miercuri, 23 ianuarie 2008

Metatron si Leul Alb

Ne-am adunat mai multi de asta data : Cornelia, Viorica, Mariana, Monica, Renate, Cristina-Mirela (sosita in spirit – ea si-a scris deja trairea ei) si eu. Nici nu ne asezaseram bine ca energiile s-au manifestat puternic: o frumoasa energie de purificare a planat peste noi si spatiul ocupat, facand astfel pregatirea pt sosirea lui Metatron care a dirijat spectacolul.
Metatron ne-a ridicat vibratiile ajungand in dimensiunea a 10-a (dupa cum a spus Thoth - mesaj transmis Vioricai) si acolo cubul sau a lucrat asupra Chakrelor, meridianelor si corpurilor noastre. Ne-a tinut in energiile sale aproape o ora timp in care figurile geometrice ce alcatuiesc cubul au lucrat pe rand sau toate odata pe corpul nostru. Nu e usor de descris acel colorit acel joc de figuri geometrice acele minunate imagini - mai ales ca uneori simteam ca ne fura si somnul - las libera imaginatia voastra. La sfarsit, Metatron si-a incheiat transmisia energetica lasandu-ne tremurand de frig...... Ne pregateam de plecare, cand ceva mi-a atras atentia ….. o energie noua se simtea in inima noastra si cerea permisiunea de a fi primita …. asa am si facut.
O frumoasa energia alba ne-a invaluit, ca un nor alb pufos, iubitor, ce ne umplea inimile; pe acest fundal alb s-a lasat constientizat si privit un imens …LEU ALB.
Ce ne-a trasnsmis Leul Alb: Este un spirit ce face parte din Fratia Alba de care apartinem si noi. A venit cu acest simbol, stiind ca ne va fi mai usor sa-l vizualizam si sa intelegem ca el reprezinta forta – puterea pe care ne-o ofera. Aceasta putere ne va fi folositoare pe calea noastra de ascensiune cand in jurul noastru vor avea loc schimbari ce ne pot periclita echilibrul interior.Prin simpla vizualizare si exprimare a intentiei de a fi ajutat, energia lui va fi prezenta.
In spatele simbolului de Leu se putea vedea la mica distanta silueta acelei entitati: era de aspect masculin tot in alb imbracat, subtire, inalt si cu par castaniu deschis pana la umeri; langa el se simteau o multitudine de alte spirite care asistau la intalnire.
A stat cu noi mai bine de o ora si ne-a rugat sa transmitem informatia - este o energie pe cat de puternica pe atat de blanda si iubitoare. Acum cand va scriu, este langa mine si caut pe cat pot sa incarc aceasta pagina cu energia lui. La final a facut din energia sa o pelerina pt fiecare .... este o blanita alba care ne infasoara din cap pana in talpi.
Daca prima energie s-a manifestat de o verticalitate si intransigenta geometrica, lucrand pe noi aidoma unui arhitect care respecta proiectul - arhitectul si conducatorul lucrarii fiind insusi METATRON, a doua s-a manifestat ca o imensa prajitura cu frisca bine insiropata; ambele conectandu-ne cu noi insine la un nivel si mai profund.
Accesati cele doua energii prin simpla intentie - doar la dorinta voastra. Noi le-am ancorat pana in nucleul de diamant al Terrei cu intentia de a proteja, a calauzi pe drumul de ascensiune si a usura aceasta cale pt intreaga omenire.
Cu iubire ne luam ramas bun

