti si o onoare sa simtiti, cand daruiti . Nu sunt multi ca voi ce indeplinesc aceasta misiune iar voi ca o menire , deosebita sa o primiti . Sunteti glas din glas strabun ,ce prin voi lumina se rostogoleste . Purtati aceasta roua din an in an din viata in viata picurand celor de langa voi ceea ce fiecare are de primit. Nu neglijati nici o furnica sa priviti, sa ingrijiti si sa o rasplatiti . Rasplatiti cu a voastra lumina primita in dar de la stramosi si care ,Lumina sunt bagaje pe care a sosit momentul sa le lasati , daruindu-le .
De acum daca nu le daruiti ele vor deveni poveri si aveti grija ca aceste poveri nu veti mai putea sa le sustineti ; deci daruiti cat puteti oriunde va aflati ; nu intrebati , daruiti. Nu va intereseaza cine si ce si cat primeste . Daruiti ce simtiti . Puteti darui unui prunc , puteti darui unui munte , puteti darui vecinului . Important este sa daruiti . Ca daruiti un zambet ca daruiti o fraza constienta sau printr-un impuls un gest inconstient , nu are nici o importanta . Din acest moment voi veti simti sa daruiti permanent Inima voastra este destul de mare ca sa fiti permanent incarcati Nu mai exista ca daruiti ceva din ce este al vostru , voi daruiti din acel bagaj strabun care cu buna stiinta l-ati purtat. Daca ceva , va doare , daca ceva se iveste in calea voastra si va impiedecati , poate o sa va intrebati de ce ? , un raspuns este ca acel bagaj va depaseste . Am dorit sa constientizati acest lucru ca voi sa fiti o permanenta curgere .De altfel inima va va da glas acestei simtiri pentru ca in strafunduri sunt mult mai multe conexiuni care va vor determina sa iesiti in fata Veti simti acest lucru . Am dorit ,pentru ca raman in continuare un ghid al vostru , sa va ajut sa constientizati si menirea s-o urmati . Timpurile se grabesc si la astfel de timpuri invataturile se cer iesite la suprafata . Cu mult drag eu va iubesc si in inimile voastre sa stiti ca infloresc Eu sunt Zamolxe un ghid al acestor locuri

joi, 1 ianuarie 2009

Principii Divine

Conexiunile voastre se extind. Puterea de receptie creste. Voi deveniti adevarate antene de perceptie a undelor cosmic cu o frecventa inalta si ati capatat radacini puternice ce sunt ancorate in Pamant. Acest copac pe care il reprezentati, isi creste coroana atat la suprafata cat si in interiorul pamantului prin bogatele-i radacini.
Cand sunteti doi care lucrati impreuna, sunteti doua principii. Cand doua principii lucreaza, sunt ca doua curente asemanatoare ce pun bazele unui adevar ce trebuie recunoscut si construit. Este adevarul vostru, insa ridicat la nivel de principiu. Nu este o definitie, nu este o regula. Este o lege universala. Este Ceea ce Este: adevar in iubire si in trairea voastra. Nu inseamna ca veti fi limitati. Principiul din voi trezeste rezonante in ceilalti, dar este in acelasi timp o baza de pornire. Creati o rezonanta vibrationala ce deschide altele in ceilalti. Este un principiu fundamental de revolutie in sensul miscarii. Ceea ce determina miscari in alte planuri ale omenirii sau in alte planuri multidimensionale. Plecati de la principiul primordial al iubirii, dar va veti extinde prin acesta in multe alte concepte, fara insa a ramane intr-un blocaj sau a va repeta pe voi insiva. Miscarea ce declansati este aidoma unei spirale ce nu are sfarsit. Voi deveniti alfa si omega in acelasi timp. Dar acest ciclu este infinit. Prin conceptul vostru de iubire si adevar va veti perpetua tot timpul. Incepeti sa formati o elipsa cosmica intr-un perpetuum mobile. Cand inceputul si sfarsitul pornesc dintr-un punct al infinitului, totul este infinit. Pe aceasta scara sunteti voi. Incercati sa iesiti din paradigma timpului. Imaginati-va ca sunteti acel punct din spatiu. Pentru acel punct nu exista timp. Ramaneti in acel punct cosmic. Va va fi mai bine. Priviti-va de acolo extensiile voastre. De una sunteti mai constienti: de cea de acum de pe Pamant. Veniti in acel punct de unde incepeti sa va simtiti multidimensionalitatea. Va va fi mai bine. Astfel va eliberati de alte limitari. Si veti putea folosi in egala masura toate aspectele voastre multidimensionale. Nu va limitati la un singur aspect, chiar daca il veti duce la un maxim de desavarsire. Folositi-va energiile la potentialul maxim.
Eu sunt Adamus St-Germain si asa este.