marți, 22 ianuarie 2008

Initiere In sarcofag sub indrumarea Marelui Thoth

Azi dimineata, intre vis si realitate, am simtit corpul meu astral plecand in Piramida Luminii Celeste si asezandu-se in sarcofag. Sarcofagul, la alegerea mea, a devenit un sarcofag din cele mai alese diamante, sclipind si stralucind in mii de culori, ce-ti luau ochii. M-am asezat in el cu capul spre nord. O parte din mine asista ca spectator, alta parte era asezata in sarcofag. Vedeam entitati de lumina - medici stelari - aplecati asupra partii mele astrale si lucrand. Lucrau asupra capului meu, cand i-am auzit sa inchid ochii astrali. M-am conformat ; lucrau asupra ochilor mei.
Aspectul meu spectator cauta sa nu faca galagie si astepta linistit langa peretele Piramidei.
Cand operatia s-a terminat, aspectul “spectator“ a fost invitat sa-si ia locul in acel corp si sa deschida ochii. Am intrat in el ca intr-un costum si am deschis ochii.
- “ Cum vezi ?” am fost intrebata. Ma uitam in jur si am remarcat claritatea.
- E mai clar ca inainte, am raspuns.
Ridicand ochii sa privesc mai departe, l-am vazut pe Thoth in fata mea: fata era libera si purta pe cap acel acoperamant specific egiptean, cum il au faraonii; este prima data cand il vad in aceasta postura. Mi-a facut semn sa ma ridic si sa ma apropii. Mergeam spre el plutind, privindu-i ochii,cufandandu-ma in spatiul lor infinit ….. asteptam si priveam … am simtit invitatia de a ma interioriza si a simti.
Ochii s-au indreptat catre sarcofag unde toate acele cristale - diamante transmiteau vibratia unei singure inimi. A sosit momentul sa fac eu invitatia de a patrunde in acea inima si impreuna am simtit cum alunecam cu mare viteza in straturi din ce in ce mai profunde ale constiintei.
Ne-am oprit in fata portii cunoscute, Marele Thoth a batut in ea anuntand;
- Suntem cei ce poarta Lumina ….. Usa s-a deschis si am pasit intr-o mareata si minunat de luminata sala ….. sala unde exista si straluceste in toata splendoarea sa, Floarea Vietii .... Flacara Vietii.
Am intrat in acea Floare /flacara incarcandu-ma cu Lumina si energia ei.
Ma intrebam de unde vine, cine a adus-o, cum sta aici, unde sunt inceputurile ei .... ? La toate venea acelasi raspuns …. De la cel ce le tine pe toate la locul lor … Apoi m-am gandit ca de fapt nu sunt secrete in lume ….. e nevoie doar de ceva timp sa jungem acolo unde dorim si totul se dezvaluie.
Am iesit din Floarea Vietii, m-am indreptat catre Thoth si patrunzand iar in ochii sai am simtit intrebarea:
- Ce simti sa faci acum ?
- Simt sa urc pe varful Piramidei, sa devin una cu acel varf si sa stralucesc in Lume. ……Imediat am devenit ce mi-am dorit …si de atunci stralucesc acolo conectandu-ma cu TOTUL.
Razele mele de Lumina sa va atinga pe fiecare.
Dragii mei scaldati-va cat doriti in lumina Piramidei si a Salilor din Amenti.
Cu drag
Mihaela

sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Chemarea Parintilor Divini

Parintii Divini au lansat chemarea in spatiu si ne-au adunat: Viorica, Cornelia, Mariana, Renate si eu. La inceput am pornit – dupa pozitia ocupata pe scaune, ca o cruce de lumina, dar in momentul sosirii Renatei, ce a coincis cu sosirea in Salile din Amenti, am devenit o pentagrama si am actionat in consecinta.
Zilele acestea, energiile marelui Thoth Atlantul si a Copiilor Luminii, au fost in gandurile si faptele noastre, incat azi, duminica, ne-au captat in puternica lor energie si ne-au calauzit in lucrare dupa cum urmeaza:
Am invocat Sinele noastre si toate entitatile de Lumina si am patruns in vortexul axei Piramidei Luminii Celeste. Aici, lumina te patrunde, te invaluie si te conduce spre o poarta unde eram asteptate de marele si dragul nostru Thoth .... Ne-am salutat si am cerut permisiunea sa intram.
Sala in care am fost introduse, detine o importanta comoara ..... pocalul cunoasterii, graalul. Acesta troneaza in mijlocul acestui spatiu radiindu-si lumina si cunoasterea; in forma de pentagrama am stat in jurul sau absorbind si integrand, primindu-l in inima, devenind una cu el, cu stralucirea sa.
Hainele noastre devenisera haine de sarbatoare din cel mai pur auriu, lungi pana la pamant, aidoma celor din jur. Noi cele cinci, formam primul rand in apropierea pocalului primindu-i minunata si aurita revarsare/curgere.
Entitatile de lumina pe care le vedeam/simteam, formasera un cerc in spatele nostru si intonau un imn de slava adus gloriei Luminii.
In perfecta armonie si curgere, energia celor 32 de Copii al Luminii ne sustinea si se concentrase pt ca totul sa devina un TOT, un imens vortex energetic ce urma sa strapunga cerul pana in centrul Marelui Soare Central.
Ochii Creatorului urmareau cu blandete si iubire creatia ce se infaptuia, iar la momentul impactului cu vortexul piramidal din inima/creatia sa, un alt vortex tasni spre Pamant ca raspuns la fratele sau pamantean.
Ploaie de aur si diamant primea Terra din inaltul inaltului, stropind si udand tot ce intalnea in cale, caci cele doua vortexuri se expandasera in univers si galaxii, ramanand ancorati intre cer si pamant.
Formam un TOT, un UNU, in cea mai deplina Forta, Armonie, Iubire si Lumina, in afara spatiului si timpului: eram peste tot si nicaieri, multidimensionali si totusi individualizati.
Iubirea transmisa de Parintii Divini ne tine in bratele lor, undeva in cosmos intre cer si pamant, primind Lumina, captatori uriasi de energie cosmica, radiind-o aidoma sorilor si ancorand-o in Terra, decretand-o maret Soare al timpurilor noastre. Mama Terra si-a deschis cu gingasie bratele sa primeasca darul cosmic de Lumina si Iubire radiind ca un Soare si aratandu-ne in acest mod ca darul a fost primit.
Constiinta noastra a revenit in apropierea pocalului care ne-a indemnat sa luam din esenta sa pt a stropi intreaga Planeta si sa atingem tot ce inseamna viata cu acesta energie; Asa am facut si vedeam cum acei stropi de intelepciune se aseaza pe frunte, in Ajna a fiecarui om si ating toate regnurile si regatele; ne-am ridicat in forma de pentagrama, invaluind Piramida si Planeta pana cand esenta noastra s-a scurs in Piramida luminii Celeste devenind una cu aceasta; atunci am simtit energia facandu-si loc in corpul fizic prin canale neumblate, prin meridiane neactivate prin spatii inchise, facandu-si loc, deschizand si aducand Lumina.
Si atunci am simtit bucuria explodand in inima mea si ca un vajnic luptator al Luminii mi-a venit sa ma urc pe varful Piramidei, sa pun steagul VICTORIEI, si sa strig in gura mare sa ne auda si sa stie toate Universurile …… ca LUMINA a castigat batalia … ca Lumina este triumfatoare … ca in fine ACASA este aici, pe Planeta TERRA si sa stie … toate universurile ca numai si numai cei care sunt in lumina si iubire pot veni aici pe iubita noastra TERRA, iar cei de aici care nu se pot alinia cu noi sunt liberi sa plece …… asa sa se stie … si asa este.
De acolo de sus, printre lacrimi de bucurie priveam cerul si pamantul simtind bucuria entitatilor de lumina: arcturieni, pleeadeieni, siriusieni, andromedani, lemurieni, atlanteeni, comanda Asthar, Parintii Divini …. zi mareata de sarbatoare ….. bucuria, galgaia in inima noastra si un imens RAS cosmic s-a declansat.
Cand bucuria s-a linistit am trecut la ancorat si sigilat toate energiile primite, am multumit cu recunostinta si respect de fi participat la acesta colosala lucrare ….. dar surpriza !!!….. In mijlocul nostru am simtit ca sosesc reptilieni care doresc Lumina; primii sositi erau timizi, usor stingheri si cand in spatele lor am simtit ca sunt alti multi, ne-am grabit sa-i primim, binecuvantandu-i, acordandu-le iertarea si iubirea; din acest moment si ceilalti au capatat curaj si s-au apropiat; am invocat flacarile si focul purificator pe Sandalfon si Metatron, St Germain, Lord Sananda, Lady Maria sa-i preia si sa-i calauzeasca.
Dupa toate acestea care au durat mai bine de doua ore, am putut sa ne luam o pauza de odihna.
Viorica ne vedea corpurile energetice deosebit de inalte, de luminoase si frumoase; acesta energie am simtit-o intrand in corpul fizic dupa ce meditatia a incetat; corpul energetic isi facea loc in celule, am primit am ancorat pana la nivel de ADN.
Un bun ramas pt scurt timp
Cu iubire, Mariana, Cornelia, Viorica, Renate, Mihaela