Energie pentru Terra

"Eu sunt Metatron, glasul vostru in Spirit. Vin la voi pe o raza deosebit de inalta. Vin din inalta mea creatie. Cobor in a voastra sfera pt a va aduce prea plinul din inima mea. Inima mea nu este aidoma inimii voastre pamantene. Ea este o esenta de energii pure de o vastitate ce inca nu o puteti cuprinde. Eu vin sa va ating cu respiratia si sa plantez ceva din aceasta esenta. Voi sunteti pregatiti acum. Si aceasta deschidere care ati facut-o, a anuntat momentul ca sunteti pregatiti. Aceste esente/energii, voi sunteti in stare sa le captati. Ele coboara in lungul unor retele ale planetei si vor ajunge la voi intr-o frecventa acceptabila. Intindeti mainile, ceea ce e sinonim cu deschiderea inimii si prindeti-le. Aici ramane alegerea voastra."
Am intins mainile si le-am prins. Suntem pregatiti. Primim.

"Sunteti dintre deschizatorii de drumuri. Stiti déjà. Pe voi, cei ce deschid drumul, noi ii ajutam in mod deosebit. Aceste frecvente va ajuta in munca voastra. Va creeaza un plan de actiune, un plan de a fi mai confortabil. Beneficiati de toate aceste energii. Sa nu le lasati sa treaca pe langa voi.
Eu sunt glasul vostru in spirit. Eu doresc sa fiti cat mai multi reprezentanti ai acestor energii pe Pamant. De aici de unde noi lucram, cautam sa va usuram existenta si munca voastra, cat putem de mult. Primiti respiratia Universului. Este acum un moment cand Dumnezeu repira catre voi. Primiti aceasta respiratie."
O primim.

"Evitati sa ganditi despre voi la un mod limitativ. In momentul in care ganditi asa, energii de frecventa inalta nu mai puteti primi. Indiferent cum sunteti, mergeti catre cele mai inalte idealuri. Cereti, impuneti-va! Permiteti-va! Luati! Daca nu o faceti voi, nimeni nu vine sa va dea. Fiti stapani! Cereti ferm si cu tarie! Nu suparati pe nimeni.
In momentul in care de la zi la zi va indepartati limitarile din gandire, frecvente din ce in ce mai mari accesati. Repetati ca sunteti Metatron! Repetati ca sunt eu in voi! Repetati ca este Dumnezeu Creatorul in voi! Atunci primiti aceste frecvente inalte. Si asta nu uitati! Fiti ca si cum am fi noi pe Pamant. Si asa este. Cand voi sunteti conectati la Metatron, energiile mele o sa le primiti!

Sunteti inconjurati de energia mea. Voi ati primit-o. ati cerut frecventa inalta. Acum aceasta frecventa inalta a venit asupra voastra si ea se ancoreaza prin voi in Pamant."

Este ca o ploaie de lumini albe ce curg pe pamant. Se ancoreaza din noi in Pamant si tot din noi pleaca spre alti oameni. Acestia primesc cat pot de mult. Daca ar accesa ei direct aceste energii, ar fi extraordinar. Pe cand asa, noi o ancoram, ea vine prin pamant si prin noi la oameni, cand suntem printre ei. E totusi bine ca se ancoreaza in Pamant, caci Pamantul are alta forta.

"Aceste energii trimiteti-le catre zonele energetic ale planetei, cum ar fi muntii… pronuntati intentia de a fi primite de zonele energetic ale planetei si ele vor fi ghidate catre acestea.
Pe masura ce Terra primeste lumina, devine din ce in ce mai luminoasa. Aura ei care era de dimensiune relativ mica, incepe sa se mareasca si sa straluceasca. Simt ca ne-am conectat la alti lucratori in lumina, la familiile angelice, la retelele planetei ..."