In aceesi zi
Prietenele mele plecasera, iar eu bucuroasa si fericita de cum se derulasera evenimentele, ma ocupam de treburile obisnuite ale casei.
La un moment dat sesizez in Anahata o iubire care se intensifica si ma anunta ca nu s-a terminat activitatea si ca acesta iubire trebuie daruita. Iubirea isi arata sursa: Sfinxul Egiptean.
Marele Sfinx ne-a aratat o noua poarta de intrare: urechea sa dreapta.
Am patruns prin urechea sa aidoma unui culoar luminos pana intr-un spatiu din corpul sau; aici am constientizat cateva chei: Floarea Vietii din Salile din Amenti - o floare cu multe petale putin ascutite in care pulseaza focul sacru - si care este Cheia Vietii; o alta cheie ne-a oferit-o Sfinxul din laba sa dreapta, sub forma florii de crin, cheie ce s-a conectat in inima noastra.
Dupa primirea lor, spre noi a venit un disc alb ce avea inscriptionat pe el floarea vietii ne-a imbarcat si ne-am simtit propulsate prin gura Sfinxului in Lumina – sursa primordiala - la izvoarele acesteia, in esenta cea mai pura si mai stralucitoare - insasi Focul Sacru - datator al creatiei, al vietii, al Totului. Ne-a primit in interiorul sau, descompunandu-ne si recladindu-ne, Lumina din Lumina in insasi Lumina Lumii; am ramas acolo simtindu-ne iubite, purificate si transformate, devenind un culoar de Lumina cu maretul Sfinx, ancorand in el acea energie.
Apoi, lin, pe o raza de Lumina, am coborat in corpul sau si aici am simtit adumbrirea, incorporarea, am simtit ce inseamna sa fii una cu el.
In imensa sa iubire, ne-a permis sa patrundem in capul sau in corpul sau in inima sa; sa te contopesti cu acea esenta e de o deosebita iubire pt care nu gasesc cuvinte potrivite; in inima noastra a inflorit un trandafir ce reprezinta Focul Sacru primit din Sursa - el este o flacara nemuritoare ce ne va ajuta sa ardem impuritatile si sa expandam Lumina si creatia - este o flacara vesnic vie ce am ancorat-o in Terra, in Romania si o vom purta ca un stindard, martor al eliberarii umanitatii.
Multumiri Marilor Maestri, lui Thoth, Sfinxului, Sursei primordiale. pt accesul acordat si Terrei ca a primit acest foc Sacru ce devine accesibil tuturor.
Impartasim cu voi iubirea Marelui Sfinx care azi si-a impartasit energiile sale ancestrale.
Cu drag, din partea noastra
Mihaela

luni, 14 ianuarie 2008

Vizita in Salile din Amenti

14-1-08
La sfarsitul zilei constatasem acumulari negative pe corpul emotional si simteam nevoia unei purificari; asa ca am facut conexiunea cu sinele meu si i-am spus: dragul meu doresc purificare, activare si tot ce crezi tu ca e de trebuinta, stii chiar mai bine decat mine de ce anume am nevoie; m-am relaxat si l-am invitat in corp.
Dupa cateva secunde am simtit/vazut ca imi trimite culoarea albastra si a actionat prin ea; au urmat culorile verde si alb, fiecare mentinandu-se atat cat era necesar (dupa ce am integrat flacarile date de St Germain, m-a lasat singura sa-mi fac purificari si activari; mi-a transmis simplu; “- Poti si tu sa o faci “. Am retinut si m-am conformat.
Ma abandonasem total acestor culori ce imi aduceau refacerea dorita si intrasem intr-o stare de semisomn, cand, am realizat ca ce era in fata ochilor mei nu era altul decat culoarul ascendent al Piramidei Luminii Celeste. Constiinta mea a pornit rapid in sus pe scari pana in camera regelui si m-am lungit in sarcofag. Deasupra mea am vazut aplecandu-se trei entitati de lumina, doua deoparte a unei laturi si una pe latura opusa; partea din spate a capului lor spre zona occipitala era mult alungita fata de a noastra si se termina cu un aspect de franjuri/raze luminoase; si mai mirata am fost cand am vazut ca aratam ca ei; lucrarea a continuat sub privirea ocrotitoare a ochiului lui Horus -ooauu! cat de mult suntem iubiti si ocrotiti, numai inima poate grai; dupa nu stiu cat timp, planseul sarcofagului a devenit o platforma aidoma liftului cu care am coborat in adancul meu, poposind in Salile din Amenti ... Amenti .... Amenti, nume ce-mi incanta sufletul prin muzica lui, Acasa ….. caci aici m-am simtit ACASA …. iar pe cele 32 de fiinte de Lumina i-am perceput ca pe parintii mei; am fost primita in lumina iubitoare a focului si intelepciunii lor.
Ei sunt Copii ai Luminii, coborati pe Pamant, ajutand omenirea in eliberarea sa din sclavia intunericului. Ei sunt Marii Maestri ce duc o viata necunoscuta oamenilor, dar din timp in timp se incarneaza printre oameni pt a-i calauzi. Acesti Maestri locuiesc in Salile din Amenti.
“Preaputernici si stranii sunt, invaluiti in puterea lor,
Tacuti, atoatestiutori, atragand spre ei forta Vietii,
Diferiti si totusi una cu copiii omului.
Da, diferiti si totusi Una cu Copii Luminii.”…(Tablitele de smarald.... )

Aici, in aceste sali, Sinele meu Maestru, m-a condus in fata Maestrului Mortii.
M-am inclinat in fata sa, multumindu-i cu adanc respect pt invataturile sale si rugandu-l sa ma elibereze din procesul viata -moarte, caci simt ca am incheiat acest proces; am realizat constientizarea vietii si a Luminii, iar vechiul proces il simt depasit.
M-a ascultat graind inevitabilul “- De ce ?”
- Sunt propriul meu stapan, imi asum toate responsabilitatile si toata cunoasterea mea o voi oferi Omenirii, aducand Lumina si raspandind-o.
M-am inclinat multumind, iar Sinele m-a condus in alta sala unde simteam ca sunt ceilalti Maestri. Ma primeau si ma lasau sa ma cufund in lumina lor; sentimentul ca sunt parintii mei nu ma parasea, inspiram sa aduc cat mai mult din energia lor aici, in corp fizic si sa o manifest la momentul potrivit. Trecand printre Ei, le simteam atingerea si fiecare avea ceva sa-mi ofere, ceva ce ramanea in campul energetic al corpului meu.
Dupa aceasta vizita, Sinele m-a predat Marelui Thoth. Eram cu el in spatiul dintre Sfinx si Marea Piramida a Luminii Celeste. Mi-a facut semn sa-l urmez catre constructiile de sub Sfinx, dar nu spre temple, ci mai adanc; am inteles ca este vorba de nava sa, graindu-mi mereu: “– Aminteste-ti ... Aminteste-ti!"
Ce bine ar fi daca s-ar produce aceasta instantaneu - dar am observat ca amintirea apare prin simtire ….. si atunci mi-am permis sa simt ….. si iata ce am simtit: ca am patruns in nava, ca am luat loc pe locul meu si ca am luat ceva de acolo care imi apartinea pe drept; iar mai tarziu a aparut sentimentul ca stiu: stiu ca am fost cu ei, atlantii, ca am urcat pe nava dupa scufundarea Atlantidei, ca Thoth ne-a adus in vechiul KHEM – Egiptul de azi …..
E bun si atat, cat am reusit sa-mi reamintesc azi.
Si pt ca energia lui Thoth se face mereu simtita, mi-am permis sa o integrez, sa devin una cu el, sa devin una cu Piramida; ca urmare, Thoth m-a adus in vortexul din axul Piramidei, se sta acolo cat se doreste - e maret ce se intampla ! …. pot doar sa va spun: incercati, fiti acolo si observati-va.
Cu iubire si lumina in ACUM
Mihaela

marți, 1 ianuarie 2008

Activare

Dimineata zilei de 1 ian a sosit printr-un indemn de a-mi gasi cristalul si de a ma activa.
Am patruns in planul interior intrebandu-ma unde poate fi acest cristal. Tatonand, patrunzand profund in acest plan inca necunoscut, am perceput un spatiu ce l-am definit accelerator, dupa vibratia si lumina ce se emana - era o lumina alb-incandescend cu rol de activare.
Am contactat-o pe Renate si am patruns in acel flux de energie alba. S-a simtit necesitatea conexiunii cu Consiliul Batranilor din Telos, cu Marele Preot Adama si cu avatarul Lemurian, apoi lumina si-a desfasurat actiunea asupra corpurilor – stiam/simteam ca se lucreaza pe ADN.
Dupa un timp, forma sferica a spatiului a devenit piramidala si prin varful sau s-a primit lumina Marelui Soare Central.
A fost un alt moment de intensificare a luminii, care a adus noi coduri, corpurilor; acestea erau insotite de lumina albastra de protectie, lumina violet de transmutare si lumina roz a iubirii pure; prin lumina albicioasa, un simbol a venit: cheia nemuririi, reprezentat de 3 crini albi, simbol regal de energie vesnic nemuritoare - ceea ce vom deveni noi.
………….. Si iata cum cristalul cautat a inceput sa se formeze; a inceput cand cei 3 crini au devenit unul, contopiti intr-un mugure de diamant; prin miscari de rotatie forma sa crestea, se schimba, devenea acum o stea cu 5 colturi, ba cu 6, ooh!! Iata 3 piramide una peste alta, iata cristale paralelipipedice cat o casa de inalte, aaa! iata cristale unul in altul cu minunate forme, ce stralucire, ce claritate, pulseaza de viata, ne transmite ceva: ooooo! este o …SUPERNOVA! …. in inima noastra, in Universul nostru am dat nastere unei nove din cristalul cel mai pur din iubirea cea mai curata a Sursei noastre interioare.
Am agatat aceasta Supernova pe bolta cerului, permitandu-i sa-si viseze visul, iar numele ales de ea a fost : RE - MI - RA ….. face parte din constelatia Solarienilor … iata versurile Renatei:
Re-Mi-Ra
O supernova esti in inima mea.
Tu radiezi lumina divina
Si creezi o viata sublima !